|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čvek 2010
8.1.2010 9:08:52   
Anonimen
jutro, onasiss.
no, grem nadaljevat vcerajsnji projekt!
danes je na vrsti kuhinja!user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1251
8.1.2010 9:17:27   
noranate
Včeri sem šla na Bolho, ta mala rabi ene smučke, ampak ker bo mela za drug let te od sestre, sem se odličila za eno pocen varianto. In človek prodaja lušne smučke za 10 eur, ga kličem, povem da bi jih kupila in če mi lahk pošlje po pošti in sicer plačam po povzetju, pa poštne stroške tud, seveda. In je nekaj mencal, pa da je to sam 10 eur, in ne vem kaj. ja mater, sem ti jaz kriva, da si dal tako cenouser posted image . In ništa, grem stavit, da bodo drug teden spet v prodaji?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
8.1.2010 9:41:59   
Kerensa*
Še dobro uro sem doma, potem moram pa "na teren" v ta dež user posted image . A bomo kakšno rekle tačas?

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
8.1.2010 9:45:00   
noranate
Joooj, Kerensa, sem tolk jezna, če začnem govort se bo plaz usuluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
8.1.2010 9:45:32   
Kerensa*
Nič ni treba govoriti... samo tipkaj. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
8.1.2010 9:53:28   
noranate
Se bom zavozlala, kdo bo pa kuhaluser posted image .
No, pa se bom izkokodakalauser posted image . Gimnazicji so ponavljali biolog., ker je bilo veliko enk, naša je pisala 3, pa se je vseen učila kot user posted image . Zjutri mi pr kapučinu pove, da ne verjame da bo 5, ker jih ta profesor ne dajauser posted image user posted image , Je pa vse vedla in napisala. In mi pošlje sms bio 4, čez par minut pa bio 5. Ji pišem, kaj zdaj, in pravi, da je našla tisto točko, ki je manjkala do 5. Čez 10 min pa piše bio4, ker je učitelj presodil, da tisto ni vredno točke in je pol točke vzel, tako da je dobila 4.
Naj povzamem, ne gre za to 4 al 5 ampak kako otroka ubiti v pojem???user posted image In potem naj imajo motivacijo in željo po uspehu, učenju, napredovanju, če te že v srednji nekdo vztrajno zabija v tla. Pa  to ni prvi primer, se dogaja zelo pogosto, sam se še nisem utrdilauser posted image . Kar te ne ubije te utrdiuser posted image
Oh, mi je že lažjeuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
8.1.2010 9:55:00   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: noranate
Oh, mi je že lažjeuser posted image

No, vidiš. user posted image
Jaz nisem nikakršen freak na ocene. Seveda želim, da ima starejši mladič čim boljše, ampak ne delam pa nobene galame, dokler je ocena pozitivna.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
8.1.2010 9:58:14   
noranate
Mah, saj maš prav. Tud jaz ne bi cinclala, ampak ko vidim da se trudi, uči cele dneve, velikrat ponoč ne spi,..user posted image
No, pa dajmo kaj bolj veselga. Poštarja še ni, moža pa tud ne, pa kje hodi zdej ta, poštar mislimuser posted image . Vse mlajši so, sam jaz sem vse starejša. Ha, pa nč ne de, stara koka, masna juhauser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
8.1.2010 10:00:33   
Kerensa*
Pri meni je enako... ni moža, ni poštarja, niti ni kogarkoli drugega... ljubi mir. user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
8.1.2010 10:02:43   
madela
Jaz bi pa šla na šolo,eto user posted image
Mislim to me pa razjezi.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
8.1.2010 10:03:13   
noranate
Ma očitno sem v tisto user posted image dobila poživilo al kakšen rum, je bla zlo dobrauser posted image , ker rabim akcijoooooouser posted image .
Sam da bom še pr kuhi tolk zagnana, ko bom mešala, s kuhalnico mislimuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
8.1.2010 10:04:32   
madela
Jaz pa malo dooma igram pa sem obstala na mestu user posted image
Zdaj grem raje Mahjong.
Poštarja pa ne maram,ker mi že par mesecev nosi pošto,pa še je kar ni. Sam položnice mi vlači sem...jih ne rabim user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
8.1.2010 10:05:40   
Klemy82
Morgen!
No, evo, sem prebrala tistole od biologije pa ..... kera šola je to, da grem prfoksa namukat???user posted image

Jst.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
8.1.2010 10:06:33   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: madela
Poštarja pa ne maram

Jaz tudi ne našega in to zato, ker ima moj poštni nabiralnik poleg domofona, pa je vseeno prelen, da bi pozvonil (saj bi jaz prišla dol), da ima nekaj za podpisat zame, ampak raje enostavno vrže listek v nabiralnik in moram potem jaz na Pošto. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
8.1.2010 10:07:30   
noranate
Saj če se izkaže, zanemariš položnice, sam user posted image je če so reklame, v konkretni stvari in pr poštiuser posted image
Madela, kaj čem it, potem bi morala bit skor vsak teden na šoli, delajo vse, da jih zmanjšajo, vzel so jih 34, sedaj jih je pa preveč in se ne da delat, ni prostora...user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
8.1.2010 10:08:45   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Poštarja pa ne maram

Jaz tudi ne našega in to zato, ker ima moj poštni nabiralnik poleg domofona, pa je vseeno prelen, da bi pozvonil (saj bi jaz prišla dol), da ima nekaj za podpisat zame, ampak raje enostavno vrže listek v nabiralnik in moram potem jaz na Pošto. user posted image

Kerensa,meni je samo enkrat tako naredil,pa nikol več. Sem klicala na pošto in povedala,da ga čakam doma in naj se lepo potrudi pozvonit user posted image
Ma ne bom jaz hodla tja v gužvo stat,če lahk doma na kavču sedim. In se je drug dan nacrtal celo v tretjem nadstropju na vratih user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
8.1.2010 10:09:43   
Kerensa*
Sem klicala na pošto in povedala,da ga čakam doma in naj se lepo potrudi pozvonit

A da jim potem to povedo al' kaj, če se pritožiš? Ker moram ravno danes iti spet nekaj dvignit. user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
8.1.2010 10:10:36   
madela

Saj če se izkaže, zanemariš položnice, sam user posted image je če so reklame, v konkretni stvari in pr poštiuser posted image
Madela, kaj čem it, potem bi morala bit skor vsak teden na šoli, delajo vse, da jih zmanjšajo, vzel so jih 34, sedaj jih je pa preveč in se ne da delat, ni prostora...user posted image

Jaz se načeloma ne kregam z nikomer,ampak ko se gre za mene in mojo družino pa gorje. Bi pač vsak teden tja hodila,še spala bi tam če treba. Mater jim.....user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
8.1.2010 10:10:59   
noranate
Mater, so ti poštarji muhte, zdaj mu bom pa še hlače morala slačit user posted image , saj ko me vidi, bi mu morale same past dol, automaticuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
8.1.2010 10:11:44   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Sem klicala na pošto in povedala,da ga čakam doma in naj se lepo potrudi pozvonit

A da jim potem to povedo al' kaj, če se pritožiš? Ker moram ravno danes iti spet nekaj dvignit. user posted image

Pol že,ker jaz sem rekla,da hočem pošto na dom in konec.In seveda so mu povedali,če mi je moral spet prinest. Zdaj je pa priden,vedno pozvoni user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
8.1.2010 10:12:12   
madela

Mater, so ti poštarji muhte, zdaj mu bom pa še hlače morala slačit user posted image , saj ko me vidi, bi mu morale same past dol, automaticuser posted image

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
8.1.2010 10:13:05   
madela
Noranate,a si tko huda bejba user posted image Dej slikco!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
8.1.2010 10:13:06   
Kerensa*
No, potem bom pa danes to omenila na Pošti. Nisem jaz kriva, če treh četrtin stanovalcev v stolpnici dopoldan in doma in je on navajen, da zvoni v prazno. Jaz sem doma in ne vem, zakaj je poštar, če mu je pa na domofon težko pritisniti. Kakšna muka mora biti šele potem raznos pošte?

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
8.1.2010 10:14:09   
TomTaylor
Shorty držim pesti.

..pa še nekej sem hotela napisat, pa sem pozabilauser posted image

L8er..

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
8.1.2010 10:14:15   
madela
Glej,načeloma imajo tud one gospe na pošti manj dela,če poštar znosi imveč že dopoldan. Ga bodo nahrulile user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.