Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 8.1.2010 17:02:41
|
|
|
|
Kati81
|
Ma mrežaste spodnje hlačke so zakon za v porodnišnico, jaz sem jih tud že prpravla, kar 10 komadov, k pr Kaji sem se tud 3x na dan tuširala in so mi prav pršle. A da ne smeš imet modrčka, jaz sem imela modrček za dojenje, čeprav nisem imela mleka, sem ga nosila, pa se ni nihče pritoževal, saj kaj ti pa morejo če se sam odločiš da ga boš mel, kdo naj bi mi pa prepovedal. Sem si tud zdaj 2 prpravla že v torbo, pa 2 paketa vložkov, sam verjetno bom še kak paket notri dala. Jaz mam Vir zelene, so super, vsaj v prvo so se dobr izkazali. Vir 80 mi pa niso bili všeč, ker vata gre ven iiz mreže in se svaljka, to mi ni.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 8.1.2010 17:23:58
|
|
|
|
Lara73
|
mrežaste hlačke predelaš tako, da enostavno prerežeš "presredek". Nastane trak (kot za na ušesa) in ga enostavno čez glavo potegneš. Me smo dale kar tetra plenico. fajn vpija. To smo delale še v prejšnjem tisočletju . No očitno še danes.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 8.1.2010 17:41:24
|
|
|
|
vaney
|
Meni modrčka za dojenje niso pustili nosit oz. me je takoooo nahrulila dr., kaj se grem, da naj to takoj snamem, da me je skoraj kap...v enih P pa ni panike. No, mene pa nenošenje modrčka blazno moti, ker imam pač večje prsi in skoz sem imela gor Lanolin gel, pa sem morala vse skupaj nekako fiksirat. In, če ti po že tako razdraženih in bolečih bradavicah še njihovo spalna srajca drgne, je glih za znoret. Pa sem dala to mrežo gor in je bilo ok. Še doma sem jih nosila namesto navadnih sp. hlač še nekaj časa, ker sem imela dolgo čiščo. Sicer pa, po želji Pri nas na cesti je tudi živi kaos in sem si prav oddahnila, da ne rabim jaz danes vozit na večerjo, ampak bo sodelavka prišla po mene. Že tako sem prej avto pustila pri sosedih, ker nisem mogla na naš dovoz (so ralili in je cel kup glih na začetku dovoza, pa nima kdo kidat).
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 8.1.2010 17:46:04
|
|
|
|
slomak
|
aaaaa tako ok, ampak modrc bom mela vseen s sabo... joj kaj se je men dons zgodil, šla sm na cesto, seveda nism vedla da ceste niso splužene in se pelem proti btc-ju po AC in nato na obvoznico pa me zanese in naredim krog na sred ceste, HB da ni blo nobenga avta ne pred mano ne za mano, sm se pa tko ustrašla...katastrofa... kupla sm si dva modrčka za dojenje in seveda jih nism probala zdj jih morm pa zamenjat u sparu...je rekla sošolka da so ok...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 8.1.2010 18:55:35
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: smuki Sem pa drugače danes čisto povožena, saj smo izvedeli, da imam mami raka na maternici . Glede na to, da pa ima izredno slabo srce, me je kr groza kaj bo. Upam, samo, da se ne bo psihično predala in upam, da ji bo naša biba, ki prihaja dala moč, da se bo borila do konca. za tvojo mami da se bo vse ok izteklo
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 8.1.2010 18:58:01
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 Jaz mam Vir zelene, so super, vsaj v prvo so se dobr izkazali. Vir 80 mi pa niso bili všeč, ker vata gre ven iiz mreže in se svaljka, to mi ni. Kateri so to? A tisti k so iz 100% bombaža? K men so tisti fajni...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 8.1.2010 19:34:32
|
|
|
|
brcko2
|
Halo zasnežene Ravno sem prišla s CTG-ja. Začele so prve popadki a ker je bila ura tik pred 19 me je samo še spodaj pregledala če sem zaprta, pravi da UZ ne bo delala, ker bom zaznala kdaj se bo prav zares začelo. Priporočila mi je dolg sptrehod da bi se začela odpirat mogoče danes ali pa v dnevih, ki prihajajo. Lahko pa da bom čez dve uri že nazaj pršla mi je rekla. Noja čudna ta zdravnica, me je je kr srh spreletu. Ampak saj vem da je zamenjava ob 19 zato me najbrž ni hotela bolje pregledati, ker bi imela verjetno del z mano - kakšno zdravstvo- Popadki so še vedno in upam, da bodo napredovali. Se slišimo - papa
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 8.1.2010 19:39:59
|
|
|
|
gapii27
|
ojla babike sma že prispela domov, sam ni blo cajta za javljanje.... kaj naj vam rečem...stegnenica se vidi kot da je krajša sicer je rekla strahova, da to skoraj ni mogoče. če je blo vse do sedaj vredu... niti ni vidla kiremu kaj pripada ker sta miškona čist prepleten in ta ki bi naj imel krajšo stegnenico ima nogici pod rebrami in se sploh ne vidi dobro... ona je rekla, da se ne bi sekirala, ker se res ne da videt več vsega ker sta mala velika ... je pa takoj klicala cerarja in je tud on rekel da misli da ni mogoče glede na izvide morfologije v 25 tednu in uz v 31...in da se bova v ponedeljek pogovorila bolj podrobno srčno upam, da je tako in se vam zahvaljujem za pestke in poke... stahova je vsaj človek in mi je vse lepo razložila pa še računala mi ni nič...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 8.1.2010 19:44:53
|
|
|
|
lana08
|
Gapii lepo da te je Strahova pomirila. Verjamem da je vse ok z obema .
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 8.1.2010 19:51:23
|
|
|
|
slomak
|
gapi
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 8.1.2010 19:52:09
|
|
|
|
ninček1
|
Brcko ja drži se , če bo danes akcija!!!!
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 8.1.2010 19:56:06
|
|
|
|
ninček1
|
Gappi, ziher bo vse okej, boš videla
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 8.1.2010 20:01:24
|
|
|
|
dskubin
|
gapii, smuki - brcko - držimo pesti, da bo čimhitreje in čimmanj boleče, ko pač bo
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 8.1.2010 20:07:13
|
|
|
|
ninček1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: smuki Sem pa drugače danes čisto povožena, saj smo izvedeli, da imam mami raka na maternici . Glede na to, da pa ima izredno slabo srce, me je kr groza kaj bo. Upam, samo, da se ne bo psihično predala in upam, da ji bo naša biba, ki prihaja dala moč, da se bo borila do konca. za tvojo mami da se bo vse ok izteklo ojoj smuki, drži se
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 8.1.2010 20:12:27
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: smuki Sem pa drugače danes čisto povožena, saj smo izvedeli, da imam mami raka na maternici . Glede na to, da pa ima izredno slabo srce, me je kr groza kaj bo. Upam, samo, da se ne bo psihično predala in upam, da ji bo naša biba, ki prihaja dala moč, da se bo borila do konca. za tvojo mami da se bo vse ok izteklo ojoj smuki, drži se tudi od mene. Boš vidla kolko energije ji bo dala bebika,... zate, ki spremljaš vse skupaj in ti tudi rabiš
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 8.1.2010 20:18:33
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney Meni modrčka za dojenje niso pustili nosit oz. me je takoooo nahrulila dr., kaj se grem, da naj to takoj snamem, da me je skoraj kap...v enih P pa ni panike. No, mene pa nenošenje modrčka blazno moti, ker imam pač večje prsi in skoz sem imela gor Lanolin gel, pa sem morala vse skupaj nekako fiksirat. In, če ti po že tako razdraženih in bolečih bradavicah še njihovo spalna srajca drgne, je glih za znoret. Pa sem dala to mrežo gor in je bilo ok. Še doma sem jih nosila namesto navadnih sp. hlač še nekaj časa, ker sem imela dolgo čiščo. Sicer pa, po želji Zgleda, da samo v NM porodnišnici ne dovolijo modrčka in dude. Čudno, ane? Jaz ga tam potem nisem imela (itak ni bilo sile, ker na začetku ni bilo veliko mleka), doma sem ga pa potem nosila noč in dan, ker sicer bi bila cela postelja mokra (so blazinice popile mleko). Moram jutri v šoping po torbo, pa mrežaste hlačke, vložke,...
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 8.1.2010 20:19:43
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: smuki Sem pa drugače danes čisto povožena, saj smo izvedeli, da imam mami raka na maternici . Glede na to, da pa ima izredno slabo srce, me je kr groza kaj bo. Upam, samo, da se ne bo psihično predala in upam, da ji bo naša biba, ki prihaja dala moč, da se bo borila do konca. za tvojo mami da se bo vse ok izteklo ojoj smuki, drži se tudi od mene. Boš vidla kolko energije ji bo dala bebika,... zate, ki spremljaš vse skupaj in ti tudi rabiš in od mene
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 8.1.2010 20:21:39
|
|
|
|
Aja1
|
Gapi - vse bo ok. Brcko - če bo akcija -srečno in diiiiiihaj.
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 8.1.2010 20:38:46
|
|
|
|
dskubin
|
aja1 - v Izoli tut ne pustijo modrčka in dude (vsaj niso jih). Namesto dude - joška, namesto modrčka - sušit joške na zraku Ampak so me nasrali samo v 1. Domov sem prišla s takimi ragadami, da sem se jih uspela rešit šele po 6 mesecih - ja, prav ste prebrale!!! Naval mleka sem pa dobila že drugi dan in je vse od mene teklo - tudi skoz plenice, ki sem jih imela ovite okoli. Spalnih srajc in plenic ni bilo na pretek (jah, so pač bli prazniki in pralnica ni delala, pa smo mogli met 1 srajco za 2 dneva ), tko da sem hodila okoli kot klošarka, vsa flekasta in zasušena srajca, fleki vseh barv, rumeni od mleka, rdeči od krvi, pa vse zasušeno. Če se samo spomnim, mi je kar slabo. V drugo sem nesla vse s sabo, od rezervne pižame, mrežastih hlačk, vložkov, modrčka, blazinic, nastavkov za dojenje, dude - ma bognedej, da bi mi kdo poskusu kaj odrečt. Sej so ene poskušale, pa sem jih hitro ustavla . Tko da punce, postavite se zase!
< Sporočilo je popravil dskubin -- 8.1.2010 20:39:55 >
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 8.1.2010 20:59:23
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 ojla babike sma že prispela domov, sam ni blo cajta za javljanje.... kaj naj vam rečem...stegnenica se vidi kot da je krajša sicer je rekla strahova, da to skoraj ni mogoče. če je blo vse do sedaj vredu... niti ni vidla kiremu kaj pripada ker sta miškona čist prepleten in ta ki bi naj imel krajšo stegnenico ima nogici pod rebrami in se sploh ne vidi dobro... ona je rekla, da se ne bi sekirala, ker se res ne da videt več vsega ker sta mala velika ... je pa takoj klicala cerarja in je tud on rekel da misli da ni mogoče glede na izvide morfologije v 25 tednu in uz v 31...in da se bova v ponedeljek pogovorila bolj podrobno srčno upam, da je tako in se vam zahvaljujem za pestke in poke... stahova je vsaj človek in mi je vse lepo razložila pa še računala mi ni nič... in še za naprej (tudi jaz mislim da bo vse ok, drugače bi pa mnda res že prej kaj videli, da kaj ni ok, zato kar pozitivno)
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 8.1.2010 21:00:26
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 brciko ja so iz 100% bombaža in so zakon, sam so mal ožji ampak nič zato, men so super. Sem pa pripravla tud en paket femina natura vložkov, ki so tanjši in prav tako iz 100% bombaža, te jaz drugače uporabljam, ker vsi ostali alla always in podobni do s plastiko in mi ne odgovarja, tej so pa ravno tko vzdržljivi, ampak naravni.Sicer so res dražji okoli 5E za paket, ampak vse za zdravje. http://www.tosama.si/index.php?pid=111470&id=111473&cmd=lst&t=item http://www.tosama.si/index.php?pid=14&id=1326&cmd=lst&t=item Evo eni in drugi. hvala za info....mislim da bom tudi jaz raje kupila te zelene, čeprav so dražje od vir80, se mi tudi zdijo boljše
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 8.1.2010 21:01:45
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: brcko2 Halo zasnežene Ravno sem prišla s CTG-ja. Začele so prve popadki a ker je bila ura tik pred 19 me je samo še spodaj pregledala če sem zaprta, pravi da UZ ne bo delala, ker bom zaznala kdaj se bo prav zares začelo. Priporočila mi je dolg sptrehod da bi se začela odpirat mogoče danes ali pa v dnevih, ki prihajajo. Lahko pa da bom čez dve uri že nazaj pršla mi je rekla. Noja čudna ta zdravnica, me je je kr srh spreletu. Ampak saj vem da je zamenjava ob 19 zato me najbrž ni hotela bolje pregledati, ker bi imela verjetno del z mano - kakšno zdravstvo- Popadki so še vedno in upam, da bodo napredovali. Se slišimo - papa držim pesti, da v primeru da bo akcija da bo čimprej konec pa s čim manj bolečinami
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?