|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
6.1.2010 17:31:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

eno user posted image : ali katera ve, kje bi lahko kupila svileno cvetje - gerbere? vrtnic in kal je povsod polno, gerber pa še nisem našla user posted image

pojma nimam

Ej, sem se spomnila nečesa - tule bi znali imeti tudi gerbere:
http://www.bonsai-si.eu/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
6.1.2010 17:31:49   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Varja pa niti pod razno noče hodit po snegu, se boji, ali kaj jaz vem kaj...samo opa ali pa v vozičekuser posted image

Očitno je tvoja Varja bolj moj tip... user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
6.1.2010 17:49:11   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

dan
evo nism zdržala domauser posted image , ne včeri ne dons, sm se švercala s prevoziuser posted image

dons sm kupla une škornje k jih je Jana pokazala, une bež, so full dobre. so mi že vsi govoril da si naj že nabavim ene škornje k sm do zdej v supergih okol skakala pol sm mela pa vse nogavice mokreuser posted image .Jana hvala, da si jih pokazalauser posted image
grem brat mal za nazaj, če se ne bo mali prej zbudu

Potepuhinja user posted image
Hehe, a si jani81 "spalila" škornje? Hec, hec user posted image

ahauser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1128
6.1.2010 20:00:10   
suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Varja pa niti pod razno noče hodit po snegu, se boji, ali kaj jaz vem kaj...samo opa ali pa v vozičekuser posted image

Gaja sicer hod po njem sam šlatat ga pa ne upauser posted image

eva ful rada hodi po snegu, sam prijet ga pa noče. če je slučajno brez rokavic in pade, bo raje sedela v snegu in čakala, da jo kdo dvigne, kot da bi se sama pobrala in dala roke v sneg user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
6.1.2010 20:02:56   
suzy85

eno user posted image : ali katera ve, kje bi lahko kupila svileno cvetje - gerbere? vrtnic in kal je povsod polno, gerber pa še nisem našla user posted image

pojma nimam

Ej, sem se spomnila nečesa - tule bi znali imeti tudi gerbere:
http://www.bonsai-si.eu/

hvala, bom vprašala!

sicer sem ugotovila, da jih imajo v trgovini dar d.o.o. blizu kopra, pa mi je malo daleč se dol vozit, pa še s.p. bi mogla met user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
6.1.2010 20:59:23   
Anonimen
Tilči hvala da si nas spomnila za un obrazec, jest bi čist pozabila

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1131
6.1.2010 21:17:06   
Anitka
Čer, evo spet mene user posted image

Bom res probala kaj več napisati od zdaj naprej, samo me jezi, ker ko pišem post imam vse v tistih šifrah - glede barve, smajlija... Zato bo smajlijev nekoliko manj, pa citiranju se bom izogibala
user posted image
Sem Galu danes nabavila - mi jo je dala kolegica - črno redkev katero sem izdolbla in dala notri med, katerega mu bom od jutri naprej dajala po žlički proti kašlju, ker mi je spet začel kašljati. Baje fan pomaga pa bomo videli.
Pa bila sva v Žilniku - tudi midva he he in sem si nabavila ene gležnarje bolj v kavbojskem stilu.
Sicer pa me danes še čaka naslednji kup likanja, a še ne vem, če bom pri volji, ker si moram sušit še lase pa malo dnevno pospravit. Sva bila danes z Galom pri prej omenjeni kolegici, ki ima mesec dni starejšega sina in je bila full začudena, da naš fantolin tako dosti in lepo govori. Sem kar malce sijala od sreče in ponosa nad našo klepetuljo, ki je res pravi papagaj, saj ponavlja in ponavlja vsako besedo. Pa danes je bil tako posrečen, ko sem ga pokukala skozi okno v vvrtcu in mi je zaklical "Nita odi" (Anita pridi)user posted image

NIA upam, da boš kmalu našla kakšno službo, glede predšolske vzgoje pa kar probaj v Ljutomeru naredit tečaj. Poskusit ni greh, če imaš občutek, da bi bil ta poklic zate. Pa tečaj sploh ni noben bav bav.

ŠPELIN@ tvoj Gregi pa je facko s temi znamkami. Pa pestke, da se čimprej pozdravite.

TILČI hvala res za opozorilouser posted image

SUZY glede gerber pa ti žalne znam pomagatuser posted image

Aja glede hoje po snegu - Gal bi kar naprej gazil po njemuser posted image

JANA upam, da težave s kožo čimprej odpravite in da ne gre za kakšno alergijo.

NINA7 ti pa imaš res prava sončka pri hiši. Velikokrat občudujem vaše fotke in takrat se mi kar zalušta kakšna sestrica za Gala. Aja kakšne kapljice to daješ in za kaj? Sem malo firbecuser posted image

Evo pa je ratal mini romanuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
6.1.2010 21:24:44   
Anonimen
Anitka a tebe kliče po imenu? Ker Gaja mene noče mami ampak Nina, pa jo skoz popravljam pa nčuser posted image
Bio Gaia kapljice, to so probiotične pa krepijo imunski sistem, Gaja je mela zdele kr naprej ene probleme, pa 3x v treh mesecih AB, upam, da bojo pomagale.
Lepo, da si si vzela časuser posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1133
6.1.2010 21:26:05   
Anonimen
aja hvala, pol pa kr hitro ti še engauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1134
6.1.2010 21:26:56   
Anitka
Ja Nina zadnje čase me kliče bolj po imenu - Nita, Anitauser posted image user posted image Mu je ratalo nekak bolj zanimivo.

A tako, no upam, da bodo kapljice kaj pomagale in vam zdravje ne bo več nagajalo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
6.1.2010 21:28:47   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ja Nina zadnje čase me kliče bolj po imenu - Nita, Anitauser posted image user posted image Mu je ratalo nekak bolj zanimivo.

A tako, no upam, da bodo kapljice kaj pomagale in vam zdravje ne bo več nagajalo.

no fajn da nism edina, a pol sva moderne mamiceuser posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1136
6.1.2010 21:33:54   
tally
čer čer user posted image

končno se javljam v novem letu user posted image .

sploh več ne sledim kaj se dogaja tukaj gor. prebrala sem zadnjo stran o snegu user posted image in lahko rečem da Emilija rada hodi po snegu in se ga tudi dotakne in reče da je(oce, oce) vroče. user posted image danes so bili v vrtcu zunaj na snegu in je rekla vzgojiteljica da je bila čisto navdušena , kr ni hotla it noter.

drugače je tudi prava klepetulja in ponavlja vsako besedo, tako da morava ful pazit kaj govorivauser posted image .

jaz sem še kr, cukr mi kljub inzulinu še nagaja, tko da komi čakam da bo konec tega pikanjauser posted image .

< Sporočilo je popravil tally -- 6.1.2010 21:40:07 >

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
6.1.2010 21:40:45   
Anitka

Jpuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
6.1.2010 21:42:11   
tally

user posted image user posted image user posted image mojo sestrično tamala tut kliče po imenu, Emilija pa mene mamica al pa mamči user posted image . važno da vejo koga poklicat a ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
6.1.2010 21:44:41   
tally
nina7 tvoja dva sta pa taka cukrčka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
6.1.2010 21:54:38   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: tally

user posted image user posted image user posted image mojo sestrično tamala tut kliče po imenu, Emilija pa mene mamica al pa mamči user posted image . važno da vejo koga poklicat a ne user posted image

Tako je

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
6.1.2010 21:55:14   
Anitka
Zdaj bom pa rekla le še - nočko user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
6.1.2010 21:57:02   
tally

Zdaj bom pa rekla le še - nočko user posted image

nočko pa lepo spite

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
7.1.2010 7:24:39   
špelin@
Dobro jutro user posted image

O vidim, da je bilo nekaj večernega čvekca user posted image

Jaz razmišljam, da bi danes peljala Gregca do P, ker je bio včeraj na trenutke prav grozljivo, kako mu je piskalo oz. kako je hropel user posted image Sicer je bilo vsakič po Ventolinu bolje, ampak ne morem mu ga nonstop šopat, potem pa vmes po nekaj ur hrope... user posted image
Zaenkrat še spi in lepo diha, ampak piskat mu začne, ko se zbudi, še posebej, ko se kaj razburi ali divja sem in tja.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
7.1.2010 8:26:14   
suzy85

Dobro jutro 

O vidim, da je bilo nekaj večernega čvekca

Jaz razmišljam, da bi danes peljala Gregca do P, ker je bio včeraj na trenutke prav grozljivo, kako mu je piskalo oz. kako je hropel Sicer je bilo vsakič po Ventolinu bolje, ampak ne morem mu ga nonstop šopat, potem pa vmes po nekaj ur hrope...
Zaenkrat še spi in lepo diha, ampak piskat mu začne, ko se zbudi, še posebej, ko se kaj razburi ali divja sem in tja.

jst bi ga na tvojem mestu verjetno peljala. boš vsaj vedela pri čem sta. da bo hitro boljše!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
7.1.2010 8:33:59   
suzy85
jst se morm pa danes naročit na ultrazvok žolča. me že od petka matra in sem šla včeraj do zdravnika in pravi, da lahko da je samo vnet ali pa imam pesek. kamni ziher niso, ker bi me bolj bolelo. bomo videli, kaj bo ultrazvok pokazal

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
7.1.2010 8:53:39   
špelin@

jst se morm pa danes naročit na ultrazvok žolča. me že od petka matra in sem šla včeraj do zdravnika in pravi, da lahko da je samo vnet ali pa imam pesek. kamni ziher niso, ker bi me bolj bolelo. bomo videli, kaj bo ultrazvok pokazal

Ojej, upam, da ni hujšega user posted image user posted image user posted image Pazi nase!!!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
7.1.2010 8:56:06   
špelin@

Čer, evo spet mene user posted image

Bom res probala kaj več napisati od zdaj naprej, samo me jezi, ker ko pišem post imam vse v tistih šifrah - glede barve, smajlija... Zato bo smajlijev nekoliko manj, pa citiranju se bom izogibala
user posted image
Sem Galu danes nabavila - mi jo je dala kolegica - črno redkev katero sem izdolbla in dala notri med, katerega mu bom od jutri naprej dajala po žlički proti kašlju, ker mi je spet začel kašljati. Baje fan pomaga pa bomo videli.
Pa bila sva v Žilniku - tudi midva he he in sem si nabavila ene gležnarje bolj v kavbojskem stilu.
Sicer pa me danes še čaka naslednji kup likanja, a še ne vem, če bom pri volji, ker si moram sušit še lase pa malo dnevno pospravit. Sva bila danes z Galom pri prej omenjeni kolegici, ki ima mesec dni starejšega sina in je bila full začudena, da naš fantolin tako dosti in lepo govori. Sem kar malce sijala od sreče in ponosa nad našo klepetuljo, ki je res pravi papagaj, saj ponavlja in ponavlja vsako besedo. Pa danes je bil tako posrečen, ko sem ga pokukala skozi okno v vvrtcu in mi je zaklical "Nita odi" (Anita pridi)user posted image

Facko mali user posted image user posted image user posted image

Meni je stara mati v otroštvu dajala v izdolbeno črno redkev sladkor (se naredi notri en tak sirup). Naj bi bilo proti vročini.

Le oglasi se kaj bolj pogosto user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
7.1.2010 8:56:45   
špelin@

Mene mala pika občasno kliče po imenu, afna mala user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
7.1.2010 8:57:26   
špelin@

čer čer user posted image

končno se javljam v novem letu user posted image .

sploh več ne sledim kaj se dogaja tukaj gor. prebrala sem zadnjo stran o snegu user posted image in lahko rečem da Emilija rada hodi po snegu in se ga tudi dotakne in reče da je(oce, oce) vroče. user posted image danes so bili v vrtcu zunaj na snegu in je rekla vzgojiteljica da je bila čisto navdušena , kr ni hotla it noter.

drugače je tudi prava klepetulja in ponavlja vsako besedo, tako da morava ful pazit kaj govorivauser posted image .

jaz sem še kr, cukr mi kljub inzulinu še nagaja, tko da komi čakam da bo konec tega pikanjauser posted image .

user posted image user posted image user posted image glede sladkorne. Saj bo mimo in boš lahko mirno zadihala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?