mavo
|
Oj, punce, veselo vas berem, cel kup stvari se pojavi za kak komentar, vendar ko pridem do konca, me že vse boli in ne zdržim več pred računalnikom . Vidim, da se počasi že začenja in kmalu bo treba res odpreti novo temo na forumu otroci. Pri nas je zaenkrat vse OK, nič še ne kaže na kak porod. Sploh pa do konca februarja je še dovolj časa (upam ) Sem brala glede obiskov in tudi jaz se strinjam, da je najbolje, da kak mesec počakajo. Res se vedno najdejo pacienti, ki tega ne razumejo. K nama je prišel od mojga bratranec s punco naslednje jutro, ko smo prišli domov. Pa jaz sem bila po CR, pa prvi otroček, ko si že zato čist spsihiran, brez da kdo pride na vrata. Mislim, nekateri so res pravi šalabajzerji . Mleko - jaz bom zdaj definitivno imela za rezervo eno malo vrečkico Aptamila (za 1 do 2 obroka), bolj zaradi psihe kot zaradi potrebe. Ne splača se pa kupovat cele doze, ker je nikoli ne porabiš, po enem mesecu jo moraš pa stran vreč. Plenice - mi smo imeli 2 vreči št. 1, potem pa že 2 (Millerjeve plenice). Posteljnina - IKEA Flaške jaz tudi ne bom kupovala, itak mam samo eno malo aventovo, ker več nismo rabili, ker je bil mali izključno dojen. Nisem mu dodajala niti vode za žejo, ker so rekli, da z mlekom dobi vse. Potem bomo pa že dokupli cuclje, ko bodo mlekarne usahnile. Imela pa sem v prvo tako fajn aventovo ročno črpalko, ki je bla sposojena in sem zdaj brez. Bo treba verjetno kupit novo. Aja, pa Jada, čestitke za selitev. Jaz si ful želim, da bi nam tudi uspelo pred porodom. Oh, pa vsakič ko berem, imam slabo vest, ker še nič ne gnezdim. Nimam nobene torbe še pripravljene, v bistvu čisto nič. Včasih me kar more tlačijo, da sem šla brez vsega rodit, pa še napotnico za CR sem zgubila. Potem se pa vsa potna zbudim, pa še lulat me tišči. A ima še katera težave s potenjem ponoči? Meni je stalno tako vroče, da po mojem še malega premalo napravljam. Ah, bo že. Uživajte, pa držim pesti, da bo vse v redu z vsemi nami.