Nepoznana
|
Jaz sem že tudi "šla spat", ampak se je Vita zbudila in se začela pogovarjat. Sem jo hotla nazaj uspavat, pa bolj ko sem jaz njo mirila, glasneje mi je razlagala in brcala dekno s sebe. In sem jo lepo dala v posteljico, da se zmeni kar se ima, jaz pa nazaj na računalnik . Upam, da bo kmal pripravljena spat. Jutri imamo namreč cepljenje pa pregled in moramo biti ob pol devetih tam - naša dama pa rada dolgo spi, tko da jo bo treba najbrž zbudit in bohsigavedi kakšne volje bo, ko ne bo naspana . Dejte mi povedat, a je res, da z otrokom, ki je cepljen neki časa ne smeš ven, na sprehod? Kako dolgo? JaLuca, čestitke za vselitev! Ti prav zavidam, ampak pošteno privoščim! Jullie, pa ti si carica! Sončnice z metuljčkom, oranžno- rjava ogrlica ... Mi je že rahlo nerodno, da sem limala mojo ubogo ploščico, ko vidim, kakšni stručkoti ste...No, ampak, če pa ne bi nalimala, ne bi vedela. Hja, prtički pa vedno prav pridejo, sej veš, če se s servetno ukvarjaš. Jih proda(ja)š?