Jada82
|
Dober večer !!! Kako kaj, vas je zamedlo? Nas na Gorenjskem je ... ampak zdaj, ko sem bla zvečer zunaj in nič več ne pada sneg, samo vse je belo, pa mi je bilo takooo lepooo, res, prava zimska pravljica! Pa še novoletne lučke ... in prav nič mraz. Super, ej! Drugače pa - Smuki - veliko veliko za tvojo mami ... si lahko predstavljam, kako je to ... pri mojem atiju so prejšnjo Veliko noč odkrili tumor na ledvicah .. pa ni blo prav nič fajn. Pa se je zaenkrat zmazal. Ne znam si predstavljati, da se ne bi. Saj se bo tvoja mami tudi! Včasih je treba zaupati zdravnikom, eni so res fajn!!! Gapi - tudi tebi , pomoje bo vse ok ... kaj pa včasih, ko sploh ni bilo UZ? Mislim, da ne bo nič narobe in da bosta oba sončka zdrava! Brcko ... a potem še ni nič? Hehhe, si že nestrpna? Držim pesti, da se bo tale vikend kaj zgodilo ... pa seveda nas obvesti preko Zveste! Čim hitrejši in čim lepši porod!! Evo, še na hitro od mene - najprej to, da se jutri resnično seliva. No ja, saj seliva se že cel teden, ampak jutri zvečer bova prvič prespala v novem stanovanju. Drugače sva itak že večino časa tam, tudi že perem tam itd. Danes sem oprala posteljnino in brisačke za , pa kompletek za porodnišnico. Jutri mi pride mami še do konca pomagat spucat, da bomo zrihtali tudi otroško sobo (danes nama je en gospod prišel montirat tudi posteljico in previjalno - super sta). Tako da ... jutri potem bo to to. Seveda bova mogla še drug teden parkrat iskat stvari tako h tašči v stanovanje, kot h mojima dvema, kjer imam jaz cunje in pa še za oblekice, voziček itd. Ampak to bo že! Pol pa še kakšno stvar nakupiti ... Drugače me pa zadnje dva dni skoz nekaj šraufa po trebuhu. Ne vem, a je to že kaj povezano s popadki? Vseeno upam, da ne, ker sem zdaj v 35. tednu (34t 2d), pa bi rada, da vsaj še 2 tedna počaka, da bomo donošeni Saj bo, do zdaj je bil res priden! No, punce, jest grem ležečki pred tv in vas lepo pozdravljam do jutri!
|