Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 15:46:22
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika superca da si je vzel čas za otročke. So ga sigurno zelo veseli Nejc je bil včeraj čist navdušen k sta se sankala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 16:00:59
|
|
|
|
TAMIKA3
|
veš, da so ga . tristan se je tudi prej sankal, je sedel na sankah ko velik fant
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 16:13:38
|
|
|
|
TAMIKA3
|
snežak narejen, ati na pobegu
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 17:48:07
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke. Tako po malem sem vas vse prebrala . Najbolj se me je dotaknil tale dogodek v vrtcu od Florija upam,da boste našli učinkovito rešitev . Claud-vesela sem da zopet sije sonce .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 17:49:07
|
|
|
|
SURF
|
Tamika a so atije ugrabli štirje mušketirji . Super,da so izkoristli sneg .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 17:50:50
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa srečanje sem mojmu povedala pa sem rekla, da ne bom šla je bil kr mal hud tak da mogoče pridemo sma sem rekla, da grem če bo šel z mano ker nimam volje 2 pazit... upam da pridete vsi 4je .....bo zgleda tudi kar nekaj gospodov sej sem mu rekla, da mu ni treba zraven nas sedet, da lahko gre po trgovinah Lej,lohka tvoj mojemu nosi oblačila v kabino,sj veš...da tole bi imel večje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 18:03:37
|
|
|
|
sjmm
|
Hojla! Jz sem že čist upehana dons...sem kuhala in kuhala..zdej sm glih malega dobr položila mal podremat, pa ata uleti in kuhna spet v pogonu....men se bo sfuzlala od piskrov en dan sam sva bla z malim zuni....je pol skor 2 uri spal ...spet.....je zmazal 2 krožnika juhe in kos kruha ko je vstal...ribice pa mu niso bile najbolj všeč...sem imela filejčke in že celo večnost jih nisem nardila po pariško z zelišči...pa sem dons...a je bil zgleda že kr sit no, je pa gut novica, da grem v soboto k frezerju po res dddooolllgggeeemmm cajt k sestrični v Litiji, pol bomo pa še teto šibnel pogledat, še nismo bli letos , pa še kuhat ne bo treba..no, sej kuham rada...sam pol ...posoda...jao jutta....pozdravljena...lepo, da boš še mal doma s prinčkom uživala...pa naj te pot čimprej pripelje do sanjske službe...drgač pa...zdravje itak najpomembno katjuša...lepo vas je zamedlo urša...ti potepinka...te pogrešamo tamika....super za ples kraljev na snegu. ..moji princi tud čakajo , da bo ta star mal pr volji za na sneg...upam, da prej preden spet zgine ...je neki hripav in smrkav..pa tečen ko no, zdej bo mal malega prevzel imam namen še kuhno posesat in pomit...je že krizno stanje...še posebej k mali okol puza
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 18:12:22
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Tamika a so atije ugrabli štirje mušketirji . Super,da so izkoristli sneg . ne, samo trije
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 18:18:13
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm Hojla! Jz sem že čist upehana dons...sem kuhala in kuhala..zdej sm glih malega dobr položila mal podremat, pa ata uleti in kuhna spet v pogonu....men se bo sfuzlala od piskrov en dan sam sva bla z malim zuni....je pol skor 2 uri spal ...spet.....je zmazal 2 krožnika juhe in kos kruha ko je vstal...ribice pa mu niso bile najbolj všeč...sem imela filejčke in že celo večnost jih nisem nardila po pariško z zelišči...pa sem dons...a je bil zgleda že kr sit no, je pa gut novica, da grem v soboto k frezerju po res dddooolllgggeeemmm cajt k sestrični v Litiji, pol bomo pa še teto šibnel pogledat, še nismo bli letos , pa še kuhat ne bo treba..no, sej kuham rada...sam pol ...posoda...jao jutta....pozdravljena...lepo, da boš še mal doma s prinčkom uživala...pa naj te pot čimprej pripelje do sanjske službe...drgač pa...zdravje itak najpomembno katjuša...lepo vas je zamedlo urša...ti potepinka...te pogrešamo tamika....super za ples kraljev na snegu. ..moji princi tud čakajo , da bo ta star mal pr volji za na sneg...upam, da prej preden spet zgine ...je neki hripav in smrkav..pa tečen ko no, zdej bo mal malega prevzel imam namen še kuhno posesat in pomit...je že krizno stanje...še posebej k mali okol puza , da se čimprej pozdravi, da vam snegec ne uide
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 18:59:31
|
|
|
|
BarbaraGS
|
katjusa za bozica... nic ne pretiravas. Hudo je ko moras gledat kako se fizicno znasajo nad tvojim otrokom, pa ceprav le otroci. Ti vrtci so res vcasih... da te vse mine, res. Poznam enega fantka, ki je tudi vedno prihajal domov v modricah. Pa fantek tak miren, cartljiv... sam drugi otroci so se malo nad njim znasali, vzgojiteljice pa seveda niso mogle nic. Sej v resnici skoro nic ne morejo, ker ce starsi takih nagajivih otrok ne ukrepajo, pol ne bo spremembe. Na sreco mislim, da se bo nasa znala kar postavit zase in stepst nazaj. Vsaj zdaj je bolj dominantna v svoji druzbici. sunny bravo, jaz bi jim tudi v vrtcu par napela! onassis kolko pa spije cez dan? Mogoce pa je dobra ideja nastavit flasko v posteljico :) bom poskusala tudi sama. Kje pa se kupi merilec vlage? Midva ga vsepovsod isceva.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 19:10:17
|
|
|
|
|
Katjusa za seznam prosim... Tudi mi ga imamo kok smo veseli mislim Lia ga je dobila včeraj prvi zobek je še mala pikica ampak je zobek 06.01.2010 kako lepo na svoj mali rojstni dan ga je dobila
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 19:17:32
|
|
|
|
Onasiss
|
Mi smo se potepali, potem je imel Vito telovadbo, Onasisa ni... spet dela.... ah kar naj.... Barbara....v Obi-ju sem ga kupla Grem narest mlečni gris za večerjo...potem v pa v Mercator po -50% kruh....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 19:19:48
|
|
|
|
Onasiss
|
Cita.... za zobek.... Ajvy...kako je v vrtcu???? jutta...kako Vid? A ima še longeto? A ga nogica kaj boli???? sjmm....ti maš pa pestro... kot sem že 1x napisala....dobr, da zvečer najdeš posteljo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 19:20:46
|
|
|
|
Onasiss
|
AJA... DA NE BOSTE POZABLE NA DOHODNINO... OZ. NA UVELJAVLJANJE DRUŽINSKIH ČLANOV. jAZ MORAM ŠE PRERAČUNAT. čE KATERA , POTREBUJE PROGRAM NAJ POVE.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 19:26:27
|
|
|
|
Jutta
|
Onasiss - Vid je super, glede na to, kako se giba, ga ne boli popolnoma nič. Malo je edino pozabil, da ima spet dve nogici fraj in ko se plazi po stanovanju eno nogico vleče za sabo kot da bi imel še zmeraj longeto gor Drug teden začneva s fizioterapijo, pa bomo tudi to odpravili. PROGRAM ZA DOHODNINO - onasiss jaz bi ga ful rabila, ga lahko pošlješ po mailu? Ful bi ti bila hvaležna.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 19:30:45
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss AJA... DA NE BOSTE POZABLE NA DOHODNINO... OZ. NA UVELJAVLJANJE DRUŽINSKIH ČLANOV. jAZ MORAM ŠE PRERAČUNAT. čE KATERA , POTREBUJE PROGRAM NAJ POVE..... jaz bi prosila...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 19:39:12
|
|
|
|
Onasiss
|
Če bo katera potrebovala pomoč naj pove!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 20:01:55
|
|
|
|
piskot
|
cer. deca spijo, ata na ekreaciji. no po mojem je zdaj ze na pivu. je ful presrecen, ker je zadnjic gledal en dokumentarec, ko so imeli nevemkoliko moskih, pol jih je slo po rekreaciji na kozarec vode, pol pa na pivo. in valjda so tisti s pivom ful bolj zdravi ... tako da zdaj mu ne morem oporekat aja, danes sem bila v DM in tam izvedela da so se plenice pocenile, da imajo zdaj samo 8% davka. se dobro da hodim v trgovine, ce ze dnevnika ne gledam . no in ker jih pri njih se niso pocenili, zdaj vracajo denar vsakemu ki kupi plenice. svasta. aja, pa frizerji morajo tudi menda znizat davek. ta mi sicer ni cisto jasna, ampak okej, naj bo. jutta ja kje si se pa ti potepala? kako z vidovim izpuscaji? katjusa ti tole je pa cista slamparija. pri nas v vrtcu imamo ful sreco, je vzgojiteljica ze stara (bi morala ze v penzijo) in jih ful poslihta. pravi da naj doma delajo kar hocejo starsi, v vrtcu bodo pa tako kot ona hoce. mi je vsec ker je res dosledna. pa tudi to mi je vsec, da jih je v skupini samo 14 in jih lazje nadzorujeta. upam da uredite tole situacijo. kar se pa cunjic tice, je pa tudi martin ze prisel domov s tujimi hlacami ali majico, samo kaj ces, so nam povedali da se lahko zgodi. kako pa naj vesta za vseh 14 otrok kako so bili tisti dan obleceni. mi pac operemo, nesemo nazaj in dobimo tudi svoje lepo oprano in zlikano nazaj. onasis kaksna dohodnina? saj se izpiskov nismo dobili. a je letos kaksen nov rezim?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 20:07:59
|
|
|
|
Maksi1
|
otroški dodatek - mene so danes iz csd opomnili, da je leto naokoli in da moram dat spet vlogo. mogoče bo tole info še katera rabla.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 20:13:17
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Eto prišli domov 20 do osmih in sem ju turbo popedenala in sta že vsak v svoji postelci. Pri prijateljici smo se meli super, je seveda hitro minilo. Moj je šel pa še na en sestanek, jaz pa seveda koj mal sem prečekirat Sjmm kok si pridna Kaj pa če bi kak dan kej skuhala sam v enem piskru? Jaz to večkrat prakticiram in je ful posode manj Pa super za frizerja Piskot super za tako vzgojiteljico , bi mogle bit vse tako dosledne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 20:14:35
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy kako je pri vas? te pogrešamo? Je vse v redu?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 20:15:51
|
|
|
|
Urša08
|
Tanci tebe pa eno veliko dozo drži se, mislim nate, če pa karkoli potrebuješ pa veš kje sem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 20:16:50
|
|
|
|
Urša08
|
Gremn mojo ljubo kuhinjo popedenčkat, pa sej dons pa res nimam veliko dela, par malenkosti pa bo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 7.1.2010 20:24:38
|
|
|
|
črticaa
|
čebela u torek pridem v tvoj konc,... KEJ VEŠ KJE JE USNJARSKA 7 a kje v tvoji bližini,..da me boš mirila aja dobim se z dedkom in babico
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?