|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
8.1.2010 15:59:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Tamala še vedno spi user posted image user posted image user posted image To bo zdele že ene 3 ure!

jo je vreme utrudlo..... kar naj si spočije naš je prej spal kako uro in pol pa nima dost tko, da gre zdle nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
8.1.2010 16:03:50   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Nekaj sem našla za tiste,ki bolj malo vemo(js pojma nevemuser posted image user posted image user posted image )se še učim..
petek, 9.1.2009Oddaja vloge za uveljavljanje olajšave za vzdrževane družinske člane do 31.1.2009

Ne pozabite – rok za oddajo vloge za uveljavljanje olajšave za vzdrževane družinske člane je 31. 1. 2009 TO SO LANSKI PODATKI 5.2.2010

Zavezanci za dohodnino, ki med letom niso uveljavljali posebne olajšave za vzdrževane družinske člane in zavezanci, ki so olajšavo med letom uveljavljali, pa želijo te podatke spremeniti, naj do 31.1.2009 oddajo vlogo za uveljavljanje posebne olajšave za vzdrževane družinske člane.

Davčna uprava RS bo najpozneje do 31. maja 2009 na dom poslala informativne izračune dohodnine, ki bodo ob določenih pogojih postali odločbe. Če torej zavezanci, ki med letom niso uveljavljali posebne olajšave za vzdrževane družinske člane, ne bodo oddali vloge, bodo na dom prejeli napačen informativni izračun dohodnine, saj ne bo upoštevana olajšava za vzdrževane družinske člane. Če bodo ti zavezanci želeli uveljavljati olajšavo, bodo morali na davčni urad po prejemu informativnega izračuna poslati ugovor. Dohodnina jim bo tako odmerjena šele jeseni 2009.

Zavezancem svetujemo, da se pred oddajo vloge s svojimi družinskimi člani (zakonci, izvenzakonskimi partnerji, otroki, ...) dogovorijo glede uveljavljanja posebne olajšave. V preteklem letu so namreč številni zavezanci, ki so sicer do konca januarja oddali omenjeno vlogo, kljub vsemu v ugovoru spreminjali podatke v zvezi z vzdrževanimi družinskimi člani. Zaradi tega jim je bila dohodnina odmerjena občutno pozneje, kot sicer.

Obrazec vloge je dostopen na vseh davčnih uradih in izpostavah, lahko pa se ga natisne tudi s spletne strani Davčne uprave RS: http://www.durs.gov.si/si/aktualno/dohodnina_2008/. DAJEMO ZA LETO 2009 - LINK ZGORAJ PRI MOJEM POSTU user posted image

Podpisano vlogo je potrebno oddati po pošti ali osebno na pristojni davčni urad oziroma izpostavo (kjer je zavezanec vpisan v davčni register). Vlogo je mogoče oddati tudi prek sistema eDavki na spletni strani: http://edavki.durs.si.

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 8.1.2010 16:07:43 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
8.1.2010 16:04:20   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Tamala še vedno spi user posted image user posted image user posted image To bo zdele že ene 3 ure!

jo je vreme utrudlo..... kar naj si spočije naš je prej spal kako uro in pol pa nima dost tko, da gre zdle nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sej ne vem a sta šle kej vn z taščo, najbrž ne. Ko sm pa domov prišla je pa že spala!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
8.1.2010 16:17:57   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ja je neuradno zaposlen...čaka,da se vse prepiše nanj...ja čisto sem skrenila s teme...sem upala,da ve katera kej o tej zadevi...
hvala vseeno.
Imam pa zdele odprtih kar nekaj okenc o tej papirologiji(kot je napisala SJmmuser posted image ) in počasi mi bo že kapnilo...upamuser posted image

Surf ne zastopim tale neuradno zaposlen - kaj dela na črno, je uradno na zavodu,...

Sicer pa lej, če tvoj NI zaposlen in ti si pač otroka ti uveljavljaš kot vzdrževanega članauser posted image Čist simpl, tukaj nimajo kdo je lastnik česa nič zraven.

če dela samo na črno mu itak NI treba nič oddajat...razen, če kje dobiva kak reden dohodek

otroka pa da v olajšavo tisti, ki se mu po izračunu to najbolj splača, če seveda ni imel otroka v olajšavi že mesečno.....tko nekak jz to vem

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
8.1.2010 16:31:59   
simonakr
No evo smo že budni!

Sam da jest napišem na RR da še spi, se kuj zbudi user posted image user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
8.1.2010 16:39:05   
claud
simona sm ti poslala zs......

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
8.1.2010 17:11:49   
SURF
Uff sem zafrknilauser posted image .No vglavnem..sedaj mi je že kar nekaj stvari jasnih...
Drugače pa,ne moj ne dela na črno.Dela doma,na kmetiji...mleko,gozdarstvo...vendar nikjer na nobenem papirju še to ne piše,ker je vse pisano na njegovo mamo.Je samo vdrževan član,brez socialne pomoči,ker v bistvu ima itak plačo....Drugače pa ne znam povedatuser posted image user posted image user posted image ...

Pri nas močno,res močno snegujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
8.1.2010 17:13:59   
Čebel@
pri nas tudi full snežiuser posted image user posted image user posted image .....še dobro da imamo doma đipa,da moj lahko zjutraj sploh do grosuplja prideuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
8.1.2010 17:14:53   
claud
pri nas pa tud se kr snneguje in vsi močno,močno kidajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
8.1.2010 17:16:30   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

pri nas pa tud se kr snneguje in vsi močno,močno kidajouser posted image user posted image user posted image
moj tast je danes že 3x dvorišče skidal in je spet 5 cm snegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....kuža pa čist v transu ko vidi sneguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
8.1.2010 17:18:25   
Čebel@
en post kar tako,da bom na 9500user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
8.1.2010 17:24:13   
BarbaraGS
ojla punce....sam dve vprasanji imam:

- kaj za otroski dodatek se da po rojstvu otroka al lahko pred rojstvom? Ker jaz se ne spomnim kdaj sem dala...odlocbe pa nimam, ne vem kje je user posted image

- kaj olajsavo za druzinske clane pri davcni lahko dajo tudi studentje?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
8.1.2010 17:35:16   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

moj tast je danes že 3x dvorišče skidal in je spet 5 cm snegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....kuža pa čist v transu ko vidi sneguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image bodo močne mišiceuser posted image
...pri nas pa  pride "plužer"user posted image samo kako potko si pokidamouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
8.1.2010 17:36:00   
SURF
..js se grem igratuser posted image ...lep večer...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
8.1.2010 17:40:45   
sjmm

Uff sem zafrknilauser posted image .No vglavnem..sedaj mi je že kar nekaj stvari jasnih...
Drugače pa,ne moj ne dela na črno.Dela doma,na kmetiji...mleko,gozdarstvo...vendar nikjer na nobenem papirju še to ne piše,ker je vse pisano na njegovo mamo.Je samo vdrževan član,brez socialne pomoči,ker v bistvu ima itak plačo....Drugače pa ne znam povedatuser posted image user posted image user posted image ...

Pri nas močno,res močno snegujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

ja, če ima plačo bo računal na osnovi te plačeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
8.1.2010 17:41:33   
sjmm

k pr nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
8.1.2010 17:43:17   
sjmm
aja, še to: vse ki mi pošiljate karkoli v zvezi z igricami na FB-ju....to igra moj sine Janči, če se slučajno kateri ne odzove al kej čudnega ušpičiuser posted image user posted image user posted image ....mama nema cajta za take heceuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
8.1.2010 17:46:41   
brkn83
pozdrav.

No js sem na hitro počistila stanovanje. Nik je v varstvu pri babici. Zdej grem pa delat. ker imam eno stranko, ki pride na masažo.

smo pa danes končno dobili novo mizo in stole za v jedilnico. Sem res vesela. Zdej je že vs ena svojem mestu.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
8.1.2010 17:50:49   
sjmm
no, moja kuhna že kr lepa, sam mulčki še iz pomivalca pospravjo

moj priplužu...sem mu rešila eno bučko, pa peso in eno ribo od včeraj...sta prišla ta velka dva mulčka iz sankanja...sta jedla vse kar sta zagledalauser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa z mojim en kofetek spit po dolgggeeemmm cajt...pol me pa cune iz sušilca kličejouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
8.1.2010 17:54:37   
claud

en post kar tako,da bom na 9500user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn super za jedilnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
8.1.2010 18:11:07   
TAMIKA3

user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
8.1.2010 18:13:36   
simonakr

simona sm ti poslala zs......

Jest tud teb...

RDEČI NOSKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
8.1.2010 18:17:01   
TAMIKA3

PRI NAS DEŽUJE user posted image user posted image user posted image user posted image   jaz bi tudi snegeca user posted image user posted image user posted image user posted image
iz vrtca in šole smo se pridrsali user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj bo šele zdaj, ko je pod 0 user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image ,
moj je pa zdoma user posted image upam, da srečno pride domov

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
8.1.2010 18:19:21   
TAMIKA3
user posted image   IMA KATERA DVD Z VAJAMI ZA LEG MAGIC  user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
8.1.2010 19:30:36   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image   IMA KATERA DVD Z VAJAMI ZA LEG MAGIC  user posted image

Ali ga nisi dobila zraven?
Malo sem pobrskala po netu,ga imajo punce,malo pobrskaj in kontaktiraj katero..

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?