dreja79
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Anitka iz Polja sem . Sicer ni čist blizu, se moram v avto usest pa na Pečarja zapeljat, takrat ko si želim lažjo varjanto, če pa potrebujem mal več dihanja pa grem iz Zaloga gor. S tamalim bom itak šla iz Pečarja. Slabe pol urce za hodt. Deben vrh, pa Orle in po PST-ju do Golovca so mi super turce okrog doma. Aja, btw dobra barva Dreja sem v bližini Janč doma. Pa še ena naša septembrka,sam ne vem če smem povedat kera k ene majovohune tle Sem pa včasih v vrtcu na Rjavi cesti delala. Mam pa velik sodelavk in bivših sodelavk iz Polja in okolice. Hvala za barvo. Sej mislim, da vem katero misleš, sem razbrala že iz prejšnjih postov . Ma mene briga za vohune, pomoje jih nimam, pa tud če jih imam, naj imajo ljudje mal veselja . Moj tavelik je tud hodil na Rjavo cesto v vrtec, je imel najprej Betko in Tonko, potem pa Betko in Sašo, sam ne vem, če poznaš Sašo, ker je sicer iz Dolenjske doma, pa sedaj živi in dela v Lj. No, zdaj na koncu pa je imel Sašo in Nevenko. Nevenko pa sigurno poznaš, ker je že dolgo v tem vrtcu, pa Betko verjetn tud. Upam, da bo Matic tud dobil tukaj vrtec, ker nam je čisto blizu. Mi smo v tej ulici doma, ki je enosmerna za na Zaloško, ko si se vračala iz službe Betko poznam,Nevenka je bla takrat v drugi enoti. Jaz sem šla pol delat v drugo enoto k je sam pa km stran. A Matica si že vpisala,bi blo dobr če ga še nis. Vem kera je tista ulica Ne, nisem ga še vpisala ! Imam pa to zadnje časa veliko v mislih, da moram to uredit, da ne bo prepozno. Zdaj naj bi menda tam zraven pošte k gradijo nove bloke bil tudi vrtec. To bi blo super. Pa nekaj razmišljajo, da bi ta velike otroke iz vrtca dal v staro šolo, k bo končno enkrat odprta Kašeljska šola, da bo potem več prostora za jasli v tem vrtcu na Rjavi cesti. Jah, sej kdo pa te naše ulice ne pozna, sej se sam ene 3.000 avtov vsak dan skozi pelje . Zato pa, a poznaš koga tam na Prežganju oz. okrog Janč da kakšno fajn parcelo prodaja okrog 1.000 m, midva ful razmišljava, da bi kaj kupila. Bi šla mal gor v mir, k tuki je skoz en ferker . Zaenkrat za kakšen vikend, na stara leta bi se pa preselila tja, otrokom bi pa tuki v mestu bajto pustila.