|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
11.1.2010 22:48:27   
tanci29
GOSPODINJ JE KONEC ups...pa vidim da je tukaj še bolj napeto

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
11.1.2010 22:48:29   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Aja punce moje danes je Žiga naredil prva dva samostojna koraka user posted image user posted image user posted image user posted image je očka videl, mamica pa ne user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bo pa mami jutri videla TRI samostojne korake user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
11.1.2010 22:48:32   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy superca za uvajanjeuser posted image Bravo Tisa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tale novička mi je pa večer polepšala user posted image Kar tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
11.1.2010 22:50:08   
SURF
joj..Ajvy ...večkrat sem spomnila nate..sem full vesela,da se Tisa privajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in s tem je tudi tebi lažjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
11.1.2010 22:52:40   
tanci29
urša-joj kakšni dnevi so pa res otročki nemogoči...ampak kok se spreminjajo otroci res, majo taka obdobja odraščanja da te kap, kaj nas še čaka...naš erik je zadnje čase tok trmast da te ubije, ampak res mi gre včasih tole njegovo dretje že čist u ta zadnje atome...sej bo jutri bolje.pa bravo žigecu za prve korake

claud-sej ne vem a ti bo všeč al ne zdele sem šla gledat in je mel erik pr tej starosti 8.200 in 75 cm   gana ma zihr ene pol kile več pa kakšen centi manj...sej bop ne se sekirat preveč ampak vem da se boš, ne pomaga...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
11.1.2010 22:54:46   
tanci29
ajvy-superca da je tisa že spančkala...kako ji je pa všeč, pa ti kdaj začneš delat

surf-ja naj se odvije tako da bo najbolje za vse vasuser posted image user posted image user posted image

črtica-čist zaposlena

onasiss in majchy-mmmmmm tole pa dobr zgleda šampanjc pa jagode

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
11.1.2010 23:03:50   
tanci29
katjuša-hočeš ali nočeš bojo punce komentirale in se vtikale, sej to je normalno če se piše tukaj...a si slučajno pričakovala da ne bo nobena nič napisala na tale vajin kratek stik...dej no, pa saj ja veš kako deluje tale forum. sploh mi pa še zdej ni jasno kaj je blo tok zlo narobe rečeno da je taka huda vojna. glej ti poveš svoje, druga pove svoje veš to dobro veš da se ne strinjamo vedno in povsod ampak to še ne pomeni da se nimamo radi. mogoče si res tele dni preveč občutljiva in si pač svojo jezo tuki stresla, jest te čist štekam, ampak poglej z druge plati in ni vredno tega da zdaj kar odhajaš. sej se povsod včasih kaj skregamo, ampak čar je u pobotanju. potem se imaš še raje. sicer je odločitev tvoja, ampak res ne vidim smisla tega prepira res ne. ko se boš pomirila ko boš premlela kaj te žre, kaj ti gre na živce in ko nas boš pogrešala pridi nazaj, se bomo pohecale in bo prec lažje. jest te mogoče razumem ker sem si sama nedolgo nazaj vzela čas zase, enostavno sem morala izklopiti rr, ampak ko so ble moje misli čiste in glava spucana, sem videla stvari čisto drugače in tudi dojemala sem jih popolnoma drugače. ej zdej pa že bluzim ugalvnem imej se rada imej nas rada in imeli se bomo radi vsi...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
11.1.2010 23:05:35   
tanci29
kaj je zdej a ni nobene več

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
11.1.2010 23:10:09   
claud
jst se kr bluzim tuki

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
11.1.2010 23:11:26   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

urša-joj kakšni dnevi so pa res otročki nemogoči...ampak kok se spreminjajo otroci res, majo taka obdobja odraščanja da te kap, kaj nas še čaka...naš erik je zadnje čase tok trmast da te ubije, ampak res mi gre včasih tole njegovo dretje že čist u ta zadnje atome...sej bo jutri bolje.pa bravo žigecu za prve korake

claud-sej ne vem a ti bo všeč al ne zdele sem šla gledat in je mel erik pr tej starosti 8.200 in 75 cm   gana ma zihr ene pol kile več pa kakšen centi manj...sej bop ne se sekirat preveč ampak vem da se boš, ne pomaga...

U bistvu mi pa je mal v tolazbouser posted image
Da ne bo kdo reku da mam podhranjenga otroka, da mu ne dam nc za jestuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
11.1.2010 23:14:25   
Katjusa
Urša hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image
tanciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v bistvu samo čebela ni sprejela mojega mišljenja o kihecih in zmotu me je njen post kjer pravi, da ji je zaradi takih komentarjev (kot so moji) it groza na srečanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   in da otroke zavijam v vato????

ne vem kaj sem narobe nardila.....

balonchy je...... se mi kaj ti misliš in kaj si domišljaš da si da mi govoriš kje lahko pišem in kje ne smem.... pa kaj če sem rekla, da se ne bom javla a pol se nimam pravice brant.... in kaj se ti utikaš a je tebe kdo kej vprašal....

ja in se bom javljala samo zaradi takih k si ti, da ti lahko grem na živce.... prav v veselje mi je.......

mislte si o meni kar si čete jst sem vass poštovala in vas spoštujem in zeme ni nič drugače.... so pač izjeme:)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
11.1.2010 23:15:04   
tanci29
nimaš nimaš, res so otroci ki rabijo manj in so čist zadovoljni, ponavadi še bolj živahni kot tisti malo bolj pri sebiuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
11.1.2010 23:19:31   
tanci29
no tako pa se bomo pobotale a ne...super da se boš še javila. ti se pa hitro pomirišuser posted image ...to je zdej hec....tud z majchy se bosta pobotali, pa saj sta ja ta bulš frendice....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
11.1.2010 23:24:11   
claud

nimaš nimaš, res so otroci ki rabijo manj in so čist zadovoljni, ponavadi še bolj živahni kot tisti malo bolj pri sebiuser posted image

Ja res...pa se lazje jih je prenasatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
11.1.2010 23:25:21   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ja res...pa se lazje jih je prenasatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

točno tako...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
11.1.2010 23:27:08   
claud

točno tako...user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanci kokrat na dan se hana se doji?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
11.1.2010 23:28:40   
tanci29
podnevi se pocarta preden gre spat...pred večernim spanjem, pa zadnja dva dni potem zjutraj ko se zbudi...upam da bo tak tempo šel lepo naprej...kaj pa larissa

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
11.1.2010 23:31:57   
claud

podnevi se pocarta preden gre spat...pred večernim spanjem, pa zadnja dva dni potem zjutraj ko se zbudi...upam da bo tak tempo šel lepo naprej...kaj pa larissa

A teb se to zdi mal?
Jst mam pocas ze polno glavo dojenja....
Zjutraj ko se zbudi, dopoldansko spanje, popoldansko spanje, zvecer pred spanjem, pa se ponoci kadar se ji zazdi....men se to zdi k 6 mesecni otrokuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
11.1.2010 23:34:30   
claud

A teb se to zdi mal?
Jst mam pocas ze polno glavo dojenja....
Zjutraj ko se zbudi, dopoldansko spanje, popoldansko spanje, zvecer pred spanjem, pa se ponoci kadar se ji zazdi....men se to zdi k 6 mesecni otrokuser posted image

ups sm sla se enkrat cez tvoj post pa vidm da se hana v bistvu sam 3xuser posted image - bistveno manj kot larissauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
11.1.2010 23:35:02   
tanci29
ja pr nas gre sam enkrat podnev spatuser posted image ...glede na to da se je do zdej ponoč ziher ene trikrat dojila je to milinauser posted image .....
drugač se pa erik pri tej starosti ni več dojil

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
11.1.2010 23:36:37   
tanci29
claud ja tole nočno dojenje je muka že ratala, jest resnično upšam da se je odločla da se ne bo več, pa da se bo larissa tud kmalu odločla da je ziza ponoči bljak

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
11.1.2010 23:38:05   
claud

ja pr nas gre sam enkrat podnev spatuser posted image ...glede na to da se je do zdej ponoč ziher ene trikrat dojila je to milinauser posted image .....
drugač se pa erik pri tej starosti ni več dojil

No sj pr nas je odvisno kok se zamoti cez dan...vcasih tud sam enkrat, ampak vecinoma 2x....

No jst bom kr zacela zmanjsevat doze, ampak se mi zdi da se zato ponoci zbujauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
11.1.2010 23:40:01   
claud
Sj jst ze recem da je ponoc vec ne bom, ampak sredi noci ustajat...,.,..sm takrat tok zj.ebana, da mi je najlazje jo prklopt....pa smo spet tam...user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
11.1.2010 23:42:15   
claud
Ja nc grem spat, da ne bom zjutri spet jamrala da nism nc spalauser posted image user posted image

Lepo nocko vam zelim, predvsem prespano!user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
12.1.2010 0:20:45   
tanci29
no tko jest sem pa zlikala srajco pa hlače da bo mož jutri poštirkan za na šiht

zdej pa iščem po internetu postlo od mcqeen strele...ampak ne najdem dimenzij a se kera spozna na inčeuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?