Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 11:28:49
|
|
|
|
Urshy78
|
mene kar v modro pobarvajte, sem mela te dni O, ampak ni bilo nič in ga ta teden tudi ne bo, ker je moj imel eno manjšo operacijo. ko dobim M pa zaštartam z IVF.
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 12:13:37
|
|
|
|
jana84
|
BOSTINA ...pa tako si čakala in se veselila, da tokrat pa bo...Mi je zelo žal...Upam, da bo mesec zaljubljenih kaj bolj radodaren z roza barvo... Urshy78...tebi pa tud ... ker ti ne gre ravno po načrtih... dini, zaenkrat sem te dala kar pod xx.01. ker nisi sporočila kdaj čakaš ...Ti le sporoči, da te popravim... Tako...To mislim da bo zaenkrat to. Pr nas ni nobene spremembe...Pa kaj če bit, saj smo sedaj ravno v času O...in veselega Sicer sem jaz mal bolana, pa saj se da vse pozdravt...Vidim, da glavobol in ostale bolečine kar izginejo ob ...Tako da upam da bomo kaj pridelali...
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 12:15:20
|
|
|
|
lidik
|
punce.....jaz sem pa danes tako vesela !!!!!!!! končno mi je uspelo prestaviti ginekologa....sej nekatere tu gor boste menda še vedele kako dolgo se že to spravljam narediti (no sej moram povedati, da sem poskušala že prej priti do njega, samo kaj, ko je sestra skoz govorila da šele po novem letu bo jemal nove) - tako da jupi zdaj sem naročena 2.3.2010....... hmmm če seveda ne bo treba prej ga iti kaj obiskati upam pa da ja drugače pa štirim (jinx jaz tebe že kr zraven štejem, ker tole je pa res konkreten plus) srečkam želim zdravo in veselo nosečnost..... vsem ki pa vas je tudi ta mesec obiskala pa želim, da gre naslednji mesec res na dopust na karibe, tako kot je rekla lalilea.... za vse pa ki še čakamo kaj bo pa jana_k tebi pa vsa pohvala kako lepo urejaš ta naš seznamček in pa upam, da je tvoj prehlad že mimo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 16:33:23
|
|
|
|
inna79
|
Živjo! Sem nova na forumu in pričakujem 21. januarja. si s fantom zelooo želiva. Želim nam vsem veliko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 17:11:46
|
|
|
|
latka
|
Vsem nosečkam iskrene čestitke , za vse ostale, ki vas je obiskala , pa en velik ! No jaz sem pa danes zjutraj na papirju opazila rahel rozast izcedek, sem mislila da se bo pač vlila, zato sem si dala vložek, pa seveda prisotna bolečina, kot vsakič ko pride , ampak je čez čas ta bolečina izginila. No potem sem opazila na vložki samo rjav izcedek v majhni količini, na papirju pa spet samo roza!Ne vem kdaj bi točno morala prit , ta teden sigurno, tak da ne upam na+, samo jaz tega izcedka nisem imela še nikoli!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 20:01:15
|
|
|
|
Nitka
|
lidik, h komu pa si šla? jaz sem danes cel dan razmišljala kaj čem naredit... ali še naprej bit pri moji, ki je sicer strokovno super, nima pa človeške note, nima tiste topline, ki jo jaz pač rabim... saj sem močna, a ko pride nekaj, česar te je lahko strah, pa rabim tudi kak stavek podpore in ne le tišino, ki jo dobim pri njej... hvala punce za podporo, ker si tudi mislit nisem mogla kako me bo ta vrgla... nisem spala, čez dan sem bila kot kup nesreče, pa nobene volje do ničesar nisem imela... lani sva se namreč z mojim poročila in sva si zaželela enega luštnega škratka... ker sem prvič takoj zanosila in donosila eno fejst babnico in ker sem drugič tudi takoj zanosila (ta se je žal končala s SS v 10. tednu), sem mislila, da bom zdaj lahko tudi takoj zanosila, a od junija nič.. sprašujem se, če je z mano kaj naenkrat narobe ali je z mojim kaj... celo zbrko imam v glavi... sem pa vesela za vsako, ki te dni zagleda ... vsaki posebej privoščim in naj bo nosečnost čudovitih 9 mesecev, ki si jih boste zapomnile za večno
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 20:36:24
|
|
|
|
katra55
|
Nitka Te popolnoma razumem, tudi jaz sem dvakrat zanosila brez problema, druga nosečnost se je junija končala v 10.tednu, sedaj pa se od avgusta trudiva pa še vedno ni nič. Tudi jaz se sprašujem, če mi niso pri abraziji kaj zašuštrali. Tolažim se s tem, da telo verjetno potrebuje nekaj časa, da si opomore pa tudi psiha dela svoje. Jaz bom poskusila ta mesec malo odmisliti vse skupaj, ampak dvomim da mi bo uspelo. Pa še to me psihira, ko me vsi sprašujejo: "kdaj boste pa vi še kakšnega naštimali"... "kaj pa še čakata"... Tudi nama bo uspelo in upam, da bova še letos dobili svoje Vsem, ki še čakate želim debele pluske! Vsem pa zdravo in lepo nosečnost!
< Sporočilo je popravil katra55 -- 11.1.2010 20:37:05 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 20:43:50
|
|
|
|
Nitka
|
Hvala, katra55, tudi tebi karkoli se je že postavilo na pot do , naj izgine in kmalu se naj poslovi za kako dobro leto in pol. Mene psiha ne daje, ker okoli O in še kak teden kasneje niti ne razmišljam o tem, razen o tem kako sem imava z mojim fajn, ko , samo potem kak dober teden pred dobim take netipične PMS znake, ki jih bolj prištevam k , to me pa potem zmede in z večdnevno zamudo , ki je ponavadi na dan ali dva točna, me to seveda iztiri... ampak saj bo, počasi se bom vrnila na stari tir...
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 20:51:41
|
|
|
|
Anonimen
|
punce, jaz še vedno nisem dobla , hvala bogu ampak imam eno veliko vprašanje... jutri imam zobozdravnika in me zanima, če bi inekcija proti bolečinam kaj škodla moji pikici? po telefonu mi niso nič hteli povedat... Hodim pa nekje enkrat do dvakrat na en mesec, včasih celo vsake dva meseca... mam tri kritične zobe žal... prosim za čimprejšni odgovor in hvala vam že vnaprej... lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 20:53:27
|
|
|
|
katra55
|
laliela injekcija ne škoduje, samo za vsak slučaj vseeno opozori zobozdravnika.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 21:03:41
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala katra55 zdaj bom vsaj bolj mirno spala da vam povem punce, fant mi ne dovoli v lekarno... je reko da moram lepo počakati do petka, pol pa grema skupaj in ga boma skupaj naredla... tak da bomo mogli vsi počakat lepo do petka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 11.1.2010 23:43:38
|
|
|
|
lillchy123
|
nitka, jaz sem že zdej en kup nesreče, k me je tok strah, da spet ne bo . mava tud že enga škratka, ampak zaradi zapletov, sva pač se odločla z drugim malo počakat. in sem čakala in čakala...in zdej, ko sva rekla, da zdej pa lahko, ga pa ni mah, zdej še O ne vem kdaj je punce, letos bomo vse , drugač bom jst mojmu očiju povedala, pa bo tetki že pokazal !!!
< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 11.1.2010 23:44:54 >
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 12.1.2010 8:09:20
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nitka lidik, h komu pa si šla? Nitka jaz sem šla k dr. Simonitiju - ampak ta je v Šentjurju - blizu Celja, glede na to, da si pa iz Domžal pa mislim da bo malo predaleč za tebe. Drugače pa naj ti povem, da tudi za tebe po posijal sonček in tudi vidva s tvojim možičkom bosta ugledala magični in seveda čez devet mesecev malo štručko, ki vama bo polepšala dneve in seveda malo nakravžla živčke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 12.1.2010 8:39:02
|
|
|
|
dini
|
Jutro vsem, novim nosečkam ostalim ki je prišla pa , vsem nam bo uspelo, tisti ki je nad nami že ve kaj je prav in kako mora bit
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 12.1.2010 9:30:11
|
|
|
|
lidik
|
Dini.... dobro jutro !!!!!!! Kaj je novega pri tebi? Še vedno ni nič priteklo? Upam da rečeš ne !!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 12.1.2010 9:34:03
|
|
|
|
archie
|
Ponavljam vprasanje: a ko ste delale test, a ste ze prej cutile kaksne posebne znake? Ali je bilo vse isto kot ponavadi?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 12.1.2010 9:34:08
|
|
|
|
jana84
|
Živjo soborke...Kako smo kaj danes? Pr nas je čudovit dan...sonček ...Jaz sem mogoče malo boljšega zdravja, vendar sem komaj dobro vstala, tako da se lahko čez dan še marsikaj spremeni... me je včeraj celodnevno varstvo sinkota prav zmučlo, ker je drugače v vrtcu in se človek odnavadi...Če pa je še malo bolehen pa sploh... Mi kljub mojemu švohotcenemu počutju lepo pridno in upam na najboljše konec meseca... Dobrodošle vse nove borke za ...vas takoj dodam na seznam. Laliela...glede zobozdravnika je pa tako: ko sem jaz bla v takem obdobju ko si ti zdaj, sem imela en zeloooo boleč granolom. In sem normalno šla k zobozdravnici. To je bilo približno deset dni pred izostankom M...In smo se zmenile, da naredim test in da če bo pozitiven se bomo malo drugače pogovarjale - manj protibolečinskih tablet, pa pazljivost glede rentgenskega slikanja zob...In test mi ni pokazal nič. No, potem smo lepo zdravili tisti moj nesrečni zob. Jaz sem vseeno opozorila na rentgenu, da mogoče pa sem noseča, tudi protibolečinske tablete sem jemala le tiste, ki jih med nosočnostjo lahko (lekadol in analgin)...In 2.februarja sem po izostanku M delala test in je bil pozitiven...Tako, da fajn da sem bila malo bolj previdna glede zdravil. Ti zobozdravniku kar lepo povej, da si mogoče noseča, ker mislim, da da tudi drugačen anestetik za omrtvitev zobov. A danes bo kakšna lepa novica? Je katera delala test? lepo se imejte, jaz sem danes HB sama in se moram spet spravit k učenju...in da ne pozabim telovadbi...Je treba kar vztrajat, če hoče človek kaj doseči...Ker vem, da ko bom zanosila in šla na pregled k G mi bo e ta prepovedala kakršnokoli telovadbo ali kaj podobnega...In moram sedaj malo izkoristit, da pridem k kondiciji oziroma če sem bolj natančna k malo manj kilogramčkom... U, archie...sem videla zadnjič da si nekaj spraševala, pa sem potem pozabla odgovorit...Upam da razumem vprašanje: jaz nikol nisem opazila kakšnih posebnih znakov, ki bi mi nakazovali, da sem noseča. No, vsaj v prvem mesecu ne - torej preden sem delala test mi popolnoma nič ni nakazovalo da bi lahko bila noseča...In tudi kasneje ni bilo nekih posebnih znakov...O nosečniški slabosti ne vem popolnoma nič, pa tudi o kakšni spremembi okusa ne. No nekaj časa mi mleko ni pasalo, vendar zelo kratek čas tam nekje okrog 5meseca...Ampak to so že druge zgodbe...
< Sporočilo je popravil jana_k -- 12.1.2010 9:42:57 >
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 12.1.2010 9:35:07
|
|
|
|
dini
|
Vse čisto, pa pr tebi? Upam da ostane tako.
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 12.1.2010 9:37:54
|
|
|
|
jana84
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Vse čisto, pa pr tebi? Upam da ostane tako. dini...ne pričakuješ M? dini...sem narobe napisala: kdaj ne pričakuješ M?
< Sporočilo je popravil jana_k -- 12.1.2010 9:44:01 >
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 12.1.2010 9:41:49
|
|
|
|
dini
|
Bi težko verjela, če bi bla , ker še nism bla.
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 12.1.2010 9:43:41
|
|
|
|
dini
|
jana_k aha, nočm niti videt ne slišat o njej, vse zaj....nej ostane kar v decembru.
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 12.1.2010 10:17:05
|
|
|
|
dini
|
Ne pričakujem je ta teden, dejmo rečt od 8.1.2010. Ne smem več klicat , ker bo pršu sam. Jst govorim sam še
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2010 12.1.2010 10:24:30
|
|
|
|
archie
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana_k U, archie...sem videla zadnjič da si nekaj spraševala, pa sem potem pozabla odgovorit...Upam da razumem vprašanje: jaz nikol nisem opazila kakšnih posebnih znakov, ki bi mi nakazovali, da sem noseča. No, vsaj v prvem mesecu ne - torej preden sem delala test mi popolnoma nič ni nakazovalo da bi lahko bila noseča...In tudi kasneje ni bilo nekih posebnih znakov...O nosečniški slabosti ne vem popolnoma nič, pa tudi o kakšni spremembi okusa ne. No nekaj časa mi mleko ni pasalo, vendar zelo kratek čas tam nekje okrog 5meseca...Ampak to so že druge zgodbe... thanks soimenjakinja , ja, prav si razumela vprasanje.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?