|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
10.1.2010 18:04:11   
ninček1
Punce, eno butasto vprašanje.....kako dudo steriliziraš???v krop potopiš al kako?
Nimam sterilizatorja niti za flaške, pa nimam pojma kako, al flaške v krop počiš z cucljem vred?

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
10.1.2010 18:18:59   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Punce, eno butasto vprašanje.....kako dudo steriliziraš???v krop potopiš al kako?
Nimam sterilizatorja niti za flaške, pa nimam pojma kako, al flaške v krop počiš z cucljem vred?

Mi smo dali na mrežco za kuhanje zelenjave v pari, to butnili v lonec, ki smo ga prej napolnili z vodo do mrežce. Pol pa počakaš, da voda zavre in pustiš še kakih 10 min v zaprtem loncu. To je to, pa upam, da nism preveč zakomplicirano povedala.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
10.1.2010 18:22:47   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Boste uporabljale ležalnik in od kdaj naprej?

Ja bom, ker je fajn. Pri Vidu sem ga uporabljala od samega začetka, kljub temu, da je bil nedonošen. 

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
10.1.2010 19:18:25   
Kati81
Jaz sem prvič sterilizirala s tekočino za steriliziranje, sem mela mikrovalovni sterilizator, sam kaj k ni šel v mojo mikrovalovko.

Sedaj sem pa kupila kar električnega in sicer prek bolhe sem ga dobila za 10E, super, kot nov. Ker drugače so pa kar dragi. Če ga bom rabila prav drugače ga pa lohk naprej dam. Kake stvari se res splača prek neta kupit.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
   [Brisano sporočilo]
10.1.2010 20:38:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
   [Brisano sporočilo]
10.1.2010 20:39:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu niwci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2256
   [Brisano sporočilo]
10.1.2010 20:45:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu smuki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2257
   [Brisano sporočilo]
10.1.2010 20:54:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu smuki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2258
   [Brisano sporočilo]
10.1.2010 20:57:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu slomak)
  Neposredna povezava do sporočila: 2259
   [Brisano sporočilo]
10.1.2010 20:58:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2260
10.1.2010 20:59:06   
Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: slomak

ojla...sarma je uspelauser posted image ...še dragi jo je pohvalu (bol zanga) user posted image

Bravo za sarme, jih obožujem!user posted image

In jaz. Še posebno, če so fajn kisleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2261
10.1.2010 21:02:51   
Aja1
Pa dober večer. user posted image

Dobila sms od zveste, da upa jutri na kakšen UZ, da preverijo, kako malo detece raste. Držimo pesti, da napreduje. user posted image user posted image user posted image user posted image Pa vse lepo pozdravlja. user posted image

Pa še en sms od zveste - BMWjevka je v bolnici zaradi ledvičnih kamnov. user posted image . BMWjevka tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
10.1.2010 21:04:32   
Kati81
Uf, jaz bi tud sarmice jedla.

Kakšne lušte ste mi nardile!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
10.1.2010 21:06:41   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

DM - plenice uporabljamo in so super, meni osebno najboljše. Pa še če se včlaniš v baby klub dobiš 1 paket zastonj.

jest sm se včlanila pa dobila bone po pošti...kdaj bom pa pleničke user posted image  ?

Neposredna povezava do sporočila: 2264
10.1.2010 21:19:04   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Jaz sem dala dude in cuclje od flaš v mrzlo vodo in prevrela (je vrelo par minutk). Je pa smotano, ker ostane take čudne barve (vodni kamen).

Sicer pa nisem ravno zelo pogosto tega počela.

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 10.1.2010 21:20:06 >

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
   [Brisano sporočilo]
10.1.2010 21:52:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu slomak)
  Neposredna povezava do sporočila: 2266
10.1.2010 22:49:13   
Nattasha
Čer!

Jaz pa sem se končno spravila prat cunjice, tako da se še zadnja runda suši, potem pa vse lepo speglam in upam, da bo previjalna do takrat tukaj, da še lepo pospravim v predale. Da ne bo spet po škatlah ležalo.

Drugače sem tudi naročila kozmetiko za malo in zdaj čakam, da mi jo jutri dostavijo. Sicer moram rečt, da sem se kr vrgla ven, ker sem kupila eno naravno varianto, pa je malo dražja. Ampak sem si rekla, da če na sebi nisem šparala, pa si v L'occitanu kupovala, pa take in onakve kremice, pa Eucerine in Vichije, ki tudi niso bili poceni, bom pač zdaj reskirala za malo:))) Pa itak je užitek take stvari kupovat;))

Sva pa ta vikend res bla vsak dan v najinem novem stanovanju. Zdaj nama morajo samo še prebelit, pa generalno očistit, pa neke malenkosti zakitat, potem pa je primo predaja konec in lahko začnem selit;) Kuhinjo sicer dobim ravno v tednu, ko naj bi imela rok. Ampak upam, da bo ali kuhinja prej ali pa mala kasneje:)))) Bomo vidli. Ni pa lepšega občutka, kot to, ko si enkrat res na svojem. Komaj čakam, da se res komplet preseliva. 2010 se je lepo začelo:)

Papa in nočko

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

Neposredna povezava do sporočila: 2267
11.1.2010 7:17:20   
plouse
Živjo punce!

Se tud jst javljam po dolgem času. Vidim, da smo počasi vse pripravljene. Jst sem ok, komaj čakam pregleda v četrtek.

Nekaj me zanima: mi je kar nekaj že izkušenih mamic reklo, da vložki Vir za prve dni po porodu niso dovolj veliki oziroma vpojni. Nekatere so rekle, da so uporabljale kar terta plenice, druge pa plenice za uhajanje urina pri starejših. V šoli za bodoče straše so predlagali Vir? Jst osebno nočem biti skozi skoz in skoz krvava...Kaj menite ve?

Hvala za nasvet..

Lp

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
11.1.2010 7:35:46   
valentinčica30
Glede vložkov mislim, da so vir čist ok. Dokler si v P lahko tut dva skup pokombiniraš, potem pa, no vsaj jaz nsem nikol tak krvavela, preživiš z enim, pač bolj pogosto menjaš.

(odgovor članu plouse)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
11.1.2010 7:38:05   
ninček1
Jutro!

Hvala za nasvete glede steriliziranja.

Ležalnik sem tudi jaz kupila v BC in je bil ful znižan, tako, da mi ni žal da sem ga kupla(dala 20 eur se mi zdi).Se pa tudi da nastavit hrbtišče v čisto ravno, ali pa čisto gor, da res lahko kot stolček za hranjenje ponucam.

Danes ponoči sem tudi jaz imela neke čudne menstruacijske krče-tovrstne krče sem imela tokrat prvič, vendar so potem ponehali...mogoče je kriva hrana, ker ne vem česa včeraj NISEM pojedla (moj apetit presega vse meje...sploh po sladkem).

Me veseli, da so plenice iz DM-a tudi okej, ker sem namreč kupla tam namesto v mullerju in sem mislila, da sem ga mimo pihnila...sem bila že jezna, ker imam vseeno ta velike pakete po 78 pleničk.

Bmwejkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ojoj, ledvični kamni bolijo kot user posted image , upam, da se čimprej porihtaš, enako tudi Zvesta sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz mam kar vir 80.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu plouse)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
11.1.2010 7:40:32   
valentinčica30
Ninček glede na vajino stvao, a si že v nizkem štartu, a misliš pol konc tedna štartatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
11.1.2010 7:45:22   
ninček1
hehehe, seveda!Vse pripravljeno.....Zdaj še samo hodim po bajti in brojim sitno user posted image user posted image user posted image user posted image , v petek pa še polna luna (če se ne spremenim v volkodlaka, grem rodituser posted image )

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
11.1.2010 7:49:21   
valentinčica30
Glede na to, kak name vsaka polna luna vpliva, no v bistvu vsaka sprememba lune, se ti lahk tut jaz pridružimuser posted image user posted image user posted image . Bom videla kaj bo dones rekla G, men sicer že vse dol tišči, tut sedet več ne morem, tak večinoma ležim al pa hodim, sicer pa mudi se mi ne.user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
11.1.2010 7:49:37   
ninček1
sumim, da jo je brcko ucvrla proti P

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
11.1.2010 7:52:44   
ninček1
Jaz tudi ful težko sedim, ker me začne trtica strašno bolet po par minutah, ponoči pa težko spim, ker me bolijo vse kostike tam spodaj, pa izcedek se mi je tudi spet malo povečal....
Onega malinovega listja pa sem tudi že spila na litre, tako, da mislim, da če malega ne bom kar izstrelila user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?