veselka
|
jutro, sem že pokonc. imamo danes cepljenje. moja dva srčka sicer še spita, js pa kavico srkam. v ZD naju ati pelje, nazaj, če se bo spet tolk zavleklo vse skupaj, greva pa peške, ker mora moj še do Lj pridt. upam, da moje bube lube ne bo bolelo in da bo vse tako bp, kot pri prvem. sem se čez vikend tolk navadla tople vode ne odpirat - ker je drugače v predsobi bla poplava - da zdej, ko je cev popravljena, skos razmišljam, če je že ok, da na toplo obrnem. dolenjka pa sej čokolada je tud lahko alergena meni jo je patronažna odsvetovala. v dnevni morva parket položit, da se bo lahko Aurora plazla po tleh, ker tuki na primorskem imajo navado v bivalne prostore ploščice dajat, pa je mrzlo, in še dodatno, ker pod nami še nihče ne živi. pa sva včeraj računala, rabiva cca 14 kvm, pa še ta bo iz ikeje, ker laminata nočeva, za kak kvalitetnejši parket pa denarja ni, pa naju je vseeno kr usedlo, ko sva vse seštela ja, letos bo še enih kup stroškov. little*miss vse najboljše z malo zamudo