barba
|
Ojla, babe! Mi smo eno dozo drsanja, kidanja in uživanja na snegu dons že dali čez. Sva z možem naredila ful velik kup snega, da se Meta lahko driča. Tineta smo pa notri pri tašči pustil, ker nekaj kašla in smrka. Mislim, da mu rinejo spodnje dvojke ven. Drugače je ta teden Tine ful začel ponavljat za nami. Sicer že nakej časa naredi živjo in pa-pa, z rokami si učke zakriva kao da se je skril;, po novem z roko naredi ni-ni, vse kaže, oponaša lajanje, dela ko-ko za kuro, ... V tem tednu je res ful sprememba, da o samostojnih korakih ne govorim. Ko se odloči se spusti, malo stoji potem pa prehodi 2-3m in naprej po kolenih. Najbolj sem zadovoljna, da z uvajanjem ni blo res nobenih težav. V petek je tudi spal v vrtcu in to brez problemov. Zna se zgodit, da bo vse skupaj še prišlo za njim. Koker se spomnim od Mete je imela pol po kakšnem mesecu mal krize in je v vrtcu ostale grizla in jokala za domov. Ulla - je Neo tud ful utrujen, ko pride iz vrtca? Tine je čist fuč, tko da zdej hodi ob 7h spat in spi do pol 7h. Včeraj je sicer v vrtcu spal skor 2 ure, sam je zvečer zaspal že pol 6h in spal dons do 8h. Jst sam upam, da se ga kej ne loteva in je res sam tok utrujen. V glavnem v pon. se začne služba. Prvi teden bom delala od 8-14h, ker bomo imeli samo en avto. Pol naprej pa na polno. Mi je ful lažje it v službo ko vem, da je malemu v vrtcu ful všeč in nič ne joka. Vsem, ki so in še bodo v pihali 1.svečko ČESTITAM!!!! Za nazaj nisem uspela brat Grem kuhat ... purana v gobovi omaki, polento in rdečo peso.