|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čvek 2010
8.1.2010 10:14:46   
Klemy82
isuse, kje ste pa ve poštarje najdle?user posted image En naš je prav perla... zadnjič je prišlo priporočeno pismo za brata od mojga... pa reče, da lahko tud jaz podpišem... ok, pa sem... in potem mi pribije, da nej pod opombe napišem, kaj sem muuser posted image Sem mu lepo povedala, da tehnično nisem njemu jaz nič (še) in da če ima problem s tem, lahko dam pismo nazaj pa napiše listek... je bilo prec vse ok. Sam da ni treba listka pisat.user posted image

Jst.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
8.1.2010 10:15:40   
TomTaylor
aja!....Mater mu bio...loško unmu prfoksu!user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
8.1.2010 10:16:15   
noranate
Oh, saj sem vedla kam moram it, da bom spet dobre volje. Sem že spet v elementuuser posted image .
Kar pa se tiče teh lenuhov poštarskih, pr nas majo po novem motorje in jim, po zakonu menda, morajo biti nabiralniki na dosegu roke, tako da ne rabijo z motorja. Če ga ne slišim, ker pač nimajo vedno predrtega auspuha, mi napiše listek, jaz sem pa doma, pa nč ne trobi al karkol že počenja. Se me boji, a ni očitnouser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
8.1.2010 10:17:53   
Klemy82
Točno tako, TT!!! Samo to napišem, jaz sem se v svojem lajfu bodla z dvema dotičnima primerkoma vsevednih in z jazsembog sindromom prfoksov... pa razvila svojevrsten tik na take primerke.  Bogi prfoksi mojih otrok....sam to rečem... se bodo hitro spustili na zemljo!

Jst.

Neposredna povezava do sporočila: 1279
8.1.2010 10:17:57   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: noranate
pr nas majo po novem motorje in jim, po zakonu menda, morajo biti nabiralniki na dosegu roke

Še dobro, da v mestu nimamo tega, ker potem bi se nam z motorji po stolpnici vozili. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
8.1.2010 10:19:36   
madela
A kar z motorja v nabiralnik....no ja user posted image
Sem se pa spomnila,kaj je moj enkrat ušpičil.
Dež je lil 100 na uro,pa na bankomat bi treba it. Inmoj gospod je zapeljal na pločnik parkiral pred bankomat in dvignil denar user posted image user posted image user posted image
Ne rabim govorit,da smo bili iz sosednje gostilne glavna atrakcija.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
8.1.2010 10:20:50   
noranate
Zato,ker majo motorje, bom jaz na bajti porušla stopnice, čeprav se moj čudiuser posted image , da bo dostop za invalide, oprostite motoristeuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
8.1.2010 10:20:58   
madela
Aja,kar iz avta seveda user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
8.1.2010 10:21:57   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

pr nas majo po novem motorje in jim, po zakonu menda, morajo biti nabiralniki na dosegu roke

Še dobro, da v mestu nimamo tega, ker potem bi se nam z motorji po stolpnici vozili. user posted image

Pri moji mami je od ceste pa do vrat in kaslca cca 50m makedama... in gospod poštar na prduli seveda ne bo šel peš do vrat, ampak se mora pripeljat direkt pod moje okno ob 7 v jutro... pa preden vse nabaše not.. sem bila vedno jezna kot ris, ker me je zbudil.. Da ne omenjam posebej, da ga niti snežni zameti in deževje bibličnih razsežnosti ne moti, in nam vedno vse razrije, ko da imamo njivo pred bajto. Mamico mu.....user posted image

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
8.1.2010 10:22:14   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: madela
Dež je lil 100 na uro,pa na bankomat bi treba it. Inmoj gospod je zapeljal na pločnik parkiral pred bankomat in dvignil denar user posted image user posted image user posted image

To se pri nas konstantno dogaja. Namesto "McDrive" imamo "DriveMoney". user posted image  
No, pa en policist je danes s službeno kiblo pripeljal otroka v vrtec. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
8.1.2010 10:23:38   
noranate
O, k moji mami pa pride, ker ga čaka kavica pa ta kratki požirkuser posted image , mater mu poštarsko. Še dobro, da je mama starejša gospa in upam da ne bo starejših poštarjev, ker je samauser posted image
Madona, ga nokautiram iz prveuser posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
8.1.2010 10:24:13   
TomTaylor
Mater jim poštarskeuser posted image Pri nas je bil tut en biser ja. Mi je službo ali dve zajebal - no, dva razgovora pa definitvno in izpit iz JU. Pa sploh ne bi nič vedela, če me ne bi iz akademije klicali kje da sem bila, da je bil izpit in da bom morala izpit kljub neudeležbi plačat, ker nisem pravočasno odjavila udeležbe...Jz sem trdila, da nisem dobila pošte, uni pa, da so jo poslali in da ni njihova stvar, če pošte nisem dobilauser posted image ...Pol pa cela akcija na Pošti. In tut cela štala, ker smo ugotovili, da mi tudi vabil na razgovore za službo ni dostavil ... Jz sem bila tolk besna...da ne govorim. Sam se mi je pa poštar pol zasmilil k je tko švical vsakič ko me je zagledal na pošti...

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
8.1.2010 10:24:18   
madela

To se pri nas konstantno dogaja. Namesto "McDrive" imamo "DriveMoney". user posted image  
No, pa en policist je danes s službeno kiblo pripeljal otroka v vrtec. user posted image

A,da nismo edini user posted image Jaz sem pa mislila,da si to samo moj gospod lahko zmisli,kaj takega.
Prosim za razlago,kaj je kibla,ker bi se rada smejala user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
8.1.2010 10:25:25   
Kerensa*

Policijski kombi - z rešetkami na oknih in s "kletko" za barabe zadaj. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
8.1.2010 10:26:20   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Točno tako, TT!!! Samo to napišem, jaz sem se v svojem lajfu bodla z dvema dotičnima primerkoma vsevednih in z jazsembog sindromom prfoksov... pa razvila svojevrsten tik na take primerke.  Bogi prfoksi mojih otrok....sam to rečem... se bodo hitro spustili na zemljo!

Jz sem imela samo eno tako, mater me je  j+e+bala, prav na piki me je imela. Ma prav pike je fasala da me je sam pogledala... sicer pa podpis.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
8.1.2010 10:26:23   
madela

Policijski kombi - z rešetkami na oknih in s "kletko" za barabe zadaj. user posted image

Adijo svet user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
8.1.2010 10:27:03   
KIKI****
Na pošti sigurno poštarju povedo svoje. Ko sem jaz pred dvema letoma v službi v 4. nadstropj čakala pošto s sodišča (poslovali smo z njimi) in je blo nujno za prevest eno sodno obravnavo za v tujino, poštar pa flegma ker se mu ni dal v 4. štuk hodit, vrže pildek v nabialnik.
Jaz pa na tel. in klicala na glavno pošto in je mogu po službi prnest pošto še enkrat. Sem se mu lepo nasmejala ko je prišu in ga vprašala, zakaj ni prej prnesu gor, pa je kr nekaj mučkal, pol je pa lahko delal pol ure zastonjuser posted image .
Od takrat ni blo ve problema. Jih mamo pa doma. Poštar tud to dela in reče:"Ni blo nobenga avta zunaj." Ja čudak no, če ga mam pa v garaži...eh sej se bo tud kmal končal...user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
8.1.2010 10:27:41   
noranate
Pr nas pa dostop do bankomatov, direkten, ni možen z avtom, so vsi neki blokirani z raznimi lonci in podobno šarouser posted image . Ampak zdaj vem, zakaj moj noče kartice, pa na bankomate it, ker je len za hojo od avta do bankomatauser posted image . Takoj po kartico, pa meni tud eno, mu odslužimuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
8.1.2010 10:28:50   
Klemy82
Malo mimo topica.... WTF je Jacques Houdek? Ampak poje pa kul!user posted image
http://24ur.com/ekskluziv/glasba/v-slovenijo-prihaja-najboljsi-pevec-hrvaske-glasbene-scene.html

Ampak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Najboljši pevec hrvaške glasbene scene pa definitivno ni! Mamicu vam 24kuruser posted image

Jst.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
8.1.2010 10:31:03   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Malo mimo topica.... WTF je Jacques Houdek? Ampak poje pa kul!user posted image
http://24ur.com/ekskluziv/glasba/v-slovenijo-prihaja-najboljsi-pevec-hrvaske-glasbene-scene.html

Ampak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Najboljši pevec hrvaške glasbene scene pa definitivno ni! Mamicu vam 24kuruser posted image

Prvič vidim...pa boljše,da sploh ne bi,poslušala pa nisem.
Zatorej...pojma nimam kdo je to!

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
8.1.2010 10:32:07   
madela

Pr nas pa dostop do bankomatov, direkten, ni možen z avtom, so vsi neki blokirani z raznimi lonci in podobno šarouser posted image . Ampak zdaj vem, zakaj moj noče kartice, pa na bankomate it, ker je len za hojo od avta do bankomatauser posted image . Takoj po kartico, pa meni tud eno, mu odslužimuser posted image

Pol se pa pritoži na občino,da te tisti lonci okrog bankomata motijo,ker se ne moreš z avtom pripeljat do njega user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
8.1.2010 10:32:32   
noranate
Saj glas ma lep, sem ko ga vidim, ga več ne slišim, pa ne zarad lepoteuser posted image .
Trenutno poslušam tiste stare od Hari mata harija (Oktobar, ...)

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
8.1.2010 10:33:19   
TomTaylor
nč, grem jz mal pospravljat, pa to...A vam poslikam prej/potem? user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
8.1.2010 10:34:09   
noranate
Madela, pol mi bodo pa kakšno občinsko takso prpopal, ker koristim tujo lastninouser posted image . Trenutno jim vse prav pride, sam da napolnijo občinsko blagajno.
Kerensica, spiš, te nč ne slišimuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
8.1.2010 10:34:33   
Klemy82
Kaj danes imamo vsi generalke al kako?user posted image Jaz tudi čaj še do konca spijem pa akcijaaaaa!!!!!!

Jst.

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.