|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
6.1.2010 18:19:15   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Barbi, to je res super novica.user posted image

joop, res super novička user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 126
6.1.2010 19:05:25   
miklarom
BarbiG- ja res je super novica user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 127
6.1.2010 19:23:08   
zarja1
BarbiG bravoooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 128
6.1.2010 21:33:17   
ledenka
pikovitka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti in pošiljam pozitivno energijo!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 129
6.1.2010 21:44:37   
Inana
Pozdravljene punčke user posted image

Na hitro se vam oglasim ...

BarbiG, čestitke in kar tako naprej ... vsaka taka novička nam vsem vlije novih moči za naprej, kajne?

Pikovit, zate pa stiskamo pesti ... nikoli se ne ve, kako se bo stvar končala ... upam, da čez 8 mesecev user posted image oz. takrat se baje vse skupaj šele začne user posted image

Gospodarica, midve bova očitno spet skupaj pri Rešu, kaj? Mi štratamo konec meseca. Poskusi še pred postopkom "počistiti" vse dvome, zamere, nezaupanje in iti polna upanja v nov postopek ... vsaka od nas je primer zase, vsak postopek je primer zase. V večini primerov ne znajo ugotoviti, kaj je šlo narobe, me lahko samo vztrajamo ... ali pač ne. Saj veš, kako je v življenju - ne nujno najboljši, ampak najbolj vztrajni so zmagovalci ... poskusi se prepričati, da bo uspelo, kdaj, pa tako ali tako ni važno, kajne? Važno je, da nam bo uspelo. Vse to, kar preživljamo, so samo preizkušnje na poti do našega cilja ... če se spomnim za nazaj, mi je tale moja neplodnost marsikaj dobrega prinesla. Začela sem se zavedati nekaterih stvari, ki se jih prej nisem in ki se jih sicer verjetno nikoli ne bi ... začela sem razmišljati na čisto drugačen način, zdi se mi, da sem z vsakim "porazom" močnejša, da če sem vse to preživela, lahko preživim še marsikaj hujšega, da sem dovolj močna, da bom zmogla ... pa karkoli naj bo.

Pa zdravo naj bo!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 130
7.1.2010 7:14:14   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

BarbiG, krasna novica! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pikovit, močno stiskam pestke zate!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 131
7.1.2010 7:16:00   
BarbiG
Dobro jutro punce. Ma, da letos vse nalulate user posted image  user posted image . Držim pesti za vsako od vas.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 132
7.1.2010 9:43:04   
pikovit
Barbi superrrrr,fullll lepa novička user posted image user posted image user posted image

Punce hvala vam za vse user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 133
7.1.2010 9:51:36   
sensi
Dobro jutro, za vse user posted image user posted image user posted image naj prinesejo samo srečo,smeh in user posted image user posted image .
Rada bi vas vprašala, kako je, ko greste na IVF? Rabite met sabo haljo sp.srajco in copate ali moraš met njihovo? Čakam na user posted image  ko jo bom dobila moram poklicat dr.in on mi da vse napotke za naprej.To je zame vse prvič in bi rada vedela kako je tudi s tem,da ne bom tam ko en teliček.Hvala in lp vsem skupaj

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 134
7.1.2010 10:09:41   
bit
sensi ...kam pa hodiš...k Rešu... Mb...LJ
Če hodiš k Rešu rabiš samo čiste nogavičke.... in to je to.
Želim da čim prej zagledaš plususer posted image user posted image  

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 135
7.1.2010 10:37:49   
BarbiG
Sensi, če hodiš na GKLJ, potem do punkcije ne rabiš nič, na punkcijo pa prineseš copate, spalno srajco in haljo pa dobiš tam.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 136
7.1.2010 11:54:32   
sensi
Evo me sem bila kr v gužvi.Na IVF grem v Postojno k Merlotu. Trenutno čakam menstruacijo, ko jo dobim ga moram takoj poklicat, kako bo pa potekalo naprej pa nimam pojma. Verjetno je najbolje,da vse dam v torbo in bojo pač povedal kaj rabim.Ali pa vsaj copate, da mam sabo.

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 137
7.1.2010 12:18:59   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: sensi

Evo me sem bila kr v gužvi.Na IVF grem v Postojno k Merlotu. Trenutno čakam menstruacijo, ko jo dobim ga moram takoj poklicat, kako bo pa potekalo naprej pa nimam pojma. Verjetno je najbolje,da vse dam v torbo in bojo pač povedal kaj rabim.Ali pa vsaj copate, da mam sabo.

Merlo je isto kot Reš..... saj ti bo Reš delal punkcijo in trasfer..... to pomeni da rabiš samo sveže nogavičke... ...tudi na papirju ki ga boš dobila vse piše...

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 138
7.1.2010 13:41:13   
sensi
A res to pa nisem vedela, da Reš dela punkcijo.No saj mi je vseeno kdo sam, da bi pravega zgrabil user posted image  .
Fino, da dobiš še pisna navodila, ker ponavadi, ko mi kaj pove vse vem isti trenutek ko pa stopiš iz ordinacije pa mi že pol zleti z buče.

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 139
7.1.2010 13:58:33   
Urshy78
punce, mene pa zanima če veste, od česa je odvisno, kakšna vrsta IVF postopka bo?? hvala user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 140
7.1.2010 16:17:41   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

punce, mene pa zanima če veste, od česa je odvisno, kakšna vrsta IVF postopka bo?? hvala user posted image

Ponavadi delajo ICSI (dolgi postopek z mikromanipulacijo), če ima moški slabo seme, drugače pa IVF (kratki postopek, kjer plavalci sami oplodijo jajčeca), samo ni nekega pravila. Smo že nekaj časa nazaj ugotavljale, da se odločajo od primera do primera, vsak na GKLJ.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 141
7.1.2010 18:51:37   
Anonimen
barbi, o kakšna lepa novička!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image Bravo za tvoja user posted image  user posted image !!

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 142
7.1.2010 19:37:03   
Reby
Pikovitka - sej ne vem, kaj naj rečem. Jaz upam, da bodo v petek boljše novičke, da bo pikica zrasla in da bo vse vredu s srčkom user posted image  user posted image  user posted image
Barbi - še tukaj čestitke, super user posted image
sensi - sej ti boš šele začela postopek, tako da je do IVF še kar nekaj časa, je pa res, da v Postojni opraviš punkcijo in ET tik-tak. Vso srečo user posted image
Inana - lepo napisano, super, da tako razmišljaš. Veliko sreče v novem postopku user posted image
miklca - si uživala na Dunaju? Kdaj gresta z dragim na smučanje?
lana - Lizika pridna? Slišim, da pridno nabira kilce, mami pa tut user posted image
mismis, sonček, loremi, ajsi, fargi, zarjica, tanja, hedi, lučka, gloria (BTW, kje si mi ti, saj veš kje...? user posted image ), gretka, žižetka, bit, SS, Pija, Zvezdi (kakšen cuker user posted image , kdaj se vidmo?), gospodarica in vse neimenovane, toliko vas je, da težko sledim - lep pozdravček od nas. Vsem špikarcam mirno roko, konzumiranje čimveč piva in jajčk, veliko polnih foliklov in še več luštnih otrok user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 143
7.1.2010 20:38:14   
Tanja_Jes
Pikovit....držimo pesti za jutri da slišiš dobre novice...mislim nate fuuuuuullllll...user posted image za srečo in da srček dela kot mora

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 144
7.1.2010 22:03:35   
sonček33
Pikovit, mislim nate.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 145
7.1.2010 22:34:49   
gloria
čer

Pikovit mislim na tebe...ju3 držim pesti user posted image
Reby user posted image ...evo me...boš vidla septembra kolk malo časa ostane za RRuser posted image ....se javimuser posted image
Barbi lepo da je vse ok user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gloria -- 7.1.2010 22:35:30 >

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 146
7.1.2010 22:36:59   
lana70
pikovitka, držim pesti za jutri, da bo tako kot mora bit user posted image

Reby, sedaj sem na tistih kvalitetnih 17, kot si sama enkrat dejala...problem je, da imam še 2 meseca in pol do PDP---user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 147
8.1.2010 7:15:10   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Pikovit, srečno!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 148
8.1.2010 7:48:57   
BarbiG
Pikovitka, vso srečo danes. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 149
8.1.2010 8:00:34   
Barbara31
Pikovitka... mislim nate in držim pestiuser posted image user posted image user posted image

BarbiG... lepo je slišat, da se je dobro izšlo in da boš dobila user posted image user posted image .
Četitke še od mene.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.