lara light
|
Lepotičke moje, prvič letos tudi od mene lep pozdrav in naj bo eno prijetno, prijazno in veselo 2010 za vse nas!! Pri nas tako lepo in gosto sneži....ooooo, idilično in redko za naše konce, a še dobro, da mi ni treba kam na pot. Otroci (moji še ne ) pa norijo po ulici 4pikice, lepo da ste veliko bolje, hb , to je bilo pa res hudo ...pa sem se jaz tko sekirala, ko je imela le vročino...samo, da je mimo. mf, upam, da se kmalu porihtate,...ko se enkrat hudič prime, zlepa ne spusti...zdaj boste več na zraku/snegu in bo zrak naredil svoje. Jaz sem takoj vedela, da bo kateri zbolel, čim je začelo slabo vreme in smo ostajali precej noter, komaj čakam dneve brez vetra in dežja. snežinkica, za deklici, pridna si, ni kaj dodat! taški, kje si ti? daj povej koliko stvari si čez praznike napekla, postorila, opravila,..saj vem, da si preveč pridna pika, 6. bolezen torej, pa tko nalezljiva, pr nama je pa le po en dobil?? nič mi ni jasno, a naj ostane pri tem, se nič ne tožim blanč, dieta, definitivno! mlinčka, hvala ker tudi v n.letu ne pozabiš gemelli,hvala za lepo presenečenje Vprašam vas, moj fantek ne spi več mirno, tudi čez dan se toži in tlači še bolj kot ponavadi roke in predmete v usta (upam, da končno pride kaj na plano), torej med spanjem se premika prosti steni posteljice in zariva glavo noter, dviguje se, redko se zbudi, bolj cmiha in piha, če ga popravim, pobožam, dam dudo spi naprej....če ne prej zbudi sestrice in jok da jok...a ma od vas kateri tudi take? Pa deklica: med jedjo, po prvih nekaj žličkah, joka. Hrana ji je dobra mislim, le kot, da jo nekaj boli, grlo recimo, ne vem...tako se mi smili, zdi se mi, da bi jedla, pa ne more...morda še ni razpoložena po tej bolezni...Vseeno nekaj poje, a manj kot prej. Pa še to v komentiranje: Ko ju dam spat, odložim v posteljico, spita, čez nekaj minut pa zbudita....ujata..do 22h je najmaj 5x intervencija duda, potem je mir nekaj časa...potem lakota, itd. Ta začetek me zanima, kaj delam narobe? Al sta take sorte? Pika, moj jo grize, beri jo uporablja za učvrstitev dlesni , ji jemlje igrače, jo grobo poboža...se je že zbudila, šibammmm.... Mirno nočko vsem