|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
9.1.2010 0:05:53   
Anonimen
Cer

Moja detka je tolk pritkana,samo pancka,pa je,pa pancka...res fuul pridna.Upam,da je to normalno.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
9.1.2010 0:10:16   
Anonimen
o kul,spet smo princi in princeske.Didli,si mi misli brala?user posted image

pa kaj vidim,Nya si je vzela cas za junijke.To je pa ze nekam za zapisat.Pa Ninny do konca zdrzala...jaz sem pa tamalo pestovala,pa jedla je fuuul dolgo,da sva prisli na 100ml,samo vseeno je danes premalo,bo jutri spet patronazna govorila-to mi pa ni vsec,cist nic-jaz pa cist paf zravenuser posted image
kadar pride,me vedno cist potre.
je pa moz doma,ga bom koj nadrla,ko una gre...mogoce mi bo pol lazjeuser posted image

Al pa ce ga v rit nabasem,didli,kva mislis?user posted image

Velike zacetnice si pa samo zamisljajteuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
9.1.2010 0:11:18   
Anonimen
Pa pa-je tut sporeglejteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
9.1.2010 0:11:43   
Anonimen
no RMRM,kaj sprasujes,ce pol gres?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
9.1.2010 0:12:37   
RMRM
kleo, super, da je Safija tko pridkanauser posted image user posted image user posted image . Ne sekiraj se zarad patronažne, glavno da se bejbika redi.

Kaj pa je tvoj spet ušpičil, sem zgleda spregledala?

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 80
9.1.2010 0:14:41   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

sej sem še tukaj, sam mi net tko počas dela, da ni za nikamor. Pa nekaj še zraven gledam. Smo mel dons s tavelkima debato, tako, hudo. O mamilih, pa še mal po netu iščem in se izobražujem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
9.1.2010 0:17:50   
Anonimen
O Nya,sem sla brat se soncke,pa vidim,da si zarad mene uletela.tenks,pa uno miganje mojga...sam ne s k.u.r.c.e.muser posted image user posted image ...tut tle trenutno ni nic.

RMRM,nic ni z njem,to je.Njemu je cist normalno,da jest vse isto delam,kot da ne bi ravn rodila,pa dobila se enega otroka...skos mi nekaj njihove zenske od dol daje v primerjavo.Ztao pa so ze pri 50ih take kot carovniceuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
9.1.2010 0:19:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

sej sem še tukaj, sam mi net tko počas dela, da ni za nikamor. Pa nekaj še zraven gledam. Smo mel dons s tavelkima debato, tako, hudo. O mamilih, pa še mal po netu iščem in se izobražujem

a res,kako pa to?

velke zacetnice me zaj.,da ne bi mislile,da nisem pismena?

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
9.1.2010 0:20:27   
RMRM
Kleo sorry če sem bla preveč firbčna  user posted image . Si pa kar vzemi čas zase, tud če kaj ne bo narejeno, boš tko al tko kasnej vse nadoknadla. Zdej pa rabiš več počitka. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
9.1.2010 0:21:23   
RMRM
Sej mene tud dons tale pisava mal zaj.....a. Mi črke kar zginejo iz displejauser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 85
9.1.2010 0:22:32   
Anonimen
ejjjj,da je una vohunka na fb?Sem ze vceraj hotla vprasat,kaj je to zaena...sem jo tut kliknila,ker sem vidla,da ima par junijk.Kolk se nas zlahka nat...user posted image user posted image Jo danes koj bris bris..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
9.1.2010 0:23:44   
RMRM

ejjjj,da je una vohunka na fb?Sem ze vceraj hotla vprasat,kaj je to zaena...sem jo tut kliknila,ker sem vidla,da ima par junijk.Kolk se nas zlahka nat...user posted image user posted image Jo danes koj bris bris..

smo bile zgleda vse enakega mnenjauser posted image . Jaz morm tud še brisat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 87
9.1.2010 0:26:01   
Anonimen

Kleo sorry če sem bla preveč firbčna  user posted image . Si pa kar vzemi čas zase, tud če kaj ne bo narejeno, boš tko al tko kasnej vse nadoknadla. Zdej pa rabiš več počitka. user posted image

ja sej,samo dopoldan je res kar hudo,popoldan je ze bolje,zvecer pa lepo umirjeno.Vsaj zdaj,ko ju se ne kopam,Tamali se ni popek odpadel,Marisa se pa ne upa.Smo kupili nov tus,in ko sem bila v bolnici,jo je moj dal kopat in ko je zagledala to novo ogromno posast je bila cist prec.In zdaj tut v kopalnico noce.Bo v pon.14 dni kar se se ni kopalauser posted image Nimamo pojma,kaj naj...sem tus prec dala,pa ne pomaga.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
9.1.2010 0:34:19   
RMRM
Ojoj, to pa zna bit hudo. V tuš ji daj igračke, pa postopoma jo poskusi dat v tuš, da bo vidla, da ni nič hudga. Se bo navadla.

Vidiš, kako znam bit pametna, svojga škrata pa ne znam nazaj navadit na njegovo postlo. Hodm čist polomlena in neprespana v službo. Zdej mi je vsaj jasn, zakaj me direktor že dva dni tko mal čudn gledauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
9.1.2010 0:41:33   
Anonimen
ne saj ni tus,ampak banja.Le nov nastavek za tut,al kako naj recem.

Sem prebrala do konca prejsnji del in me mocno zanima katera je PRVA sprejela VOHUNKO?Naj se javi,ce si upauser posted image user posted image user posted image

pa Mateja,hvala.Vidve z Nyo kar pridta pa ga razbijta.pa ni bosanc ampak lenoba od crnogorcauser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
9.1.2010 0:42:15   
Anonimen
za druge imamo res vedno odgovor,pri sebi pa odpovemo.Hecno res.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
9.1.2010 0:43:26   
RMRM
Kleo, na FB maš letnico rojstva pri Safiji 2010. A to kaj pomeni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 92
9.1.2010 0:45:04   
Anonimen
a res,kje pa?Grem gledat,je Tali nalagala slike,potem sem jaz kasneje pripisovala...sem se zmotila zgleda.
Kaj pa naj bi pomenilouser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 93
9.1.2010 0:52:34   
RMRM
Pojma nimam. Mogoče še en bejbi 30.12.2010user posted image

Hec, hec. Sej vem da je napakca.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 94
9.1.2010 0:56:28   
RMRM
Ups, 0.56

Nočkouser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 95
9.1.2010 1:01:22   
Anonimen
nocko.Jaz se slike na fb nalozim.Cakam,da se Safija zbudi za jest,ker bo huda ce ravn zaspim,pa bo koj jok.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
9.1.2010 8:47:12   
Anonimen
jutro

danes spet jaz kuham kavo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem jo mal več skuhala, da bo danes katera več prišla na klepet.

Didlina kako je bilo danes? Si kidala? No, naj ti povem, da jaz se ravno obračala nisem v postelji, ker si se zgleda z Emo zmenila, da danes prej vstane in ne zaspi nazajuser posted image je bila danes že ob 6.30 pokonc pa ponavadi poje flašo in zaspi nazaj.

kleo- sem pogledala slikiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 97
9.1.2010 12:49:52   
Anonimen
Ninny hvala za kavo,jo grem koj spit,je ze cas.
Prisla patronazna,moja maternica se kar isto,tamala se je poredila 20g.Pride spet v pon.,ce nam boljs moram k G.pa 2h ponoci sem s trebuhom na trdem povstru lezala,pa je blo ful smotano...nc pomagal.Zdaj imam caj pa olje.Tamali  je dalase kapljice za ucke,se ji je preneslo ze na drugo oko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 98
9.1.2010 13:36:22   
Anonimen
user posted image

evo, jst sm bla pokonc do 3.15 - sm zjutraj spala do 9h

sej sm vedla, da sm včer neki pozabila - kleo - a ti je dala tobrex? ker našemu se psomnim so v porodnišnci s tobrexom namazali - doma smo pa fiziološko kapali notr

in hvala za kavo - si morm nujno eno dozo skuhat, pol bom pa smrekco pospravila

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 99
9.1.2010 13:41:25   
slovenka

ja sej,samo dopoldan je res kar hudo,popoldan je ze bolje,zvecer pa lepo umirjeno.Vsaj zdaj,ko ju se ne kopam,Tamali se ni popek odpadel,Marisa se pa ne upa.Smo kupili nov tus,in ko sem bila v bolnici,jo je moj dal kopat in ko je zagledala to novo ogromno posast je bila cist prec.In zdaj tut v kopalnico noce.Bo v pon.14 dni kar se se ni kopalauser posted image Nimamo pojma,kaj naj...sem tus prec dala,pa ne pomaga.

Aha, sem si mislila, da je dopoldne najtežje - zato pa se menim z varuško, da mi pomaga dopoldne...

Kleo - super, da je Safija tako pridkana - samo nekak me daje občutek, da bo en mesec tako, potem pa bo cela živahna user posted image No, vsaj Sofija je bila taka user posted image Drugi in tretji mesec sploh ni hotela spati čez dan... Zato pa hitro zdaj uživat - če se da... user posted image

Aja, Kleo - kaj 2010 boš tudi rodila? Da bodo lepo po vrsti? user posted image Šala, šala user posted image

No, ker pri nas pa imamo 2008 - jaz, 2009 - sestra, 2010 - spet jaz... Kdo ve, kako dolgo bo šlo to naprej user posted image Si pa najina starša lahko lepo zapomnita letnice vnukov. user posted image

Pri nas je vreme strašno - prej je ful snežilo, potem kar naenkrat dež, zdaj nič... Delamo v mansardi - dragi obzidava kad - mu moram iti svetovat user posted image

Pa pa!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?