|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
12.1.2010 10:12:12   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Ajvy - mogoče pa Tarjo kak otrok v vrtecu tepe? Uboščka, držim pesti, da hmali ugotovite, kaj je narobe. Tisa pa je prou pridna punca.

thx..
Jutr je sestanek..no roditeljski,,,pa bom mal povprašala...kako in kaj...če so oni tut opazili kakšne spremembe....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
12.1.2010 10:18:30   
Urša08
eto mami ma mal frejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga spi, Nejc je šel mal k tašči, omakica za makarončke se kuha in jaz sem frejuser posted image A veste kok mi pašeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
12.1.2010 10:19:36   
Urša08
Ajvy najboljš da malce povprašaš kaj se dogaja. A so mogoče kako vzgojiteljico zamenjali, al pa kaka sprememba pri otrocih mah tile naši user posted image so zelo občutljivi na spremembeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
12.1.2010 10:19:49   
Katjusa
ajvy mani je florjan v decembru začel da nebi šel v vrtec in po krajšem pogovoru mi je pokazal, da ga otroci ščipajo v obrazeka..... ravno včeraj sem ga vprašača, če ga še ščipajo in pravi da ne... stanje za odhod v vrtec se pa izboljšuje....  sma pa vzgojiteljici povedala kaj se dogaja in najprej ni nič vidla se je pa z njimi vseeno pogovorila..... mi je lorjan sam povedal, da jim je vesna rakla, da se ne smejo ščipatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čist možno je da imajo otroci kake obračune mal povrtaj.... Držim pesti, da najdete tažavo in, da jo seveda tudi rešite

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
12.1.2010 10:21:26   
Katjusa
jajca meni je P že pri 6 mesecih rekla da poskusimo rumenjak.... beljaka ne do 1 leta... je pa rekla, da mi ni treba komplicirat če so makarončki ali vlivančki da mu komot dam poskusituser posted image user posted image user posted image user posted image tko da samega beljaka mu še nisme dala tko v hrani pa že od 6 meseca jemo vlivančke in makarončke....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
12.1.2010 10:21:55   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dobro jutro

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

JUTRO

urša-npr. danes zjutraj, ker sem mu slekla pižamo k ma gor avtočke, pol sem najdla en puloverček k ma gorb tud avto in je blo ok, pol je blo problem dat jopco gor k se ni več vidlo avta in je vleku dol na vse načine zraven pa u iber dretje za dobro jutrouser posted image ...pol noče teh čevlev, sej pol k je zrihtan je čist happy sam umes je pa živuser posted image

jst mu dam puli in potem kratko majčko z motivom carsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer mi ne komplicira ima pa rad tko....

Urša naš je tud imel obdobje "nimam časa" zdej  je raje kr tiho ker sem mu rekla, da mi ne more rečt, da nima časauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Onasiss user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se hitro pozdravite

Jst sploh nisem slabe volje niti nisem bla včeraj tko da to da ni moj čas nima nobene veze s kregom..... pač ne prenesem da mi nekdo očita da zaradi mojih komenrajev ga je groza.... kateri ne paše in jo je groza mojih komentarjev (čeprav je bilo samo moje mnenje) nej me da na ignor mislim, da potem ne kaže postov te osebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in je problem rešenuser posted image user posted image user posted image user posted image
in če jst otroke tud v vato zavijam jih pač ampak mislim da sem daleč od tega..... se reje ne spuščam v podrobnosti, ker se nočem kregat.....
čebela nisem te ignorirala ker klica nisem slišala sem pa vidla sms, ki sem ga res ignorirala..... zaradi mene smo lahko čist kul ne rabmo nič razčistevat, ker je pač prišlo do nesporazuma in sam prosim te ne me zdej še optoževat, da komu dneve kvarimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je žal če sme komu dan pokvarla ampak mislim, da ga je nekdo meni bolj..... in ne vsega obrnt name ker ne verjamem, da sem pa vse zdej jst kriva, ki sem podala svoje mnenje.....
mah temu ne bo konca......
Kot sem včeraj napisala, da mi je kul in da se mi ni nič spremenilo in prosim uporabite gimbek ignor.....oz. BLOKIRAJ.....

težko bi se mi blo ločit od vas ampak bi se vsekakor ful potrudla ker znam bit trma pa še če naprej smetim tle balonchy delam uslugouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje se dobijo sanke za dojenčke al pa sedež za na sanke?

Pa še marsikateri drugi, ki se ti u fris ne upa povedat!!!

Žalosto je le to, da se tega veseliš.... Mnenje o tebi ima vsaka, na žalost ga ene napišejo po pravici, ene ga zadržijo zase, ene te pa ignorirajo!!!

Ker je pa to javni forum, bomo pisale in risale vsaka po svoje, ne?! user posted image

Tko, da ne trudi se od zdaj naprej, ker se mi res ne da ukvarjat s tabo...
In ja... Žleht sem!!! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
12.1.2010 10:22:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

eto mami ma mal frejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga spi, Nejc je šel mal k tašči, omakica za makarončke se kuha in jaz sem frejuser posted image A veste kok mi pašeuser posted image user posted image user posted image

moj je tud šel tamal k babiki..... tako rad gre dol..... mi tle kr po vratih trka in ko vrata odprem kr skače.... sej se ne čudim tolk k se pa dol dogaja se pa nikjer neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
12.1.2010 10:25:54   
Onasiss
Ajvy.....a te je Tarja vidla v vrtcu, ko si uvajala Tiso???
Sem se zadnjič z eno mamico pri nas pogovarjala, ker se je ta mala začela zjutraj full jokat...baje je razlog vzgojiteljica.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
12.1.2010 10:26:36   
Urša08
Balonchy dej nam kej od Matička povejuser posted image Je že v vrtcu, kako kej raste, mal informacij o našmu "februarčku" ki vse šopa za en mesecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
12.1.2010 10:27:29   
Urša08
Onasiss sem te že večkrat hotla vprašat pa kr pozabim, kok časa pa traja ta laringitis? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
12.1.2010 10:32:14   
Katjusa
balonchy, lej men je vseeno, če se mi punce delajo da me marajo pa me v stvari ne če se mi delajo lepe je to njihov problem.... če me ne mi nej povejo ne pa da mi govorijo da je vse OK..... in ne vem zakaj taka zamera pri tebi.....
z večino komuniciram že vsaj leto in pol in je vse OK in se normalno pogovarjajo z mano in mi odgovarjajo na vprašanja in mi svetujejo in mi voščijo se veselijo z mani in jokajo z mano ne vem kje je potem problem.... da bi se mi pa vse lepe delale pa ne verjamem.....
da bi me pa vse rade imele pa bi bil pa tud čudež.... tud meni je katara že kdaj prekipela pa mi je zdej OK in sem imela s katero spor pa se zdej razumemo.... vsaj mislim, da se.... tud jaz sem katero užalila pa mi je oprostila.... JAH TO JE PAČ ŽIVLJENJE

če pa ti misliš, da bi se jst dejansko mogla umaknt potem se dej pa ti ker je to samo tvoje mnenje...... ne posplošuj svojih mnenj in če je tako kot praviš dej bod iskrena pa povej kdo vse in če so to punce ki jih imam resnično rada kuj grem in ne slišite več zame......

balonchy čeprav sem rekla par grdih besed proti tebi nisem jezna nate in mi nisi napoti in rada preberem kako je kaj Matic itak je on glava februarčkov:) (ker je najstarejši)

punce če je tko k balonchy pravi dejte mi povedat ker nočem bit tle če nisem zaželjena.....
ker po njenem me nobena tle nemarauser posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 12.1.2010 10:33:07 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
12.1.2010 10:39:15   
Urša08
Ojoj punce pa kaj se zdej dogaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Baloncy in Katjuša dejta no nehat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Z mojega vidika ste vse zaželjene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
12.1.2010 10:39:18   
Katjusa
Onasiss kdaj greste z evito v vrtec pogledat, sej vem da si napisala sam sem pozabla v vsej tej zmešnjavi?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
12.1.2010 10:40:44   
Katjusa

Ojoj punce pa kaj se zdej dogaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Baloncy in Katjuša dejta no nehat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Z mojega vidika ste vse zaželjene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če pa pravi, da me ne marate in da mi to ne upate povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....
zdej je pa res otročje tole k pr 8-9 letihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
12.1.2010 10:41:47   
Urša08
Čebel@ eto sem se spomnila še kaj sem pozabla povedat oz. odgovort - glede torticeuser posted image Tortica bo čist klasična - Žiga je prav veliko itak ne bo pojedu, če sploh kej bo. Sem mu zdej od Nejca ponudla pa je samo glavo stran dal user posted image user posted image user posted image user posted image , po vsej verjetnosti čokoladna čeprav se mi lušta sadneuser posted image Malce kolebam al jo naročit al sama narest. Če bi sama oz. s prijateljico delala bi nardila al metuljčka, zajčka al pa navadno okroglo gor pa medvedka dala. V glavnem se še odločamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
12.1.2010 10:42:25   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Sem se zadnjič z eno mamico pri nas pogovarjala, ker se je ta mala začela zjutraj full jokat...baje je razlog vzgojiteljica.....user posted image user posted image user posted image

ja je...samo ni nič komplicirala....ne vem....res ne vem.....
Ne razumem, kar si napisala....kdo je zdej jokal.,...ta starejša al ta mlajša...al kar obe...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
12.1.2010 10:44:33   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ne razumem, kar si napisala....kdo je zdej jokal.,...ta starejša al ta mlajša...al kar obe...

Ajvy jaz sem zastopla da je punčka jokala  - ena punčka zarad vzgojiteljice. Mislim da ni blo dveh punčk. Lahko pa narobe zastopimuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
12.1.2010 10:46:12   
Urša08
Ajvy tole uvajanje mene še vse čaka in to pri dvehuser posted image Po pravici povedano  včasih kr tak cmok dobim v grlu, pri srcu me pa kr stisne 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
12.1.2010 10:47:39   
Onasiss

Onasiss sem te že večkrat hotla vprašat pa kr pozabim, kok časa pa traja ta laringitis? 

kake ddva dni... odvisno kok so glasilke otečene

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
12.1.2010 10:48:54   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Onasiss kdaj greste z evito v vrtec pogledat, sej vem da si napisala sam sem pozabla v vsej tej zmešnjavi?

user posted image nič hudega Katjusa...v ponedelejk začnemo z uvajanjem....user posted image user posted image  ko bo dopolnila 11 mesecev....

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
12.1.2010 10:49:36   
Ajvy

Ajvy jaz sem zastopla da je punčka jokala  - ena punčka zarad vzgojiteljice. Mislim da ni blo dveh punčk. Lahko pa narobe zastopimuser posted image

jst sem tut tko zastopila....

Tarja tut ne mara ene...uf...sploh jo videt ne more.....ah ja..pol jo dam pa kar  drugo skupino....pa je kul...k pa njena pride jo pa itak pobere...pa smo vsi zadovoljni

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
12.1.2010 10:49:40   
Ajvy

Ajvy tole uvajanje mene še vse čaka in to pri dvehuser posted image Po pravici povedano  včasih kr tak cmok dobim v grlu, pri srcu me pa kr stisne 

Urša....pri Tarji je bilo meni huje kot je bilo njej...njej je bilo the best...
Pri Tisi pa me baše to ,da je tako majhna in nebogljena......

JOkala sem pri obeh..ful..me ni sram povedat...in nisem spala.....kar nekaj časa......

Ampak Tarja full uživa v vrtcu (dobr pust zdej danes)....res se ima the best.....Tisa pa zgleda tut ...glede na to da skoraj nič ne joka....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
12.1.2010 10:50:11   
Onasiss

Ja ena punčka zaradi vzgojiteljice....ampak vzgojiteljica ni nova...je z njimi že 3 leta....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
12.1.2010 10:52:43   
Onasiss
evo ta starga od zdravnika... sem mu dala še moj rtg izvid kolkov.....imava pač isto zdravnico pa je še zame vprašu...in.... user posted image user posted image  moram na dieto, ker sem pretežka za tele moje kolke....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... saj ne vem kaj naj si milsim... ker sem šla rodit s 76 kg...zdaj jih imam pa 64...morala bi jih imeti pa 60.... TAKO DA SPET DIETA.....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
12.1.2010 10:54:45   
Urša08

Urša....pri Tarji je bilo meni huje kot je bilo njej...njej je bilo the best...
Pri Tisi pa me baše to ,da je tako majhna in nebogljena......

JOkala sem pri obeh..ful..me ni sram povedat...in nisem spala.....kar nekaj časa......

Ampak Tarja full uživa v vrtcu (dobr pust zdej danes)....res se ima the best.....Tisa pa zgleda tut ...glede na to da skoraj nič ne joka....

Ajvy jaz mislim da je to za vsako mamico ena prelomnica in so pri večini tudi solzice vključene, tko pač je. Ma sej mene Nejc po svoje ne skrbi ker je zelo rad med otroci, ljudmi, nikoli ni bilo problemov pa kjerkol je že bil. Hja Žigec tale je pa bolj mamino dete - samo da mene vidi že rokice stegujeuser posted image user posted image user posted image user posted image mislim da bo tu pa precej solzic sam upam, da več mojih kot njegovih. Lepo da se Tisa tako lepo vključuje v vrtec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?