Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:12:12
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Ajvy - mogoče pa Tarjo kak otrok v vrtecu tepe? Uboščka, držim pesti, da hmali ugotovite, kaj je narobe. Tisa pa je prou pridna punca. thx.. Jutr je sestanek..no roditeljski,,,pa bom mal povprašala...kako in kaj...če so oni tut opazili kakšne spremembe....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:18:30
|
|
|
|
Urša08
|
eto mami ma mal frej Žiga spi, Nejc je šel mal k tašči, omakica za makarončke se kuha in jaz sem frej A veste kok mi paše
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:19:36
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy najboljš da malce povprašaš kaj se dogaja. A so mogoče kako vzgojiteljico zamenjali, al pa kaka sprememba pri otrocih mah tile naši so zelo občutljivi na spremembe
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:19:49
|
|
|
|
Katjusa
|
ajvy mani je florjan v decembru začel da nebi šel v vrtec in po krajšem pogovoru mi je pokazal, da ga otroci ščipajo v obrazeka..... ravno včeraj sem ga vprašača, če ga še ščipajo in pravi da ne... stanje za odhod v vrtec se pa izboljšuje.... sma pa vzgojiteljici povedala kaj se dogaja in najprej ni nič vidla se je pa z njimi vseeno pogovorila..... mi je lorjan sam povedal, da jim je vesna rakla, da se ne smejo ščipat čist možno je da imajo otroci kake obračune mal povrtaj.... Držim pesti, da najdete tažavo in, da jo seveda tudi rešite
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:21:26
|
|
|
|
Katjusa
|
jajca meni je P že pri 6 mesecih rekla da poskusimo rumenjak.... beljaka ne do 1 leta... je pa rekla, da mi ni treba komplicirat če so makarončki ali vlivančki da mu komot dam poskusit tko da samega beljaka mu še nisme dala tko v hrani pa že od 6 meseca jemo vlivančke in makarončke....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:21:55
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 JUTRO urša-npr. danes zjutraj, ker sem mu slekla pižamo k ma gor avtočke, pol sem najdla en puloverček k ma gorb tud avto in je blo ok, pol je blo problem dat jopco gor k se ni več vidlo avta in je vleku dol na vse načine zraven pa u iber dretje za dobro jutro ...pol noče teh čevlev, sej pol k je zrihtan je čist happy sam umes je pa živ jst mu dam puli in potem kratko majčko z motivom cars sicer mi ne komplicira ima pa rad tko.... Urša naš je tud imel obdobje "nimam časa" zdej je raje kr tiho ker sem mu rekla, da mi ne more rečt, da nima časa Onasiss da se hitro pozdravite Jst sploh nisem slabe volje niti nisem bla včeraj tko da to da ni moj čas nima nobene veze s kregom..... pač ne prenesem da mi nekdo očita da zaradi mojih komenrajev ga je groza.... kateri ne paše in jo je groza mojih komentarjev (čeprav je bilo samo moje mnenje) nej me da na ignor mislim, da potem ne kaže postov te osebe in je problem rešen in če jst otroke tud v vato zavijam jih pač ampak mislim da sem daleč od tega..... se reje ne spuščam v podrobnosti, ker se nočem kregat..... čebela nisem te ignorirala ker klica nisem slišala sem pa vidla sms, ki sem ga res ignorirala..... zaradi mene smo lahko čist kul ne rabmo nič razčistevat, ker je pač prišlo do nesporazuma in sam prosim te ne me zdej še optoževat, da komu dneve kvarim mi je žal če sme komu dan pokvarla ampak mislim, da ga je nekdo meni bolj..... in ne vsega obrnt name ker ne verjamem, da sem pa vse zdej jst kriva, ki sem podala svoje mnenje..... mah temu ne bo konca...... Kot sem včeraj napisala, da mi je kul in da se mi ni nič spremenilo in prosim uporabite gimbek ignor.....oz. BLOKIRAJ..... težko bi se mi blo ločit od vas ampak bi se vsekakor ful potrudla ker znam bit trma pa še če naprej smetim tle balonchy delam uslugo Kje se dobijo sanke za dojenčke al pa sedež za na sanke? Pa še marsikateri drugi, ki se ti u fris ne upa povedat!!! Žalosto je le to, da se tega veseliš.... Mnenje o tebi ima vsaka, na žalost ga ene napišejo po pravici, ene ga zadržijo zase, ene te pa ignorirajo!!! Ker je pa to javni forum, bomo pisale in risale vsaka po svoje, ne?! Tko, da ne trudi se od zdaj naprej, ker se mi res ne da ukvarjat s tabo... In ja... Žleht sem!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:22:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 eto mami ma mal frej Žiga spi, Nejc je šel mal k tašči, omakica za makarončke se kuha in jaz sem frej A veste kok mi paše moj je tud šel tamal k babiki..... tako rad gre dol..... mi tle kr po vratih trka in ko vrata odprem kr skače.... sej se ne čudim tolk k se pa dol dogaja se pa nikjer ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:25:54
|
|
|
|
Onasiss
|
Ajvy.....a te je Tarja vidla v vrtcu, ko si uvajala Tiso??? Sem se zadnjič z eno mamico pri nas pogovarjala, ker se je ta mala začela zjutraj full jokat...baje je razlog vzgojiteljica.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:26:36
|
|
|
|
Urša08
|
Balonchy dej nam kej od Matička povej Je že v vrtcu, kako kej raste, mal informacij o našmu "februarčku" ki vse šopa za en mesec
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:27:29
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss sem te že večkrat hotla vprašat pa kr pozabim, kok časa pa traja ta laringitis?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:32:14
|
|
|
|
Katjusa
|
balonchy, lej men je vseeno, če se mi punce delajo da me marajo pa me v stvari ne če se mi delajo lepe je to njihov problem.... če me ne mi nej povejo ne pa da mi govorijo da je vse OK..... in ne vem zakaj taka zamera pri tebi..... z večino komuniciram že vsaj leto in pol in je vse OK in se normalno pogovarjajo z mano in mi odgovarjajo na vprašanja in mi svetujejo in mi voščijo se veselijo z mani in jokajo z mano ne vem kje je potem problem.... da bi se mi pa vse lepe delale pa ne verjamem..... da bi me pa vse rade imele pa bi bil pa tud čudež.... tud meni je katara že kdaj prekipela pa mi je zdej OK in sem imela s katero spor pa se zdej razumemo.... vsaj mislim, da se.... tud jaz sem katero užalila pa mi je oprostila.... JAH TO JE PAČ ŽIVLJENJE če pa ti misliš, da bi se jst dejansko mogla umaknt potem se dej pa ti ker je to samo tvoje mnenje...... ne posplošuj svojih mnenj in če je tako kot praviš dej bod iskrena pa povej kdo vse in če so to punce ki jih imam resnično rada kuj grem in ne slišite več zame...... balonchy čeprav sem rekla par grdih besed proti tebi nisem jezna nate in mi nisi napoti in rada preberem kako je kaj Matic itak je on glava februarčkov:) (ker je najstarejši) punce če je tko k balonchy pravi dejte mi povedat ker nočem bit tle če nisem zaželjena..... ker po njenem me nobena tle nemara
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 12.1.2010 10:33:07 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:39:15
|
|
|
|
Urša08
|
Ojoj punce pa kaj se zdej dogaja Baloncy in Katjuša dejta no nehat Z mojega vidika ste vse zaželjene
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:39:18
|
|
|
|
Katjusa
|
Onasiss kdaj greste z evito v vrtec pogledat, sej vem da si napisala sam sem pozabla v vsej tej zmešnjavi?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:40:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ojoj punce pa kaj se zdej dogaja Baloncy in Katjuša dejta no nehat Z mojega vidika ste vse zaželjene če pa pravi, da me ne marate in da mi to ne upate povedat ..... zdej je pa res otročje tole k pr 8-9 letih
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:41:47
|
|
|
|
Urša08
|
Čebel@ eto sem se spomnila še kaj sem pozabla povedat oz. odgovort - glede tortice Tortica bo čist klasična - Žiga je prav veliko itak ne bo pojedu, če sploh kej bo. Sem mu zdej od Nejca ponudla pa je samo glavo stran dal , po vsej verjetnosti čokoladna čeprav se mi lušta sadne Malce kolebam al jo naročit al sama narest. Če bi sama oz. s prijateljico delala bi nardila al metuljčka, zajčka al pa navadno okroglo gor pa medvedka dala. V glavnem se še odločam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:42:25
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Ajvy.....a te je Tarja vidla v vrtcu, ko si uvajala Tiso??? Sem se zadnjič z eno mamico pri nas pogovarjala, ker se je ta mala začela zjutraj full jokat...baje je razlog vzgojiteljica..... ja je...samo ni nič komplicirala....ne vem....res ne vem..... Ne razumem, kar si napisala....kdo je zdej jokal.,...ta starejša al ta mlajša...al kar obe...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:44:33
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Ajvy.....a te je Tarja vidla v vrtcu, ko si uvajala Tiso??? Sem se zadnjič z eno mamico pri nas pogovarjala, ker se je ta mala začela zjutraj full jokat...baje je razlog vzgojiteljica..... ja je...samo ni nič komplicirala....ne vem....res ne vem..... Ne razumem, kar si napisala....kdo je zdej jokal.,...ta starejša al ta mlajša...al kar obe... Ajvy jaz sem zastopla da je punčka jokala - ena punčka zarad vzgojiteljice. Mislim da ni blo dveh punčk. Lahko pa narobe zastopim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:46:12
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy tole uvajanje mene še vse čaka in to pri dveh Po pravici povedano včasih kr tak cmok dobim v grlu, pri srcu me pa kr stisne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:47:39
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Onasiss sem te že večkrat hotla vprašat pa kr pozabim, kok časa pa traja ta laringitis? kake ddva dni... odvisno kok so glasilke otečene
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:48:54
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Onasiss kdaj greste z evito v vrtec pogledat, sej vem da si napisala sam sem pozabla v vsej tej zmešnjavi? nič hudega Katjusa...v ponedelejk začnemo z uvajanjem.... ko bo dopolnila 11 mesecev....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:49:36
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Ajvy.....a te je Tarja vidla v vrtcu, ko si uvajala Tiso??? Sem se zadnjič z eno mamico pri nas pogovarjala, ker se je ta mala začela zjutraj full jokat...baje je razlog vzgojiteljica..... ja je...samo ni nič komplicirala....ne vem....res ne vem..... Ne razumem, kar si napisala....kdo je zdej jokal.,...ta starejša al ta mlajša...al kar obe... Ajvy jaz sem zastopla da je punčka jokala - ena punčka zarad vzgojiteljice. Mislim da ni blo dveh punčk. Lahko pa narobe zastopim jst sem tut tko zastopila.... Tarja tut ne mara ene...uf...sploh jo videt ne more.....ah ja..pol jo dam pa kar drugo skupino....pa je kul...k pa njena pride jo pa itak pobere...pa smo vsi zadovoljni
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:49:40
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy tole uvajanje mene še vse čaka in to pri dveh Po pravici povedano včasih kr tak cmok dobim v grlu, pri srcu me pa kr stisne Urša....pri Tarji je bilo meni huje kot je bilo njej...njej je bilo the best... Pri Tisi pa me baše to ,da je tako majhna in nebogljena...... JOkala sem pri obeh..ful..me ni sram povedat...in nisem spala.....kar nekaj časa...... Ampak Tarja full uživa v vrtcu (dobr pust zdej danes)....res se ima the best.....Tisa pa zgleda tut ...glede na to da skoraj nič ne joka....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:50:11
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Ajvy.....a te je Tarja vidla v vrtcu, ko si uvajala Tiso??? Sem se zadnjič z eno mamico pri nas pogovarjala, ker se je ta mala začela zjutraj full jokat...baje je razlog vzgojiteljica..... ja je...samo ni nič komplicirala....ne vem....res ne vem..... Ne razumem, kar si napisala....kdo je zdej jokal.,...ta starejša al ta mlajša...al kar obe... Ajvy jaz sem zastopla da je punčka jokala - ena punčka zarad vzgojiteljice. Mislim da ni blo dveh punčk. Lahko pa narobe zastopim Ja ena punčka zaradi vzgojiteljice....ampak vzgojiteljica ni nova...je z njimi že 3 leta....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:52:43
|
|
|
|
Onasiss
|
evo ta starga od zdravnika... sem mu dala še moj rtg izvid kolkov.....imava pač isto zdravnico pa je še zame vprašu...in.... moram na dieto, ker sem pretežka za tele moje kolke.... ... saj ne vem kaj naj si milsim... ker sem šla rodit s 76 kg...zdaj jih imam pa 64...morala bi jih imeti pa 60.... TAKO DA SPET DIETA.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 10:54:45
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy tole uvajanje mene še vse čaka in to pri dveh Po pravici povedano včasih kr tak cmok dobim v grlu, pri srcu me pa kr stisne Urša....pri Tarji je bilo meni huje kot je bilo njej...njej je bilo the best... Pri Tisi pa me baše to ,da je tako majhna in nebogljena...... JOkala sem pri obeh..ful..me ni sram povedat...in nisem spala.....kar nekaj časa...... Ampak Tarja full uživa v vrtcu (dobr pust zdej danes)....res se ima the best.....Tisa pa zgleda tut ...glede na to da skoraj nič ne joka.... Ajvy jaz mislim da je to za vsako mamico ena prelomnica in so pri večini tudi solzice vključene, tko pač je. Ma sej mene Nejc po svoje ne skrbi ker je zelo rad med otroci, ljudmi, nikoli ni bilo problemov pa kjerkol je že bil. Hja Žigec tale je pa bolj mamino dete - samo da mene vidi že rokice steguje mislim da bo tu pa precej solzic sam upam, da več mojih kot njegovih. Lepo da se Tisa tako lepo vključuje v vrtec
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?