|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čvek 2010
11.1.2010 11:37:53   
Onasiss
Arwenko...kakšne p.... v službi?
Joj jaz nastopim službo po 15 mesecih v četrtek...me kar zvije ko pomislim....

Hvala za čestitke....

So what....

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
11.1.2010 11:43:43   
Arwenko
Ugh, enega naročnika zgubli, ki zadeva predvsem moje delo oziroma delovno mesto. Recesija pa to, so se združli z eno drugo firmo in to kar so do zdaj pri nas naročali, bodo zdaj sami delali user posted image
Ta zadnje kar rabim je, da zdaj še jaz brez službe ostanem, ko je že tak moj mož brez.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
11.1.2010 11:46:48   
Klemy82
Arwenko, vse dobro ti želim!user posted image Saj bo vse ok, boš videla.

Jst.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
11.1.2010 11:50:13   
noranate
Arwenko, glavo gor. user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
11.1.2010 11:58:16   
gita10
saj še ne pomeni, da ostaneš brez službe lahko pa da dobite drugega naročnika - ali pa te mogoče naročnik k sebi vzame.

Jaz sem danes tudi totalno neproduktivna že drugi sestanek sem usrala, vse me boli in bi bilo veliko bolje, da sem doma kot pa takole brez veze v službi.
Ampak za vsak ko stoken od bolečin moj direktor to kar presliši in trdi da bom že zdržala še tole zadnje fazo potem naj grem pa domov in če ne bi bilo recesije in pomanjkanje delovnih mest bi mu sedaj na brzino odpoved napisala ampak tako pa bom že potrpeli.
Sicer mi je plačo danes dvignil tako da bom že mogla potrpet ( moj mož pravi, da sem prodana duša ampak kaj pa morem, če pa hodim v službo zarad denarja) 

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
11.1.2010 12:00:45   
Arwenko
Ne, saj bo že, saj ni tako, da sem čisto brez dela, saj ni bil to edini naročnik, bil pa je eden večjih. Tak da še imam delo, samo vzdušje pa je trenutno precej na podnu.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
11.1.2010 12:49:19   
Šarki
arwenko user posted image
onasisuser posted image
jest pa čakam da začnem delat februarja ekratuser posted image razpis za delovno mesto je bil objavljen konec septembrauser posted image user posted image user posted image ampak uživam še zadnje dneve doma, pol bo konc veselja ker je za NDČuser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
11.1.2010 12:57:35   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki

onasisuser posted image
jest pa čakam da začnem delat februarja ekratuser posted image razpis za delovno mesto je bil objavljen konec septembrauser posted image user posted image user posted image ampak uživam še zadnje dneve doma, pol bo konc veselja ker je za NDČuser posted image

user posted image luštno enim. Eni pa.... delamo na tem, da nam bo enkrat tko luštno. Čeprav danes nimam volje za nič.user posted image

Jst.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
11.1.2010 13:02:31   
Arwenko

onasisuser posted image

Ja, moj se je tudi oktobra prijavil na dva razpisa, decembra pred prazniki je imel testiranje pisno za oba razpisa, zdaj pa čaka rezultate oziroma odločitev. Če bo šlo tak naprej bo ravno marca kaj zvedel.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
11.1.2010 13:05:43   
Šarki
ja, sej tazadn cajt da mi bo mal luštno user posted image sem user posted image že 7 let brez službe... delala sem 1. leto vmes, ampak ne skupaj, pa 2 porodniški, pa mal sm se hotla tamalima posvetit, zdej sm pa jest na vrstiuser posted image da mal možu vzamem breme iz plečuser posted image je bil zelo pridenuser posted image zato ga imam tud tok radauser posted image

(zdejsevambopazačelcukrdolceditizekranauser posted image )

wanted cash.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
11.1.2010 13:07:27   
Šarki

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

onasisuser posted image

Ja, moj se je tudi oktobra prijavil na dva razpisa, decembra pred prazniki je imel testiranje pisno za oba razpisa, zdaj pa čaka rezultate oziroma odločitev. Če bo šlo tak naprej bo ravno marca kaj zvedel.

držim pestiuser posted image jest sm tud po vsakem krogu misnla da smizpadla k so tko mečkal. pa vse se je kao full mudiluser posted image

wanted cash.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
11.1.2010 13:08:14   
Klemy82

ja, sej tazadn cajt da mi bo mal luštno user posted image sem user posted image že 7 let brez službe... delala sem 1. leto vmes, ampak ne skupaj, pa 2 porodniški, pa mal sm se hotla tamalima posvetit, zdej sm pa jest na vrstiuser posted image da mal možu vzamem breme iz plečuser posted image je bil zelo pridenuser posted image zato ga imam tud tok radauser posted image

(zdejsevambopazačelcukrdolceditizekranauser posted image )

Uf! Jst sem 3 mesece doma, pa se mi že fuzla počasi. user posted image Pa moj je tud začel sitnarit, da kaj če bi kar zdaj mela enga otročka, sej službe ITAK ne bom dobila.... ja, hvala za spodbudo, ane.user posted image Čeprav..res klavrno kaže.

Jst.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
11.1.2010 13:26:38   
Anonimen
hey!
jat mam danes totalno blokado tipkanja!user posted image

(odgovor članu Klemy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2013
11.1.2010 13:45:33   
madela
Oj,o službi tee debata. Jaz bi tudi šla delat,pa ne morem. user posted image
Doma je pa tako tečno na trenutke,da res ne vem kam bi se dala.
Bravo za novo pridobljene službe user posted image

Miš,kako blokado to ti omenjaš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
11.1.2010 13:55:02   
madela
Ej,a je to možno? Kar naenkrat imam na MSN-ju neko novo osebo,ki je nisem potrdila? Zdaj pa cel čas piska,da se je znova prijavil user posted image A ni to tako,da moraš nekoga potrdit.
Pa še pojma nimam kdo je?
Norc,tale se pa vsakih 5 sekund znova vpiše v MSN user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
11.1.2010 14:30:21   
Colt
Živjo punce, a sem prav razumel da hoče miš svojega netopirja ups...mišnjaka poslat v afganistan, v uniformi slovenske vojske? Miš, javi se user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
11.1.2010 14:33:45   
madela
Ni Miki miške,danes jo nekaj blokira. Sploh se ne javlja. user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
11.1.2010 14:34:13   
Arwenko
Hahaha, miš, pošlji ga najprej na prostovoljno služenje. Moj je zdaj tam, pa si je kr premislil, da bi šel poklicno user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
11.1.2010 14:35:11   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Hahaha, miš, pošlji ga najprej na prostovoljno služenje. Moj je zdaj tam, pa si je kr premislil, da bi šel poklicno user posted image

Zakaj pa ? Jaz bi pa šla user posted image
Vpraš ga,če zamenjava!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
11.1.2010 14:40:31   
Arwenko
Ja, saj on je tudi ful htel it, smo morali vse veze vklopit, da je sploh noter prišel ker se je tak pozno spomnil, starostna omejitev je pa ravno 27. No, ampak mu je bilo hitro jasno, da nebi nikoli podpisal tam za 10 let, 5 -let še mogoče, pa trenutno sploh ne dajejo več 5-letnih pogodb. 

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
11.1.2010 14:42:10   
madela
Saj mene tud več nočejo,sem prekoračila omejitev user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
11.1.2010 14:43:17   
Colt
Armywenko, lih pred nekaj urami sem dobil še zadnji medicinski pečat da sem sposoben še nadaljna 3 leta služiti državi kot PPRSovc. Torej 8 let vsega skupaj (zaenkrat) user posted image Kapo dol pa vsem medicinskim osebjem v ZD Fužine pa tut okulistki na groharjevi11, kardiologom tam v ZD blizu železniške (nasproti metelkove se mi zdi)...pa vsem ostalim osebjem na področju LJ. So me prešpikali, pregledali, preskenirali, premerili in pretestirali....v glavnem, še tri leta v službi domovine user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
11.1.2010 14:45:15   
Klemy82
A, ne ne, v vojsko pa ne bi šla.user posted image Sem pa tud že skor prestara... No,evo, zdej sem pa mal boljše volje... sm imela en terapevtski čvek s taščo...ja, včasih zna bit tkooooooooooo faaaaaaaaaaaaaaaaajn ženska... pa biznis sem nrdila, 15kil krompirja sem kupla.user posted image Ker šoping, ej, še skoz vrata mi ni blo treba stopit!user posted image

Jst.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
11.1.2010 14:46:03   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Armywenko, lih pred nekaj urami sem dobil še zadnji medicinski pečat da sem sposoben še nadaljna 3 leta služiti državi kot PPRSovc. Torej 8 let vsega skupaj (zaenkrat) user posted image Kapo dol pa vsem medicinskim osebjem v ZD Fužine pa tut okulistki na groharjevi11, kardiologom tam v ZD blizu železniške (nasproti metelkove se mi zdi)...pa vsem ostalim osebjem na področju LJ. So me prešpikali, pregledali, preskenirali, premerili in pretestirali....v glavnem, še tri leta v službi domovine user posted image

No, vsaj veš, da si zdrav. Vse je za nekaj dobro.user posted image

Jst.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
11.1.2010 14:46:15   
madela
Uh,Colt,to mi je pa vsaj malo znano. Od moje sestre(zdaj že bivši) je šel v poklicno vojsko.
To je imel en tolk pregledov,da mi je že dojadlo poslušat,kaj vse mora. Me je pa učil mal streljat z zračno user posted image
Vsaj neka usluga za povrat,ker sem ga poslušala in kimala user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?