|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
10.1.2010 19:41:03   
šivilja
AKP vi ste pa reveži s to slabostjo, to je pa res grozno.
Hvalabogu mi tega ne poznamo, je pa sestra nabavla tiste trakce, samo ne vem če so že sprobali.

Hvala vsem za pikepoke in sočutje, mleko očitno je sam bl v natur varjanti kot pa za čpanje. Drgač pa očitno en totalno slab dan zame.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
10.1.2010 19:41:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Cveka AM nimam nič, sem jo pa zdajle pristavla, pa lepo teče, očitno sem bila samo za črpalko preveč živčna, pa še en uni sem vmes popila. Saj bi mi bol radler pasu, pa ga na žalost ni doma. Če bi bil , ga že ne bi bilo večuser posted image .

Joj, o familiji pa ne bi zgubljala besed, imamo mi tudi take zgodbe, k sem včasih mislila, da si jih zmišljajo za telenovele. Na žalost so postale resničnost.

Čveka a si ti danes iskala smučke in pancarje po netu? A si kaj našla, mi bi tudi počas mogli kaj nabavit. Jaz sem sicer anti, samo mož pa smuča.

dej si pejt jutri kupit eno vrečko AM, da ti bo lažje takrat ko boš bila slabe volje ali živčna tako vsaj boš vedela da za mleko ni panike..

ja jz sem iskala, nč pametnega ni, za 100let stare smučke bi ljudje radi cel premoženjeuser posted image , grem pa raje v trgovino in kupim nove kaving za sinkauser posted image   sam je problem k rabim zanjga celo opremo in pol je to celo premoženjeuser posted image .... 

ja jz sem tud anti za smučat čeprav me mož hoče neki nahecat, da bi si kupila kakšne smučke in začela smučat....  hahahaha bog brate odpade.....  moj možek smuča in bi rad tud sinka navaduuser posted image user posted image  

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2727
10.1.2010 19:42:27   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Uf bo pa še trajal da ga ati ne bi mogu ujet user posted image ...super mu je šlo user posted image

Za smučke pejte na sejem rabljene opreme...tam sigurno dobite.

Nič greva...by

Saj to je bila ideja, sam ne vem, če ga nisva zgrešila v lj

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
10.1.2010 19:42:47   
Anonimen

Uf bo pa še trajal da ga ati ne bi mogu ujet user posted image ...super mu je šlo user posted image

Nič greva...by

kje je ta sejemuser posted image   k decembra sem zamudla k je bil sejem zimske opremeuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2729
10.1.2010 19:45:13   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Cveka AM nimam nič, sem jo pa zdajle pristavla, pa lepo teče, očitno sem bila samo za črpalko preveč živčna, pa še en uni sem vmes popila. Saj bi mi bol radler pasu, pa ga na žalost ni doma. Če bi bil , ga že ne bi bilo večuser posted image .

Joj, o familiji pa ne bi zgubljala besed, imamo mi tudi take zgodbe, k sem včasih mislila, da si jih zmišljajo za telenovele. Na žalost so postale resničnost.

Čveka a si ti danes iskala smučke in pancarje po netu? A si kaj našla, mi bi tudi počas mogli kaj nabavit. Jaz sem sicer anti, samo mož pa smuča.

dej si pejt jutri kupit eno vrečko AM, da ti bo lažje takrat ko boš bila slabe volje ali živčna tako vsaj boš vedela da za mleko ni panike..

ja jz sem iskala, nč pametnega ni, za 100let stare smučke bi ljudje radi cel premoženjeuser posted image , grem pa raje v trgovino in kupim nove kaving za sinkauser posted image   sam je problem k rabim zanjga celo opremo in pol je to celo premoženjeuser posted image .... 

ja jz sem tud anti za smučat čeprav me mož hoče neki nahecat, da bi si kupila kakšne smučke in začela smučat....  hahahaha bog brate odpade.....  moj možek smuča in bi rad tud sinka navaduuser posted image user posted image  

Pol sva pa isti  - me žive ne dobi na smučke, razen tekaške. On pa rad smuča pa bi z otroci. Jaz sem za, če bomo šli kdaj tko, da sem jaz v toplicah in na masažah, ko oni smučajo (čez ene 10 let)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
10.1.2010 19:45:33   
Anonimen

Nič greva...by

Saj to je bila ideja, sam ne vem, če ga nisva zgrešila v lj

kdaj je pa v LJuser posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2731
10.1.2010 19:45:58   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Nič greva...by

kje je ta sejemuser posted image   k decembra sem zamudla k je bil sejem zimske opremeuser posted image

same here

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
10.1.2010 19:47:33   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
FLASK_A katero milo pa si uporabila?

navadno marsejsko. zakaj?

Tanja kolegica, špilam seuser posted image Pa šparam zravenuser posted image
A ti tut polne črne vreče stran mečešuser posted image user posted image user posted image Sploh ne bom vprašala kaj vse je bilo noteruser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Pa sploh ni bil naporen dan, kaj bo ta teden, ko bom cele dneve sama z vsemi tremi???? Nimata niti mož niti tast časa. Kar na jok mi gre.

mogoče nam manjka sonca in zraka.

ivana ti si tudi pridna.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
10.1.2010 19:48:08   
Anonimen
Pol sva pa isti - me žive ne dobi na smučke, razen tekaške. On pa rad smuča pa bi z otroci. Jaz sem za, če bomo šli kdaj tko, da sem jaz v toplicah in na masažah, ko oni smučajo (čez ene 10 let)

ja jz bi tud raje tekla z smuči kot pa smučalauser posted image   ravno tako sem iskala za letos v februarju da bi šli v take toplice k je za smučat, tako da bi se jaz namakala v bazenih in welnes varjante z N. on pa z T. na smučkahuser posted image   pa je reku da ne ali vsi na smučke al pa vsi v topliceuser posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2734
10.1.2010 19:52:16   
Anonimen
sem šla gledat na net v LJ. je bil v BTC in je že mim je bil decembra....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2735
10.1.2010 19:53:13   
šivilja
Cveka - pri nas se pa načeloma strinja, samo malo je kriza dva dopusta na leto za pet oseb (zaenkratuser posted image ). Pol grem pa rajši poleti.

Flaska sem poiskala recept na RR, samo jaz bi to rada zvedla iz prve roke - kaj si uporabila, kje si to kupila, kater prašek... Ker bi tudi jaz sprobala. Mehčalca še v življenju nisem up., zdaj dodajam kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
10.1.2010 19:54:19   
maja1488
Cveka, šivilja...na bolhi poglejta za otroške smučke. Ravno gledam, ker mormo kupit za Mašo. Novo bom kupila sam pancarje in čelado.
Je pa tko, da naj bi ble za začetnika, ki prvič stoji na smučkah) le te do prsi, če je bolj okreten in močan in ne stoji na njih prvič so lahko do nosu ali čela. Jat za mašo gledam okoli 80 cm, palic pa ne rabi.

Pri nas je padla odločitev, da gremo najverjetneje od 31.1. do 7.2. na Kope.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
10.1.2010 19:58:33   
lake
No ko ste glih pri smučanju, lepe pozdrave iz smučanja user posted image .Brala vas itak nisem za nazaj. Vožnjo je Taja je kr vredu prestala. Snega je pa manj kot pri nas. Jutri pa na smučke, prvič po dveh letih, ne vem če bom mela še cele noge user posted image .

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
10.1.2010 20:01:54   
šivilja
No zdaj ko z vami tukaj čvekam, mleko tako teče, da se H. kar davi. Kaj naredijo živci. Pa sploh nisem imela razloga. Očitno sem se zdaj malo skulirala, upam da bo jutri bolje.

Lake uživaj in pridi nazaj v enem kosu (oh, ja pač poudarjeno)

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
10.1.2010 20:03:03   
maja1488
O lake, kje ste že vi?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
10.1.2010 20:03:42   
Tanja_
lake prjatlca-lepo da nas nisi pozabila user posted image user posted image user posted image Le glej, da se boš ogrela, preden se prvič spustiš po hribu! Sej gotov majo medičko, borvničke al pa kuhan vin. Pa Germknodel....user posted image

Midva sva pa zdele prvič po nevemkolkočasa spet pogledala poročne slikeuser posted image user posted image user posted image

flaska pridna si, da se ti lub doma delat praške....

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
10.1.2010 20:05:35   
ivanamdb

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

A tako, ni dobro na Irslem? Jaz sem pa mislila, da je tam krasno (vsaj včasih so to tako prikazovali v naši medijih).

Včasih sem govorila, da če bi šla iz Slo, da bi šla na Irsko. Sem bila tam davnega leta 90 in nekaj, pred gospodarskim razcvetom in mi je bila Irska kot dežela ful všeč. Smo bile s sestri in sestrično tri tedne, se okrog vozile in uživale.
Bi pa na splošno šle težko ven, bi preveč pogrešala družino.

Moj možek je tako dober in trenutno upravlja vse tri otroke, jaz pa še vedno na robu joka. H. ni pojedla nič večerje, mene pa skrbi, da ni mleka.

sivilja - ja ja to vsi mislijo da je na irskem ful super, tud zarad tega kaj pokazejo na tv. ampak...resnica je bolj drugacna...vsakic ko greste doktorju 50 eur prosim...tud otroci...pa ce nimas privat zdravst. zavarovanje je boljs da umres! (HB imamo prek firme, in HB nikoli nisem rabila)...bolnisnice so, ne vem, kot v tirani mozno?!! ful umazani, sem prinesla urin ko sam sla na pregled, in  je doktorica vzela, brez rokavic dala notr tale stick, potem urin direkt v pomivalno korito in mi vrnila tole epruveto..... "za naslednjic" je rekla.... ne hecam se! in to je kot ena od boljsih v mestu....
telecjega mesa sploh ni...to je za bogate
zenske v pizamah hodijo po mestu.....
nobene kulture, sam pijejo pa se tepejo...
edino kaj je dobro je delo, pa razmerje na delu, in tud $.
drugac jaz sem celo hrano "svercala" vsakic ko sm sla domov. v londonu so nas enkrat ustavili na letaliscu, pregled torbe, in je tolk mesa, sira, kruha, in ne vem vec cesa blo notr, in nas zenska vprasa pa kam to greste da nim nc za jest... ja na irsko...sam je rekla aha in zaprla torbo...drugac pa ne bi smeli svercat meso...sigurno je mislila tadva boga...
men je osebno bolj vsec anglija, mozno ker smo tam ziveli ko sem bila majhna, ampak res, v angliji lahk dobis vse, nc ti ne zmanjka.

drugac - moj nasvet je ne matrat se prevec s dojenjem... vem kako je to...jaz sem se matrala 2 meseca na zacetku, ni hotela pa ni hotela, histericen jok, pa men vse manj in manj slo...pa so mi gine in splosna obe rekle da naj neham ker potem bom sam bolj depresivna in bo tud danica to cutila....in res je! se vedno mi je zal kaj nisem dojila, ampak, ce ne gre ne gre, pa na eno stran je steklenicka komot, ker ponoc lahko ji moz da, jaz pa spim....user posted image

cveka - .... komplicirano....trenutno sem v italiji..zarad mojega/tasce...drugac pa zdaj med porodniskem v SLo, potem pa maja moram nazaj na irsko....tud ce mi se ne gre prevec....mozno danica dobi brata ali pa sestro...user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
10.1.2010 20:06:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Cveka, šivilja...na bolhi poglejta za otroške smučke. Ravno gledam, ker mormo kupit za Mašo. Novo bom kupila sam pancarje in čelado.
Je pa tko, da naj bi ble za začetnika, ki prvič stoji na smučkah) le te do prsi, če je bolj okreten in močan in ne stoji na njih prvič so lahko do nosu ali čela. Jat za mašo gledam okoli 80 cm, palic pa ne rabi.

Pri nas je padla odločitev, da gremo najverjetneje od 31.1. do 7.2. na Kope.

ja sem cel dopoldne gledala bolho in oglasnik ni nič za dobit v velikosti 90-100cm smuči

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2743
10.1.2010 20:09:13   
ivanamdb

pa še enga ki bo kmal shodu user posted image

user posted image

Ta bo za v seznam.

user posted image uh kak je happY!!!!!!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
10.1.2010 20:09:19   
Anonimen
aha ivana: pol ste več državna familijauser posted image user posted image user posted image   mož italijan, žena slo, otroc pa irciuser posted image user posted image user posted image   ne, ne sej se hecam, mah sej bo boš vidla, če pa danica dobi še enga bratca ali sestrco pa zakaj pa ne vi karuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
  Neposredna povezava do sporočila: 2745
10.1.2010 20:12:15   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Pa sploh ni bil naporen dan, kaj bo ta teden, ko bom cele dneve sama z vsemi tremi???? Nimata niti mož niti tast časa. Kar na jok mi gre.

user posted image user posted image user posted image    mogoče nam manjka sonca in zraka.

ivana ti si tudi pridna.

Leela - hvala user posted image dans pa res nisem bila nc pridna...nervozna, glava boli cel dan...moj je bil priden user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
10.1.2010 20:13:46   
šivilja
ivanamdb kar si napisala glede Irske je pa res grozno.

Midve z dojenjem nimava težav, gre odlično, samo zvečer si načrpam za med kosmiče, pa danes nisem dobila niti 50ml, zdaj ko ja ne joški je spet ok.

< Sporočilo je popravil šivilja -- 10.1.2010 20:14:52 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
10.1.2010 20:13:50   
FLASK_A
MEHČALEC (1L)
1dcl sode bikarbone
1dcl vode
(raztopiš bikarbono v vodi)... Več
dodaš 6dcl kisa (za vlaganje, brez arome)
!!!!pozor, ful se peni!!!!
dodaš 6 dcl vode
dodaš 10-15 kapljic eteričnega olja po želji za dišavo

PRAŠEK (3L gela)
3l vroče vode izpod pipe
125g marsejskega mila (naribaš v vodo)
1-2 veliki žlici sode bikarbone... Več
gel se ustvari v dveh do treh dneh, vmes vsake toliko pomešaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
10.1.2010 20:15:56   
FLASK_A
Tanja, hehe! Jaz sem drugače lenoba prve stopnje.user posted image user posted image Tole je bilo pa zabavno narest tko da se mi je še dalouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
10.1.2010 20:16:16   
šivilja
Flaska še to me zanima, kje si kupila milo?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.