|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.1.2010 21:05:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2176
   [Brisano sporočilo]
8.1.2010 21:08:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2177
   RE: Februarke 2010 - 2. del
8.1.2010 21:10:58   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Sem pa drugače danes čisto povožena, saj smo izvedeli, da imam mami raka na maternici user posted image . Glede na to, da pa ima izredno slabo srce, me je kr groza kaj bo. Upam, samo, da se ne bo psihično predala in upam, da ji bo naša biba, ki prihaja dala moč, da se bo borila do konca.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo mami da se bo vse ok izteklo

ojoj smuki, drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image tudi od mene. Boš vidla kolko energije ji bo dala bebika,...user posted image user posted image user posted image zate, ki spremljaš vse skupaj in ti tudi rabiš user posted image user posted image user posted image

in od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še od mene veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...novo bitjece bo zagotovo dalo še veliko več poguma in volje...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
8.1.2010 21:12:40   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Evo še ene sem najdla, če katero zanima, prodajajo jih tudi v trgovinah kalček.

http://www.odporen.com/higienski-vlozki-za-poporodno-obdobje.html

Kje je ta trgovina? Mogoče kje v BTCju?

pa še kje se ta zeleni vir dobijo? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2179
8.1.2010 21:13:16   
mucica2

aha punce, veste kaj sm se spomnila, dokler smo še večinoma 2 v 1, da izberemo kako bomo imele naslov potem na RR ko bomo rodile (starši čvekamo), najboljše da vsaka nekaj predlaga pol se pa odločmo kaj bomo a ne? Jst grem zdej razmišljat o tem user posted image user posted image Zaenkrat še nimam predloga

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
8.1.2010 21:15:55   
Kati81
Ja je v BTCju.

http://www.kalcek.com/

evo tlele je še zemljevid!

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
8.1.2010 21:16:56   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

ta zelene vir, mislim da imajo v vsaki večji trgovini, jst jih kupla enkrat v drogeriji tuš, drugače pa jih imajo tudi v mercatorju v supermarketu

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 8.1.2010 21:20:14 >

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
   [Brisano sporočilo]
8.1.2010 21:18:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mucica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2183
8.1.2010 21:21:09   
julieb

aha punce, veste kaj sm se spomnila, dokler smo še večinoma 2 v 1, da izberemo kako bomo imele naslov potem na RR ko bomo rodile (starši čvekamo), najboljše da vsaka nekaj predlaga pol se pa odločmo kaj bomo a ne? Jst grem zdej razmišljat o tem user posted image user posted image Zaenkrat še nimam predloga

Nekaj v smislu krofki 2010 ali februarski krofki 2010

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
8.1.2010 21:22:13   
julieb

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165745

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
8.1.2010 21:22:31   
bambi14

Joj, samo ne kaki februarski krofki pa čmrlji pa piškotki... user posted image Zakaj pa ne ostanemo isto kot smo?

februarčki 2010 torej,....

Neposredna povezava do sporočila: 2186
8.1.2010 21:22:35   
mucica2

Joj, samo ne kaki februarski krofki pa čmrlji pa piškotki... user posted image Zakaj pa ne ostanemo isto kot smo?

a da bi ble kr februarke 2010? Jah ne vem, jst zaenkrat še nimam predloga, da vidimo kaj še ostale pravijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2187
8.1.2010 21:24:53   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

februarčki 2010 torej,....

ja tole bi kr blo user posted image , mi je všeč, enostavno pa lepo

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
8.1.2010 21:25:38   
slomak
Joj, samo ne kaki februarski krofki pa čmrlji pa piškotki... Zakaj pa ne ostanemo isto kot smo?
IZVIRNO SPOROČILO: julieb

hahahahhahhahauser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
8.1.2010 21:25:47   
mucica2

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165745

pa v vir trgovini jih tud najbrž majo, pa so po moje ceneje, se mi zdi da so tud v mercatorju malo manj, ampak par centov

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
8.1.2010 21:27:23   
mucica2

aha punce, veste kaj sm se spomnila, dokler smo še večinoma 2 v 1, da izberemo kako bomo imele naslov potem na RR ko bomo rodile (starši čvekamo), najboljše da vsaka nekaj predlaga pol se pa odločmo kaj bomo a ne? Jst grem zdej razmišljat o tem Zaenkrat še nimam predloga

user posted image user posted image user posted image user posted image to sta pa čisto kontra vžgali

Neposredna povezava do sporočila: 2191
8.1.2010 21:28:21   
gapii27
v upanju, da bo danes spanec kaj boljši vam želim sladko in mirno nočko

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
8.1.2010 21:28:55   
Kati81
Zeleni Vir se dobijo tud  v dmju, vsaj jaz sem jih tam kupila, medtem ko Natura Femina pa sam v lekarnah in mislim da tud Sanolabor jih ima.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
8.1.2010 21:43:27   
Aja1
Jaz se strinjam, da ostanemo februarke 2010 ali februar 2010.... Nekaj takega. Mi ni všeč vse tisto, kar imajo ostale (vse živali ali pa kar nekaj).

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
8.1.2010 21:51:33   
mucica2

nč grem zdej pod tuš, pa trebušček namazat, pa v vodoravni položaj, se tipkamo kaj jutri user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
8.1.2010 21:58:51   
julieb
Februarke ne moremo biti ker bodo zraven tudi ferbruarčki ali mislite vse roditi punce.

Drugače pa je popolnom a vseeno, predlog sem dala, ker je pač bilo vprašanje.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
8.1.2010 22:03:58   
Kati81
Lohk so pa Februarske snežinke?

Mal za hec!

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
9.1.2010 7:53:30   
Kati81
Dobro jutro!
No zadnja spat in prva tukaj!
Ni kaj je tak dan, mala se je zbudila ob 6.40, ko je moj šel v službo, danes bova cel dan same, ker imajo tekmov Kranjski gori. Saj če bi imela še koga bi šle tud midve zraven, sam sama z mojo navihanko si pa ne upam.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
9.1.2010 8:43:27   
ČikaPika
Živijo Februarke.

Vas spremljam že od vsega začetka, le pisala nisem nič.
Od kar pa sem na dopustu imam malo več časa, pa bi se vam rada pridružila tudi pri kakšni debati :)
Tudi jaz imam PDP februarja (14.) in kot kaže pričakujem fantka.
Naslednji pregled imam v ponedeljek 11. jan. in upam da se je moj mali končno obrnil v pravi položaj - no bomo videli.

Lep dan vam želim...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
9.1.2010 8:50:40   
kora33
jutro...
samo da se pofočkam...
ja začelo se je...februarke veselo rojevajo...a misli sploh katera dočakat februar....ha ha ha...ker jst ga po napovedh g tud verjetno ne bom in bomo imeli še enga januarčka doma...ata pa mama septembrska...sončka januarska...tud ok...
pri nas-sg- so pustili imet modrce po porodu...le zakaj ne...niso pa pustili imet lastne spalne srajce ali pižame...zaradi krvi in morebitnih posledično razvijajočih se bakterij verjetno...smo se morale kar pridno preoblačit....
čakam torek, ko imam kontrolni uz...danes je 35 in 1/7...pa smo na konju....glede na to, da so hoteli rodit že pred božičem...smo kar dolgo zdržali...kolk dolgo še pa bomo videli....
lp in lep zimski dan

sreča je

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?