Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 22:48:27
|
|
|
|
tanci29
|
GOSPODINJ JE KONEC ups...pa vidim da je tukaj še bolj napeto
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 22:48:29
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Aja punce moje danes je Žiga naredil prva dva samostojna koraka je očka videl, mamica pa ne bo pa mami jutri videla TRI samostojne korake
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 22:48:32
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy superca za uvajanje Bravo Tisa Tale novička mi je pa večer polepšala Kar tako naprej
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 22:50:08
|
|
|
|
SURF
|
joj..Ajvy ...večkrat sem spomnila nate..sem full vesela,da se Tisa privaja in s tem je tudi tebi lažje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 22:52:40
|
|
|
|
tanci29
|
urša-joj kakšni dnevi so pa res otročki nemogoči...ampak kok se spreminjajo otroci res, majo taka obdobja odraščanja da te kap, kaj nas še čaka...naš erik je zadnje čase tok trmast da te ubije, ampak res mi gre včasih tole njegovo dretje že čist u ta zadnje atome...sej bo jutri bolje.pa bravo žigecu za prve korake claud-sej ne vem a ti bo všeč al ne zdele sem šla gledat in je mel erik pr tej starosti 8.200 in 75 cm gana ma zihr ene pol kile več pa kakšen centi manj...sej bop ne se sekirat preveč ampak vem da se boš, ne pomaga...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 22:54:46
|
|
|
|
tanci29
|
ajvy-superca da je tisa že spančkala...kako ji je pa všeč, pa ti kdaj začneš delat surf-ja naj se odvije tako da bo najbolje za vse vas črtica-čist zaposlena onasiss in majchy-mmmmmm tole pa dobr zgleda šampanjc pa jagode
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 23:03:50
|
|
|
|
tanci29
|
katjuša-hočeš ali nočeš bojo punce komentirale in se vtikale, sej to je normalno če se piše tukaj...a si slučajno pričakovala da ne bo nobena nič napisala na tale vajin kratek stik...dej no, pa saj ja veš kako deluje tale forum. sploh mi pa še zdej ni jasno kaj je blo tok zlo narobe rečeno da je taka huda vojna. glej ti poveš svoje, druga pove svoje veš to dobro veš da se ne strinjamo vedno in povsod ampak to še ne pomeni da se nimamo radi. mogoče si res tele dni preveč občutljiva in si pač svojo jezo tuki stresla, jest te čist štekam, ampak poglej z druge plati in ni vredno tega da zdaj kar odhajaš. sej se povsod včasih kaj skregamo, ampak čar je u pobotanju. potem se imaš še raje. sicer je odločitev tvoja, ampak res ne vidim smisla tega prepira res ne. ko se boš pomirila ko boš premlela kaj te žre, kaj ti gre na živce in ko nas boš pogrešala pridi nazaj, se bomo pohecale in bo prec lažje. jest te mogoče razumem ker sem si sama nedolgo nazaj vzela čas zase, enostavno sem morala izklopiti rr, ampak ko so ble moje misli čiste in glava spucana, sem videla stvari čisto drugače in tudi dojemala sem jih popolnoma drugače. ej zdej pa že bluzim ugalvnem imej se rada imej nas rada in imeli se bomo radi vsi...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 23:05:35
|
|
|
|
tanci29
|
kaj je zdej a ni nobene več
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 23:10:09
|
|
|
|
claud
|
jst se kr bluzim tuki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 23:11:26
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 urša-joj kakšni dnevi so pa res otročki nemogoči...ampak kok se spreminjajo otroci res, majo taka obdobja odraščanja da te kap, kaj nas še čaka...naš erik je zadnje čase tok trmast da te ubije, ampak res mi gre včasih tole njegovo dretje že čist u ta zadnje atome...sej bo jutri bolje.pa bravo žigecu za prve korake claud-sej ne vem a ti bo všeč al ne zdele sem šla gledat in je mel erik pr tej starosti 8.200 in 75 cm gana ma zihr ene pol kile več pa kakšen centi manj...sej bop ne se sekirat preveč ampak vem da se boš, ne pomaga... U bistvu mi pa je mal v tolazbo Da ne bo kdo reku da mam podhranjenga otroka, da mu ne dam nc za jest
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 23:14:25
|
|
|
|
Katjusa
|
Urša hvala tanci v bistvu samo čebela ni sprejela mojega mišljenja o kihecih in zmotu me je njen post kjer pravi, da ji je zaradi takih komentarjev (kot so moji) it groza na srečanje in da otroke zavijam v vato???? ne vem kaj sem narobe nardila..... balonchy je...... se mi kaj ti misliš in kaj si domišljaš da si da mi govoriš kje lahko pišem in kje ne smem.... pa kaj če sem rekla, da se ne bom javla a pol se nimam pravice brant.... in kaj se ti utikaš a je tebe kdo kej vprašal.... ja in se bom javljala samo zaradi takih k si ti, da ti lahko grem na živce.... prav v veselje mi je....... mislte si o meni kar si čete jst sem vass poštovala in vas spoštujem in zeme ni nič drugače.... so pač izjeme:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 23:15:04
|
|
|
|
tanci29
|
nimaš nimaš, res so otroci ki rabijo manj in so čist zadovoljni, ponavadi še bolj živahni kot tisti malo bolj pri sebi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 23:19:31
|
|
|
|
tanci29
|
no tako pa se bomo pobotale a ne...super da se boš še javila. ti se pa hitro pomiriš ...to je zdej hec....tud z majchy se bosta pobotali, pa saj sta ja ta bulš frendice....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 23:24:11
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 nimaš nimaš, res so otroci ki rabijo manj in so čist zadovoljni, ponavadi še bolj živahni kot tisti malo bolj pri sebi Ja res...pa se lazje jih je prenasat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 23:25:21
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 nimaš nimaš, res so otroci ki rabijo manj in so čist zadovoljni, ponavadi še bolj živahni kot tisti malo bolj pri sebi Ja res...pa se lazje jih je prenasat točno tako...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 23:27:08
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 nimaš nimaš, res so otroci ki rabijo manj in so čist zadovoljni, ponavadi še bolj živahni kot tisti malo bolj pri sebi Ja res...pa se lazje jih je prenasat točno tako... Tanci kokrat na dan se hana se doji?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 23:28:40
|
|
|
|
tanci29
|
podnevi se pocarta preden gre spat...pred večernim spanjem, pa zadnja dva dni potem zjutraj ko se zbudi...upam da bo tak tempo šel lepo naprej...kaj pa larissa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 23:31:57
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 podnevi se pocarta preden gre spat...pred večernim spanjem, pa zadnja dva dni potem zjutraj ko se zbudi...upam da bo tak tempo šel lepo naprej...kaj pa larissa A teb se to zdi mal? Jst mam pocas ze polno glavo dojenja.... Zjutraj ko se zbudi, dopoldansko spanje, popoldansko spanje, zvecer pred spanjem, pa se ponoci kadar se ji zazdi....men se to zdi k 6 mesecni otrok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 23:34:30
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 podnevi se pocarta preden gre spat...pred večernim spanjem, pa zadnja dva dni potem zjutraj ko se zbudi...upam da bo tak tempo šel lepo naprej...kaj pa larissa A teb se to zdi mal? Jst mam pocas ze polno glavo dojenja.... Zjutraj ko se zbudi, dopoldansko spanje, popoldansko spanje, zvecer pred spanjem, pa se ponoci kadar se ji zazdi....men se to zdi k 6 mesecni otrok ups sm sla se enkrat cez tvoj post pa vidm da se hana v bistvu sam 3x - bistveno manj kot larissa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 23:35:02
|
|
|
|
tanci29
|
ja pr nas gre sam enkrat podnev spat ...glede na to da se je do zdej ponoč ziher ene trikrat dojila je to milina ..... drugač se pa erik pri tej starosti ni več dojil
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 23:36:37
|
|
|
|
tanci29
|
claud ja tole nočno dojenje je muka že ratala, jest resnično upšam da se je odločla da se ne bo več, pa da se bo larissa tud kmalu odločla da je ziza ponoči bljak
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 23:38:05
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ja pr nas gre sam enkrat podnev spat ...glede na to da se je do zdej ponoč ziher ene trikrat dojila je to milina ..... drugač se pa erik pri tej starosti ni več dojil No sj pr nas je odvisno kok se zamoti cez dan...vcasih tud sam enkrat, ampak vecinoma 2x.... No jst bom kr zacela zmanjsevat doze, ampak se mi zdi da se zato ponoci zbuja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 23:40:01
|
|
|
|
claud
|
Sj jst ze recem da je ponoc vec ne bom, ampak sredi noci ustajat...,.,..sm takrat tok zj.ebana, da mi je najlazje jo prklopt....pa smo spet tam...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 11.1.2010 23:42:15
|
|
|
|
claud
|
Ja nc grem spat, da ne bom zjutri spet jamrala da nism nc spala Lepo nocko vam zelim, predvsem prespano!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 0:20:45
|
|
|
|
tanci29
|
no tko jest sem pa zlikala srajco pa hlače da bo mož jutri poštirkan za na šiht zdej pa iščem po internetu postlo od mcqeen strele...ampak ne najdem dimenzij a se kera spozna na inče
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?