|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
11.1.2010 15:33:14   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Mihailo hvala :) kar gre...slabosti so ze prisle, ampak s tako razposajenko doma, moram kar pozabit na slabo pocutje. Pregled imam 19.1. - prvi pregled, ko bom noseca 9tednov. Upam, da bo vse ok, na nuhalno pa ne grem, ker ze prvic nisem bila. Upam, da bo vse ok na prvem pregledu in da se mali onejcek lepo razvija.

Cebela: od nuka ima silikonski kljuncek in prodajajo v Mullerju. Ko se enkrat navadi na kljuncek, pol lahko gres na trdega kot smo sli mi. Ceprav najraje pije iz nubijevega silikonckega ustnika (narejen na enak princip kot flase z ustnikom za odrasle, sam da je silikonski). Drugace pa je sprejela tudi Tomme Tippe trdi kljuncek. Ampak najprej je morala skozi silikon, da se je navadila. Pa tudi vec spije zdaj, prej iz navadnega cuclja je bore malo spila.

super sam da bo vse ok...fajn da te cebelica tako zamoti da se na slabosti pozabisuser posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
11.1.2010 15:34:37   
MIHAILO
A te torte vozijo pvsod ali prides po njo sam ali kako????

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
11.1.2010 15:39:06   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

po ljubljani vozijo zastonj, kar je izven lj se plača

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
11.1.2010 15:45:09   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

aha..vozijo pa povsod?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
11.1.2010 15:53:05   
tanci29

aha..vozijo pa povsod?

pomoje da ja

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
11.1.2010 16:12:34   
MIHAILO

aha..vozijo pa povsod?

pomoje da ja

aha,ok..hvala

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
11.1.2010 16:16:36   
Onasiss
ojla.... kaj dogaja????

Kok je beden vreme.... za pop...., pa naši iz noska teče, ampak bomo v dveh dneh zdravi...

Sedaj se ukvarjam s papirji... šit...pa glih kar sem izpolnjevala ene obrazce za znižano plačilo vrtca....user posted image user posted image  zdej pa spet...

Ajvy .... rabim te...plis help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Katere obrazce moraš izpolniti prev vpisom otroka v vrtec????

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
11.1.2010 16:23:34   
tanci29
onasis-a ti niso dal papirjev v vrtcu...izplniš polo o znižanem plačilu vrtca oz. tisto za drugega otroka zastonj

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
11.1.2010 16:25:39   
tanci29
http://www.vrtec-mladirod.si/files/Vloga_za_oprostitev_placila_vrtci.pdf

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
11.1.2010 16:26:05   
Onasiss

onasis-a ti niso dal papirjev v vrtcu...izplniš polo o znižanem plačilu vrtca oz. tisto za drugega otroka zastonj

Ne...nč mi niso dal.... a izpolnim obe....user posted image ... pa nekaj mi ni jasno...piše da moraš oddat vsaj 15 dni preden gre otrok v vrtec...naša gre pa v ponedeljek... kaj a bom pol celo ceno plačala al kaj.... sicer mi je pa za teh 14 dni v jan čist vseen...VAŽN DA SEM VRTEC DOBLA... JUPIIIIIII

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
11.1.2010 16:27:34   
Onasiss
n

http://www.vrtec-mladirod.si/files/Vloga_za_oprostitev_placila_vrtci.pdf

jA...A PA SE za Vita ob tej vlogi avtomatično upošteva znižano plačilo al ne....

Nisve se nič o tem pogovarjali ker je bilo zelo napeto...user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
11.1.2010 16:28:44   
tanci29
jest sem zdej mogla oddat samo to za oprostitev plačila, pa ene pole k jih naš vrtec da...osebne podatke pa številke telefonov pa pač za njihovo evidenco

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
11.1.2010 16:30:37   
tanci29
men za erika ni blo treba dat nove vloge, na to sem pa hano vpisala. sej tukaj maš vprašanje kater otrok je že vpisan in kje, tko da pomoje avtomatično sami pogruntajouser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
11.1.2010 16:33:34   
Onasiss
hvala...bom izpolnila kar obe in jutri nesla v vrtec, bo že knjigovodka povedala kaj rabijo....

tanci...a maš Erika doma???

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
11.1.2010 16:46:19   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

hvala...bom izpolnila kar obe in jutri nesla v vrtec, bo že knjigovodka povedala kaj rabijo....

tanci...a maš Erika doma???

ej tale vaš vrtec je pa res eden boljšihuser posted image ...kako ti je pa povedala in kje so zdaj našli prostor...ful me zanima res

erik je zdajle doma ja prej je bil v vrtcu...zakaj

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
11.1.2010 16:58:22   
Onasiss
ti bom na zs napisala.... tvojga maila pa nimam oz imam enga pa ni ta pravuser posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
11.1.2010 17:05:11   
tanci29
ok..

mail je pa isti samo da je na koncu gmail.com

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
11.1.2010 17:09:39   
Jutta
Onasiss - to pa je novica dneva!!!! CESTITKE!!!!
Ni problem, če boš obrazec oddala tako pozno. Ti bodo poračunali za nazaj.

Urša
- ful lepa torta!

Tanci - kako ti je uspelo Hano odvadit nočnega dojenja? Vid ponoči kriči kot šoja, če mu nočem dat joške!!! Če mu dam dudo, jo z vso silo vrže iz postelje!

Vid tudi noče sprejet magičnega lončka. BarbaraGS kakšne silikonske ustnike si to uporabljala, da se Eli navadila na pitje? Lahko prilepiš kakšno slikco, link?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
11.1.2010 17:15:04   
tanci29
jutta-jest jo nisem sama se je, pa sej ni rečeno da je to to, tko je zdej dve noči...bom pa probala vztrajat tako če bo šlo, če pa ne pa ne, jest na silo ne počnem stvari...

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
11.1.2010 17:16:30   
TAMIKA3
user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
11.1.2010 17:18:57   
Onasiss

ok..

mail je pa isti samo da je na koncu gmail.com

imaš zs...

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
11.1.2010 17:39:21   
Jutta
Tamika - hvala

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
11.1.2010 19:07:31   
claud
hej bejbe!

Uf mi smo bli dons cist leteci, sm podaljsala otroske dodatke....

Tanci nism zasledila da si ze dala cez vse.....upam da se bolje pocutisuser posted image user posted image

Cebela....Larissa najraje pije s kozarca, pa tud z magicnega loncka....po flasah na cucelj ni nikol znalauser posted image

Dons smo bli v kitajski...sm jedla pecene rezance, pa sm jih dala mal tud Larissi'je jedla s palckamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Torta- ce ima katera zeljo za torto, oz.recept vam lahko jutr napisemuser posted image
Je pa z jagodnim, ali pomarancniim nadevom....ful dobra, ful socna....nc smetane.....nism ravno ljubitelj ful smetaneuser posted image

Katjusa...kaj zdj te zamere....user posted image
Punce forumi niso za iskanje prepirov, ampak izmenjavo mnenjuser posted image

Kolumbo....upam da bo Majkl kmal bols...user posted image

Piskot naj norice cim prej grejo stranuser posted image

Onasis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sm ful vesela zate in tale vas vrtecuser posted image user posted image user posted image

No mal sm pokomentirala...kokr je ostal v spominuuser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
11.1.2010 19:32:06   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čebela-sej naši tud teče iz noska, pa sej jim po večini vsem v takem času...upam da se vidimo
veš malo tudi kiha in noče da okužimo druge otroke-sej pravim lahko da bo do konca tedna že ok

čebela tako stanje je kar pri večini v tem časuuser posted image user posted image user posted image user posted image

jst če otrok kiha ne hodim k drugim otrokom, smo mel poleti dovolj sranja..... mislim, da bom premisla o srečanu še prehitro zbolimo ne da bi še otročka posebej izpostavljala kihecim.....

Katjuša sej drugač mojedva sta trenutno brez smrkelčka in ostalih stvari. Sam glede kihanja pa prvič slišim da je to znak bolezniuser posted image Jaz včasih kihnem pa nisem bolnauser posted image Sicer pa kokr veste pa naredteuser posted image

eno je kihanje kr tko eno pa če ti iz noseka teče in kihaš čez cel dan..... jst tud kdaj kihnem ..... sam če je zraven še povečan izcedek iz nosa gre verjetno za kak lažji prehlad in s kihanjem se tak prehlad hitro širi in kako s edrugi odzovejo nanj je različno.... mi smo s kihanjem poleti orn zboleli k je botrček pripeljal 2 kihajoča otroka s sabo.....
sej vem da kompliciram sam res nebi rada zdej smo glih boljši.... beni je bil cel december bogi in ni fino noseka čisti in ponoči ne more dihat.....

a vidiš katjuša,prav zaradi takih komentarjev me je "groza "it na srečanje......včeraj je full kihala,danes je le 2x(do sedaj) in če se stanje ne poslabša-prideva na srečanje......je pa razumljivo da je v takem vremenu en kup prehladov in ok,če se tega bojite....pa še nekaj:glih tako lahko florjan prinese prehlad domov

brez zamere,ampak malo sem "užaljena" ker sem se veselila da se po dolgem času vidiva,in mi ni prav da ti ki ne kompliciraš,otroke zavijaš v vato

še enkrat brez zamere in prosim da se ne spotikate ob tole

DDDDDDDD
nebi o tem kdo otroka zavija v vato.... pač ne bom otroke peljala med otroke ki kihajo..... in četud florjan lahko prinese in ne bo ne prvič ne zadnjič.....
brezveze, zdej mene napadat k sem pač povedala, da če tako razmišljate da kihanje ni nič ne bom prišla na srečanje.....

če vam kej ni prav je takoj napad jst bi se mogla pa z vsem vedno strinjat....

ne se mi opravičevat in ne me napadat....
seznam je na 175 strani in mejte se fajn.... ne, da se mi da sem vedno neumna in da otroke zavijam v vato.... a moj otrok je vse od 5 meseca... in je vsak dan zunaj tudi ko je kašljal in je na tleh...... pač kihanje je lahko znak prehlada in da mu nekdo v fris kiha pač ne bom gledala in to je moj problem in ne vaš......

že zdavnaj bi se mogla umaknt od tle.... ampak žal mi je samo punc, ki so mi ful prirastle k srcuuser posted image user posted image user posted image user posted image

tanci želim ti vso srečo saj veš zakaj....

in vse sotale prijateljice, ko me ni med vami vas pogrešam, ko pa sem vas pač razjezim taka sem in rada vas imam...... verjetno vas bom brala ker brez vas ne morem komentirala pa ne bom več......
upam, da sem vsaj kdaj kateri pomagala in da sem vsaj kdaj katero razveselila, da nisem samo "špetira" delala
user posted image

ja sedaj niso moji dnevi pravzaprav jih sovražim (dneve seveda)

Bedarija totalna!!!  user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

Rep med noge in zvizzzzzzz... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
11.1.2010 20:04:13   
Jutta

jutta-jest jo nisem sama se je, pa sej ni rečeno da je to to, tko je zdej dve noči...bom pa probala vztrajat tako če bo šlo, če pa ne pa ne, jest na silo ne počnem stvari...

Upam, da vama ratauser posted image
Ja tudi jaz nočem na silo... Mu pa zmeraj preden ga podojim, dam dudo in počakam, da vidim, če bo zaspal nazaj... Običajno ne rata...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?