|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
11.1.2010 21:14:34   
busybee882006

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

pa zanima me še kaj menite tiste, ki že imate otroke, glede nakupa mleka za dojenčka, a je res dobro imet eno škatlo pripravljeno doma v primeru da nimaš mleka, in katero mleko kupit?

V mullerju sem kupila eno škatlo - obe sta ga pili

Da ne bi kaj narobe razumele, ampak jaz sem mnenja, da zadovoljna in umirjena mama, zadovoljen in umirjen otrok, ali ravno obratno, siten in lačen otrok, nervozna mama - jaz sem imela pač obakrat take izkušnje z dojenjem, da vam po pravici povem, po mojem sedaj v 3. ne bom niti kaj preveč prakticirala.

Nika se je potem ko sem si mleko že črpala, začela lepo dojiti in je to trajalo do njenega prvega prehlada pri 3 mesecih; Katjuša je bila pa že v porodnišnici na falši, kljub mojemu trudu se ni hotela dojiti in je ali takoj zaspala ali pa jokala ko nora in smo po hitrem postopku začeli prakticirat aptamil -res ga je šlo kar precej v nič, ampak bolje da ga iamm doma kot da enkrat ob 2 zjutraj pošiljam mojega v dežurno lekarno po aptamil.

Valentinčica30: vse nas čaka to in hvala bogu za modre može, ki občasno celo zanjo oceniti situacijo.

Plenice sem včeraj kupila v mullerju, 2 zavitka malih, se pravi 84 plenic, to bi moralo zadostovati za 10 do 14 dni. Flaše sem tudi že nove kupila, steriliziral jih bo pa moj predragi, predn pridem domov.

LP Vsem!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
   [Brisano sporočilo]
11.1.2010 21:14:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2352
11.1.2010 21:17:03   
Kati81
En popoldan me ni pa se že razpišete! Da komaj dohajam, kje naj zdaj začnem.

No imela sem pregled in je vse bp, tko kot mora bit in G napoveduje da sigurno vsaj še 14 dni bomo 2v1. Super. Velikost ustreza točno tednom nosečnosti CTG brez posebnosti, kri ok, hemoglobin 119, kar je super ampak sem vseeno dobila Ferum lek, ker sem imela po prejšnjem porodu full nizek HGb pa raje mal preventivno na dva dni 1 tableta. OK bom preživela. Sem bla skrat še pr zobarci in mi je en zobek mal popravla, je blo kar težko sedet na tistem stolu ampak sem preživela.

Črpalka - jaz sem imela aventovo in TT, meni osebno je bila boljša TT. Sam itak sem jo uporabljala samo 2 meseca, pa še to sem se full namatrala, ne zdi se mi pa smiselno kupovati električne, ker so čist predrage, ponavadi se črpalke ne uporablja ne vem kok dolgo, razen izjem, sploh bi pa jaz počakala da najprej rodiš potem pa vidiš če jo sploh potrebuješ. saj BC je odprt tudi v nedeljo in lahko gre mož kupit, tako je bilo pr nas. Na nedeljo so me sputili domov ob 11h in mož je šel potem še v BC po črpalko.

AM - jaz ga ne bi kupovala kar celo škatlo, res mogoče samo vrečko ali dve, drugače je pa dežurna lekarna in ga lahko tam kupiš naknadno tudi na poti iz P, tako sem jaz naredila. Jaz sem najprej uporabljala HIPP mleko in je drugače kar ok, sam našo malo je zaprlo, zato sem prešaltala na Novalac in ta je pa carski, res je bil takrat precej dražji, ampak ni bilo nobenih problemov, mala je lepo jedla, lepo kakala... Pa še veliko izbiro imajo, proti zaprtju, krčem, nočno formulo... Pa sedaj je kar znosna cena 800g 10,20E, včasih je bilo 400g 8E.

Kapljice - jaz sem uporabljala Gas bimbi od FItobimbi kolekcije in so bile super, meni so bile kull ker niso imele dodanega sladkorja, so čist samo iz naravnih zelišč, pri Kaji smo jih uporabljali šele kasneje ko je že jedla gosto hrano jo je rado ponoči napenjalo, prej pa ne, tko da smo jih začeli uporabljati šele okoli 5 meseca. Sedaj sem kupila ene BioGaia kapljice, ki naj bi bile tudi brez sladkorja in zlo ok, kupila sem jih pa samo zato ker je precej manjša doza in itak jih moraš hitro porabit.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
   [Brisano sporočilo]
11.1.2010 21:21:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2354
   [Brisano sporočilo]
11.1.2010 22:26:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2355
12.1.2010 0:44:06   
nima
VEM da ni tema za tukaj toda vseeno VAS lepo, lepo, lepo prosim za vaš glas....pobožajte bušije in prečudovit dan vam želim....

http://www.spar-natecaji.si/index.php?idC=3

Neposredna povezava do sporočila: 2356
12.1.2010 6:10:42   
kora33
jutro...
ja zvesta je zgleda še vedno v P....
na FB pred 9 urami piše....
hej, se vedno nic ne vem... Upam na vec informacij jutri.
držimo pesti zanjo in za vse, ki imamo danes preglede,....tudi zame...bomo videli, kako bo naprej...upam, da zdržimo še kak teden....v petek bo 36...še en teden...pa bo vse oki toki...malo kilaže še pridobimo, da pridemo vsaj na 2500...upam no...
lep dan vsem....upam, da bom lahko poročala popoldan, kako je stanje
pa pa

sreča je

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
12.1.2010 7:01:12   
ninček1
jutro

danes pa ctg, ponoči sem spet mela te čudne menstruacijske krče, me zanima kaj bodo rekli.....

srečno vsem na pregledih danes

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
12.1.2010 7:29:13   
ninček1

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (user posted image , user posted image ), kraj, Spol, porodnišnica

xx.2.                                
user posted image Komarka (30), (2user posted image ,1user posted image ), ?     user posted image                             
user posted image biina
(?), (?user posted image ,? user posted image ), ?              user posted image
user posted image marjetica11, (?user posted image ,?user posted image ), ?        user posted image
user posted image lorelai28, (?user posted image ,?user posted image ), ?             user posted image                                                          

1.2.
user posted image punsha(28),(1user posted image ,0user posted image ) ,Gorenjska,Jesenice,RODILA 27.12.09-ENEJA 
user posted image brcko2, (2user posted image ,1user posted image ) ,Ljubljana            user posted image                
user posted image twixy (28), (3user posted image ,0user posted image ), Nemčija       user posted image                

2.2.
user posted image bili83(25), (1user posted image ,0user posted image ), Ptuj,              user posted image      Ptuj               
user posted image ninu, (2user posted image ,1user posted image ),     Gorenjska           user posted image          
user posted image bejbs, (?user posted image ,?user posted image )          ?                     user posted image              

3.2.
user posted image Lana08, (2user posted image ,0user posted image ), ?                        user posted image                       

5.2.       
user posted image ToBoNi (?), (?user posted image ,?user posted image )  ?                   user posted image                            
user posted image elaaa (31), (1user posted image ,0user posted image ) ?                   user posted image         

6.2.                           
user posted image bambi14 (?), (2user posted image ,1user posted image ), MB             user posted image    Maribor                          
user posted image MATEJKA_(28), (3user posted image ,2user posted image ),MB         user posted image    Maribor                               

7.2.         
user posted image Irsa(?),(?user posted image ,1user posted image ), ?                          user posted image          

8.2.
user posted image Aja1(31), (2user posted image ,1user posted image ) , Dolenjska      user posted image        Novo mesto
user posted image Valentinčica(31),(3user posted image ,2user posted image ),Dolenjska user posted image    Ljubljana ali Novo mesto                  
user posted image rosa2(28),(2user posted image ,0user posted image ), CE                     user posted image
user posted image spelch, (1user posted image ,0user posted image ), Koroška,                user posted image  
user posted image bipi(31), (3user posted image ,1user posted image ), ?                         user posted image  
user posted image bmwjka, (4user posted image ,3user posted image ), Polica pri Gros.    user posted image

9.2 
user posted image kanna(26), (2user posted image ,1user posted image ), ?                      user posted image    
user posted image anemona(?), (1user posted image ,0user posted image ),?                     user posted image     
user posted image ninček1(30), (1user posted image ,0user posted image ), MB                user posted image       Maribor                       
user posted image MANA 7(26), (2user posted image ,1user posted image ), ?                   user posted image                  
user posted image ne_ja, (?user posted image ,?user posted image ), ?                                user posted image

10.2.
user posted image busybee882006, (3user posted image , 2user posted image )                   user posted image     Ljubljana      
user posted image Zariya(?), (?user posted image ,?user posted image ), ?                           user posted image            
user posted image Cappy96(32), (2user posted image ,1user posted image ), Zasavje        user posted image      Postojna            
user posted image Lara73(36), (3user posted image ,2user posted image ), Gorenjska       user posted image      Kranj

11.2.
user posted image niwci(25), (2user posted image ,0user posted image ), NG, KK                user posted image     Brežice ali Novo mesto
user posted image neja.mat(25), (2user posted image ,1user posted image ), NM                 user posted image         

12.2.
user posted image Nattasha(30), (1user posted image ,0user posted image ), MB                 user posted image                    
user posted image zirafa76(32), (2user posted image ,1user posted image ),CE, Bratislava user posted image    Bratislava   
user posted image Kora33(33), (3user posted image ,1user posted image ), Koroška           user posted image     Slovenj Gradec

14.2.
user posted image plouse(29), (1user posted image ,0user posted image ), ?                          user posted image    Postojna
user posted image neoslišana                                                    user posted image    

user posted image čikapika                                                        user posted image

15.2.                          
user posted image Kati81(?), (3user posted image ,1user posted image ), LJ,                          user posted image     
user posted image Zofy(31), (2user posted image ,1user posted image ), Lj                            user posted image
user posted image dskubin(?), (3user posted image ,2user posted image ), Primorska            user posted image

16.2.
user posted image Liagal(26), (?user posted image ,?user posted image ), ?                           user posted image                                
user posted image mucica2(26), (2user posted image ,0user posted image ), CE                    user posted image    Celje       

17.2.                   
user posted image gapii27(28),(1user posted image ,0user posted image ),Rogaška Slatinauser posted image user posted image   Ljubljana
user posted image katy_  , (2user posted image ,?user posted image ), ?                                 user posted image
user posted image Dari(?), (3user posted image ,2user posted image ),Gorenja vas               user posted image
user posted image slomak(28), (2user posted image ,0user posted image )                            user posted image    Kranj ali Ljubljana                                       

18.2.
user posted image P1ka23(?), (1user posted image ,0user posted image ), ?                           user posted image  
user posted image Jada82(27), (1user posted image ,0user posted image ), Bled                    user posted image   Jesenice      
user posted image Zimska(32), (3user posted image ,1user posted image ) , LJ                       user posted image   Ljubljana
user posted image tasa3(?), (?user posted image ,?user posted image ),      ?                           user posted image

19.2.
user posted image julieb(31), (1user posted image ,0user posted image ), Pomurje                user posted image  
user posted image tajab, (2user posted image ,1user posted image ), Kranj                              user posted image        

20.2.
user posted image silmarillion(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                      user posted image
user posted image vaney(26), (2user posted image ,1user posted image ) , Dolenjska            user posted image        
user posted image mamica(37), (4user posted image ,3user posted image ), Dolenjska           user posted image  
user posted image Bušika2010(),(user posted image ,user posted image ),
user posted image Ančkica(2user posted image , 1user posted image )                                       user posted image
user posted image zvesta30(3user posted image ,1user posted image ),Lenart                            user posted image Maribor

21.2.
user posted image Astralis(36), (3user posted image ,0user posted image ), Praga                   user posted image  
user posted image seya(33), (2user posted image ,0user posted image )                                    user posted image            
user posted image storžica                                                           user posted image

23.2.
user posted image smuki(29), (2user posted image ,0user posted image ), Posavje                   user posted image         
user posted image fiesta(28), (2user posted image ,1user posted image ), Ajdovščina               user posted image
user posted image lily86(23), (1user posted image ,0user posted image ), Maribor                    user posted image        
user posted image Zoja Lara,(1user posted image ,0user posted image ), Slov. B,MB,RODILA 30.12.09 GABRA IN  KLEMNA

24.2.
user posted image ursulina(29), (3user posted image ,1user posted image ), LJ                         user posted image         

25.2.
user posted image Rocio(28), (1user posted image ,0user posted image ), LJ                             user posted image  
user posted image rožca26(26), (2user posted image ,1user posted image ), Domžale              user posted image   Ljubljana

26.2.
user posted image lunca83(26), (1user posted image ,0user posted image ), ?                           user posted image

27.2. 
user posted image babajči(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                              user posted image

28.2.
user posted image JanaB(33), (1user posted image ,0user posted image ), LJ                            user posted image              
user posted image junehope(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                            user posted image
user posted image Bauky(?) , (1user posted image ,0user posted image ) , Dolenjska                user posted image
user posted image vita(?), (2user posted image ,1user posted image ),      PO                             user posted image
user posted image t*e*j*k*a(26), (2user posted image ,1user posted image ), Konjice          user posted image user posted image
user posted image protina(32), (3user posted image ,1user posted image ), ?                             user posted image  
user posted image mavo(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                                   user posted image

4.3.
user posted image dreja80(29), (2user posted image ,1user posted image ), LJ                          user posted image     

21user posted image in 17user posted image   45 user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 79

Z nami so pot začele:

*dotika* z Ajdo rojeno 29.10.2009 ob 23.16, naš user posted image Ajda bo vedno v naših srcih.

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• [/quote]

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2359
    12.1.2010 8:50:13   
    Kati81
    zimska evo mene jaz sem takoj kandidatka za kavico, kadarkoli samo da je dopoldan!

No današnja noč je bila spet bolj naspana, mogoče zato, k popoldan nisem spala. Sem si pa sedaj naredila domač sok iz kivija, kakija in pomaranče in moram rečt da je prav pasal. Je treba večkrat to izpeljat.

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2360
    12.1.2010 9:10:09   
    brcko2
    Jutro user posted image

Najprej da povem sem še vedno doma, popadki so še vedno ampak očitno ne bo nič saj imam v četrtek tako ali tako G. pregled pol pa kaj več napišem.

Omenila bi to, da moj tamal je imel zelo hude krče (KOLIKE) in sva z mojim predragim zvedla za kalijice iz Avstrije, dobijo se samo tam v Lekarni - to so kaplijice ANTIFLAT, moram povedati, da po teh kapljicah mu je bilo resnično bolje, jaz sem tudi skor živčen zlom takrat fasala ker nisem vedla zakaj se tako pači in zakaj je tako vijoličast okrog ust potem pa mi je pediatrinja povedala da so to KOLIKE - res so mu pomagale, vse ostale zadeve iz naših Lekarn pa tudi slučajno mu niso pomagale. To je moja izkušnja.

Se beremo papa

(odgovor članu busybee882006)
    Neposredna povezava do sporočila: 2361
    12.1.2010 9:14:11   
    Kati81
    Evo, prispel je paket z vložki masmi, ki sem jih naročila kar preko sončka in zgledajo super, včeraj sem plačala predračun, danes je pa paket že tukaj.

(odgovor članu brcko2)
    Neposredna povezava do sporočila: 2362
    12.1.2010 9:19:36   
    slomak
    IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

zimska evo mene jaz sem takoj kandidatka za kavico, kadarkoli samo da je dopoldan!

jest sm tud za sploh za tortico user posted image ... samo ne vem kako bom še lahko vozila oz. nasploh okoli hodila, se kr hitr utrudim... ampak bom že, vidve sam povejta kdaj...
    pijem user posted image  mmmmmm

(odgovor članu Kati81)
    Neposredna povezava do sporočila: 2363
    12.1.2010 9:33:28   
    MATEJKA_
    ČRPALKA - imam jo od TT še od prejšnjega poroda. takrta je nisem kupovala, dokler je nisem potrebovala, ker res nima drugače smisla. najprej sem imela sposojeno oc chiccota, pa je bila katastrofa - je ful bolelo. pa sem malo študijo po netu nardila in kupla od TT in je bila super.

VLOŽKI - uporabljala bom isto kot prejšnjič - vir - tokrat sem si zelene natur kupla. na začetku tak vedno po 2-3 kom hkrati noter rabiš...

MLEKO - prejšnjič si nisem rezervnega kupla in si ga tudi tokrat ne bom. obstajajo dežurne lekarne, tako da ni panike. za kaki dan bom že po potrebi pol kupla v lekarni, pol pa spet v mullerju, kje je aptamil bistveno cenejši kot drugje (najdražji je takl v lekarni). prejšnjič sem polno dojila do 5m, potem mi je začelo mleka primanjkovat in sem po posvetu s pediatrinjo začela dodajat aptamil.

naslednji ctg imam naslednji ponedeljek, jutri pa še pregled pri gin, da mi izvide krvi in vode pogleda. uz sem imela nazadnje v 24t, tako da sem glede tega že prav žalostna. v prejšnji nosečnosti sem imela kakih 5-6 uz, in mi tokrat to prav manjka... no, pa saj še samo malo, pa bom vidla svojo user posted image .

čeprav že ves čas vem, pa me je včeraj zvečer je "zbudlo" - v porodnišnico smejo na obisk priti le partnerji (možje). kako bo to vplivalo na mene in mojo ta "večjo" miško ne vem, ker se že zdaj vsako jutro joče, ko se posloviva, ko jo mož pelje v vrtec. in tak včeraj zvečer nisem mogla zaspat, ker se cmerla ko mali froc ko sem na to mislila... hormoni pa mi zdaj očitno tud nič kaj ne pomagajo...

aja, pa še KAPLJICE - mi smo najprej uporabljali sabsimplex ali nekaj takega, pa niso nič pomagale. mi je patronažna rekla, da lahko brez pomislekov uporabljam kuminov sirup in sem ga in je super deloval. 1 dan pred dopolnjenim 3m pa so krči čudežno izginili user posted image . tud naše mame so ta kuminov sirup uporabljale (tašča mi je celo razagala, da je svojim kar celo noč dudo ali svoj prst noter namakala in jim dajala, ko so imeli krče, da sta ta mala dva bla zjutraj cela berla okrog ust od sirupa - pa imata oba super zobe, tako da samo to ne vpliva na zobe). bom pa tokrat sprobala najprej s homeopatskimi kuglcami, pol pa s sirupom.
    eni prisegajo na koroške kapljice, eni na avstrijske, eni na ljubljanske... je pa res, da je vsak otrok drugačen in vse očitno pač ne delujejo pri vseh enako... sprobat treba, pa bo... do takrat pa je potrebno veliko potrpljenja.

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 12.1.2010 9:38:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 2364
       [Brisano sporočilo]
    12.1.2010 9:34:37   
    Brisani uporabnik

(odgovor članu nima)
      Neposredna povezava do sporočila: 2365
       [Brisano sporočilo]
    12.1.2010 9:38:19   
    Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2366
    12.1.2010 9:52:49   
    protina
    Jutro!

Oh po dolgem času sem se malo naspala.

Ja prvič smo tudi mi imeli kapljice iz Avstrije pa so kar pomagale.Ne vem kaj bomo imeli zdaj,bom počakala ko porodim in bomo potem nabavili.
    mleko bi pa jaz tud najraje imela za rezervo.Kje vse pa dobiš kupit po vrečkah,da nebi celo škatlo tja vrgla?

No včeraj sem še nabavila zauser posted image ,ostane še samo kolekcija iz lekarne mustella in bo vse.Upam.Vsak teden se še nekaj zmislim kaj sem pozabila.

Danes sem dobila odločbo iz CSD.

Neposredna povezava do sporočila: 2367
    12.1.2010 10:23:57   
    niwci
    bambi user posted image user posted image user posted image za obrat. Pa da tako ostane!

(odgovor članu jana84)
    Neposredna povezava do sporočila: 2368
    12.1.2010 10:30:47   
    mucica2

Lepo pozdravljene.

Tudi jaz sem iz pregleda, voda, kri ok (hemoglobina 114), pritisk v mejah normale, mi je pa UZ nardila spet (user posted image user posted image ), pa je premerla pa je rekla da je ok, težka pa naj bi bila okoli 2500g. Obseg glavice je že okoli 32 cm. Plodovnice je pa tud še primerno je rekla, posteljica pa je tud ok. To je to.

Aja naslednji pregled 26.1.2010

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Jaz sem tudi danes zapravljala, nabavla sem kar nam je še manjkalo plus zalogo plenic za in za Lana. V Mullerju imajo Pamperske v akciji, ta male (1) so okoli evro cenejše, dvojkica (velik paket) pa je kar 50% znižana in pride tudi okoli 5 evrov. Malo sem primerjale cene in ugotovila, da se v BC ne splača NIČ kupit. Vložki so skoraj po pol evra dražji kot v DMju, enako vatke, robčki... Tetra plenice recimo 2 zavoja (pakirane po 5) me je prišlo nekaj čez 10 evrov, v BC bi dala za 10 plenic 17 evrov... No, na koncu sem uspela zapravit lep kupček denarja, če seštejem še s šopingom v soboto lahko rečem, da sem pokurla ves denar, ki ga dobim od države (pa ga še sploh dobila nisem... ). Upam, da dobim ta mesec nakazan denar, odločbe s CSDja še ni bilo...

so pa tele pampers res ugodno....

me pa samo nekaj zanima. Jst imam 3 pakete pampers plenic št. 1 (kar je 81 plenic), pa 2 paketa pampers plenic št. 2 (kar je 112 plenic). A mislite da je to dost plenic? Drgač bi pa zdej k so v akciji še kake kupla v millerju.

Drgač me pa še zanima, če je obvezno da imaš mandljevo olje al velja tudi kako drugo otroško olje?

IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

jutro

danes pa ctg, ponoči sem spet mela te čudne menstruacijske krče, me zanima kaj bodo rekli.....

srečno vsem na pregledih danes

hvala user posted image

ti pa tudi uspešno opravi user posted image

(odgovor članu protina)
    Neposredna povezava do sporočila: 2369
    12.1.2010 10:40:36   
    Nattasha

Jaz pa zdaj že drugo noč full slabo spim. Tam okrog treh se zbudim, pa se premetavam, pa nič mi ne paše. Včeraj sem celo šla v dnevno na kavč spat, tako da sem mela hrbet podprt, pa sem se skoraj ugreznila v te naše blazine, ampak spala sem pa kot dojenček do devetih potem;)) Danes sem naredla isto, pa ni nič pomagalo. Pa ne spim čez dan, pa skoz neki delam, pa včeraj me celo popoldne ni blo doma in sem prišla šele ob 10 zvečer. Pa še vedno...

Jaz sem bila včeraj na obisku pri eni zelo dobri prijateljici (povabljena seveda), ki ima doma starega malega 4 dni. Jaz vam ne znam povedat kako je lep. Laske ma take, da se jaz lahko skrijem, kožo full lepo, tud enega mozolčka nima, edino praska se, ker ima nohteke. Aja pa prste na rokah in nogah ima 3 kilometerske, ziher bo klavir igral;))).

Pa sva se z mojim hotla poslovit čez kake pol ure, da ne bi bila predolga, pa je rekla, da naj ostaneva, da ji je dolgčas, ker je sama, njen pa v šoli. No pa sva ostala, jaz sem nam večerjo naredla, pa pol še kavo skuhala. Tako da sva nazadnje šla domov ob 21h. Vmes sta se podojila in se mali full krega na dojki. Kr noče zagrabit, al pa zagrabi pa 2x potegne pa pol spet kreganje. Imata pravo malo proceduro;)

Sem ji rekla, da naj si mal na netu poišče kako naj ublaži napetost dojke, tako da bo mali lažje prijel. Pomoje je to problem, da ima prepolne, bradavica niti nima prave oblike in dokler malo ne steče ven, mali ne more prijet. Saj potem je ok. Pol se prisesa in je kakih 15 minut prav priden. Ne vem no. Jaz sem si full prebrala, pa me je zdaj bolj strah dojenja kot poroda. Upam, da bo naša pupa pridno pila:)

Ok grem mal delat, da ne bom spet poslušala, da sem cel dan doma pa ni nič narejeno:))) Sicer se na take komentarje sam nasmehnem, pa rečem, da kako šele bo ko bo mala tukaj, ko res ne bom delala nič;)))

Papa

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 2370
       [Brisano sporočilo]
    12.1.2010 10:41:01   
    Brisani uporabnik

(odgovor članu mucica2)
      Neposredna povezava do sporočila: 2371
       [Brisano sporočilo]
    12.1.2010 10:43:41   
    Brisani uporabnik

(odgovor članu Nattasha)
      Neposredna povezava do sporočila: 2372
    12.1.2010 10:44:32   
    Cappy96
    Dan!

IZVIRNO SPOROČILO: mavo
    A ima še katera težave s potenjem ponoči? Meni je stalno tako vroče, da po mojem še malega premalo napravljam. Ah, bo že. Uživajte, pa držim pesti, da bo vse v redu z vsemi nami.

Jaz sem ful zmrznjen človek z zelo nizkim pritiskom, samo zadnji mesec mi je pa ponoči vroče za znoret in se vsa prepotena zbujam! S tem, da moj pravi, da je spalnica prava ledenica (17 st.). Čez dan je pa ok.

Nisem vedela, da lako AM tudi v vrečk dobiš. Jih bom kupila v četrtek, ko imam pregled, tako za boljši občutek.

bambi in čikapika, user posted image da sta  user posted image v pravem položaju. Naj tako tudi ostane.

lp

LANA, najina sreča...........26.05.2007
    ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu mavo)
    Neposredna povezava do sporočila: 2373
    12.1.2010 10:45:40   
    Kati81
    mucica2 jaz mislim, da imaš pleničk za začetek dovolj, jaz sem kupila samo 1 paket pampers jih je notri 78, pol bomo pa že sproti kupili. Muller ima pa skor skoz kake akcije tko da ni panike.

Glede olja meni se ne zdi ravno ok sploh olje na splošno, ker se počasneje vpija v kožo in potem ostane med tistimi šlaufki, kar pa ni fino. Kadar malčka kopaš je najbolje da tiste šlaufke vmes samo dobro obrišeš. Jaz Kaje na začetku nisem nič mazala, šele kasneje sem kupila od Avene Trixera losjon, ki je super, je tudi za suho oz atopično kožo, pa sedaj bom tud to uporabljala saj ga imam skoz doma za Kajo.

(odgovor članu Nattasha)
    Neposredna povezava do sporočila: 2374
    12.1.2010 10:46:40   
    MATEJKA_

Drgač me pa še zanima, če je obvezno da imaš mandljevo olje al velja tudi kako drugo otroško olje?

najbolj primerno je mandljevo ali olivno olje iz lekarne. jaz sem vedno kar mandljevo kupovala oz. ga še vedno - jo namažem vedno 1x na teden po kopanju. zdaj pa tud svoj trebuh s tem mažem.

Neposredna povezava do sporočila: 2375
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
    Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?