|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
10.1.2010 18:38:42   
Anonimen
eelyy, me veseli, da imaš prijetno nosečnost! naj tako ostane!

FLASK_A katero milo pa si uporabila?

*Lina* jaz bi se ti pridružila, a te dni nisem ravno najboljši sogovornik,...
rdeča lička imamo pa tudi pri nas,...

ivana, ti, ki delaš na Irskem,... kako je tam s porodniško? koliko časa traja?
verjetno oba tam delata?

smo iz kleti privlekli stajico, pa je rajši O. v njej kot pa U., kateremu je namenjena... klasika.
pečemo pizzo. U. je pojedel ves jogurtov lonček... in imam občutek, da ga je še malo več skupaj kot pa O.ja ko je bil njegovih mesecev,...

(odgovor članu ivanamdb)
  Neposredna povezava do sporočila: 2701
10.1.2010 18:42:40   
Tanja_
Čer!

Miidva sva pa spakirala stavri iz kuhinje. To je ful dobro, da se stanovanje renovira, ker sva zmetala stran 3 120 litrske vreče za smeti stare šareuser posted image user posted image

Zdej imam pa vse na balkonu, samo upam, da ne bo premrzlo, da mi mleko ne zmrzne, pa krompir. Pa upam, da res pride mizar v torek, ker ne vem, kako bomo sicer takole živeli. Jutri bojo itak sendviči za jest.

flaska prjatlca, si eko?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
10.1.2010 18:45:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Čer!

Miidva sva pa spakirala stavri iz kuhinje. To je ful dobro, da se stanovanje renovira, ker sva zmetala stran 3 120 litrske vreče za smeti stare šareuser posted image user posted image

Zdej imam pa vse na balkonu, samo upam, da ne bo premrzlo, da mi mleko ne zmrzne, pa krompir. Pa upam, da res pride mizar v torek, ker ne vem, kako bomo sicer takole živeli. Jutri bojo itak sendviči za jest.

flaska prjatlca, si eko?

uuu, na tvojem mestu bi dala mleko not, k če bo preveč mrzlo boš mela res zmrzjenegauser posted image

pa držim pesti da čim prej urediteuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2703
10.1.2010 18:48:20   
Anonimen
a pa je kaj narobe, če mleko zamrzne? mislim, glede sestave pa to,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2704
10.1.2010 19:03:44   
šivilja
Ne vem kaj se zgodi, samo pomoje zamrznjeno mleko ni glih dobro.

Dons je ena katastrofa od dnevauser posted image . Nič določenega, otroka sta bila kar pridna, H. nekaj matra, ne vem kaj, slabo spi čez dan. Samo jaz sem pošastno utrujena, vse mi gre narobe, stvari padajo iz rok, glava boli ................. posledično manjka mleka. Pa sploh ni bil naporen dan, kaj bo ta teden, ko bom cele dneve sama z vsemi tremi???? Nimata niti mož niti tast časa. Kar na jok mi gre.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
10.1.2010 19:04:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

a pa je kaj narobe, če mleko zamrzne? mislim, glede sestave pa to,...

ni glih vredu,  zakaj pa sem pozabila, sam to sem si zapolnila, da ni vredu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2706
10.1.2010 19:06:10   
Anonimen

*Lina* jaz bi se ti pridružila, a te dni nisem ravno najboljši sogovornik,...
rdeča lička imamo pa tudi pri nas,...

sej jest tudi ne, zato pa grem na kuhan vin

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2707
10.1.2010 19:06:38   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Evo smo se na sankali in na drslali ter na smučali...Tej je bil prvič na smučkah in gre mu odličnouser posted image user posted image user posted image user posted image ...bil je pa ful smešen...in ko je atija videl kako se to smuča se je kar pognal user posted image user posted image user posted image
Lep sonček je bil in lepo smo preživeli skupaj popoldne na snegecuuser posted image .

Zdej pa pečem borovničevo pecivo,najmi user posted image

bravo !!! verjamem da ste uživaliuser posted image

pa kje imaš energijo še za borovničevo pecimo ? ok, za borovničke ne rečemuser posted image

aha je bil dcl vinčka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
10.1.2010 19:07:53   
Dudica1
Tako lepa nedelja smo šli še na obisk k moji stari mami pa še k bratu od mojega in smo se imeli luštnouser posted image user posted image user posted image ..
Zdej greva pa spet na RD torto od včeraj user posted image user posted image user posted image ...samo otroke še spat user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
10.1.2010 19:12:19   
ivanamdb

verjetno oba tam delata?

smo iz kleti privlekli stajico, pa je rajši O. v njej kot pa U., kateremu je namenjena... klasika.
pečemo pizzo. U. je pojedel ves jogurtov lonček... in imam občutek, da ga je še malo več skupaj kot pa O.ja ko je bil njegovih mesecev,...

ja, jaz delam on pa koncuje (upamo!) doktorat. na irskem dobis 6 mes. placanega porodniskega, potem pa ce hoces vec ne dobis nc, razen en majhen otroski dodatek. pa kolk neplacanega dobis, to je odvisno tud od firme, in od sefa. moj supervisor je fajn in firma, zmelnili smo se za celo 1 leto vse skupaj. potem pa imas se lahko 8 mes. neplacanih do 6. leta, in jih lahko uzames kdaj hoces in kolk hoces. seveda neplacano...ampak tud dobro. in res moram rec da (edina) stvar katera mi je tam vsec da so v sluzbi super do nosecnic....ja sigurno, tam je normalno imet tud do 5 otrok.... v moji firmi je pol zensk vedno na porodniskem...ena kolegica dela tukaj 5 let, pa je ze na tretjem..... in zdaj je pa postala manager oddelka....to mi je edino vsec na irskem...drugac pa...no commentuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
10.1.2010 19:19:09   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

verjetno oba tam delata?

ja, jaz delam on pa koncuje (upamo!) doktorat. na irskem dobis 6 mes. placanega porodniskega, potem pa ce hoces vec ne dobis nc, razen en majhen otroski dodatek. pa kolk neplacanega dobis, to je odvisno tud od firme, in od sefa. moj supervisor je fajn in firma, zmelnili smo se za celo 1 leto vse skupaj. potem pa imas se lahko 8 mes. neplacanih do 6. leta, in jih lahko uzames kdaj hoces in kolk hoces. seveda neplacano...ampak tud dobro. in res moram rec da (edina) stvar katera mi je tam vsec da so v sluzbi super do nosecnic....ja sigurno, tam je normalno imet tud do 5 otrok.... v moji firmi je pol zensk vedno na porodniskem...ena kolegica dela tukaj 5 let, pa je ze na tretjem..... in zdaj je pa postala manager oddelka....to mi je edino vsec na irskem...drugac pa...no commentuser posted image

A tako, ni dobro na Irslem? Jaz sem pa mislila, da je tam krasno (vsaj včasih so to tako prikazovali v naši medijih).

Včasih sem govorila, da če bi šla iz Slo, da bi šla na Irsko. Sem bila tam davnega leta 90 in nekaj, pred gospodarskim razcvetom in mi je bila Irska kot dežela ful všeč. Smo bile s sestri in sestrično tri tedne, se okrog vozile in uživale.
Bi pa na splošno šle težko ven, bi preveč pogrešala družino.

Moj možek je tako dober in trenutno upravlja vse tri otroke, jaz pa še vedno na robu joka. H. ni pojedla nič večerje, mene pa skrbi, da ni mleka.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
10.1.2010 19:22:38   
Anonimen
ivana: a pol ti živiš gor na irskem ali si trenuto v SLO

šivilja: priden možek da mal poskrbi za otroke,  a nimaš doma nič AM?!

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2712
10.1.2010 19:22:53   
Anonimen
no, pri nas je pa danes en tak čuden dan, da bi z veseljem čimprej nekam ušla.....žlahta je res raztrgana plahtauser posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2713
10.1.2010 19:23:27   
Tanja_
šivilja user posted image Ne skrbi, da ne bo mleka-jaz že več kot teden dni dojim samo na levo, ker iz desne noče več pit, pa sem jo prej v polsnu za foro dala na desno in je vseeno bilo mleko.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
10.1.2010 19:24:02   
Tanja_

no, pri nas je pa danes en tak čuden dan, da bi z veseljem čimprej nekam ušla.....žlahta je res raztrgana plahtauser posted image

Podpis stokrat....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
10.1.2010 19:24:04   
Anonimen

ja to maš pa prov...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2716
10.1.2010 19:26:57   
Dudica1

kakšne probleme imate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
10.1.2010 19:27:44   
Dudica1
evo našga smučarja user posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
10.1.2010 19:29:38   
AKP
Šivilja ti pošiljam user posted image za mleko. Te čisto razumem, ko se je moja sama odstavila mi je bilo strašno hudo. Tako sem si želela dojiti in sem se res trudila in skoraj diplomirala ob dojenju pa ni šlo tako kot sem si želela.
Mi smo se pa danes šli kopat. Je Nike strašno uživala. Edino, ko smo se peljali do kopališča je v avtu bruhala user posted image . Je ista kot starejša dva. Imajo zdaj na srečo neke trakce proti slabosti v lekarni in bomo probali. Očitno jih bo mogla noisit pri vsaki vožnji. V tujini imajo cel kup stvari proti slabosti, pri nam pa samo te smotane tablete in hvalabogu  po novem tudi te trakove.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
10.1.2010 19:32:18   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Pa sploh ni bil naporen dan, kaj bo ta teden, ko bom cele dneve sama z vsemi tremi???? Nimata niti mož niti tast časa. Kar na jok mi gre.

user posted image user posted image user posted image    mogoče nam manjka sonca in zraka.

ivana ti si tudi pridna.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
10.1.2010 19:33:19   
Dudica1
pa še enga ki bo kmal shodu user posted image

user posted image

Ta bo za v seznam.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
10.1.2010 19:34:34   
šivilja
Cveka AM nimam nič, sem jo pa zdajle pristavla, pa lepo teče, očitno sem bila samo za črpalko preveč živčna, pa še en uni sem vmes popila. Saj bi mi bol radler pasu, pa ga na žalost ni doma. Če bi bil , ga že ne bi bilo večuser posted image .

Joj, o familiji pa ne bi zgubljala besed, imamo mi tudi take zgodbe, k sem včasih mislila, da si jih zmišljajo za telenovele. Na žalost so postale resničnost.

Čveka a si ti danes iskala smučke in pancarje po netu? A si kaj našla, mi bi tudi počas mogli kaj nabavit. Jaz sem sicer anti, samo mož pa smuča.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
10.1.2010 19:35:16   
Anonimen

pa še enga ki bo kmal shodu user posted image

user posted image

Ta bo za v seznam.

smeškouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2723
10.1.2010 19:35:54   
Anonimen

evo našga smučarja user posted image

user posted image

še mal pa ga še ata ne bo mogu ujetuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2724
10.1.2010 19:38:56   
Dudica1
Uf bo pa še trajal da ga ati ne bi mogu ujet user posted image ...super mu je šlo user posted image

Za smučke pejte na sejem rabljene opreme...tam sigurno dobite.

Nič greva...by

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.