Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.1.2010 21:29:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: lunca144 Hej slovenka počak,še kake pol leta,potem,pa boš vidla kako bo letela,letala zunaj,je pa not ne boš več dobila,ne bo nič več uš,uš,sam,še akcija. No didlina,kje je tvoja peta prestava Lunca, vem, vem... Saj je tako bilo že lani - poleti, jeseni, smo bili non stop zunaj. Ko pa se je ohladilo, pa je začela s tem uš, pa stoji na najdaljši razdalji od vrat, ko se odprejo pri nas bi pa samo pa pa hodila pa ni važno kakšno je vreme. Da kapo na glavo, mi pokaže bundico in govori pa pa. Ko pride npr. moja mami dol se je drži ko klopa, da jo vzame v zgornje nadstropje.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.1.2010 21:29:38
|
|
|
|
Anonimen
|
oujeaaaaaaaa to mi je pa že dolg ni uspel
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.1.2010 21:29:50
|
|
|
|
lunca144
|
Čak,mal naya,al delate na bebiju,pa zato nimaš časa
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.1.2010 21:29:55
|
|
|
|
slovenka
|
U, kako je meni bebi začel brcat v trebuhu Moj pa ima roža špango od Sofije v lasih, sem zdaj vidla... Moram počasi it. Preden bo čist gej ratal Dajte fajn bit, pa se vidimo na 2. delu ali pa jutri pomagam pri tem... Pa pa. Lepo spite. Didli, pazi se zjutraj...
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.1.2010 21:30:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka punce, kaj vaši tudi ugašajo luči? Naša sedaj to non stop počne. Samo dol ji gre, potem nazaj pa ne more, ker je premajhna... Kake finte ima. Imamo veliko teh kombiniranih stikal, po 4 skupaj recimo... in ko vse dol naredi, gre drugam po stanovanju iskat, kje je še kaj za stisniti. Ajaj, dete. Didli, kako strašno. Uuuuuu... bi rekla Sofija to pa zato, ker mate narobe stikala obrnjena - pri nas je dol pritisnjeno nažgano - ker če je kontra, se cel čas, ko luči niso prižgane, nabira prah na stikalih
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.1.2010 21:30:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144 čer ninny pa povej,kaj didlina,prestavi v višjo brzino,pa bo,preveč bremzaš čer čer lunca, govorim oz. pišem kar se da hitro, da ujamem ritem
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.1.2010 21:31:28
|
|
|
|
lunca144
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny oujeaaaaaaaa to mi je pa že dolg ni uspel Ja ker moraš večkrat pridet,pa ti bo večkrat ratalo
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.1.2010 21:31:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: slovenka punce, kaj vaši tudi ugašajo luči? Naša sedaj to non stop počne. Samo dol ji gre, potem nazaj pa ne more, ker je premajhna... Kake finte ima. Imamo veliko teh kombiniranih stikal, po 4 skupaj recimo... in ko vse dol naredi, gre drugam po stanovanju iskat, kje je še kaj za stisniti. Ajaj, dete. Didli, kako strašno. Uuuuuu... bi rekla Sofija to pa zato, ker mate narobe stikala obrnjena - pri nas je dol pritisnjeno nažgano - ker če je kontra, se cel čas, ko luči niso prižgane, nabira prah na stikalih a res ?
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.1.2010 21:32:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144 IZVIRNO SPOROČILO: ninny oujeaaaaaaaa to mi je pa že dolg ni uspel Ja ker moraš večkrat pridet,pa ti bo večkrat ratalo vem, sem obljubila da bom letos bolj pridna
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.1.2010 21:32:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: slovenka punce, kaj vaši tudi ugašajo luči? Naša sedaj to non stop počne. Samo dol ji gre, potem nazaj pa ne more, ker je premajhna... Kake finte ima. Imamo veliko teh kombiniranih stikal, po 4 skupaj recimo... in ko vse dol naredi, gre drugam po stanovanju iskat, kje je še kaj za stisniti. Ajaj, dete. Didli, kako strašno. Uuuuuu... bi rekla Sofija to pa zato, ker mate narobe stikala obrnjena - pri nas je dol pritisnjeno nažgano - ker če je kontra, se cel čas, ko luči niso prižgane, nabira prah na stikalih a res ? jp, mam štromarja pr bajti
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.1.2010 21:32:31
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: slovenka punce, kaj vaši tudi ugašajo luči? Naša sedaj to non stop počne. Samo dol ji gre, potem nazaj pa ne more, ker je premajhna... Kake finte ima. Imamo veliko teh kombiniranih stikal, po 4 skupaj recimo... in ko vse dol naredi, gre drugam po stanovanju iskat, kje je še kaj za stisniti. Ajaj, dete. Didli, kako strašno. Uuuuuu... bi rekla Sofija to pa zato, ker mate narobe stikala obrnjena - pri nas je dol pritisnjeno nažgano - ker če je kontra, se cel čas, ko luči niso prižgane, nabira prah na stikalih Nya, saj imamo mi tudi tako. Dol pritisnjeno je prižgano in to ona dela. Ali kako zdaj?
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.1.2010 21:33:29
|
|
|
|
Anonimen
|
no, kako je sedaj prav?
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.1.2010 21:33:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: slovenka punce, kaj vaši tudi ugašajo luči? Naša sedaj to non stop počne. Samo dol ji gre, potem nazaj pa ne more, ker je premajhna... Kake finte ima. Imamo veliko teh kombiniranih stikal, po 4 skupaj recimo... in ko vse dol naredi, gre drugam po stanovanju iskat, kje je še kaj za stisniti. Ajaj, dete. Didli, kako strašno. Uuuuuu... bi rekla Sofija to pa zato, ker mate narobe stikala obrnjena - pri nas je dol pritisnjeno nažgano - ker če je kontra, se cel čas, ko luči niso prižgane, nabira prah na stikalih Nya, saj imamo mi tudi tako. Dol pritisnjeno je prižgano in to ona dela. Ali kako zdaj? ja, ja si narobe napisala :)
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.1.2010 21:34:44
|
|
|
|
lunca144
|
slovenka,čau,čau,reši možeka,dokler ga lahko......kam,pa je didlina šla,a že kida snegec?Ja jaz vas bom tud počas zapustila,si grem še eno kavo skuhat,pa mal na sedežno,pol pa spat,jutri bo pester dan,ko bomo mogli bit cel dan noter,pa mislim,da bomo še brez avta,tak,da,ujetnica v hiški z tremi hiperaktivci
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.1.2010 21:35:09
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.1.2010 21:36:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca a tako pozno piješ kavo? Pa potem lahko spiš? Didlinaa kje si? V peti pristavi smo, ne v prvi
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.1.2010 21:37:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Lunca a tako pozno piješ kavo? Pa potem lahko spiš? Didlinaa kje si? V peti pristavi smo, ne v prvi jp, jst tud
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.1.2010 21:39:08
|
|
|
|
lunca144
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Lunca a tako pozno piješ kavo? Pa potem lahko spiš? Didlinaa kje si? V peti pristavi smo, ne v prvi Ne sploh ni panike,jaz spim tud če mam kavo v roki ,sem zverzirana,ko spim,spim,pa tud če bombe padajo,če se pa kdo od mojih oglasi,sam da malo bolj glasno zadiha,sem budna v sekundi.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.1.2010 21:40:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh, sem nam kar nov del odprla, kaj pa čem.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.1.2010 21:40:49
|
|
|
|
lunca144
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: ninny Lunca a tako pozno piješ kavo? Pa potem lahko spiš? Didlinaa kje si? V peti pristavi smo, ne v prvi jp, jst tud Kaj piješ kavo,al maš v peti prestavi .....e,sedaj pa res grem,ker drugače ne bo nič z mojimi petimi minutami miru,jih bom prespala
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.1.2010 21:41:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jo pijem najkasneje ob 6h, pol sedmih, ker drugače pa full težko spim.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.1.2010 21:42:08
|
|
|
|
slovenka
|
nya, nič nisem narobe napisala Ko je ugasnjejo, je zgoraj tja in spodaj štrli stran, tako da se prah ne nabira. Sofija pa seže samo do spodnje polovice stikala, tako da lahko samo luč prižge, ne more je pa ugasniti. TAko sem napisala. Prav imamo mi stikala... Čeprav, lažem... večino stikal imamo izmeničnih - se pravi, tu prižgeš, drugje ugasneš - potem se pa vse pobrklja. Nya, ne se jeziti - zaradi elektrike ne grem v fajt Grem zdaj res od računalnika. Sem še mela dva maila za odgovorit - v Grosuplju so kolegici plužili 3. nocoj... Pa pa
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.1.2010 21:42:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144 IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: ninny Lunca a tako pozno piješ kavo? Pa potem lahko spiš? Didlinaa kje si? V peti pristavi smo, ne v prvi jp, jst tud Kaj piješ kavo,al maš v peti prestavi .....e,sedaj pa res grem,ker drugače ne bo nič z mojimi petimi minutami miru,jih bom prespala Kam greš zdej nya, se pa znajdete, da se prah ne nabira Slovka, bejži bejži k možeku, ko bo junij bo spet drugače, kar skoristi ga Ninny, si se res poboljšala
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 8.1.2010 21:42:28
|
|
|
|
lunca144
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Eh, sem nam kar nov del odprla, kaj pa čem. tud prav,se tam tipkamo jutri,a si predstavljate,kako bosta presenečeni kleo in mateja,ko bosta videli nnov del
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Imesuzi89Katero ime Vam je bolj všeč?Melanie (
84%)
Amy Lee (
16%)
Število vseh glasov: 164Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!