dreja79
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7 IZVIRNO SPOROČILO: dreja79 Dobro jutro, ste pa res ene čveke. Sej vas sploh ne uspem prebrat, kaj šele, da bi pregledala vse linke in potem še komentirala . Res ste ustvarjalne, noro! Jest sem kar se tega tiče čist aberveznik ! Bravo, kar tako nadaljujte! Midva sva že iz posvetovalnice, vse je ok, Matic ima 7000 g in 63,5 cm, pa obseg glave 41 cm za seznam. Cepili ga niso, ker sem se odločila, da ga prvič cepim pri 6 mesecih, pa glih tko ga ne bi, ker ima zamašen nosek in je zdravnica očitno zelo predvidna. Je pa rekla, da je zelo napreden, ker se mali tako že obrača iz hrbta na trebuh, da je veselje. Sem jo vprašala, če ga lahko nosim v kengurujčku in je rekla, da lahko največ 1 uro na dan, več pa ne. Super sedaj se lahko končno vsi skupaj odpravimo na Deben vrh , pa še na kakšen manjši hribček tukaj okrog. Za kasneje imava pa tud midva en fajn nahrbtnik, da bomo šli lahko še malo dlje. Pa nismo ful hribolazci, ampak na vsake toliko časa pa zapaše gorski zrak in, da si človek pretegne noge Midva se futrava kakor pride, nekje od 2,5-4 ure. Ponoči pa tudi zelo različno. Nima ta otroka še nobenega reda. Ker se samo dojiva, tudi ne vem kolk poje v enem obroku. Zdaj grem pa do konca popit kavico, potem se bo pa Matic verjetno že zbudil, ker zdele spi, k ga je zdravnica toooolk zmatrala . Mož, čestitke za smučarko, pa tud mi smo kandidati za učenje smučanja, ne samo moji , tud jest bi se pridružila. Mogoče bi potem bolj z veseljem stopila na smučke, ker zdej mi je . Uživajte dan, bodite ustvarjalne in imejmo se radi Dreja kje si pa ti doma da mate Debn vrh blizu???? Anitka iz Polja sem . Sicer ni čist blizu, se moram v avto usest pa na Pečarja zapeljat, takrat ko si želim lažjo varjanto, če pa potrebujem mal več dihanja pa grem iz Zaloga gor. S tamalim bom itak šla iz Pečarja. Slabe pol urce za hodt. Deben vrh, pa Orle in po PST-ju do Golovca so mi super turce okrog doma. Aja, btw dobra barva