Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: II pričakujemo februarja 2010 2.1.2010 11:34:18
evatisa
živjo no da se še jaz prijavim tukaj.jauarja sem navijačka v februarju pa upam, da nama bo v 9krogu končno uspelo.čeprav upanja res ni največ.konec decembra sem imela laparo in z diagnozo globoka endometrioza. no držim pesti za vse nas
RE: II pričakujemo februarja 2010 5.1.2010 16:25:37
korinca
hej pupe, tukaj se pa tudi jaz pofočkam. Ta krog smo morali zaradi hsg-ja spustiti, tako, da v januarju še pričakujem, februarja, pa upam, da zagledava
RE: II pričakujemo februarja 2010 5.1.2010 21:34:23
hrchy
doloress, hehe... no, jaz tudi upam, da bo februarja ze kaj... ne morem pa cisto nic napovedati datuma, saj se je M po nekaj mesecih rednega pojavljanja na 28 dni v decembru malo po svoje zmislila. Ne vem, kaj je vzrok, sumim pa, da ima veze z mojim dragim - preden se je v avgustu preselil sem, sem jo imela nekje med 28 in 44 dnevi... potem pa kar naenkrat redno kot ura na 28 dni... in decembra je spet sel - evo, M je zamujala 10 dni... bom videla, kdaj bo prisla naokrog v januarju...
enivej, februar je mesec zaljubljencev, tako da naj bo cimbolj roza!
RE: II pričakujemo februarja 2010 7.1.2010 14:01:25
korinca
jaz še ne vem točno kateri februar, ker še čakam januarsko , katero pričakujem okoli 12-14.1. Potem pa v akcijo Je pa to najin uradno, pod zdravniško taktirko in polovičko klomifenčka 1 krog... Ostalih ne štejemo.
RE: II pričakujemo februarja 2010 8.1.2010 14:44:15
golobica82
Jaz bi pa tudi poskusila, če pomaga pričakovati skupaj Moj ciklus pračakovanja je ne vem kateri, po mojem smo blizu 20, pri nas je na žalost tako, da je več mesecev kot menstruacijskih ciklusov.... Če bi bilo vse OK, bi končno postala najsrečnješa nosečnica 10.2.
RE: II pričakujemo februarja 2010 8.1.2010 14:46:03
golobica82
no ker že takooo dolgo čakamo , sem se odločila, da bo ta najin otročiček čista desetka in potem mora ratati ta mesec, da bo prijokal na svet 10. 10 2010
RE: II pričakujemo februarja 2010 9.1.2010 14:42:45
mladika
zdravo! no da se še tuki pofočkam.Ker sem dobila se selim k vam.Kdaj jo naj bi dobila oz. NE DOBILA februarja nebi vedla ker se je tut moja M zamisnla neki svoj novi ritem in je sicer iz rednih ciklusov na 25-30 dni prikapljala z 9 dnevno zamudo...skratka punce upam da nam rata v mesecu zaljubljencev in čim več nam želim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aja keri krog je....uradno 4. ker sva od septembra 2009 poročena in živiva skupaj na svojem in lahko kadar nama paše!!!!!!!!!!Ker prej sva samo enkrat do dvakrat na mesec in mislim da ni blo niti 1% možnosti,da se kej prime!!
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.1.2010 13:21:13
Arwenko
Evo, malo spodbudnih informacij, 22. sem naročena pri svojem ginekologu, da mu prinesem rezultate od HSG in spermiograma in da vidimo dalje. Upam/predvidevam da bom dobila klomifen, razen če ta mesec že kaj pridelamo.