jana84
|
Živjo soborke...Kako smo kaj danes? Pr nas je čudovit dan...sonček ...Jaz sem mogoče malo boljšega zdravja, vendar sem komaj dobro vstala, tako da se lahko čez dan še marsikaj spremeni... me je včeraj celodnevno varstvo sinkota prav zmučlo, ker je drugače v vrtcu in se človek odnavadi...Če pa je še malo bolehen pa sploh... Mi kljub mojemu švohotcenemu počutju lepo pridno in upam na najboljše konec meseca... Dobrodošle vse nove borke za ...vas takoj dodam na seznam. Laliela...glede zobozdravnika je pa tako: ko sem jaz bla v takem obdobju ko si ti zdaj, sem imela en zeloooo boleč granolom. In sem normalno šla k zobozdravnici. To je bilo približno deset dni pred izostankom M...In smo se zmenile, da naredim test in da če bo pozitiven se bomo malo drugače pogovarjale - manj protibolečinskih tablet, pa pazljivost glede rentgenskega slikanja zob...In test mi ni pokazal nič. No, potem smo lepo zdravili tisti moj nesrečni zob. Jaz sem vseeno opozorila na rentgenu, da mogoče pa sem noseča, tudi protibolečinske tablete sem jemala le tiste, ki jih med nosočnostjo lahko (lekadol in analgin)...In 2.februarja sem po izostanku M delala test in je bil pozitiven...Tako, da fajn da sem bila malo bolj previdna glede zdravil. Ti zobozdravniku kar lepo povej, da si mogoče noseča, ker mislim, da da tudi drugačen anestetik za omrtvitev zobov. A danes bo kakšna lepa novica? Je katera delala test? lepo se imejte, jaz sem danes HB sama in se moram spet spravit k učenju...in da ne pozabim telovadbi...Je treba kar vztrajat, če hoče človek kaj doseči...Ker vem, da ko bom zanosila in šla na pregled k G mi bo e ta prepovedala kakršnokoli telovadbo ali kaj podobnega...In moram sedaj malo izkoristit, da pridem k kondiciji oziroma če sem bolj natančna k malo manj kilogramčkom... U, archie...sem videla zadnjič da si nekaj spraševala, pa sem potem pozabla odgovorit...Upam da razumem vprašanje: jaz nikol nisem opazila kakšnih posebnih znakov, ki bi mi nakazovali, da sem noseča. No, vsaj v prvem mesecu ne - torej preden sem delala test mi popolnoma nič ni nakazovalo da bi lahko bila noseča...In tudi kasneje ni bilo nekih posebnih znakov...O nosečniški slabosti ne vem popolnoma nič, pa tudi o kakšni spremembi okusa ne. No nekaj časa mi mleko ni pasalo, vendar zelo kratek čas tam nekje okrog 5meseca...Ampak to so že druge zgodbe...
< Sporočilo je popravil jana_k -- 12.1.2010 9:42:57 >