|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
7.1.2010 15:46:22   
Urša08
Tamika superca da si je vzel čas za otročke. So ga sigurno zelo veseliuser posted image user posted image user posted image user posted image Nejc je bil včeraj čist navdušen k sta se sankalauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
7.1.2010 16:00:59   
TAMIKA3
veš, da so ga user posted image . tristan se je tudi prej sankal, je sedel na sankah ko velik fant user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
7.1.2010 16:13:38   
TAMIKA3
snežak narejen, ati na pobegu user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
7.1.2010 17:48:07   
SURF
Pozdravčke.
Tako po malem sem vas vse prebralauser posted image .

Najbolj se me je dotaknil tale dogodek v vrtcu od Florijauser posted image upam,da boste našli učinkovito  rešitevuser posted image .

Claud-vesela sem da zopet sije sonceuser posted image user posted image .

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
7.1.2010 17:49:07   
SURF
Tamika a so atije ugrabli štirje mušketirjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Super,da so izkoristli sneguser posted image .

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
7.1.2010 17:50:50   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

srečanje sem mojmu povedala pa sem rekla, da ne bom šla je bil kr mal huduser posted image user posted image user posted image user posted image tak da mogoče pridemo sma sem rekla, da grem če bo šel z mano ker nimam volje 2 pazit... 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da pridete vsi 4jeuser posted image .....bo zgleda tudi  kar nekaj gospodovuser posted image user posted image user posted image user posted image

sej sem mu rekla, da mu ni treba zraven nas sedet, da lahko gre po trgovinahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Lej,lohka tvoj mojemu nosi oblačila v kabino,sj veš...da tole bi imel večjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
7.1.2010 18:03:37   
sjmm
Hojla!

Jz sem že čist upehana dons...sem kuhala in kuhala..zdej sm glih malega dobr položila mal podremat, pa ata uleti in kuhna spet v pogonu....men se bo sfuzlala od piskrov en dan

sam sva bla z malim zuni....je pol skor 2 uri spal ...spet.....je zmazal 2 krožnika juhe in kos kruha ko je vstal...ribice pa mu niso bile najbolj všeč...sem imela filejčke in že celo večnost jih nisem nardila po pariško z zelišči...pa sem dons...a je bil zgleda že kr sit

no, je pa gut novica, da grem v soboto k frezerju po res dddooolllgggeeemmm cajt k sestrični v Litiji, pol bomo pa še teto šibnel pogledat, še nismo bli letosuser posted image , pa še kuhat ne bo treba..no, sej kuham rada...sam pol ...posoda...jao

jutta....pozdravljena...lepo, da boš še mal doma s prinčkom uživala...pa naj te pot čimprej pripelje do sanjske službe...drgač pa...zdravje itak najpomembno

katjuša...lepo vas je zamedlouser posted image

urša...ti potepinka...te pogrešamouser posted image

tamika....super za ples kraljev na snegu.user posted image user posted image user posted image ..moji princi tud čakajouser posted image user posted image user posted image , da bo ta star mal pr volji za na sneg...upam, da prej preden spet zgineuser posted image ...je neki hripav in smrkav..pa tečen ko user posted image

no, zdej bo mal malega prevzel imam namen še kuhno posesat in pomit...je že krizno stanje...še posebej k mali okol puza

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
7.1.2010 18:12:22   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Tamika a so atije ugrabli štirje mušketirjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Super,da so izkoristli sneguser posted image .

ne, samo trije user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
7.1.2010 18:18:13   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Hojla!

Jz sem že čist upehana dons...sem kuhala in kuhala..zdej sm glih malega dobr položila mal podremat, pa ata uleti in kuhna spet v pogonu....men se bo sfuzlala od piskrov en dan

sam sva bla z malim zuni....je pol skor 2 uri spal ...spet.....je zmazal 2 krožnika juhe in kos kruha ko je vstal...ribice pa mu niso bile najbolj všeč...sem imela filejčke in že celo večnost jih nisem nardila po pariško z zelišči...pa sem dons...a je bil zgleda že kr sit

no, je pa gut novica, da grem v soboto k frezerju po res dddooolllgggeeemmm cajt k sestrični v Litiji, pol bomo pa še teto šibnel pogledat, še nismo bli letosuser posted image , pa še kuhat ne bo treba..no, sej kuham rada...sam pol ...posoda...jao

jutta....pozdravljena...lepo, da boš še mal doma s prinčkom uživala...pa naj te pot čimprej pripelje do sanjske službe...drgač pa...zdravje itak najpomembno

katjuša...lepo vas je zamedlouser posted image

urša...ti potepinka...te pogrešamouser posted image

tamika....super za ples kraljev na snegu.user posted image user posted image user posted image ..moji princi tud čakajouser posted image user posted image user posted image , da bo ta star mal pr volji za na sneg...upam, da prej preden spet zgineuser posted image ...je neki hripav in smrkav..pa tečen ko user posted image

no, zdej bo mal malega prevzel imam namen še kuhno posesat in pomit...je že krizno stanje...še posebej k mali okol puza

user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravi, da vam snegec ne uide user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
7.1.2010 18:59:31   
BarbaraGS
katjusa za bozica... nic ne pretiravas. Hudo je ko moras gledat kako se fizicno znasajo nad tvojim otrokom, pa ceprav le otroci. Ti vrtci so res vcasih... da te vse mine, res. Poznam enega fantka, ki je tudi vedno prihajal domov v modricah. Pa fantek tak miren, cartljiv... sam drugi otroci so se malo nad njim znasali, vzgojiteljice pa seveda niso mogle nic. Sej v resnici skoro nic ne morejo, ker ce starsi takih nagajivih otrok ne ukrepajo, pol ne bo spremembe.
Na sreco mislim, da se bo nasa znala kar postavit zase in stepst nazaj. Vsaj zdaj je bolj dominantna v svoji druzbici.

sunny bravo, jaz bi jim tudi v vrtcu par napela!

onassis kolko pa spije cez dan? Mogoce pa je dobra ideja nastavit flasko v posteljico :) bom poskusala tudi sama. Kje pa se kupi merilec vlage? Midva ga vsepovsod isceva.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
7.1.2010 19:10:17   
Katjusa za seznam prosim...

Tudi mi ga imamo kok smo veseli mislim Lia ga je dobila včeraj prvi zobek je še mala pikica ampak je zobek 06.01.2010 kako lepo na svoj mali rojstni dan ga je dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
7.1.2010 19:17:32   
Onasiss
Mi smo se potepali, potem je imel  Vito telovadbo, Onasisa ni... spet dela.... ah kar naj....user posted image user posted image user posted image user posted image

Barbara....v Obi-ju sem ga kupla

Grem narest mlečni gris za večerjo...potem v pa v Mercator po -50% kruh....user posted image

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
7.1.2010 19:19:48   
Onasiss
Cita....user posted image user posted image user posted image za zobek....

Ajvy...kako je v vrtcu????

jutta...kako Vid? A ima še longeto? A ga nogica kaj boli????
sjmm....ti maš pa pestro... kot sem že 1x napisala....dobr, da zvečer najdeš posteljo...user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
7.1.2010 19:20:46   
Onasiss
AJA... DA NE BOSTE POZABLE NA DOHODNINO... OZ. NA UVELJAVLJANJE DRUŽINSKIH ČLANOV. jAZ MORAM ŠE PRERAČUNAT. čE KATERA , POTREBUJE PROGRAM NAJ POVE.....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
7.1.2010 19:26:27   
Jutta
Onasiss - Vid je super, glede na to, kako se giba, ga ne boli popolnoma nič. Malo je edino pozabil, da ima spet dve nogici fraj in ko se plazi po stanovanju eno nogico vleče za sabo kot da bi imel še zmeraj longeto goruser posted image Drug teden začneva s fizioterapijo, pa bomo tudi to odpravili.
PROGRAM ZA DOHODNINO - onasiss jaz bi ga ful rabila, ga lahko pošlješ po mailu? Ful bi ti bila hvaležna.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
7.1.2010 19:30:45   
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

AJA... DA NE BOSTE POZABLE NA DOHODNINO... OZ. NA UVELJAVLJANJE DRUŽINSKIH ČLANOV. jAZ MORAM ŠE PRERAČUNAT. čE KATERA , POTREBUJE PROGRAM NAJ POVE.....

jaz bi prosila...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
7.1.2010 19:38:35   
Onasiss
user posted image  sem potem ugotovila, da je kar link do tistega testnega izračuna za dohodnino.....

https://edavki.durs.si/OpenPortal/Pages/Documents/Edit.aspx?id=9c1c54c0-d706-40de-a45a-b051728ccd90&new=true&action=import

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
7.1.2010 19:39:12   
Onasiss
Če bo katera potrebovala pomoč naj pove!!!!!

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
7.1.2010 20:01:55   
piskot
cer.

deca spijo, ata na ekreaciji. no po mojem je zdaj ze na pivu. je ful presrecen, ker je zadnjic gledal en dokumentarec, ko so imeli nevemkoliko moskih, pol jih je slo po rekreaciji na kozarec vode, pol pa na pivo. in valjda so tisti s pivom ful bolj zdravi ... tako da zdaj mu ne morem oporekat

aja, danes sem bila v DM in tam izvedela da so se plenice pocenile, da imajo zdaj samo 8% davka. se dobro da hodim v trgovine, ce ze dnevnika ne gledam . no in ker jih pri njih se niso pocenili, zdaj vracajo denar vsakemu ki kupi plenice. svasta. aja, pa frizerji morajo tudi menda znizat davek. ta mi sicer ni cisto jasna, ampak okej, naj bo.

jutta ja kje si se pa ti potepala? kako z vidovim izpuscaji?

katjusa ti tole je pa cista slamparija. pri nas v vrtcu imamo ful sreco, je vzgojiteljica ze stara (bi morala ze v penzijo) in jih ful poslihta. pravi da naj doma delajo kar hocejo starsi, v vrtcu bodo pa tako kot ona hoce. mi je vsec ker je res dosledna. pa tudi to mi je vsec, da jih je v skupini samo 14 in jih lazje nadzorujeta. upam da uredite tole situacijo.

kar se pa cunjic tice, je pa tudi martin ze prisel domov s tujimi hlacami ali majico, samo kaj ces, so nam povedali da se lahko zgodi. kako pa naj vesta za vseh 14 otrok kako so bili tisti dan obleceni. mi pac operemo, nesemo nazaj in dobimo tudi svoje lepo oprano in zlikano nazaj.

onasis kaksna dohodnina? saj se izpiskov nismo dobili. a je letos kaksen nov rezim?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
7.1.2010 20:07:59   
Maksi1
otroški dodatek - mene so danes iz csd opomnili, da je leto naokoli in da moram dat spet vlogo. mogoče bo tole info še katera rabla.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
7.1.2010 20:13:17   
Urša08
ojla

Eto prišli domov 20 do osmih in sem ju turbo popedenala in sta že vsak v svoji postelci.user posted image user posted image user posted image Pri prijateljici smo se meli super, je seveda hitro minilo. Moj je šel pa še na en sestanek, jaz pa seveda koj mal sem prečekiratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm kok si pridnauser posted image user posted image user posted image Kaj pa če bi kak dan kej skuhala sam v enem piskru? Jaz to večkrat prakticiram in je ful posode manjuser posted image Pa super za frizerjauser posted image user posted image user posted image

Piskot super za tako vzgojiteljico , bi mogle bit vse tako dosledneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
7.1.2010 20:14:35   
Urša08
Ajvy kako je pri vas? te pogrešamo? Je vse v redu? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
7.1.2010 20:15:51   
Urša08
Tanci tebe pa eno veliko dozo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se, mislim nate, če pa karkoli potrebuješ pa veš kje semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
7.1.2010 20:16:50   
Urša08
Gremn mojo ljubo kuhinjo popedenčkat, pa sej dons pa res nimam veliko dela, par malenkosti pa bo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
7.1.2010 20:24:38   
črticaa
čebela u torek pridem v tvoj konc,...
KEJ VEŠ KJE JE USNJARSKA 7
a kje v tvoji bližini,..da me boš mirilauser posted image

aja dobim se z dedkom in babico

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?