Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:43:44
|
|
|
|
doris04
|
zaj sn se spomnila...pa sej bober tam blizu...pa bom šla na čiza...al pa bom do mekdonalca odpeškala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:44:35
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jeeeej! 11.000 objav! pa to jas do smrti nem skup spravla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:45:45
|
|
|
|
tasa_m
|
jaaaa, piedinje. Mater kak so dobre Saj pa jih imajo tudi z tuno! Jaz to lahko jeeeemmm
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:46:15
|
|
|
|
matcar
|
Grem probat Maksa uspavat. Pridem nazaj...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:46:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj bi jaz tudi prišla z avtom,samo ker imam namen nekaj spit,ne bom reskirala,da napiham če me slučajno ustavijo.Sma se z Amalijo zmenle,da pridema kr s taxijem,bo najbolj ziher. Pa saj lahko jaz pridem po vaju. Da nebom zgrešla gostilne. Ja,če ti ni odveč.Se itak če koroški most pelješ. Ni, ni. Ok,zmenjeno!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:47:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jeeeej! 11.000 objav! pa to jas do smrti nem skup spravla Če si pa tak malo gor.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:47:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz vem kje je. smo včasih hodili na piadinje. Mmmmmm so svetovne. Zdaj bom pa tam fehtala da mi dajo navadno zeleno solato pa kakšnega meseka. Smrk smrk. Mnjami,ja to pa je fuuuul dobro. Kaj pa je to. Jaz še namreč nikoli nisem bla v mehiški. Kak ti naj povem? Taka palačinka,polnjena s šunko,sirom,šampinjoni,zelenjavo,pa suho salamo.Lahko pa še imaš z tuno,pa kaj vem še čim vse.Je mislim da 5 vrst pierin.Jaz sem ponavadi to jedla,ko sem ti napisala. Ta pa zgleda dobro. Njami njami.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:47:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A pridem katero iskat? Marta, če bo fejst tema in bo me strah ti javim Ok? Jaz nea grem z avtom, ker za 30-tko pa bom že nekaj nazdravla , al kak? no, pa še daleč nimam... par sto metrov. Kaj še tebe sproti poberemo?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:48:32
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz vem kje je. smo včasih hodili na piadinje. Mmmmmm so svetovne. Zdaj bom pa tam fehtala da mi dajo navadno zeleno solato pa kakšnega meseka. Smrk smrk. Mnjami,ja to pa je fuuuul dobro. Kaj pa je to. Jaz še namreč nikoli nisem bla v mehiški. To je res dobro. Najbolj podobno taki zaviti pici samo omaka je drugačna. Samo katera bo to jedla jaz ne sedim poleg nje ker je to mučenje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:48:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 zaj sn se spomnila...pa sej bober tam blizu...pa bom šla na čiza...al pa bom do mekdonalca odpeškala Ja,Bober je tudi tam zraven.Pa ne bo ti treba tja,se bomo kr tu najedle.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:48:44
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A pridem katero iskat? Marta, če bo fejst tema in bo me strah ti javim Ok? Jaz nea grem z avtom, ker za 30-tko pa bom že nekaj nazdravla , al kak? no, pa še daleč nimam... par sto metrov. Kaj še tebe sproti poberemo? kaj maš kombija 8+1 pa take pa to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:49:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 zaj sn se spomnila...pa sej bober tam blizu...pa bom šla na čiza...al pa bom do mekdonalca odpeškala
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:49:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 zaj sn se spomnila...pa sej bober tam blizu...pa bom šla na čiza...al pa bom do mekdonalca odpeškala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:50:13
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz vem kje je. smo včasih hodili na piadinje. Mmmmmm so svetovne. Zdaj bom pa tam fehtala da mi dajo navadno zeleno solato pa kakšnega meseka. Smrk smrk. Mnjami,ja to pa je fuuuul dobro. Kaj pa je to. Jaz še namreč nikoli nisem bla v mehiški. To je res dobro. Najbolj podobno taki zaviti pici samo omaka je drugačna. Samo katera bo to jedla jaz ne sedim poleg nje ker je to mučenje. marta da neboš sama za kako mizo pristala ker se bomo ostale basale...al pa nam boš iz rok pipala pa se drla.... daj pajs
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:50:13
|
|
|
|
matcar
|
Zaj pa ga res moram dat spat,ker je že tečen...pridem
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:50:33
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A pridem katero iskat? Marta, če bo fejst tema in bo me strah ti javim Ok? Jaz nea grem z avtom, ker za 30-tko pa bom že nekaj nazdravla , al kak? no, pa še daleč nimam... par sto metrov. Javi in pridem. Ni problem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:50:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Samo katera bo to jedla jaz ne sedim poleg nje ker je to mučenje. To bom jaz jedla. tak kot ti mene mučis vsaki dan z avatarjem.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:51:18
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 zaj sn se spomnila...pa sej bober tam blizu...pa bom šla na čiza...al pa bom do mekdonalca odpeškala kaj vam je smešno...jas lačna nem šla domu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:52:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 To je res dobro. Najbolj podobno taki zaviti pici samo omaka je drugačna. Samo katera bo to jedla jaz ne sedim poleg nje ker je to mučenje. Marta kaj pa boš lahko ti tisti dan jedla? Si si preštela dneve?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:53:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A pridem katero iskat? Marta, če bo fejst tema in bo me strah ti javim Ok? Jaz nea grem z avtom, ker za 30-tko pa bom že nekaj nazdravla , al kak? no, pa še daleč nimam... par sto metrov. Kaj še tebe sproti poberemo? kaj maš kombija 8+1 pa take pa to To ne. Jaz pa tri se pa spravimo v avto. Aja pa 4-rta bi še tudi šla samo ona bi pa mogl sedet v L avtosedežu.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:53:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A pridem katero iskat? Marta, če bo fejst tema in bo me strah ti javim Ok? Jaz nea grem z avtom, ker za 30-tko pa bom že nekaj nazdravla , al kak? no, pa še daleč nimam... par sto metrov. Javi in pridem. Ni problem. Ti javim v petek OK Bom vidla kako bo stanje takrat..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:53:32
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz vem kje je. smo včasih hodili na piadinje. Mmmmmm so svetovne. Zdaj bom pa tam fehtala da mi dajo navadno zeleno solato pa kakšnega meseka. Smrk smrk. Mnjami,ja to pa je fuuuul dobro. Kaj pa je to. Jaz še namreč nikoli nisem bla v mehiški. To je res dobro. Najbolj podobno taki zaviti pici samo omaka je drugačna. Samo katera bo to jedla jaz ne sedim poleg nje ker je to mučenje. marta da neboš sama za kako mizo pristala ker se bomo ostale basale...al pa nam boš iz rok pipala pa se drla.... daj pajs Ne bom, ne bom. Sem ful striktna. Ampak se v naprej opravičujem če bom vsa mokra okrog ust, ker se mi bodo sline cedile. No pa saj ste navajene slinavcev ko maleckom zobi rastejo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:54:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 zaj sn se spomnila...pa sej bober tam blizu...pa bom šla na čiza...al pa bom do mekdonalca odpeškala kaj vam je smešno...jas lačna nem šla domu Ti verjamem, ja.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:54:45
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Samo katera bo to jedla jaz ne sedim poleg nje ker je to mučenje. To bom jaz jedla. tak kot ti mene mučis vsaki dan z avatarjem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 10.1.2010 21:56:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Samo katera bo to jedla jaz ne sedim poleg nje ker je to mučenje. To bom jaz jedla. tak kot ti mene mučis vsaki dan z avatarjem. Kaj se smeješ, če pa je res. ZAMENJAJ AVATAR.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?