|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
8.1.2010 20:35:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Mam pa še eno vprašanje - sm vidla, da mam z vami eno skupno prijateljico na fb- no, danes sem jo potrdila in potem ji napišem, če se poznava in ona meni:
Se ne poznava ,sam mi je zanimivo spoznavati nove ljudi! Lep dan !
Sem pa zdle pogledala in vidm, da ma kr velik junijk - me prav zanima, kdo je to - ker mam filing, da se gre nekdo vohuna

U, sem istega mnenja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jo bom kar takoj dala na baci stranuser posted image user posted image user posted image user posted image

če ugotovim, da nas ženska vleče, jo bom blokiralauser posted image

Men je znana. Čak, jo grem preverit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4826
8.1.2010 20:44:53   
Anonimen
Hmuser posted image ima hčerko Taro in sinka Larsa. Prva je majska 2008, drugi je april 2006

Ej, pa jaz sem super detektivka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4827
8.1.2010 20:54:34   
Anonimen
Jaz počakam, da vidm, kak bo odgovor, kako me je našla, pol jo pa brišem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4828
8.1.2010 20:56:54   
Anonimen
Ahauser posted image

Mene res skrbi za jutr zjutrej.user posted image user posted image fak no, kdo bo kidal, pa tiste velke gare pucal ob pol 6 zjutrejuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4829
8.1.2010 20:58:22   
Anonimen

Ahauser posted image

Mene res skrbi za jutr zjutrej.user posted image user posted image fak no, kdo bo kidal, pa tiste velke gare pucal ob pol 6 zjutrejuser posted image user posted image

pač pokličš, pa poveš, da prideš, ko te odplužijo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4830
8.1.2010 21:00:52   
Anonimen

Ahauser posted image

pač pokličš, pa poveš, da prideš, ko te odplužijo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja itaaaak user posted image

Kaj je zdej novega? Smo al nismo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4831
8.1.2010 21:04:55   
lunca144
didlina,ma,kak sneg mate vi,pri nas pada dež,dež,dež,se mi srce trga,ko vidim,da sneg kopni,da se delajo luže,ma groza,takoj menjam s tabo za snegecuser posted image .
naya....ti pa si en agent 007,meni ni nikoli nič sumljivega,pa tud na kraj pameti mi ne pride,da bi kdo vohunil za mano,ali pa karkoli hotel zvedet o meni,viš,viš,mogoče zato,ker nisem na fb,mah dej še tega mi je treba,mam dovolj rr
kleo......no fajn,da si se spravla k seb s čokolado,glede decov,pa veš,ne bom zgubljala besed,sploh o primerjavah z dugimi žensakami,res dobre so druge ženske ,da sfolgajo,me smo pa ena posebna vrsta pa tega ne zmoremo,ma,ja bla,bla,bla,moški,nikoli,jim,ni nič prav,vse mora bit še bolje......v glavnem,da si sedaj ok
slovenka......dobr da pri vas drekec smrdi,mi smo pa ponosni nanj,no vsaj včeraj smo bili,danes več ne,in ribice so uspele,si jih pekla,pohala?

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
8.1.2010 21:05:01   
slovenka
Kaj, a gre sneg? Pri nas ne. čakaj, grem gledat... Sicer pa smo založeni s hrano in niti nimamo namena ves vikend nikam it. Kako je nam fajn user posted image

Nya - jaz mam itak stalno take prošnje - dosti je mojih študentov, za katere niti prav ne vem, drugi pa tudi kaki, ki bi radi imeli čim več friends in potem vsem friendom od friendov pošiljajo zahteve... user posted image

Didli - saj bo jutri zjutraj, ti si itak pravi dec, opažam jaz iz tvojih postov, tebe nič ne ustavi user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
8.1.2010 21:06:38   
lunca144
hej,slovka,si še tuki?

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
8.1.2010 21:07:12   
Anonimen
Lunca, pri nas ga imamo v naših krajih ob 12 dopoldne 39 centi, zdej v 1 uri na novo malo manj kot 10 centi, sneži kot pr norcihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dopoldan pa primorska živi leduser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4835
8.1.2010 21:07:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Nya - jaz mam itak stalno take prošnje - dosti je mojih študentov, za katere niti prav ne vem, drugi pa tudi kaki, ki bi radi imeli čim več friends in potem vsem friendom od friendov pošiljajo zahteve... user posted image

ma ne - ta ženska ma skor vse naše junijke - pa do zdej je nbena ne pozna user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4836
8.1.2010 21:08:47   
Anonimen

ma ne - ta ženska ma skor vse naše junijke - pa do zdej je nbena ne pozna user posted image

Sej sva najdle kje je tale gospa, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4837
8.1.2010 21:09:02   
slovenka
Aja, nya, pa ne ti grozit od kleo možu, no. user posted image Boš že vidla... user posted image

Jaz sem mojemu tako zatežila, kako od junija dalje to leto ne bo imel več nič časa za sebe, pa za delo stvari okrog hiše, da mora prej vse poštimat kaj misli... sicer se mi bo zmešalo... No, pa saj bom imela varuško v pomoč, pa vendar, njo samo za par urc dnevno, v glavnem zjutraj, ko je najtežje - se mi zdi... Kleo, a ni? Jaz se pri Sofiji včasih sploh vstat zjutraj nisem mogla, tako sem bila zmatrana. Zato sem si naprosila varuško še za poleti. Vsaj do takrat, ko gre Sofija spat čez dan, po tem pa pride mož domov... Čeprav sedaj se že sprašujem, če bo Sofija sploh še kaj spala čez dan takrat... Ji bom zunaj bazenček z vodo napolnila, pa naj se razmiga user posted image

Delam v jedilnici na računalniku, pa je Sofija prej olupila mandarino na 350 koščkov, malo po stolu, večino po tleh. Pa pride zdaj naokrog, to vidi in začne "uuuuuuu" - kao, katera svinja je to naredila. Mislim... user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
8.1.2010 21:09:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

naya....ti pa si en agent 007,meni ni nikoli nič sumljivega,pa tud na kraj pameti mi ne pride,da bi kdo vohunil za mano,ali pa karkoli hotel zvedet o meni,viš,viš,mogoče zato,ker nisem na fb,mah dej še tega mi je treba,mam dovolj rr

mene zanima, komu se da to počet - sploh če maš dva otroka

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 4839
8.1.2010 21:09:47   
Anonimen

Sej sva najdle kje je tale gospa, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

jpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4840
8.1.2010 21:10:39   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

hej,slovka,si še tuki?

Kaj bi rada lunca? Haaaaa? user posted image

Veš, da imam jaz zlato cankarjevo priznanje iz srednje šole, ne? Zato hodi ful sodelavcev k meni, da jim slovnico v člankih popravljam. Ve pa mene zdaj tu slovka kličete user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
8.1.2010 21:10:52   
Anonimen

Aja, nya, pa ne ti grozit od kleo možu, no. user posted image Boš že vidla... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4842
8.1.2010 21:11:00   
Anonimen
Slovka ( user posted image user posted image user posted image )...mene nič ne ustavi, prav imaš. user posted image user posted image user posted image Karakterno me očitno poznaš, sej enga strelca imam že doma, se sam pogledava in veva kam pes taco moli. Imava eno tako energijo, ko vedno razmišljava iste stvari ob isti uri. user posted image Pa hvala no, sej nekak bom že spelala ven na cesto. Sem zdej mojmu naročila, da njegov avto pusti ob cesti, bo lažje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4843
8.1.2010 21:11:55   
Anonimen

Delam v jedilnici na računalniku, pa je Sofija prej olupila mandarino na 350 koščkov, malo po stolu, večino po tleh. Pa pride zdaj naokrog, to vidi in začne "uuuuuuu" - kao, katera svinja je to naredila. Mislim... user posted image

poznamo - naš tud kaj ušpič, pol pa en krog nardi (ko zlata ribca, pa se zgleda spomin zbriše) in pol kričiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4844
8.1.2010 21:12:28   
slovenka

Lunca, pri nas ga imamo v naših krajih ob 12 dopoldne 39 centi, zdej v 1 uri na novo malo manj kot 10 centi, sneži kot pr norcihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vauuuuuu... kaj si nor. Jaz to zjutraj na valu 202 poslušam, ko se peljem v službo... ravno zadnjič je bilo pri nas na novo 1 cm, v Kočevju pa 16 cm. Sem tudi vauuu rekla user posted image

Lunca, meni se tudi srce para, ko gre dež gor po tem lepem belem snegecu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
8.1.2010 21:13:43   
lunca144
naya in didlina,a jo poznamo,to skrivnostno gospo?In res kok ti zavidam,da pri vas tako noro sneži.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
8.1.2010 21:13:44   
slovenka

jpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj je to? Zakaj se gre? JAz sem tudi bolj med naivci, nič mi ni sumljivo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
8.1.2010 21:14:11   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torej, kaj bomo danes zaključile tale usrani del, ki ga tipkamo že 2 leti?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4848
8.1.2010 21:14:52   
Anonimen

Vauuuuuu... kaj si nor. Jaz to zjutraj na valu 202 poslušam, ko se peljem v službo... ravno zadnjič je bilo pri nas na novo 1 cm, v Kočevju pa 16 cm. Sem tudi vauuu rekla user posted image

Lunca, meni se tudi srce para, ko gre dež gor po tem lepem belem snegecu user posted image user posted image user posted image

pri nas tud dežuje

Jaz sm dans odpovedala predavanje - ker je ob 13h ful snežilo, pred tem je bil dež, pol spet dež - ker ne bi rada mela koga na vesti

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4849
8.1.2010 21:15:01   
slovenka

Slovka ( user posted image user posted image user posted image )...mene nič ne ustavi, prav imaš. user posted image user posted image user posted image Karakterno me očitno poznaš, sej enga strelca imam že doma, se sam pogledava in veva kam pes taco moli. Imava eno tako energijo, ko vedno razmišljava iste stvari ob isti uri. user posted image Pa hvala no, sej nekak bom že spelala ven na cesto. Sem zdej mojmu naročila, da njegov avto pusti ob cesti, bo lažje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Didli, to je očitno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?