|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
6.1.2010 22:19:09   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Eh, mene so pa mel hormoni napadli, sem prijateljici odgovorila na mail, pa kar jokat začela (za brez veze), tko da grem, ker nisem niti za 0 na 1 user posted image Dolgo in mirno nočko user posted image

party breaker user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
6.1.2010 22:21:04   
baby blue
Men so tud začel lasje izpadat... Povsod jih je dost pa po oblekah pa v Lanini pojstli še za modrcam jih mam pa še Lana mi jih par ven populi...

Zdej grem pa pogledat kva jo matra

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
6.1.2010 22:21:39   
veselka
js sm pa dons mačko cepit pelala, pa me je vet razveselil, da moram obe na dieto dat user posted image nič več slastnih konzervic

no, pol sem šla pa še v H&M pa zapravla za novo rundo garderobe za našo damo user posted image sem kr št. 80 kupla user posted image , da ne bo treba prekmal spet user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 6.1.2010 22:22:05 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
6.1.2010 22:23:40   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

js sm pa dons mačko cepit pelala, pa me je vet razveselil, da moram obe na dieto dat user posted image nič več slastnih konzervic

no, pol sem šla pa še v H&M pa zapravla za novo rundo garderobe za našo damo user posted image sem kr št. 80 kupla user posted image , da ne bo treba prekmal spet user posted image

zdej ti bo pa dolgčas,razen če še novo robo od Mothercare počakaš user posted image

No, pa lahko noč drugič user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
6.1.2010 22:28:47   
veselka

zdej ti bo pa dolgčas,razen če še novo robo od Mothercare počakaš user posted image

No, pa lahko noč drugič user posted image

klinc, je treba parket v dnevni položit

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
6.1.2010 22:31:29   
anitka7

Eh, mene so pa mel hormoni napadli, sem prijateljici odgovorila na mail, pa kar jokat začela (za brez veze), tko da grem, ker nisem niti za 0 na 1 user posted image Dolgo in mirno nočko user posted image

party breaker user posted image

špilfrderbr user posted image user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
6.1.2010 22:34:39   
jullie

IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana

Ooooooo, barika, sem takoj vedela, da sem tole prelepo ogledalo že nekje videla in omedlevala ob poservetkani plošči za mamo (+ flaša olja, ne user posted image ).  Tam nisem hvalila, ti pa zato tu povem, da je oboje superuser posted image user posted image !

Hvala tudi drugim puncam za pohvale...imam takoj malo manj slabe vesti user posted image

Sicer smo pa mi že s sprehoda - sem jo kar v voziček dala, pa je kar šlo. Vita je uživala sto na uro in kmalu zaspala, tako da sva si midva še privoščila kavico na terasi gostilne user posted image . Matr, smo potrebn kofeta, ne user posted image .

user posted image hvala, hvala ...sej mi lahko na ZS poveš, kdo si tamuser posted image aja, pa tam se ne sme baje preveč citiratuser posted image

..a dej nehajte na OZ ste tudi..zakon..js sem bla tam par let..odkar so se pa preselile sem pa bila samo parkrat..pišem in kažem pa nič več..se mi ne da..
..a da se ne sme več citirat?..zanimivo user posted image

nekaj mojega, samo zadeve so že stare, nove so samo žabe za Martinovo sobo (več imam pa na moj.album)

http://picasaweb.google.si/junki81/Nakit?authkey=Gv1sRgCKbInIelyLXwOA#
http://picasaweb.google.si/junki81/ServetnaTehnika?authkey=Gv1sRgCO3w5LX_q7-uzwE#

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
6.1.2010 22:34:58   
neli04
sem rabila kar par minut,da sem vas prebrala,madona ste bile pridne.
anže od 21,00 spi,jaz pa sem malo pospravila,dala perilo prat,zdaj pa sedim tukaj in berem...pa pišem.
menda bo še drug teden sneguser posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
6.1.2010 22:34:58   
baby blue
Midva bova šla pa naslednji teden k bo nakazilo mal v akcijo za cunje... Mal zame mal za mojga pa mal za našo sladkorčico...

Oooooo pa je le zaspala... Sem ji rekla da spetembrčki že spijo, dasamo ona še galami in da se bova jutr smejale pa čebljale... user posted image user posted image

Tako da za danes se poslavljam, nighty night user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
6.1.2010 22:35:09   
anitka7

jaz mam zadnje čase kr taka obdobja k bi kr jokala...pa sem ful optimist in flegmatik...sam zgleda da se mi je ful stvari nabral pa kr nekak ne sfolgam spucat user posted image k da bi se predporodna depresija vlekla v poporodno user posted image user posted image še dober da me v obrokih prime

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
6.1.2010 22:40:19   
JaLuca

IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

Anitka, kter dan naslednji teden bi ti odgovarjalo user posted image Torek, sreda - če bo vreme user posted image

vseen kdaj....sam da ne bo kakšen sneg user posted image

ugotavljam da morm nujno k frizerju...narastek tak da je kr hudo user posted image pa še prejšnjič mi je namest blond ratal bl zlato-oranžn user posted image tko da dvojni narastek..in to verjetn ni prjel zarad hormonov,porod in dojenje...grozna sem user posted image zdaj pa iščem kakšno kul frizuro še...ma kakšna kakšno idejo kje bi najdla

lasuljo.......če bo izpadanje nadaljevalo v takem tempu, mi edino samo še to pomaga.

a teb tud? zdej mam spuščene lase, da prekrije vse luknje user posted image

So mi obakrat po 3 mesecih od poroda izpadali, samo kako mi zdaj pa še nikoli, še v njegovi plenici najdem las, pa jih imam v čop spete doma, če pa grem ven pa si kar kapo na glavo denem.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
6.1.2010 22:46:10   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

Da se vam malo javim, v glavnem selitev uspela, čeprav še je treba marsikaj storiti,  sva še imela predajo ključev, pa še goro birokracije.

V glavnem sem skozi v pogonu, J in L pa imam še ta teden doma, ker ponoči ful kašljata, čez dan pa nič, tako da zdaj res nimam 5 min časa, pa še sama sem zdaj, je ati v službi.

Andraž pa je tudi vredu, razen ponoči še je dodal 3 podoj, čez dan pa jema na 2 uri, zaspi pa max za 15 min po podoju, če pa zaspi za pol ure je pa raj. Zvečer pa mi zaspi ob 20 do 20.30 ure, tako kot J in L. Tudi mi ogromno ven zbljuva in to kar sesirjenega mlekeca, pa čeprav kar kupčke podirava.
Najrajši pa se hraniva leže. Še vedno se samo dojiva, čajeka tudi nisva še probala, ker je tak vsaki 2 uri plenica fejst polna, pa še vsaki dan kakava, redko, da kateri dan ne, samo potem je naslednji dan vsaj 4x kokretno pokakan.

Danes je ati dal J in L na sanke, jih privezal na vozeka, pa so šli kar tak na sprehod.

Glede avtosedežev imam boljše v tistem avtu ki se največ vozijo, slabše kakovosti pa v drugem, saj 6 avtosedežev veliko stane..žal.

Saj se vas prebrala, pa sem mislila marsikaj komentirati, pa sem pozabila kaj. Sem čist pozabljiva.

mal berem nazaj....
JaLuca čestitke za selitev user posted image user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
6.1.2010 22:47:29   
jullie
..danes sva s Karlo bile pri P na pregledu za 3 mesec (sicer z malo zamudo)..cepljenje je junaško prestala..ja pa malo slabokrvna (po meni verjetno) in je dobila železo..bljakuser posted image user posted image

..še mere za seznam: 5490g in 60,5cm

zdej vas grem pa še malo brat..ste se danes spet razpisale..

aja... Barika in Nepoznana imam ogromno servet, če kaj slučajno rabita..

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
6.1.2010 22:54:34   
polari
Kaj bi ve lahko bolj počasi pisale????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sploh skozi ne pridem......user posted image user posted image user posted image Kolko je že ura.......!

Nepoznana, in vse ostale, ful lepo delate...jaz na žalost tudi nimam žilice za take stvari....

Midva sva bila danes tudi na sprehodu......kak je pasalo! Saj po ulicah itak ni več snega...sveži luft pa itak paše....

Enej se še nič ne dviguje....edino, ko ga vzamem iz ležalnika, že malo pokaže, da gre ven, se malo gor naredi, pa rit v luft....druga pa nič, samo z rokicami prijema stvari.....

Hahahaha, se moram kar malo nasmejat.......doma imamo septembrčke, pa že delamo teste......user posted image user posted image user posted image smešno mi je......saj še malo, pa ga bom tudi jaz morala naredit....user posted image user posted image user posted image

Harryja Potterja sem tudi jaz gledla.....:) BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG fan.....vse knjige vem na pamet....:)
Trenutno sem pri Will in Grace...user posted image user posted image user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
6.1.2010 22:57:32   
veselka
jullie a pa to je redno, da vzamejo kri in vodo? ker moji niso nič pri 3 mesecih, pa za naslednji teden tud nisem dobila nobenih napotkov za karkoli user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
6.1.2010 23:02:27   
jullie

jullie a pa to je redno, da vzamejo kri in vodo? ker moji niso nič pri 3 mesecih, pa za naslednji teden tud nisem dobila nobenih napotkov za karkoli user posted image

..ja pri nas mislim, da je..so sinu tudi lani pri treh mesecih vzeli urin in kri...

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
6.1.2010 23:07:04   
Nepoznana
Jaz sem že tudi "šla spat", ampak se je Vita zbudila in se začela pogovarjat. Sem jo hotla nazaj uspavat, pa bolj ko sem jaz njo mirila, glasneje mi je razlagala in brcala dekno s sebe. In sem jo lepo dala v posteljico, da se zmeni kar se ima, jaz pa nazaj na računalnik user posted image . Upam, da bo kmal pripravljena spat.

Jutri imamo namreč cepljenje pa pregled in moramo biti ob pol devetih tam - naša dama pa rada dolgo spi, tko da jo bo treba najbrž zbudit in bohsigavedi kakšne volje bo, ko ne bo naspana user posted image .
Dejte mi povedat, a je res, da z otrokom, ki je cepljen neki časa ne smeš ven, na sprehod? Kako dolgo?

JaLuca, čestitke za vselitev! Ti prav zavidam, ampak pošteno privoščim!

Jullie, pa ti si carica!user posted image Sončnice z metuljčkom, oranžno- rjava ogrlica user posted image user posted image ...

Mi je že rahlo nerodno, da sem limala mojo ubogo ploščico, ko vidim, kakšni stručkoti ste...No, ampak, če pa ne bi nalimala, ne bi vedela.

Hja, prtički pa vedno prav pridejo, sej veš, če se s servetno ukvarjaš. Jih proda(ja)š?

25.9. Vita
rojstvo: 52cm, 3600g, og 35cm
1. mesec: 54cm, 4460g, og 36,8cm
3. mesec: 62,5 cm, 6410g, og 40 cm

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
6.1.2010 23:13:12   
Mož*
Dober večer!
Naš je še vedmo buden. Uf, kako je Klemen popoldne težil. Brez zveze se je drl, pa še sedaj ne vem, zakaj. Neutolažljivo. Kaj ste včeraj rekle, da septemberčki malo jokajouser posted image user posted image user posted image ?
Smučara je prispela iz Italije z ogromnim pokalom, ki ga je prejela kot druga najboljša mlajša mladinkauser posted image user posted image ; jutri zjutraj pa potuje dalje, ker ima konec tedna 2 VSL tekmi.

Punce, ve ste pa res ustvarjalne in prave umetnice.
V SN bi bilo meni daleč najbolje v torek ali četrtek. V ponedeljek imamo 2. cepljenje, v sredo pa svet zavoda, kjer sem članica.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
6.1.2010 23:14:45   
veselka
jullie user posted image

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
6.1.2010 23:16:09   
barika

Anitka, kter dan naslednji teden bi ti odgovarjalo user posted image Torek, sreda - če bo vreme user posted image

ugotavljam da morm nujno k frizerju...narastek tak da je kr hudo user posted image pa še prejšnjič mi je namest blond ratal bl zlato-oranžn user posted image tko da dvojni narastek..in to verjetn ni prjel zarad hormonov,porod in dojenje...grozna sem user posted image zdaj pa iščem kakšno kul frizuro še...ma kakšna kakšno idejo kje bi najdla

eh ne rabiš frizure, kr roza dej gor pa bo user posted image user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
6.1.2010 23:18:59   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: jullie

s sliko na plano user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
6.1.2010 23:19:00   
veselka

eh ne rabiš frizure, kr roza dej gor pa bo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
6.1.2010 23:21:35   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: jullie

s sliko na plano user posted image user posted image user posted image user posted image

kolk pa ti fehtaš user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
6.1.2010 23:23:59   
jullie
..punce to ej blo že več kot 2 leti nazaj..mi je kar nerodno, ker nimam nobene nove zadeve..no, kot sem že rekla žabe so edino, ker sem jih ''mogla'' naredit za v otroško sobo user posted image ..drugače pa res nimam časa..občasno še za koga naredim unikatna vabila..vam bom dala še link od albuma..

nepoznana imam servetke za menjat, če pa nimaš nič pa ti jih lahko tudi dam..poglej v album.. tam mam prav album servetk za menjavo..samo nimam pa vseh slikanih..
http://www.mojalbum.com/jullie

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
6.1.2010 23:24:29   
Mož*

jullie user posted image

Ej, nisem jullie, ampak vem, da ni običajna kontrola vode in krvi že pri treh mesecih, razen če kaj specialnega iščejo ali če je otrok, npr. nedenešen.

Po cepljenju ni potrebno biti noter, mirno greš lahko na sprehod (edino neposredno po cepljenju, pol ure, je potrebno še počakati v čakalnici, ampak to je druga tema.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

umivanje zob
Lelly28 RR

kolikokrat dnevno svojemu malčku umijete zobe?

1x (31%)

2x (56%)

nikoli (6%)

po vsaki jedi (3%)

otrok je že dovolj star, da sam umiva zobe (3%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!