|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
9.1.2010 11:52:19   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Balonchyyyyyy, kje se ti potepaš!???? hvala!!!

Malo tu... malo tam... user posted image

Dej ti napišem kaj na ZS... zvečer! Zdej je gužva user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
9.1.2010 13:18:15   
tix
A ste kej aktivne na FB?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
9.1.2010 13:35:50   
oton
dan user posted image , kako ste kaj?

dobrodošla nicolina, tudi jaz imam že doma skoraj dve leti staro navihanko.

čestitke za dobro opravljeno nuhalno svetlino.
sem jo tudi jaz ta teden obavila in je HB vse dobro, na žalost krvi nisem dala, ker laboratorij ni več delal.

tix uporabljam facebook, ampak nisem preveč aktivna, ker na koncu dneva vedno zmanjka energije in volje za računalnik.

želim vam lep vikend

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
9.1.2010 17:15:28   
đanika
dan user posted image

lep pozdrav vsem novim. user posted image

arruba mislim, da je pametno iti na materinski šolo čim kasneje saj te tam naučijo pravilno dihati pri porodu. No če greš prehitro lahko pozabiš do poroda. No ne vem takšno je moje mnenje.

martinčka pol sva si pa samo datume zamenjale nam se je za en dan prestavil na kasneje user posted image

lep pozdrav

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
9.1.2010 19:53:59   
bika
živjo vsem

jaz še nisem napisala pdp za na seznam, torej 30.7. user posted image

komaj pa čakamo na NS, pojutrišnjemuser posted image user posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
9.1.2010 21:38:42   
anajrim
Samo malo se javim im pozdravim vse nove user posted image . Upam da ste fino.

Oglašam se na hitro ker sem utrujena in grem spat!!!

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu bika)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
10.1.2010 10:06:35   
mala biba
Dan julijke.....

Čestitam vse novim nosečkamuser posted image user posted image ....kot sem že večkrat napisala naj nas bo čim več, da bodo porodnišnice pokale po šivihuser posted image

Komi čakam, da tudi jaz začutim te metulčke v trebuščku, ko bom začutila našo malo bibouser posted image ...sej vem, da ne bo to še kar kmalu, samo komi čakam....

Čestitam vse za dobro opravljene NS, tiste, ki še pa čakate pa verjemite da bo vse ok...držim pesti!

Kar se tiče morfologije sem jaz naročena točno v 20 tednu...tako da bomo še čakali:(....pa saj bo hitro preteklo....upajmo:)

Upam, da se dobro počutite in da že veselo uživate nosečnost.....meni je še kar slabo, pa je že 15 tednov mimo.....upam, da čimprej mine.....mogoče pa padem v tisto skupino, ko bom do konca objemala školjko:(...kdo ve...upajmo, da ne, ker je res nadležno....

Držite se, pa se beremo....lp

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
10.1.2010 10:39:43   
arruba
Včeraj sva šla z mojim lubijem mal firbcat po otroških trgovinah, kaj vse imajo..pa to je čist noro, vidim, da bova rabila precej večje stanovanje za vse to, kar bi jaz imela user posted image user posted image user posted image  oziroma za kar so mi prodajalke zatrjevale, da nujno rabimo.

Potem sem pa ugotovila, da je bolje, če prodajalkam ne poveš, da si čist neizkušen starš-to-be, ker pol ti poskušajo prodat svašta.. sem potem doma malo gledala sezname na forumu, kaj je potrebno za novorojenčka, pa debate glede vozičkov in ugotavljam, da so me skoraj uspele prepričat, da je npr. najbolj primeren edino en voziček (ki skupaj z vso "nujno" opremo stane krepko preko jurja). In bi ga najbrž seveda tudi kupila (ker pač nočem biti neodgovorna mama ki svojemu otročku ne privošči res najnajnajboljše opreme itd.) če ne bi mal brala, kaj ste že napisale o vozičkih, in ugotavljam, da bo verjetno tudi kaj za manj denarja prav tako v redu in luštkano user posted image

Torej res hvala vsem, ki si vzamete čas in napišete svoje nasvete in izkušnje, ker se (vsaj jaz) ne znajdemo kaj preveč v poplavi vseh informacij, pol pa bi na koncu kupila kar vse, da ja ne bo otroček za kaj prikrajšan.

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
10.1.2010 11:08:53   
oton
jutro

dost mam že tega smotanega vremena, in da bo dan še boljši, imamo še meglo user posted image  . Rada bi da zapade še kakih 30cm snega, naj očistijo ceste in naj se ohladi na - 20. To bi bila prava zima za mene user posted image

arruba ne kupovat vsega kar ti prodajajo in ponujajo v trgovinah. Saj je res če imaš celo posestvo s 10 sobanami in velik kupček denarja, bi mogoče res rabila kakšno stvar več, ali pa celo preveč user posted image  . Rajši vprašaj nas tukaj katere smo že mamice. Bo stvar najbrž enostavnejša in ceneja.

npr: voziček smo kupili v BC ko je bila akcija in je bil 100€ cenejši, je pametno sledit kdaj imajo kakšen popust. Previjalno mizo, podloga za na previjalno, banjico, jogi, pouštrček, koutrček, posteljnina, tetra plenice, kozmetika, pa sigurno sem še kaj pozabila...ti kar vprašaj, saj tudi nisem edina katera sem že mamica, in vsaka ima svojo iskušnjo in mnenje glede vozička in ostale opreme...

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
10.1.2010 18:02:32   
Bina 83
Živjo nosečke! Sem nova članica, moj PDP je 12.7. Počutim se odlično, nimam nobenih negativnih znakov nosečnosti (npr. slabost,bolečine...) Ns sem opravila 30.12. pri dr. Strahovi. Ns je bila malo povišana (2,2mm), a še v mejah normale. Zato sem se odločila še za dvojni kromosomski test, ki pa je tudi pokazal nizko stopnjo možnosti za DS (1:16507). A sem vseeno malo v skrbeh.
Veseli me da ste tako pozitivne, ostanite take še naprej pa čim prijetnejšo nosečnost vam želim!

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
10.1.2010 19:44:00   
Fargesia
Bina, sva se mogoče videli pri strahovi? tvoje razmerje kromosomskega testa je naravnost čudovito!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
10.1.2010 20:37:24   
anckabancka
Še jaz se javljam, tokrat prvič s svojim imenom... Prej sem bila anonimna4...

Danes sem povedala mojim staršem, da sem noseča... v bistvu je bilo prav zabavno, ker so izvedeli, da bodo poleti dobili kar 3 vnučke v roku enega meseca user posted image . Mami se je morala kar usesti user posted image Noseča je tudi moja sestra in svakinja. Tako smo v ožji žlahti kar 3 nosečke, ki imamo rok julija in avgusta...

Slabosti se počasi umirjajo, še vedno pa sem zvečer kot cunja. Pa ko pridem iz službe... Ampak gre pa na bolje.

Glede opreme se strinjam, da močno pretiravajo s tem kaj vse je "nujno" potrebno imeti. Jaz ne bom kupovala prav nič, ker imam vse še od prejšnjih treh otrok. Razen v primeru, da bo tokrat punčka, bom imela "rozamanijo" user posted image Aja, pa naš ležalnik je tako ubogi, da bom kupila novega. Ker je to ena od stvari, ki mi je najbolj prav prišla prvih 6 mesecev.

Na nuhalno nisem šla, ker bomo otroka sprejeli takega, kot nam je namenjen. Nisem jaz tista, ki odločam kateremu otroku lahko podarim življenje in kateremu ne. Mi je pa prejšnji teden naredil UZ in sem videla našega živahnega kobacajčka... Čeprav to doživljam že četrtič, so to vseeno tako lepi trenutki...

V službi še nisem povedala za nosečnost, pa bom počasi morala, ker imam že kar lep trebušček. Mislim, da me imajo na sumu, samo me nobena ne upa vprašati user posted image

Grem počasi pripravit stvari za jutri in potem najboljši del dneva... spanje...user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
10.1.2010 21:22:29   
bika
pozdravček vsem

Angelsounds...danes smo slišali našega sončka user posted image user posted image user posted image , prešteli 164 utripov v minuti user posted image user posted image .
jutri pa NS, komaj čakam. ima še katera mogoče jutri NS v Dravljah?

dobr spančkajte user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
11.1.2010 7:22:22   
pupika
Ojla punce,
Tudi jaz komaj čakam sredo ko imam NS, upam, da pikica ne bo prevelika, ker bom takrat že 13t in 3 dni. Ne vem zakaj so me tako pozno naročili, ker je na napotnici tudi pisalo koliko sem sedaj noseča. Jaz sem pa imela danes tako grozne sanje, da sem začela krvaveti in sem šla kar z malim 3 letnikom k G in se ne sploh ne spomnim, da bi mi delala G UZ, le da je najprej rekla, da ni v redu in da se ponavadi to slabo konča, kasneje pa je rekla, da srček še vedno bije. Prav grozno je bilo, upam, da te sanje ne pomenijo kaj slabega.

Glede materinske šole pa takole, jaz sem šla v prvo tri mesece pred rokom v materinsko šolo, sem šla rajši malo prej, kot pa da bi tam sedela z zelo velikim trebuhom, pa itak potem tisto dihanje ki te tam učijo pozabiš, ker takrat ko stopiš v porodno sobo, itak ne študiraš če prav dihaš ampak samo predihaš popatke, v tistem trenutku nimaš časa premišljevat o čem drugem, jaz sem samo premišljevala o tem, da bo čim hitreje fertik in da bom končno zagledala to malo štručko, itak se marsikaterih stvari od poroda sploh ne spomnim.Saj ne vem ali sem bila tolk v transu od bolečin al kaj.

Glede opreme, pa mi imamo vse še od prvega, razen lupinice, ker smo jo imeli pri prvem sposojeno, pa vam lahko svetujem samo to glede lupinice, naj bo taka, ki se jo pritrdi v avto, da lepo ostane na mestu, ne pa taka, ki se jo samo postavi na sedež. Mi bomo tokrat sigurno vzeli od peg peregota, ki ima še podstavek za pritrditev v avto.Za voziček mi je pomembno da ima to, da se ga lahko obrača ali k meni ali stran od mene, zaradi sonca, sicer pa je bil pri nas voziček na začetku kar malo porabljen, ker se je mali večinoma prenosil, tak da kengurujček pa vedno prav pride.

Drugače pa je najbolj pomembna ljubezen in da ima mala bebica občutek varnosti sploh v začetku.In seveda da so mali zdravi

(odgovor članu bika)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
11.1.2010 8:17:39   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: tix

A ste kej aktivne na FB?

Jaz sem občasno gor user posted image

Meni je ravno včeraj pisala prijateljica, da me čakajo 3 velike in 1 mala škatla oblekic. Tako da bo treba najprej vse to pregledati, predno gremo v šoping user posted image .
Previjalno mizo bova dala delati oz. jo bo naredil moj stric, ki je mizar. Posteljico imava že približno izbrano, za voziček se mi pa tudi sanja ne, kaj vzeti. Vsaka ima svoje mnenje, tako da bova tukaj očitno veliko "testirala" in izbirala.

www.petrca.net

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
11.1.2010 8:59:46   
anajrim
Živjo!

Vidim da se razvija debata že okoli opreme.
Mi imamo doma že tudi eneka dvoletnika in večino opreme, je pa res da ti bo vsak dober prodajalec poškušal prodati čim več, ni pa nujno da vse rabiš. Jaz mislim da zdrava logika vsake izmed nas že nagonsko pove kaj približno potrebuješ (lupinica, voziček, postelja, previjalna miza, banjica za kopati, oblačila, pribor za osebno higieno...), ne pa komplicirat in vsega kar vidiš kupovat, jaz sem kupila vsaj glede oblačil veliko preveč in kakšne stvari sploh ni oblekel, mu je bila že premajhna ali pa mi je bila tako lepa da mu je nisem dala gor ker mi je bilo škoda, pa sem imela same lepe stari, ker je bilo vse novo!!! user posted image user posted image user posted image
Babyfon pa pride resnično prav in vsaki priporočam! Mi ga še sedaj ko kam gremo veliko uporabljamo!user posted image

No ja nasvete glede vseh teh stvari pa bomo verjetno še velikokrat delile, predvsem tistim ki ste prvič nosečke, no ja saj tudi nam vsak nasvet prav pride!!!
user posted image user posted image user posted image
Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
11.1.2010 9:10:01   
mala biba
Ojla punce,
Tudi jaz komaj čakam sredo ko imam NS, upam, da pikica ne bo prevelika, ker bom takrat že 13t in 3 dni. Ne vem zakaj so me tako pozno naročili, ker je na napotnici tudi pisalo koliko sem sedaj noseča
IZVIRNO SPOROČILO: pupika

Pupika ne se bat, da bo za NS prepozno, tudi jaz sem bila na nuhalni 13t 3d.....celo prednost imaš, ker bo tvoj pikec/ca večji in se vse lepo vidi...ne skrbi....

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
11.1.2010 9:19:08   
mala biba
OJEJ... tole je pa bil zdej računalniški škrat in to velik....user posted image

Ja vidim, da imate temo kako in kaj kupiti za naše male sončke.....jaz sem že malo gledale po netu in tudi v kakšni otroški trgovini sem že malo uč vrgla.....šment pa je vse tako drago....

Mogoče tudi kaj dobim od kolegic, so že nekaj omenjale.....samo sej še imam čas.....boste pa tiste, ki ste že mamice ZELO ZELO dobrodošle kaj je res potrebno in kaj ne.......jaz sem že mojemu povedala...vse druga je lahko rabljeno, samo voziček, avtosedež pa želim imeti takšnega kot mi je všeč.....ne zaradi všečnosti, ampak predvsem iz varnosti in funkcionalnosti......če se motim me lahko popravite......vsaka informacija bo dobrodošla, ker se prvič srečujem s temi zadevami in nobena informacija ne bo odveč......

Kar se tiče materinske šole je pa tako......pojma nimam kdaj je najbolj primeren čas...user posted image  

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1068
11.1.2010 10:06:12   
TopsiT
Dobro jutro punce!
Po enem tednu sem spet na bolniški, tokrat je zadeva malo bolj resnauser posted image . V petek sem opazila rjavi izcedek. takojsva z mojimuser posted image letela na urgenco. naredili so mi UZ in vse je bilo OK, mala bebika je mahala in migala, pa veika je bila 5,22 cm. Predpisali so mi mirovanje,počivanje in buskopan proti krčem. Strogo so mi prepovedali dvigovanje česarkoli, le do 1 kg teže,nič sedenja, prepogibanja, napenjanja, kar mi tudi ne paše.  Izcedek imam še danes ampak zaenkrat manj kot v petek in soboto, tolažim se tudi s tem, da je rjav, kar pomeni stara kri in da ni svežekrvi, hitr morem nekam potrkat. Mah neko tolažbo sem pač  morala najt.
Hvala bogu za sto let star "let top" da lahko vsaj vas malo preberem.
Jutri imam NS pri svoji gin, pa bomo vidli kaj bo ona povedala, kakšen bi lahko bil razlog izcedkov.

Vsem novim želim eno veliko dorodošlico in čim lepšo in mirno nosečnost.
Fargesia super da si prišla se k nam julijkam malo pogledat, k nam tudi pašešuser posted image . Sej veš, če takoj ne odpisem potem pa pozabim. Od kar sem zagledala plus na CB, sem en velik pozabljivec.

Glede opreme je pri nma tako, da že večino imava, postelco,posteljnino, previjalno, obleke za punčko in fanta od 0-1 leta, stol za hranjenje pa še kaj. vse rabljeno in dobro ohranjeno od dveh prijateljic. Sva pa vse to dobila že kakšno leto dve nazaj in čaka na uporabnika/co.Voziček in ostae stvari pa bova šla nakupovat v maju in juliju, ker sem optimist in upam da se naši bebiki ne bo mudilo. No pa malo sva pa tudi vraževerna, tako da pred 7. mesecem nosečnosti nič. ogledujeva pa si že zdaj.

Uživajte pa se še glasim, upam da z boljšimi novičkami.

< Sporočilo je popravil TopsiT -- 11.1.2010 10:17:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 1069
11.1.2010 10:34:46   
Fargesia
TopsiT, počivaj in naj te tvoj dragi razvaja! glede pozabljivosti...ne govori, ker sem jaz ista...user posted image

midva še nič ne gledava opreme in cotk..je še prekmalu...pa itak imam jaz nečaka in nečakinjo (jutri bosta stara 2 leti), pa moj ima nečakinjo k je bila septembra rojena, tak da neki stvari bova od njih dobila.user posted image pa mojo (no najprej je bila bratova) posteljico bova imela, ker je še v zelo dobrem stanju...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu TopsiT)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
11.1.2010 10:50:09   
nagaja28
pozdravljene!

TopsiT, upam, da ni kaj resnega, ti kar lepo počivaj in bo vse ok.

kar se pa tiče opreme, je pa tako. vse tisto, kar nam prodajalci ponujajo pod 'mus imeti' je treba razpolovit, pa bo ravno prav user posted image . najbolje, da si vsaka zamisli, kako bo potekal, mesec, leto z vašim malčkom in glede na to kupi, tisto kar rabi. kar se pa tiče oblačilc, je pa velikokrat tako, da žal nasedamo lušnim zadevcam tam na obešalniku v trgovini, potem pa to lušno zadevco skoraj ni mogoče spravit na otroka, tako da vsem, ki boste 1. mamice priporočam, da najprej gledate na praktičnost (raztegljiv rokav, na preklop...). iz svojih izkušenj lahko povem, da sem prve tri mesece uporababljala samo bodije na preklop (oziroma nekater imajo raje majčke na preklop)in žabice (najraje take do pasu). za kavbojke in majčke že še pride čas user posted image . otroka je včasih treba tudi večkrat na dan preoblečt, tako, da je res pomembno, da je za otroka komot in za mamico. user posted image

za voziček sem pa jaz naredila tako. napisala sem si seznam tistih stvari, ki naj bi jih voziček imel (velika kolesa za makedam, majhna prostornina zloženega vozička, ker imamo manjši prtljažnik, da se sedež obrača na obe smeri, da se ročaj obrača na obe smeri...), potem sem po internetu našla nekaj takih, ki bi temu ustrezalo, nato pa sem jih šla v trgovine gledat in se potem odločila za enega.

imamo pa še dovolj časa za ogledovanje in brskanje po internetu, tako, da se bo vsaka prav odločila zase. mogoče je za sedaj bolje še malo počakat, da pridejo letošnje kolekcije ven, pa tudi oblačila so čisto drugačna za poletne otroke, kot zimske.

no, mi že skoraj vso opremo imamo od prvega otroka, se pa zato bolj posvečamo izbiri novega avtomobila user posted image

(odgovor članu TopsiT)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
11.1.2010 11:46:36   
Martinčka
hello...

danes imam začuda super dan brez slabosti zato se že na veliko pripravljam da bom kuhala špinačo in pire krompir ter pohano kuro:) hihi.. no kura ni zame ker mi ne diši, ostalo pa bom zmazala:)

zanima me tiste ki ste imele NS pri 12t koliko je bil velik vaš otroček takrat?
Ker na enih obrazložitvah piše glede velikosti tako, drugje drugače pa me zanima da lahko malo primerjam ali smo veliki ali drobni ker se mi zdi da smo precej veliki:)

jaz sem imela NS ko je bil otroček star 12t in 1d in je od trtice do temena bil velik 6,1cm...pa ve?

midva sva tudi pofirbcala pri opremi in ugotovila da ni vozička ki bi mi bil praktičen in dovolj všeč:( najbolj se mi dopade stokke ki pa nima ne ročne premze niti ni za makedam:(

sicer bo vse še počakalo ker ravno renovirava najino gnezdece da bova ločena od staršev in imela svoje gospodinjstvo.. juhej:)

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
11.1.2010 11:55:46   
pilotina

user posted image  

user posted image
DEČEK & DEKLICA

user posted image (22.6 - 22.7.)

01.7.
Ninchy
Keri (PDP 29.06 ali 01.07.10)

ANDREA2010
anariya
anonimna
Srčrkgirll (NS)

02.7.
mala biba
azarmitra, 2 , 1
veky  
šipek
polhec

03.7.

extra

04.7.
Kiwa

05.7.
vika1
pilotina
Nančka
Kat09

06.7.
tinca10
pelika

07.7.
samy30

08.7.
anajrim
balem

leaaa

09.7. 
Tringi

10.7.
kammy
čebela29
Fargesia

11.7.
NMJ
Hančika
TandJ
Zveezdica

12.7.
mojcii
čarodejka
Pikica5
cebelica_
simonč
Bina 83

13.7. 
skratek46
sarazan

14.7.

niky31
rozinca33

15.7.
krota
o.k.

16.7.

Fenderca

17.7.
18.7.
pupika
oton
anckabancka (anonimna4)
soncekray

19.7.
buškolinka
Anonimna

20.7.
tajam

21.7.
tix
đanika
petrca2507

22.7.
anonimna 13

srursa

user posted image (23.7. - 23.8.)
23.7.
Martinčka
nagaja28

24.7.
arruba

25.7.
kajčy
Joie
petrca2507
TopsiT
nicolina

26.7.
27.7.
28.7.
pa&ga
mišu
september1
mickla

29.7.
30.7.
eelyy
bika

31.7.

1.PREGLEDI

11.01.2010 pa&ga
12.01.2010 Hančika
12.01.2010 september1
12.01.2010 Tix
12.01.2010 anariya
12.01.2010 Fargesia
13.01.2010 Pupika5
13.01.2010 pa&ga
14.01.2010 leaaa
14.01.2010 Zveezdica
14.01.2010 anajrim
14.01.2010 pupika
15.01.2010 pa&ga
15.01.2010 Kiwa
19.01.2010 balem
19.01.2010 buškolinka
29.01.2010 Srčekgirll
21.01.2010 TopsiT
22.01.2010 pilotina
25.01.2010 polhec
26.01.2010 Martinčka
26.01.2010 samy30
26.01.2010 Ke26.01.2010 Martinčka ri
28.01.2010 Kat09
02.02.2010 nagaja28
02.02.2010 oton
09.02.2010 kajčy
09.02.2010 petrca2507
10.02.2010 mala biba
16.02.2010 Tix
26.02.2010 Kat09

NS

04.01.2010 Hančika
04.01.2010 leaaa
04.01.2010 oton
05.01.2010 sarazan
05.01.2010 Pikica5
06.01.2010 buškolinka
06.01.2010 kajčy
07.01.2010 nagaja28
08.01.2010 Martinčka
08.01.2010
đanika
11.01.2010 bika
12.01.2010 TopsiT
12.01.2010 micla
12.01.2010 petrca2507
13.01.2010 Joie
13.01.2010 pupika
13.01.2010 pa&ga
20.01.2010 september1

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA     SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.       VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
11.1.2010 11:56:12   
pilotina
silvya...nisem zasledila tvojega PDPja...prosim napiši

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
11.1.2010 12:01:04   
pilotina
Martinčka...po mojem je to čisto vredu velikost...veš, sama sem bila na NS tudi pri 12t1d, pa je najin bejbi bil manjši...od temena do trtice je bil velik 50,4 mm, kar ustreza nosečnosti 11t5d...to popolnoma sovpada z mojo ovulacijo, ki je bila točno tri dni kasneje, saj mi jo je dr. Reš v neplodnostni ambulanti napovedal z UZ...in res zgleda, da se ni zmotil niti za en dan in je ovulacija bila točno tri dni kasneje, zato je najin bejbi mlajši za tri dni

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?