slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Kleo sorry če sem bla preveč firbčna . Si pa kar vzemi čas zase, tud če kaj ne bo narejeno, boš tko al tko kasnej vse nadoknadla. Zdej pa rabiš več počitka. ja sej,samo dopoldan je res kar hudo,popoldan je ze bolje,zvecer pa lepo umirjeno.Vsaj zdaj,ko ju se ne kopam,Tamali se ni popek odpadel,Marisa se pa ne upa.Smo kupili nov tus,in ko sem bila v bolnici,jo je moj dal kopat in ko je zagledala to novo ogromno posast je bila cist prec.In zdaj tut v kopalnico noce.Bo v pon.14 dni kar se se ni kopala Nimamo pojma,kaj naj...sem tus prec dala,pa ne pomaga. Aha, sem si mislila, da je dopoldne najtežje - zato pa se menim z varuško, da mi pomaga dopoldne... Kleo - super, da je Safija tako pridkana - samo nekak me daje občutek, da bo en mesec tako, potem pa bo cela živahna No, vsaj Sofija je bila taka Drugi in tretji mesec sploh ni hotela spati čez dan... Zato pa hitro zdaj uživat - če se da... Aja, Kleo - kaj 2010 boš tudi rodila? Da bodo lepo po vrsti? Šala, šala No, ker pri nas pa imamo 2008 - jaz, 2009 - sestra, 2010 - spet jaz... Kdo ve, kako dolgo bo šlo to naprej Si pa najina starša lahko lepo zapomnita letnice vnukov. Pri nas je vreme strašno - prej je ful snežilo, potem kar naenkrat dež, zdaj nič... Delamo v mansardi - dragi obzidava kad - mu moram iti svetovat Pa pa!