|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
7.1.2010 10:04:13   
Anonimen
anitka zdej je moderno resasti paž zadaj na bunkico in potem spredaj malo daljše,vendar ne preveč k potem bo zgledal grdo,jp še mal je frizerskega čuta v menuser posted image

(odgovor članu anitka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 4576
7.1.2010 10:04:15   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

little miss a nebi ti rajš ponoč spala user posted image user posted image si pa ful pridna, da tko vestno seznam vzdržuješ
user posted image

nepoznana tist rogljiček bi snedla... še dobr da sem učer štrudl pekla v listnatem testu, jami jami jami, grem kr navalit

anitka a to si bla fan 5. elementa user posted image sorry user posted image

Veselka včas me kaj prime user posted image barva je bla res ful huda,sam nažalost sem bla taka sam ene 3-4 mesece ker se mi ni dal vsake 3 tedne sedet pr frizerju in barvat pa tud za lase ni blo dobr tolk barvanja
5.element??user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
7.1.2010 10:06:09   
Anonimen
v 5 elementu je mela tista ženska tko ognjeno rdečo barvo lasuser posted image
ej dejte mi povedat ve k se s to tehniko ukvarjate kje bi se dal dobit taki angelčki,renesančni stil kot sta rafaelova angelčka?

(odgovor članu anitka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 4578
7.1.2010 10:07:56   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

anitka zdej je moderno resasti paž zadaj na bunkico in potem spredaj malo daljše,vendar ne preveč k potem bo zgledal grdo,jp še mal je frizerskega čuta v menuser posted image

no tko je blo k sem se z dolgih postrigla,sam je že kr zgubil obliko.
a si frizerka?

se vid da premal gledam tv pa nima pojma o 5.elementu user posted image

mislim da ma julie za zamenjat tak prtiček s temi angelčki

< Sporočilo je popravil anitka7 -- 7.1.2010 10:10:01 >

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
7.1.2010 10:16:04   
dreja79
Dobro jutro,

ste pa res ene čveke. Sej vas sploh ne uspem prebrat, kaj šele, da bi pregledala vse linke in potem še komentirala user posted image .

Res ste ustvarjalne, noro! Jest sem kar se tega tiče čist aberveznik user posted image ! Bravo, kar tako nadaljujte!

Midva sva že iz posvetovalnice, vse je ok, Matic ima 7000 g in 63,5 cm, pa obseg glave 41 cm user posted image  za seznam. Cepili ga niso, ker sem se odločila, da ga prvič cepim pri 6 mesecih, pa glih tko ga ne bi, ker ima zamašen nosek in je zdravnica očitno zelo predvidna. Je pa rekla, da je zelo napreden, ker se mali tako že obrača iz hrbta na trebuh, da je veselje. Sem jo vprašala, če ga lahko nosim v kengurujčku in je rekla, da lahko največ 1 uro na dan, več pa ne.user posted image  Super sedaj se lahko končno vsi skupaj odpravimo na Deben vrh user posted image , pa še na kakšen manjši hribček tukaj okrog. Za kasneje imava pa tud midva en fajn nahrbtnik, da bomo šli lahko še malo dlje. Pa nismo ful hribolazci, ampak na vsake toliko časa pa zapaše gorski zrak in, da si človek pretegne noge user posted image

Midva se futrava kakor pride, nekje od 2,5-4 ure. Ponoči pa tudi zelo različno. Nima ta otroka še nobenega reda. Ker se samo dojiva, tudi ne vem kolk poje v enem obroku.

Zdaj grem pa do konca popit kavico, potem se bo pa Matic verjetno že zbudil, ker zdele spi, k ga je zdravnica toooolk zmatrala user posted image .

Mož, čestitke za smučarko, pa tud mi smo kandidati za učenje smučanja, ne samo moji user posted image , tud jest bi se pridružila. Mogoče bi potem bolj z veseljem stopila na smučke, ker zdej mi je user posted image .

Uživajte dan, bodite ustvarjalne in imejmo se radi user posted image

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
7.1.2010 10:25:25   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

v 5 elementu je mela tista ženska tko ognjeno rdečo barvo lasuser posted image
ej dejte mi povedat ve k se s to tehniko ukvarjate kje bi se dal dobit taki angelčki,renesančni stil kot sta rafaelova angelčka?

jaz jih imam doma, smo še 2 se mi zdi, sem jih pa naročila v hobby artu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
7.1.2010 10:32:13   
baby blue
Lana se je pa dons v roku 3 ur že v drugo tako pokakala da je pri hrbtu vse ven pogledalo in smo se mogli dvakrat preoblečt tipi topi tuto kompleto user posted image user posted image user posted image Zdej pa spi s svojo niniko in tistim levčkom al tigrčkom od medvedka Puja user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
7.1.2010 10:36:36   
BBK79
Dobro jutro!

Za vse, ki take fajn umetnine delate je dobra trgovina prometej art. Sem bla včasih precej pogosta gostja, zdej sem pa bolj za peko.

Kar se pa las tiče, jih mam pa tud jaz vsepovsod, samo na glavi mi jih primanjkuje.

Kri in urin je pa tud Nik dal pri 3-eh mesecih, ampak samo zato, ker je precej bruhal.

Lp

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
7.1.2010 10:45:54   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

dobro jutro,

naš je bil pa ful priden za spanje ponoči user posted image user posted image od 21.30 pa do 8, pa čez dan je pojedel 4 obroke po 180 ml. koliko obrokov imajo vaši, sploh tisti ki ste na flašah?

a pol ure je treba čakat v čakalnici po cepljenju, mi ga imamo v ponedeljek.

Obrokov? Ja enega, cel dan ziza. user posted image user posted image user posted image

Naš pije tam po 80-100 ml, več pa prav gotovo ne (vsaj po izbrizgavanju sodeč); je pa vsaj 8-10x (kot novorojenček)

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
7.1.2010 10:50:57   
BBK79
Naš poje 150. Ponoči na 6 ur, podnevi pa na 3.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
7.1.2010 10:53:08   
altaja
jancyika: dobrodošla nazaj!

Hranjenje: kombiniranje z AM je najslabša varianta... ker nikoli ne vem koliko naj naredim dodatka da bo imel zadosti se velikokrat zgodi da tud po pol flaše zlijem stran.. ubistvu ful velik dodatka vržemo... Drugač pa če se ne dojiva pa poje nekje 150ml na obrok, zvečer je treba dat še zizo.. ampak to je bolj za crkljanje. Rekord ma 210 ml na obrok ampak je bilo moje mleko. Hraniva pa se na 3-4 ure.

Ej, čist dražite s tem ustvarjanjem... Včasih sem se tud jst neki trudila. Sem mela zelo ustvarjalno cimro in me je zamikalo ko sem njo gledala. Ampak če sem izkrena, nisem glih neki nadarjena za te zadeve, pa ful hitro obupam. Ne vem kako je šlo to mimo mene, doma mami pa sestra delata take umetnije pa ideje mata fenomenalne. Mata že poklic tak da je treba (vzg). Jst pa raj kej nafehtam.. No, za novo leto sem sama nardila darila za stare starše in teti - odtis stopala v okvirju. Pa ne mojga user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu BBK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
7.1.2010 10:54:56   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

ugotavljam da morm nujno k frizerju...narastek tak da je kr hudo user posted image pa še prejšnjič mi je namest blond ratal bl zlato-oranžn user posted image tko da dvojni narastek..in to verjetn ni prjel zarad hormonov,porod in dojenje...grozna sem user posted image zdaj pa iščem kakšno kul frizuro še...ma kakšna kakšno idejo kje bi najdla

eh ne rabiš frizure, kr roza dej gor pa bo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

neki med roza in rdečo sem že bla...user posted image

user posted image

sam je na žalost bl slaba slika...user posted image

Tole je pa bombastično prva liga, ej, kaj si huda. Pa kontrast modre oči-lasje; user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
7.1.2010 10:55:22   
altaja
Aja, na 3 ure jeva čez dan, ponoči sva brez.. zadnji obrok nekje ob 20h in drži do jutra, ob ene 6h ga vzamem k sebi da malo poziza, ob 9h flaša. 

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
7.1.2010 11:02:04   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Dobro jutro,

ste pa res ene čveke. Sej vas sploh ne uspem prebrat, kaj šele, da bi pregledala vse linke in potem še komentirala user posted image .

Res ste ustvarjalne, noro! Jest sem kar se tega tiče čist aberveznik user posted image ! Bravo, kar tako nadaljujte!

Midva sva že iz posvetovalnice, vse je ok, Matic ima 7000 g in 63,5 cm, pa obseg glave 41 cm user posted image  za seznam. Cepili ga niso, ker sem se odločila, da ga prvič cepim pri 6 mesecih, pa glih tko ga ne bi, ker ima zamašen nosek in je zdravnica očitno zelo predvidna. Je pa rekla, da je zelo napreden, ker se mali tako že obrača iz hrbta na trebuh, da je veselje. Sem jo vprašala, če ga lahko nosim v kengurujčku in je rekla, da lahko največ 1 uro na dan, več pa ne.user posted image  Super sedaj se lahko končno vsi skupaj odpravimo na Deben vrh user posted image , pa še na kakšen manjši hribček tukaj okrog. Za kasneje imava pa tud midva en fajn nahrbtnik, da bomo šli lahko še malo dlje. Pa nismo ful hribolazci, ampak na vsake toliko časa pa zapaše gorski zrak in, da si človek pretegne noge user posted image

Midva se futrava kakor pride, nekje od 2,5-4 ure. Ponoči pa tudi zelo različno. Nima ta otroka še nobenega reda. Ker se samo dojiva, tudi ne vem kolk poje v enem obroku.

Zdaj grem pa do konca popit kavico, potem se bo pa Matic verjetno že zbudil, ker zdele spi, k ga je zdravnica toooolk zmatrala user posted image .

Mož, čestitke za smučarko, pa tud mi smo kandidati za učenje smučanja, ne samo moji user posted image , tud jest bi se pridružila. Mogoče bi potem bolj z veseljem stopila na smučke, ker zdej mi je user posted image .

Dreja kje si pa ti doma da mate Debn  vrh blizu????

< Sporočilo je popravil anitka7 -- 7.1.2010 11:03:41 >

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
7.1.2010 11:02:42   
Nepoznana
Vita je dala skoz pregled - težka je 6400g, 62,5 cm je velika, obseg glave 40 cm. Je bila pohvaljena, da je močna, da bo najbrž kmalu sedela user posted image . Pri cepljenju je tudi samo malo zajavkala in je blo pozabljeno. Zdej se veselo igra na otoku. Drugače pa sem vprašala dohtarco glede izhodov, pa izhodov po cepljenju - vse dovoljeno, tud v čakalnici nam ni blo treba čakat...

Zdej pa samo upam, da bo cepljenje brez posledic, pa da ne bo navad menjala - še posebej spanja. No, malo gre lahko na boljše, to dovolim.user posted image

Barika: prtički so na pošti. Če bo vse posreč jih dobiš jutri!user posted image

25.9. Vita
rojstvo: 52cm, 3600g, og 35cm
1. mesec: 54cm, 4460g, og 36,8cm
3. mesec: 62,5 cm, 6410g, og 40 cm

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
7.1.2010 11:07:03   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: aromaja

Ajoooj, to futranje...Zala je čist brez reda pri temu. Pripravim čez dan cca 6 flašk ali več po 90 ml in tako flaško potem ona ponavadi v dveh delih popije. Kao se dere, da je na smrt lačna, potem pa popije 30 ml in čez kake pol ure, uro ista zgodba. Al pa spije celo flaško, pa bi čez pol ure še. Nikol isto. Ponoči imam pa pripravljeno za tri obroke, včasih spije dva-ampak to v 5-6ih hranjenjih, včasih pa tri, včasih pa enega samega. Jaz nimam pojma, kako to ona razmišljauser posted image Sem probala en red uvest, pa me je hitro postavila na realna tla, ko je tulila, ko da ni jedla že sto let, neutolažljivo, ko sem dala flaško, se je pa po 30ml spet afnala. Sem se sprijaznila s tem "dojenjem" po flaški...bo že!

No, tole je pa najlepši opis našega hranjenja, samo da je naš priklopljen. Pa zagrabi bradavico, pa najprej počasi cuza, ko pa se sproži močnejši refles izcejanja, spusti, ker preveč teče, in se dere, meni pa teče v spodnjiceuser posted image

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
7.1.2010 11:07:21   
baby blue
Napoznana super za Vito... user posted image

Mi imamo pa v ponedeljek 2. cepljenje pa da vidimo kako bo in kaj bo pediatrinja povedala... Pa ko smo se li mi prvič cepit nam tudi ni bilo treba še v čakalnici čakat potem...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
7.1.2010 11:14:21   
tulpek
Dobrodošle nove mamice. Zadnje čase vas je vedno več user posted image in prav je tako user posted image .
Hranjenje pri nas je zelooo pogosto, čez dan na vsaj 2 uri ali manj, ponoči ima pa zdaj že nekaj dni idejo, da se ob 4ih zbudi, pa ga potem kar priklopim in zaspiva oba. Potem pa spet na dve uri naprej. Zdaj spi, je imel okrog pol8ih idejo, da bi vstala, pa sem ga potem prepričala v še eno rundo spanja.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
7.1.2010 11:19:01   
baby blue
Jst pa razmišljam da bi pestunjo prodala... user posted image user posted image

Je pa naša Lana vsak dan bolj navdušena nad mamičinimi očali in jih stalno ali zapaca s prsti ali pa mi jih dol potegne... Pa verižica je tud fajna za vlečt user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
7.1.2010 11:19:25   
barika
midva z mojim veeliko zapravima v memories user posted image user posted image www.memories.si , pa zdej sem se v prometeja včlanla, čeprav pri nas ni neke izbire, pa v artu sem velikouser posted image user posted image .

anitka, jaz sem imela podobno barvo in kratke laseuser posted image
user posted image pa tole je že sprana barvauser posted image

< Sporočilo je popravil barika -- 7.1.2010 11:26:26 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
7.1.2010 11:22:19   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

IZVIRNO SPOROČILO: aromaja

Ajoooj, to futranje...Zala je čist brez reda pri temu. Pripravim čez dan cca 6 flašk ali več po 90 ml in tako flaško potem ona ponavadi v dveh delih popije. Kao se dere, da je na smrt lačna, potem pa popije 30 ml in čez kake pol ure, uro ista zgodba. Al pa spije celo flaško, pa bi čez pol ure še. Nikol isto. Ponoči imam pa pripravljeno za tri obroke, včasih spije dva-ampak to v 5-6ih hranjenjih, včasih pa tri, včasih pa enega samega. Jaz nimam pojma, kako to ona razmišljauser posted image Sem probala en red uvest, pa me je hitro postavila na realna tla, ko je tulila, ko da ni jedla že sto let, neutolažljivo, ko sem dala flaško, se je pa po 30ml spet afnala. Sem se sprijaznila s tem "dojenjem" po flaški...bo že!

No, tole je pa najlepši opis našega hranjenja, samo da je naš priklopljen. Pa zagrabi bradavico, pa najprej počasi cuza, ko pa se sproži močnejši refles izcejanja, spusti, ker preveč teče, in se dere, meni pa teče v spodnjiceuser posted image

Ohhh kako mi je to znanouser posted image

Aromaja ti se mi pa kar smiliš. Upam, da bo Zala kmalu ugotovila, da se je bolje v enem obroku fajn najesti. Že meni gre na živce, če Sara skos hoče joško. Si sploh ne predstavljam, da bi se mogla s stekleničkam trudituser posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
7.1.2010 11:24:02   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Jst pa razmišljam da bi pestunjo prodala... user posted image user posted image

Je pa naša Lana vsak dan bolj navdušena nad mamičinimi očali in jih stalno ali zapaca s prsti ali pa mi jih dol potegne... Pa verižica je tud fajna za vlečt user posted image user posted image

pa lasje tudiuser posted image Tako, da meni ni treba k frizerju, ker mi Sara itak vse pocukauser posted image .

Antika te pa skoraj ni bilo za spoznati na slikiuser posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
7.1.2010 11:25:44   
vila MaLiNa
No punce, ko ste ravno pri ustvarjanju.... Kako pa v albume lepite fotografije?

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
7.1.2010 11:33:15   
baby blue
Ja na lase sem še pozabila točno ja... Blazno zabavno in smešno user posted image user posted image

Jst imam dva albuma... Eden je Dojenčkov album v katerega vse stvari ki so pomembne zapisuješ pa slikice limaš enega imam pa čisto navadnega v katerega prilepim slike... Zraven imam kako misel napisano ali pa kaj podobnega...

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
7.1.2010 11:43:40   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Dobro jutro,

Dreja kje si pa ti doma da mate Debn  vrh blizu????

Anitka iz Polja sem user posted image user posted image . Sicer ni čist blizu, se moram v avto usest pa na Pečarja zapeljat, takrat ko si želim lažjo varjanto, če pa potrebujem mal več dihanja pa grem iz Zaloga gor. S tamalim bom itak šla iz Pečarja. Slabe pol urce za hodt. Deben vrh, pa Orle in po PST-ju do Golovca so mi super turce okrog doma.

Aja, btw dobra barvauser posted image

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......