|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
11.1.2010 21:26:02   
črticaa
moj urnik za jutri (že drugi dan ko bom praktično nič z MIkijam)

pred 9.00 Janus na kavo in sestanek s šefico- možno delovno mesto
po 9.00 na banko,..po kredit

ne kje vmes,..izpisat pole za otroške doklade (pozabila sem in bom vrjetno februarja brez user posted image user posted image user posted image še dobr da so mi pošto posla) a morm še kaj podaljšatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

potem pa ob 11 prvi termin in ob 12 drugi termin,..ne vem kako mi bo uspelo,..sploh če ne bo na isti lokacijiuser posted image user posted image user posted image s tem da moram do četrtka pospisat še police v vrednosti 70 eurov,..termine pa delam samo z novo sodelavkouser posted image jojjojojo ah sj bo,...vem da bo

potem pa u domžale

(pa vrjetno bom tako kot danes pozabila jesti)user posted image user posted image

SURF ti (s)poročam ti pa daj lupčka punci z najlepšim imenom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ((punce brez zamereuser posted image )

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
11.1.2010 21:26:39   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
11.1.2010 21:28:17   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

user posted image

Tale je bla pa za Matičkov 1. RD user posted image

vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ko je dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kok je pa stalauser posted image joj jaz pa še za navadno ne bom mela,.--bom neki sama spekla,....al pa bom URŠI reklauser posted image user posted image user posted image

URŠA vsa čast za tortico,..res ne vem kako ti je uspelo,..še v marsikateri slaščičarni ne bi dobila tako lepeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
11.1.2010 21:28:47   
sjmm
čer!

jz končno prišla do večerje...sej že pozn, a čist brez tud ne gre...mašine ne delauser posted image

ej, punce...urša je tud kr šla.........user posted image user posted image user posted image

onassis...glih ne peše zravn kruha in mleka...pa vendar čin..čin

glede lončkov.
..naš še noče nič slišat...sam flaška poje...sam itak je še bejbi...ampak zobki, sej vem

surf...kar si želela povedat, da se odvija...naj se fajn odvije !!!user posted image

mihailo...helov, kak ste kaj?

čebel@....no, če nas zapuščaš...nočko!

ajvy.....sem fuuul vesela za Tiso in zate...ful napredek...lepo...vidiš, pa te bo lahko manj skrbelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

piškot....hitro napodite ta pikčaste nadloge ......user posted image user posted image user posted image user posted image , pa hvala za kompliment...sem res zlo v tem kuhanju, ni kejuser posted image

kolumbo.
..upam, da je repca sekala...predvsem pa , da se hitr k seb spravteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
11.1.2010 21:29:20   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čebela-sej naši tud teče iz noska, pa sej jim po večini vsem v takem času...upam da se vidimo
veš malo tudi kiha in noče da okužimo druge otroke-sej pravim lahko da bo do konca tedna že ok

čebela tako stanje je kar pri večini v tem časuuser posted image user posted image user posted image user posted image

jst če otrok kiha ne hodim k drugim otrokom, smo mel poleti dovolj sranja..... mislim, da bom premisla o srečanu še prehitro zbolimo ne da bi še otročka posebej izpostavljala kihecim.....

Katjuša sej drugač mojedva sta trenutno brez smrkelčka in ostalih stvari. Sam glede kihanja pa prvič slišim da je to znak bolezniuser posted image Jaz včasih kihnem pa nisem bolnauser posted image Sicer pa kokr veste pa naredteuser posted image

eno je kihanje kr tko eno pa če ti iz noseka teče in kihaš čez cel dan..... jst tud kdaj kihnem ..... sam če je zraven še povečan izcedek iz nosa gre verjetno za kak lažji prehlad in s kihanjem se tak prehlad hitro širi in kako s edrugi odzovejo nanj je različno.... mi smo s kihanjem poleti orn zboleli k je botrček pripeljal 2 kihajoča otroka s sabo.....
sej vem da kompliciram sam res nebi rada zdej smo glih boljši.... beni je bil cel december bogi in ni fino noseka čisti in ponoči ne more dihat.....

a vidiš katjuša,prav zaradi takih komentarjev me je "groza "it na srečanje......včeraj je full kihala,danes je le 2x(do sedaj) in če se stanje ne poslabša-prideva na srečanje......je pa razumljivo da je v takem vremenu en kup prehladov in ok,če se tega bojite....pa še nekaj:glih tako lahko florjan prinese prehlad domov

brez zamere,ampak malo sem "užaljena" ker sem se veselila da se po dolgem času vidiva,in mi ni prav da ti ki ne kompliciraš,otroke zavijaš v vato

še enkrat brez zamere in prosim da se ne spotikate ob tole

DDDDDDDD
nebi o tem kdo otroka zavija v vato.... pač ne bom otroke peljala med otroke ki kihajo..... in četud florjan lahko prinese in ne bo ne prvič ne zadnjič.....
brezveze, zdej mene napadat k sem pač povedala, da če tako razmišljate da kihanje ni nič ne bom prišla na srečanje.....

če vam kej ni prav je takoj napad jst bi se mogla pa z vsem vedno strinjat....

ne se mi opravičevat in ne me napadat....
seznam je na 175 strani in mejte se fajn.... ne, da se mi da sem vedno neumna in da otroke zavijam v vato.... a moj otrok je vse od 5 meseca... in je vsak dan zunaj tudi ko je kašljal in je na tleh...... pač kihanje je lahko znak prehlada in da mu nekdo v fris kiha pač ne bom gledala in to je moj problem in ne vaš......

že zdavnaj bi se mogla umaknt od tle.... ampak žal mi je samo punc, ki so mi ful prirastle k srcuuser posted image user posted image user posted image user posted image

tanci želim ti vso srečo saj veš zakaj....

in vse sotale prijateljice, ko me ni med vami vas pogrešam, ko pa sem vas pač razjezim taka sem in rada vas imam...... verjetno vas bom brala ker brez vas ne morem komentirala pa ne bom več......
upam, da sem vsaj kdaj kateri pomagala in da sem vsaj kdaj katero razveselila, da nisem samo "špetira" delala
user posted image

ja sedaj niso moji dnevi pravzaprav jih sovražim (dneve seveda)

Bedarija totalna!!!  user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

Rep med noge in zvizzzzzzz... user posted image user posted image user posted image user posted image

balonchy javiš se tu in tam in potem ti meni da dajem rep med noge res hvala..... sem zelo vesela, da si se javla.....

majchy sem užaljena in ne rabiš me klicat na telefon ker ti nimam kej povedat.... in če te ja taka groza zaradi mojih postov me pa blokiraj....

surff
jst sem samo povedala svoje mnenje in sem bla kuj napadena..... pač ne da se mi in mi je žal da sem karkoli kadarkoli rekla, in prvi del si kr prav napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem zakaj se vas mora zdaj 100 javit na to temo a vam je res tko luštno enga zbit.... in ne igram žrtve ker je nimam za  kaj pač otrok ne dajem med kihece, če to ni potrebno ve pa delajte kar čete mani je vseeno....

hvala vam za vse, res nisem tega pričakovala......., lahko bi mi direktno rekle, da vam grem na jetreuser posted image

upam, da nisem dala teme za nadaljni razvoj dogodkov, me pa res zanima a vam je vseeno če vam pride kdo na obisk z bolanimi otroki? in ali sem res tak smotana in zakomplicirana, da ne morem povedat svojim mnenj? a sem komu kdaj kej vsiljevala (MISLIM PREDVSEM SVOJA MNENJA....eni pa jih)....?????

res mi je hudo da ste me punce, ki ste mi psotale najboljše prijateljice vzela tako strogouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

UPAM, DA NE PADEJO KOMENTARJI DA SE DELAM ŽRTEV.... IN TO NOČEM BIT NITI NISEM........

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
11.1.2010 21:36:06   
sjmm

čebela-sej naši tud teče iz noska, pa sej jim po večini vsem v takem času...upam da se vidimo
veš malo tudi kiha in noče da okužimo druge otroke-sej pravim lahko da bo do konca tedna že ok

čebela tako stanje je kar pri večini v tem časuuser posted image user posted image user posted image user posted image

jst če otrok kiha ne hodim k drugim otrokom, smo mel poleti dovolj sranja..... mislim, da bom premisla o srečanu še prehitro zbolimo ne da bi še otročka posebej izpostavljala kihecim.....

Katjuša sej drugač mojedva sta trenutno brez smrkelčka in ostalih stvari. Sam glede kihanja pa prvič slišim da je to znak bolezniuser posted image Jaz včasih kihnem pa nisem bolnauser posted image Sicer pa kokr veste pa naredteuser posted image

eno je kihanje kr tko eno pa če ti iz noseka teče in kihaš čez cel dan..... jst tud kdaj kihnem ..... sam če je zraven še povečan izcedek iz nosa gre verjetno za kak lažji prehlad in s kihanjem se tak prehlad hitro širi in kako s edrugi odzovejo nanj je različno.... mi smo s kihanjem poleti orn zboleli k je botrček pripeljal 2 kihajoča otroka s sabo.....
sej vem da kompliciram sam res nebi rada zdej smo glih boljši.... beni je bil cel december bogi in ni fino noseka čisti in ponoči ne more dihat.....

a vidiš katjuša,prav zaradi takih komentarjev me je "groza "it na srečanje......včeraj je full kihala,danes je le 2x(do sedaj) in če se stanje ne poslabša-prideva na srečanje......je pa razumljivo da je v takem vremenu en kup prehladov in ok,če se tega bojite....pa še nekaj:glih tako lahko florjan prinese prehlad domov

brez zamere,ampak malo sem "užaljena" ker sem se veselila da se po dolgem času vidiva,in mi ni prav da ti ki ne kompliciraš,otroke zavijaš v vato

DDDDDDDD
nebi o tem kdo otroka zavija v vato.... pač ne bom otroke peljala med otroke ki kihajo..... in četud florjan lahko prinese in ne bo ne prvič ne zadnjič.....
brezveze, zdej mene napadat k sem pač povedala, da če tako razmišljate da kihanje ni nič ne bom prišla na srečanje.....

seznam je na 175 strani in mejte se fajn.... ne, da se mi da sem vedno neumna in da otroke zavijam v vato.... a moj otrok je vse od 5 meseca... in je vsak dan zunaj tudi ko je kašljal in je na tleh...... pač kihanje je lahko znak prehlada in da mu nekdo v fris kiha pač ne bom gledala in to je moj problem in ne vaš......

že zdavnaj bi se mogla umaknt od tle.... ampak žal mi je samo punc, ki so mi ful prirastle k srcuuser posted image user posted image user posted image user posted image

in vse sotale prijateljice, ko me ni med vami vas pogrešam, ko pa sem vas pač razjezim taka sem in rada vas imam...... verjetno vas bom brala ker brez vas ne morem komentirala pa ne bom več......
upam, da sem vsaj kdaj kateri pomagala in da sem vsaj kdaj katero razveselila, da nisem samo "špetira" delala
user posted image

Bedarija totalna!!!  user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

Rep med noge in zvizzzzzzz... user posted image user posted image user posted image user posted image

balonchy javiš se tu in tam in potem ti meni da dajem rep med noge res hvala..... sem zelo vesela, da si se javla.....

majchy sem užaljena in ne rabiš me klicat na telefon ker ti nimam kej povedat.... in če te ja taka groza zaradi mojih postov me pa blokiraj....

surff
jst sem samo povedala svoje mnenje in sem bla kuj napadena..... pač ne da se mi in mi je žal da sem karkoli kadarkoli rekla, in prvi del si kr prav napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem zakaj se vas mora zdaj 100 javit na to temo a vam je res tko luštno enga zbit.... in ne igram žrtve ker je nimam za  kaj pač otrok ne dajem med kihece, če to ni potrebno ve pa delajte kar čete mani je vseeno....

hvala vam za vse, res nisem tega pričakovala......., lahko bi mi direktno rekle, da vam grem na jetreuser posted image

upam, da nisem dala teme za nadaljni razvoj dogodkov, me pa res zanima a vam je vseeno če vam pride kdo na obisk z bolanimi otroki? in ali sem res tak smotana in zakomplicirana, da ne morem povedat svojim mnenj? a sem komu kdaj kej vsiljevala (MISLIM PREDVSEM SVOJA MNENJA....eni pa jih)....?????

res mi je hudo da ste me punce, ki ste mi psotale najboljše prijateljice vzela tako strogouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

UPAM, DA NE PADEJO KOMENTARJI DA SE DELAM ŽRTEV.... IN TO NOČEM BIT NITI NISEM........

no, no, punce...kar mirno kri...pač se včasih zdi, da ima več ljudi naenkrat slab dan in pol tole ven izpade...sam med gut frends nebi smelo...res!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
11.1.2010 21:38:33   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
11.1.2010 21:41:40   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
11.1.2010 21:58:03   
SURF
Katjuša-Veš nimam nič proti tebi,samo nekako škoda je da se človek zaradi takih stvari umakne...bom napisala kot mislim pa čeprav tvegam užaljenostuser posted image vse skupaj se mi je bralo kot da te moramo prosit,da ostani tuuser posted image ker veš ,da te imamo rade!
Js te imam,rada te berem pa četudi se vedno ne strinjam s tebojuser posted image ,rada pogledam tvoje fotke in veselim se tvojega plusekauser posted image .

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
11.1.2010 22:03:41   
SURF
Katjuša tudi drugi del je zelo resničen.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
11.1.2010 22:05:00   
claud
user posted image user posted image tole so pa ze prave otrocarije nastale s tem prepirom...... no commentuser posted image

RECEPT ZA TORTO PRIDE JUTRI!!!

Larissa je koncno zaspala...itak na rokah.....mi2 sva pa zdj vsak na svojem compu.....on igra igrice, jst mal brskam....preganjamo dolgcas, ne da se nama spat.....
Tok sm lena da se mi tud user posted image ne dauser posted image ....

A ste ze vse sle...tako ali drugace....user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
11.1.2010 22:06:21   
SURF

Črtica-Nič nisi napisala kako se odvija iskanje tvoje mame...Upam,da bo vse lepo....držim pesti zate...

Sjmm-Hvalauser posted image Upam,da res.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
11.1.2010 22:08:10   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: claud

user posted image user posted image tole so pa ze prave otrocarije nastale s tem prepirom...... no commentuser posted image

RECEPT ZA TORTO PRIDE JUTRI!!!

Larissa je koncno zaspala...itak na rokah.....mi2 sva pa zdj vsak na svojem compu.....on igra igrice, jst mal brskam....preganjamo dolgcas, ne da se nama spat.....
Tok sm lena da se mi tud user posted image ne dauser posted image ....

A ste ze vse sle...tako ali drugace....user posted image

upssss...samo resuser posted image ....
js sem čist mogla napisatuser posted image user posted image .

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
11.1.2010 22:09:53   
Balonchy

DDDDDDDD

user posted image

surff

Sam to bom napisala (ne da se mi zjedat s tabo k si mi user posted image )...

SMILIŠ SE MI!!!

Mal nared zase, pa bo prec boljš!!! Tut ti se boš boljš počutla...
SREČNO!!!

P.S. Pa bodi mož beseda - če napišeš, da se ne boš javljala, se ne javljaj!!!
      S trdno voljo se marsikaj doseže!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
11.1.2010 22:19:11   
claud
user posted image Aja to sm pozabla prej napisat....sm vidla da je blo govora neki o tezi..... pri 1 letu naj bi potrojili tezouser posted image
Larissa ima komaj 8300guser posted image user posted image
Ase vam zdi ful premal, a ma se kaksna tok lahkegauser posted image otroka?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
11.1.2010 22:19:14   
Urša08
čer

Uf eto sej sploh ne vem kaj nej napišemuser posted image

Je en tak malce bolj naporen dan za mano ampak sej bouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
11.1.2010 22:19:43   
sjmm
no, da se ne boste sam kremplale...

Tarzan je celo življenje živel v džungli in ni imel pojma o seksu.
Jane se je odločila, da mu to obrazloži zelo simbolično, kot otroku:

Tarzan, to kar tebi visi med nogami je kot cunjica. A to, kar je med
mojimi nogami, je pa kot pralni stroj. Torej moraš ti svojo cunjico oprati
v mojem pralnem stroju.

Naslednjih pet noči je Tarzan pral svojo cunjo kar brez predaha.
Ko je že precej izmučena Jane uspela priti do sape, mu reče:

Tarzan, poslušaj me. ...
Preveč pereš ti svojo cunjo. Izpral je boš.
Moraš malce redkeje, nekako na tri do štiri dni.

Tarzan jo posluša in naslednji mesec Jane ni niti povohal.
Jane, že malce iznervirana, vpraša Tarzana:

Tarzan, kaj ti je?
Zakaj že cel mesec nisi opral svoje cunjice v mojem pralnem stroju?

Tarzan ji ves vesel in srečen pove:

Tarzan naučil prati na roke!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
11.1.2010 22:20:01   
claud

čer

Je en tak malce bolj naporen dan za mano ampak sej bouser posted image user posted image user posted image user posted image

oi ursa....kaj je pa blo tko naporno?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
11.1.2010 22:20:50   
Urša08

user posted image Aja to sm pozabla prej napisat....sm vidla da je blo govora neki o tezi..... pri 1 letu naj bi potrojili tezouser posted image

Claud tud Žiga  je zgleda bolj med lahkokategorniki, nisem ga tehtala ampak nima še 9 kil - ga jutri stehtam. Drugače pa dont wory glede teže, če je zadovolna, so pleničke mokre, potem je zdrava punca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
11.1.2010 22:20:51   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

v mojem pralnem stroju.

Tarzan, poslušaj me. ...

Tarzan, kaj ti je?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
11.1.2010 22:21:13   
sjmm

čer

urša....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a je blo kaj hujšega al sam preveč dela in slab vreme...no,sej nečem vrtat...sam, da si se kej oglaslauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
11.1.2010 22:21:28   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

v mojem pralnem stroju.

Tarzan, poslušaj me. ...

Tarzan, kaj ti je?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
11.1.2010 22:23:10   
claud

Claud tud Žiga  je zgleda bolj med lahkokategorniki, nisem ga tehtala ampak nima še 9 kil - ga jutri stehtam. Drugače pa dont wory glede teže, če je zadovolna, so pleničke mokre, potem je zdrava punca user posted image user posted image user posted image

Ma P se na vsakem pregledu spotakne na to da je drobckanauser posted image
pa mi gre ze mal na zivce s tem...user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
11.1.2010 22:23:45   
Urša08

čer

oi ursa....kaj je pa blo tko naporno?

Oh Claud dons sta bla pa tamaledva čista user posted image , Žiga zadovoljen samo po rokah, Nejc zaspan, pa sitkan, pa seveda siten ko sem mela obisk sta se s tisto punčko skoz neki drezala user posted image user posted image user posted image user posted image na koncu nisem več vedla če je to sploh moj otrokuser posted image Potem mu prepovem čokolado, jo vzame z mize itak se je čist popackal in ga grem preoblečt pa umiot in medtem Žiga kozarec iz mize nekak vzame in hoče bit, se polije, ... eto malce utrinkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
11.1.2010 22:24:42   
Urša08
sjmm eto sem že Claud odgovorila user posted image user posted image user posted image user posted image pač malce slab dan, bo jutri boljše

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?