|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
9.1.2010 9:34:48   
gapii27
jutro

februarski amorji...kupidi....valentinčki...user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
   [Brisano sporočilo]
9.1.2010 9:47:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu julieb)
  Neposredna povezava do sporočila: 2202
9.1.2010 10:14:19   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Februarke ne moremo biti ker bodo zraven tudi ferbruarčki ali mislite vse roditi punce.

Drugače pa je popolnom a vseeno, predlog sem dala, ker je pač bilo vprašanje.

Čvekamo mamice, ne otroci. Julijke npr. smo ostale JULIJKE oz JULIJSKE ČVEKE in mi je bilo kul, ker smo bile edine, ki nismo bile neki sončki, ježki, čmrlji... Sicer pa - kakor boste izbrale, meni je vseeno...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Se kar strinjam user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
9.1.2010 10:40:04   
julieb
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Februarke ne moremo biti ker bodo zraven tudi ferbruarčki ali mislite vse roditi punce.

Drugače pa je popolnom a vseeno, predlog sem dala, ker je pač bilo vprašanje.

Čvekamo mamice, ne otroci. Julijke npr. smo ostale JULIJKE oz JULIJSKE ČVEKE in mi je bilo kul, ker smo bile edine, ki nismo bile neki sončki, ježki, čmrlji... Sicer pa - kakor boste izbrale, meni je vseeno...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Se kar strinjam user posted image user posted image user posted image

Potem pa je zbiranje predlogov brezpredmetno.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
9.1.2010 10:43:26   
niwci
vaney potem sma skor na istem. Moj tudi ne pozna vikendov  in praznikov fraj user posted image

Jaz sem naslednjič naročena na CTG, mislim da bo takrat 37t. So mi ga pa delali tudi prejšnji teden, ko sem morala čakat na pregled in ni bilo še zdravnika - da mi ni bilo dolgčas...

gapi upajmo da je vse vredu, kot je rekla Strahova.

brcko držimo pesti!

ČikaPika lepo da si se nam pridružila. Čestitke tudi tebi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
9.1.2010 10:47:32   
niwci
Aja pa še to. Enkrat sem že vprašala pa verjetno ni nekega zanimanja, a se je morda še katera odločila za shranitev izvornih celic. Jaz sem čisto pozabila na to možnos, pa sva se z dragim včiraj spet pogovarjala. Mogoče je že malo prepozno, pa vseeno me zanima še kakšno mnenje. Je pa kar precej drago, samo če bi bilo pa kasneje koristno je naložba vredna svojega denarja. Kaj menite ve?

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
9.1.2010 10:51:44   
Kati81
niwci jaz sem se sem pred prazniki oddala prijavo, ampak sem vzela javno banko, ki jo vodi Zavod za transfuzijo krvi, nisem vzela privat hranjenja, saj naj bi te celice prišle prav nekje 2-3 leta pol pa ne več toliko, tko da če bodo prišle nam ali pa komurkoli drugemu. Je tko da če jih rabi kdo in mu ustrezajo mu jih dajo, če jih pa ti potrebuješ jih tudi iščejo zate.

No tko da mal preden grem rodit moram še po paket za odvzem.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
9.1.2010 11:16:57   
julieb
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

niwci jaz sem se sem pred prazniki oddala prijavo, ampak sem vzela javno banko, ki jo vodi Zavod za transfuzijo krvi, nisem vzela privat hranjenja, saj naj bi te celice prišle prav nekje 2-3 leta pol pa ne več toliko, tko da če bodo prišle nam ali pa komurkoli drugemu. Je tko da če jih rabi kdo in mu ustrezajo mu jih dajo, če jih pa ti potrebuješ jih tudi iščejo zate.

Ne vem zakaj bi imelo potem smisel, da jih shranjujejo čez 20 let.
Midva jih bova vsekakor shranila, saj medicina napreduje z vsakim dnem.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
9.1.2010 11:31:44   
ČikaPika
Midva sva se odločla za BPK (biohramba popkovnične krvi)... zakaj? hmmm ker so bli najcenejši (za kakih 50 € cenej user posted image kot ostali ) in ker shranjujejo v Slo.
Jaz o tem nisem veliko razmišljala... je moj dragi že vnaprej odredil da bova dala shranit (je zdravnik in se ne pogaja o teh zadevah) user posted image .
Sva pa že decembra podpisala pogodbo, plačala avans 300 € in dobila set za odvzem (ki je že v torbi)...

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
9.1.2010 11:41:56   
brcko2
Dan zasneženke

Poadki so bili celo noč ampak nič se ni zgodilo še vedno sem 2 v 1. Zjutraj sem jih še imela zdej pa nič več bomo videli kaj bo pol ko se bom mal ulegla po kosilu.

Močno upam, da bom vikend še v enem ker je tako lepo zunaj da želim ta vikend preživeti malo na snegu z malim in možem.

Drgač pa se vse lepo držte pa se javim če bo aj papa

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
9.1.2010 12:00:33   
mucica2

Joj jst sm tud nekaj o tem razmišljala zdej sem pa čisto pozabila na to...A sem že prepozna? Kaj je pa treba nardit?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
9.1.2010 13:08:59   
Kati81
mucica2 pokliči in vprašaj. Po moje prideš še ravno skoz.

Jaz sem sam tko prebrala kao da je to smiselno nekje za 3leta, pač povem kar vem.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
9.1.2010 13:22:26   
vaney
Jaz sem še med živimi, malo nenaspana, pa bom šla zdaj malo v ležeči položaj. Večerja s sodelavkami je super uspela, še darilo sem dobila...šopek, nogavičke in bon za BC in so me prav presenetile. Se je pa moj trebuh ful pritoževal in sem se ob pol enih zjutraj komaj zvlekla od ceste do vhodnih vrat in dobesedno zvalila na posteljo. Danes je že malo bolje, očitno je bilo preveč vsega za en dan.

Za ime se strinjam s Februarkami 2010user posted image

Za hrambo celic se nisva odločila.

Grem počivat, itak je zunaj obupno stanje in sem prejle avto pustila sredi naše dovozne poti, ker naprej nisem mogla...malo čudno zgleda sredi poti, ampak glavno, da je na našemuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
9.1.2010 13:41:30   
mucica2

malo za smeh

Kmet se pogovarja z znancem o svojih treh hčerah.
Slednjega zanima, kaj počnejo in kako jim gre. Kmet pripoveduje:
"Ena je zdravnica. Vsakih štirinajst dni pride po vrečo krompirja.
Druga je slikarka. Posel ji gre slabo. Nazadnje je prodala kolo, da je lahko preživela.
Tretja je prostitutka. Ne vem sicer, kaj to je, ampak dela ima toliko,da ji ob vikendih še moja žena pomaga."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
9.1.2010 14:03:42   
slomak
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
9.1.2010 14:14:34   
lana08
Jaz imam samo en predlog za seznam in sicer, da ne brišete tistih, ki so že rodile, ampak zraven pripišete kdaj je rodila in ime otročka.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
9.1.2010 19:47:59   
slomak
ja kje pa ste dons?user posted image

da ne čakate v vrsti pred P user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
9.1.2010 19:50:41   
valentinčica30
Ne jaz lepo delam, vreme je tak grzno, moji trije so skoz not in sam težijo. mogoče bi mogla it v P bi se mal odpočila. Mi je tašča že to svetovalauser posted image user posted image .

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
9.1.2010 19:54:44   
Kati81
Ma ne ne nisem pred P, sem kar doma, pa besna kot ris, pred kakim mesecem sem pospravljala še KAjine cunje in ko je bila mala sem imela full luštno spalno vrečko, a je zdaj za boga ne najdem, sem že vse premetala pa nič. Sem prav huda, k vem da je bila zdaj je pa ni.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
9.1.2010 20:42:29   
mucica2

tudi jaz ne čakam pred P....ampak je dan minil v znamenju učenja, spanja, lenarjenja in športnih odsekov user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
9.1.2010 20:43:15   
mucica2

Ma ne ne nisem pred P, sem kar doma, pa besna kot ris, pred kakim mesecem sem pospravljala še KAjine cunje in ko je bila mala sem imela full luštno spalno vrečko, a je zdaj za boga ne najdem, sem že vse premetala pa nič. Sem prav huda, k vem da je bila zdaj je pa ni.

sej boš našla user posted image (samo takrat k boš nekaj drugega iskalauser posted image user posted image )

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
9.1.2010 20:53:31   
Kati81
Ja in k verjetno ne bom več rabila. Ma mam eno prov posebno omaro v pritljičju sa za te stvari in jo bom jutri spraznila, sam da najdem, k mi ne da miru če česa ne najdem.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
9.1.2010 21:12:42   
vaney
Žirafa, prijetno snidenje z možem ti želimuser posted image saj pride danes, ne, ali pa jutri, kolikor sem si zapomnila...ti bomo oprostile, če se kakšen dan ne oglasišuser posted image Uživajte po doooolgem času narazenuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
9.1.2010 21:19:39   
Jada82
Dober večer user posted image !!!

Kako kaj, vas je zamedlo? Nas na Gorenjskem je ... ampak zdaj, ko sem bla zvečer zunaj in nič več ne pada sneg, samo vse je belo, pa mi je bilo takooo lepooo, res, prava zimska pravljica! Pa še novoletne lučke ... in prav nič mraz. Super, ej!

Drugače pa - Smuki - veliko veliko user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo mami ... si lahko predstavljam, kako je to ... pri mojem atiju so prejšnjo Veliko noč odkrili tumor na ledvicah .. pa ni blo prav nič fajn. Pa se je zaenkrat zmazal. Ne znam si predstavljati, da se ne bi. Saj se bo tvoja mami tudi! Včasih je treba zaupati zdravnikom, eni so res fajn!!!

Gapi - tudi tebi user posted image user posted image user posted image , pomoje bo vse ok ... kaj pa včasih, ko sploh ni bilo UZ? Mislim, da ne bo nič narobe in da bosta oba sončka zdrava!

Brcko ... a potem še ni nič? Hehhe, si že nestrpna? Držim pesti, da se bo tale vikend kaj zgodilo ... pa seveda nas obvesti preko Zveste! Čim hitrejši in čim lepši porod!!

Evo, še na hitro od mene - najprej to, da se jutri resnično seliva. No ja, saj seliva se že cel teden, ampak jutri zvečer bova prvič prespala v novem stanovanju. Drugače sva itak že večino časa tam, tudi že perem tam itd. Danes sem oprala posteljnino in brisačke za user posted image , pa kompletek za porodnišnico. Jutri mi pride mami še do konca pomagat spucat, da bomo zrihtali tudi otroško sobo (danes nama je en gospod prišel montirat tudi posteljico in previjalno - super sta). Tako da ... jutri potem bo to to. Seveda bova mogla še drug teden parkrat iskat stvari tako h tašči v stanovanje, kot h mojima dvema, kjer imam jaz cunje in pa še za user posted image oblekice, voziček itd. Ampak to bo že!

Pol pa še kakšno stvar nakupiti ...
Drugače me pa zadnje dva dni skoz nekaj šraufa po trebuhu. Ne vem, a je to že kaj povezano s popadki? Vseeno upam, da ne, ker sem zdaj v 35. tednu (34t 2d), pa bi rada, da vsaj še 2 tedna počaka, da bomo donošeni user posted image user posted image Saj bo, do zdaj je bil res priden!

No, punce, jest grem ležečki pred tv in vas lepo pozdravljam do jutri!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
9.1.2010 21:35:05   
ČikaPika
Jada82 - ne razumem kako uspe toliko pospravljat in pripravljat za novo stanovanje user posted image .
Meni je že pospravljanje po stanovanju vačsih too much - se moram na kake pol ure ali še več dati v "level" user posted image z dvignjenimi nogami, k mi toliko zatekajo, da o rokah ne govorim... uf...
Ja očitno ima motivacija prste vmes...
No lepo se imejte v novem domeku.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?