Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 20:38:57
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dober večer po dolgem času no, sicer me je poln FB, ampak se spodobi, da tudi RR kaj obiščem za nazaj ne bom brala, sem izmozgana od Juretovega prehlada, namreč vsakič, ko bi spal, začne kašljat in potem ni z njegovim spancem nič, pa je siten cel dan do večera, ko je tako utrujen, da ga tudi kašelj več ne prebudi... In kako ste ve, punce moje? ojoj za Jureta in zate mi tudi ne spimo, pa ne zaradi prehlada ampak zaradi zgornjih enkic, pa zaradi scartanosti, ker ko pa gre mami zrave spat pol pa spi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 20:46:51
|
|
|
|
felix7
|
hvala punce jutri je pa veliki dan, ko prva izmed marčevčkov praznujeta 1. rojstni dan
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 20:58:25
|
|
|
|
felix7
|
aja, a se bomo morale me konec marca prestavit na drug del foruma?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 21:15:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 hvala punce jutri je pa veliki dan, ko prva izmed marčevčkov praznujeta 1. rojstni dan jaaaaa, naša bauceka!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 21:16:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 aja, a se bomo morale me konec marca prestavit na drug del foruma? čuj, glede na to koliko klepetamo mislim da sploh nebo potrebe
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 21:17:43
|
|
|
|
|
Hvala za čestitike
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 21:18:22
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 hvala punce jutri je pa veliki dan, ko prva izmed marčevčkov praznujeta 1. rojstni dan bravo bauca prava princa...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 21:18:45
|
|
|
|
leo**tia
|
e,res ne vem al sem jaz nora al pa drugi-ravno me kliče prijateljica 1letne pupe..in mi pravi če sem vidla da ima njihova punčka uhane smo bili tam,ampak nisem opazila in me niti ne zanima..pol pa še pravi da so jo držali ker ni dala preluknjat..seveda ne,če je velika pa ve zakaj se gre..in še mi začne da je jokala in tako naprej.. ..in kaj to mene zanima kako je bilo,mislim res ..in na koncu še pravi..."ja dali smo ji,da ne bo samo tvoja imela uhane""" ...in??kaj naj si mislim na vse to?jaz sem moji dala ampak ne zato ker drugi imajo.in mi je žal da sem ji ker vedno treba pazit da se kje ne zahakla..ona bi ji navesila nek kič..mi je pred dobrih 2meseca kazala neke viseče ma,jutri jaz grem tiji po ene čist male skoraj opazne,drugi pa bi vesili kič???ma res ne vem če je z mano kaj narobe,ali s drugimi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 21:19:09
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dober večer po dolgem času no, sicer me je poln FB, ampak se spodobi, da tudi RR kaj obiščem za nazaj ne bom brala, sem izmozgana od Juretovega prehlada, namreč vsakič, ko bi spal, začne kašljat in potem ni z njegovim spancem nič, pa je siten cel dan do večera, ko je tako utrujen, da ga tudi kašelj več ne prebudi... In kako ste ve, punce moje? za Jurčka da bo čim prej zdrav...tebi pa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 21:30:07
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: felix7 hvala punce jutri je pa veliki dan, ko prva izmed marčevčkov praznujeta 1. rojstni dan bravo bauca prava princa... kako čas gre..........
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 21:39:23
|
|
|
|
tasa_m
|
Grem spat, ker grem jutri na en važen obisk!! LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 21:40:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Grem spat, ker grem jutri na en važen obisk!! LAHKO NOČ! Jaz tudi...na obisk in spat! LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 21:47:09
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Grem spat, ker grem jutri na en važen obisk!! LAHKO NOČ! Nočko pa uživajte jutri na obisku
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.1.2010 23:56:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Naj mi nekdo pove kaj je na maminih rokah takega ,da mora otrok zaspat na rokah in to sede ,ko je do sedaj skoz sam zaspal?Res me zanima kaj hudiča ,ga je pičlo v rit. Na mojih rokah še ni zaspal odkar ga imamo , no mogoče enkat-dvakrat, ko je bil še čisto frišen Nika isto. Ima pa zato manijo na joško.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.1.2010 0:03:35
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Naj mi nekdo pove kaj je na maminih rokah takega ,da mora otrok zaspat na rokah in to sede ,ko je do sedaj skoz sam zaspal?Res me zanima kaj hudiča ,ga je pičlo v rit. Na mojih rokah še ni zaspal odkar ga imamo , no mogoče enkat-dvakrat, ko je bil še čisto frišen Nika isto. Ima pa zato manijo na joško. Da boš vedla men tud skoz za joško grabi samo ne da bi zizo ampak ,da bi se na noge postavo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.1.2010 0:10:03
|
|
|
|
PERSIDA
|
za Jureta in za mamico in vse tiste ,ki doživljamo kristosove muke
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.1.2010 0:13:52
|
|
|
|
PERSIDA
|
NIKICA sedaj je čas ,da ti voščim za tvojo 11 obmesečnico.Bodi zdrava in vesela . Anže in Tomaž ,pa ti pošiljata 11 poljubčkov.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.1.2010 6:59:37
|
|
|
|
spps
|
tortica za 1. rd anžeta in tomaža ter šopek rož za njuno pogumno in pridno mamico
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.1.2010 7:44:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps tortica za 1. rd anžeta in tomaža ter šopek rož za njuno pogumno in pridno mamico podpissss!! Pa to kar dupli !! Vse najboljše
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 7.1.2010 7:49:37 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.1.2010 7:44:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA NIKICA sedaj je čas ,da ti voščim za tvojo 11 obmesečnico.Bodi zdrava in vesela . Nikica pikica še od naju iskrene čestitke. Zdaj pa zaštartaj proti enki
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 7.1.2010 7:45:07 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.1.2010 7:45:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tomaž in Anže VSE NAJBOLJŠE ZA VAJIN PRVI ROJSTNI DAN!!!! Vama želita Valentin z mamico
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.1.2010 7:46:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA NIKICA sedaj je čas ,da ti voščim za tvojo 11 obmesečnico.Bodi zdrava in vesela . Nikica pikica še od naju iskrene čestitke. Zdaj pa zaštartaj proti enki se podpišem! Jeeeee!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.1.2010 7:47:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro! Zunaj pa tako sneži, da joj. Vse je belo, avta sploh ne vidim. Noč katasrofalna, samo jamranje in tako.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.1.2010 7:50:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! Zunaj pa tako sneži, da joj. Vse je belo, avta sploh ne vidim. Noč katasrofalna, samo jamranje in tako. OBJEMČKIIII
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.1.2010 8:06:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! Zunaj pa tako sneži, da joj. Vse je belo, avta sploh ne vidim. Noč katasrofalna, samo jamranje in tako. OBJEMČKIIII Pa pri vas? Ste bolje spali?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.