4pikice
|
belen- sem vesela, da je tvoja princeska zdrava, saj nisem hotla bit pametna, samo zmotilo me je, ker si napisala, da je Lija bruhala in glede na napisano je vse zgledalo kot naša Lina, ko je zbolela, sama namreč nimam izkušenj, da mi ta mali ne bi kdaj hotli jest, razen sedaj, ko sta zboleli Mi smo tudi s smrkanjem že pri koncu, jesta vsaka za dva, kot, da bi hotle not prinesti izgubljeno. Nisem vam nič napisala, kako je bilo z uvajanjem v vrtcu. Nobenih problemov. Prvi dan smo bili tam 2h, do kosila, pojedli sta kosilo in šli domov, oba z možem sva bila zraven. Sta najmlajši v skupini in edini, ki še ne hodita. Naslednji dan sta doma pojedli zajterk, v vrtec sem ju pripeljala ravno na malico, okoli 10h.Ana je malo pojokcala, ampak, ker je bila Lina ob njej ni bilo panike. Ko je videla Lino jest je še ona jedla. Zaspali sta že drugi dan obe v vrtcu, tako, da sem se kar obrnila in po njiju prišla ob drugi uri. Vzgojiteljica je bila zelo presenečena, ker sta tako nezahtevni, tretji dan je rekla, "sta že naši". No, bomo videli, skrbi me samo zaradi bolezni, ker vprašanje kje sta to kasirali, čeprav ko sem se zanimala, če je še kdo zbolel na podoben način, sem dobila negativen odgovor, je pa takrat razsajala slinavka, ki pa je naše nista dobile. Ta teden bosta še doma, da si maro opomoreta, drugi teden gresta pa spet malo v vrtec. babylove- gleda spanja težko pomagam, razen tega, da sta tudi naši v isti sobici in da celo noč spita že od 2.m. Zelo sta navajeni druga na drugo. Če eni paše spat zaspi, pa četudi še druga čeblja in se oglaša. Če pa katera še ne rabi spanca in to je ponavadi Ana, to vem,ker se začne cmerat, jo vzamem ven jo dam v dnevno, dokler se ne utrudi, potem jo dam nazaj spat. Ana potem še čeblja, včasih še malo postoka, ampak Lina se ne zbudi, če pa se, pa le za kratek čas. U glavnem ne komliciram delam po filingu. Nikoli nisem uletavala v sobo za vsak stokec in sta se navadili. Npr. včeraj. LIna je čez dan spala 2h in to v sobi.Ana je 2x po pol ure zaspala kar na stolčku za hranjenje (na unem, ki se nagne). Zvečer sta šle obe spat okol devetih, Lina je takoj zaspala, Ani se je pa dogajal, ker je nazadnje spala od peti do pol šestih in ni bila zaspana. Začela je kar galsno cmrat pa ni zbudila Line. No, vseeno sem jo dala ven, ker ni bila utrujena. Potem je še v dnevni dogajala do enajstih, postala je utrujemna in sem jo dala spat. V posteljci je še čebljala in zbudila LIno. Ana je zaspala, Lina je bila pa zbujena. Čebljala je in se igrala še kake pol ure, potem je pa tudi ona zaspala. macko- me veseli, da je vse ok Lepo, da ste se začele javljati LL, hedi, sneži4, pikat, gelll,malaf noki, taški, senčka,...kuku, kje ste??