|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
8.1.2010 11:17:48   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

midva sva poročena,na istem naslovu,vse tko kot je treba....a ko bo treba odat dohotnino,se splača tistemu ki ima več dohotka,a ne?....pa Hano bova pisala pod vzdrženanga člana?...kdaj pa se dohodnina odaja?

čebel@ Onasiss je včerej dala link in si zračunaj, dej mal preračunaj, enkrat dej tvojmu Hano, drugič teb, enkrat dej pa vsakmu pol leta pa boš vidla kaj se bolj splača

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
8.1.2010 11:18:41   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

midva sva poročena,na istem naslovu,vse tko kot je treba....a ko bo treba odat dohotnino,se splača tistemu ki ima več dohotka,a ne?....pa Hano bova pisala pod vzdrženanga člana?...kdaj pa se dohodnina odaja?

do 5.2.

uf to je pa kmaluuser posted image ...nekaj sem sicer dobila iz službe že,moj pa še neuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
8.1.2010 11:19:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebel@ Onasiss je včerej dala link in si zračunaj, dej mal preračunaj, enkrat dej tvojmu Hano, drugič teb, enkrat dej pa vsakmu pol leta pa boš vidla kaj se bolj splača

o hvala-sploh nisem vedla da je bil link nalepljen......bom danes preračunavalauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
8.1.2010 11:23:15   
TAMIKA3
pri nas dežuje user posted image   user posted image user posted image user posted image ne bo snegeca, pa še vse bo ledeno kot drsališče, pa po user posted image bo treba , ajajaja user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
8.1.2010 11:23:48   
Čebel@

pri nas dežuje user posted image   user posted image user posted image user posted image ne bo snegeca, pa še vse bo ledeno kot drsališče, pa po user posted image bo treba , ajajaja user posted image

pri nas se je pa full sneg usul

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
8.1.2010 11:24:45   
TAMIKA3

jaz bi tudi raje sneg user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
8.1.2010 11:26:24   
Urša08
Pri nas že od jutra snežiuser posted image Bom popoldan tamaledva kr z mojim vn na sneg poslala da se bodo sankaluser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
8.1.2010 11:28:06   
Urša08
Žiga že dve urci spi, jaz grem pa hitro dokončat pecivo dokler mam časuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
8.1.2010 11:28:56   
Čebel@

jaz bi tudi raje sneg user posted image user posted image user posted image user posted image

full se prijemlje cesteuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
8.1.2010 11:37:16   
Jaz upam da se bo tole vreme do drugega vikenda kaj vneslo ker če bodo takšne razmere nas treh ne bouser posted image sej imam rada sneg če mi ni treba na pot upam da razumete...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
8.1.2010 11:40:50   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Jaz upam da se bo tole vreme do drugega vikenda kaj vneslo ker če bodo takšne razmere nas treh ne bouser posted image sej imam rada sneg če mi ni treba na pot upam da razumete...

Cita čist razumljivo, jaz upam da ne bo snegeca in da se končno spoznamouser posted image

Ekola pecivo je že v pečici, kosilo se kuha tko da sem dons kr en spidi gonzales, čeprav še kle mal visim na vsake kvatreuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
8.1.2010 11:45:07   
Katjusa

pri nas tud ful snežiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem se spomnla da beni dons praznuje 11 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj moj dojenček mali bo kmalu leto dni staruser posted image user posted image user posted image user posted image

s florijem nisma šla ven ker je tok zmatran ga je babi ornk zmatrala....

sej če je sneg je super pač tiste dni k sneži so ceste mal tko tko pol pa k so ceste spucane okol pa vse belo je pa zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ga bo držalo tja do konca januarja al pa še dljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
8.1.2010 11:54:26   
Čebel@
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje?-->KOLOSEJ Ljubljana(BTC)

kdaj?-->16.1.2010(sobota)

ob?-->10.00

-čebel@
-urša08
-claud
-sunny
-maksi(mogoče)
-ajvy
-surf
-tanci
-onasiss
-simonakr
-črticaa
-petrap
-kolumbo(mogoče)
-birdy
-brkn(mogoče)
-sjmm
-milči(mogoče)
-rebeka84
-tamika(mogoče)
-barbarags
-katjuša(mogoče)
-jutta(mogoče)

dajte se pofločkat punce,da se spoznamo!!!!!

ps:če še katera potrebuje to-to krpice iz tosame mi naj sporoči in ji bom dostavila na srečanje......cena 1 škatlice je 1,20€

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
8.1.2010 12:06:23   
claud
Bejbe da vam povem: STARSEVSKI DODATEK JE OPROSCEN DOHODNINE, TKO DA SE GA NE STEJE.
sTUDENTSKO DELO MORA PA ZNASAT NEKAJ NAD 3000 OJRI.!!!!!!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
8.1.2010 12:14:35   
sjmm
helov

mali spančka...dans nič sprehoda...se je vsulo na ful..pa glih k sem se jz za ju3 zmenila za potepanjeuser posted image ...je moj reku, da bomo vseen šli...sploh k frizerjuuser posted image

mali je pojedu eno babanco, pa 2 mandarinci..pol pa skor v stolu zadrnjohcal...sam sva mogla še noska spucat.............vvvveeeeeeeeeeeee

urša...alias spidi gonzales...pridna....upam, da ti vse dobro uspe!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša......super za uživanje na snegu....moje2 ta velka sta tud en cajt hodla v vrtec, ko sem bla s 3 noseča, pa je blo mal težko...sam pozimi sta bla kr doma pri meni...manj bacilčkov...več snežnih užitkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
8.1.2010 12:28:51   
Vidim kot ste vse neki pridne...midve z Lio pa sva hoteli it prej ven ko se je zbudila po prvem lepotnem spancu oz.po malici ampak nama je tale sneg prekrižal načrtepr nas fulllll sneži tako da bova kar notri...Lia ima trenutno svoj seveda samo lepotni spaneca razen če me preseneti ampak to so samo pobožne željeuser posted image user posted image user posted image user posted image kosilo za njo je skuhala sedaj kuham še zase dietno kosilo ati pa že ima kuhano golaž kok fajn...grem še mal perilo obesit pogledat če je kaj suho in seveda se bo še kaj našlo pravzaprav če želim mi ni dolg časuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Katjusa Benjaminu vse najboljše za 11.mesecevuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
8.1.2010 12:29:26   
Maksi1
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ekola pecivo je že v pečici, kosilo se kuha tko da sem dons kr en spidi gonzales, čeprav še kle mal visim na vsake kvatreuser posted image user posted image user posted image

Pridna punca.

Claud - hvala za info.

Snegec - jaz ga pa ne maram, sploh na cesti, no pa tudi na pločnikih mi ni nč všeč. So mi pa lepa bela polja, hribi, pa tudi na smučišču, sploh če je sonce. Še dobro, da sem doma na goriškem, kjer so naše zime ponavadi brez snega, le letos smo ga že dvakrat videli.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
8.1.2010 12:35:27   
Katjusa
moja 2 ajatauser posted image user posted image user posted image user posted image jst grem pa joto jestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem lačna ko sam nanjo pomislim, jo imam ful radauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
8.1.2010 12:35:54   
Katjusa
cita hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
8.1.2010 12:37:29   
sjmm
no, vidm da vse kuhate in podobne štorije..morm jz tud zavihat rokave....mam pa še juhco od včeraj...vsaj 1x sm jo uspela toook skuhat, da je za 2 dniuser posted image jz

pol bom pa bučke nafilala z mešanico zelenjave in prosene kaše...pa bum v pečico, pa pol čez mal koruzice v smetanovi omakci, pa še par ribic nam je od včeraj ostalo

no...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je že prvi lačni šolar doma

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
8.1.2010 12:39:13   
sjmm
benjaminček-----------vse naj naj za 11 mesecev, da boš še naprej mamino veselje

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
8.1.2010 12:59:45   
claud
BENJAMIN, KRISTI IN LARISSA VSE NAJLEPSEuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
8.1.2010 13:02:51   
TAMIKA3

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
   [Brisano sporočilo]
8.1.2010 13:04:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 4049
8.1.2010 13:05:30   

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi iz naše strani vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?