|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
5.1.2010 23:35:46   
jullie
..so dobre te na sliki, samo js ne nosim pet.. imajo pa drugače res odštekane modele..

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
5.1.2010 23:36:12   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

tulpek če se ne motim si pred kakimi tremi tedni ti eno stran od neke trgovine sem napopala..spomnim se samo, da so imeli pisane žabe- leggins za tamale..blo je kake tri tedne nazaj..zdaj pa je ne najdem več..si bla ti??

jst sem prilimala en link.

http://www.ribaracarak.si/

Sem ravno včeraj naročila eno zadevco. Drugač pa že mam ene njihove žabice in puloverček. Men so kul stvari.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
5.1.2010 23:38:00   
tulpek
Tole? http://www.ribaracarak.si/rrr/category.php?id_category=22

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
5.1.2010 23:38:38   
škorpijončica
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Veselka kok so lepe mačke:)

Jst sm pa danes bla čist iz sebe- kuhala kosilo pa 3 lonce sem imela na štedilniku ko se je tamala tako začela drt, da nism vedla kaj čm narest- pustit vse skupaj, da se zažge pa vzet Nio k sebi, al kuhat dalje kar je itak nemogoče ker ob takem dretju še mislt ne morš kaj šele, da bi omako posolil namesto pocukraluser posted image groza! Moj se je šel pa ravno tuširat in ko je prišel izpot tuša, sva bile že obedve v histeričnemu joku...vsake tok časa se mi čist utrga..

Zakaj pa ne odstaviš loncev s štedilnika, al pa ga ne ugasneš? Tko si boš prihranila, kakšen histeričen napad manj. Vzem si ga na izi user posted image user posted image

Hja, saj se strinjam, da je blo vse skupaj čist po nepotrebnem, ampak že tako je bil slab dan potem pa še to..me je tok sprovociral vse skupaj, da sem mogla nekak to vn dat..pa sva jokale v duetu, tud to se pri nas dogaja.. Hvala za objemčke pa veš, da bi si ga tud jst rajši vzela na izi ampak včasih mi stvari malo preveč pridejo do živega.. Težko razložit, vem, sliši se neumno..včasih se mi zdi, da sta dve roki premalo, ko imaš otroka..
Kuhala sem pa zrezke, pire krompir in špinačo in sm vse ugaslna pa je potem dragi rešil kar se je od kosila rešit dalo..

Zaspala je, jst grem pa tudi v posteljo. Lahko noč pa lepe sanje.

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
5.1.2010 23:39:02   
tulpek
Altaja, sem pomislila, da bi lahko bila ti in ta stran. So lepe stvari, boljše da ne gledam...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
5.1.2010 23:39:41   
jullie

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Mož, js prej še rib nisem, med nosečnostjo sem jih, zdaj bom pa spet svobodno zadihala brez njih user posted image

tulpek če se ne motim si pred kakimi tremi tedni ti eno stran od neke trgovine sem napopala..spomnim se samo, da so imeli pisane žabe- leggins za tamale..blo je kake tri tedne nazaj..zdaj pa je ne najdem več..si bla ti??

po moje nisem bila js, ker se ne spomnim user posted image user posted image user posted image

Se bo pa verjetno našla in javila taprava....

.. ma ja.. ni panike... samo cena teh legic me je zanimala, ker sem js kupila na ebayu enake in to ful poceni..vem pa, da sem jih nekje na eni slovenski strani videla..

takole igledajo (če bi se katera spomnila strani) http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180442671144&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
5.1.2010 23:40:40   
jullie
ja, ja prava je ..hvala user posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
5.1.2010 23:41:11   
altaja
hmmmm... zdej sem pa jezna user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
5.1.2010 23:41:59   
tulpek
Škorpijončica, super podpis... sem sama razmišljala o podobnem, ampak ker imam že toliko napisanega, sploh ne bi prišlo do izraza. Zdaj se pa čim večkrat oglasi, da ne bomo pozabljale. Js danes sem, po kar nekaj dnevih rednega jemanja user posted image .

Lahko noč... ampak sploh nisem zaspana user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
5.1.2010 23:47:04   
jullie

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

hmmmm... zdej sem pa jezna user posted image

..pa ti moram povedat, da ti nisem pripopala poceni strani user posted image ..js sem jih kupila za 3,15 evra user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
5.1.2010 23:47:26   
škorpijončica

Tulpek
, saj ideja je bila v bistvu tvoja- ker so punce  jamrale, da pozabijo na kapljice sem se spomnila na tvoj podpis pred kratkim -delaj keglove vaje- pa sem dodala opomnilnik v podpis. Saj jst sm pa res vsak dan na forumu, tko da zdaj bodo vsi septembrčki dobil AD3-sam če me pa enkrat ne bo, boste pa rekle, da sm jst kriva, da ste pozabileuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
5.1.2010 23:48:46   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Mož, js prej še rib nisem, med nosečnostjo sem jih, zdaj bom pa spet svobodno zadihala brez njih user posted image

jaz jih pa tudi med nosečnostjo nisem

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
5.1.2010 23:49:44   
barika

Barika kolk si dala za skibootse..js sem podobne kupila pred dvema letoma v Tomasu pa so mi prevelike..so 3 številke združene 38-40 al nekaj takega..aja, pa kje si jih kupila..vem, da sem jih nekje že videla..

kupla sem jih v sport 2000 (najbolj nametana rgovina ever) 20€, imajo jih pa tivid intersportu user posted image

na jogo nisem šla, ker je imel T. reakcijo na cepljenje, potrm mu je pa še M. solidarnostno se pomagal dret. tak da sma oba popokala in smo šli ven, na sneg.
Glava me je nehala bolet - hvala za skrb, sem na coldrexu, ker imam še en tečen nahod.user posted image

Pohanje, pa jem samo pri stari mami, ker druga skor da ne zna nardit, jaz pa delam meso skoraj na nič maščobe. sem pa danes nekaj na hitro skuhala, pa bo še za jutri user posted image , kao golaž, samo da sem dala not piščančje meso in pelate, ostalo pa isto. pa kruh zraven, ker nisem sužnja kuhanja (niti časa nimam), pa če naredim kakšno juho, jemo to, pa meso ven in kak pommes frites,,če juha ostane nardim nasldnji dan kej zraven, jutr bo zram tega golaža pire, pa take finte....

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
5.1.2010 23:49:47   
jullie
Škorpijončica js ji še kr ne dajem..ko vidim tvoj podpis se spomnim, da bi blo fajn ampak premaknem se pa ne user posted image

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
5.1.2010 23:52:50   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

kolk ste vse hribolazno navdahnjene...jaz tuki ne vidm smisla,da se ful matraš da gor prideš in se pol obrneš in greš dol. user posted image Ja itak je fora kao v razgledu...sem v hribih doma in ga imam zloooo velik user posted image

ful paše, ko veš da si se namtrala, da gre špeh dol (pri men to ful pomaga)user posted image , hodimo pa bolj po okoliških "hribih", celjska, kunigunda, letos upam, da bo še resevna in boč,aja pa šmohor za 1. maj, pa prijetno utrujen si, pol se pa spočiješ in greš domov.user posted image

btw. pišem vse z malo, ker me en prst boli (mi je šla koža doluser posted image )

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
6.1.2010 0:00:37   
tulpek
Barika, mene vse to bolj mika s kolesom...
Konec, res grem spat.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
6.1.2010 0:08:08   
škorpijončica

Jst bi tud šla spat sam..moj fant je povabu prjatla, da pride pogledat Nio. Prišel je ob pol osmih in sem mislila, da bo spil pivo pa šel domov, kot bi  se spodobilo.. No, ura je polnoč, pa je še kar tle-pa kup praznih piksnuser posted image Eni ljudje se pa res ne znajo obnašat...Da prideš k nekomu na obisk, ki ima dojenčka, pa jst sm že eno uro v pidžami pa tip kar ne dojame..user posted image Pa še zmatrana sem od vsega in najraje bi ga kar spodila domov, sam pol bom pa jst tagrda izpadla..

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
6.1.2010 0:16:50   
litlleMiss
tak je to ko ljudje ne dojamejo kaj pomeni priti pogledat otrokauser posted image dobro, nekaj je ko pridejo popoldan ne pa da še je ob polnoči tamuser posted image ..sta vsaj tiho? user posted image

brez pohanega ne gre!! user posted image pohani piščanec, pohani puranji zrezek, pohani svinjski zrezek, pohane ribe.. zdaj ste mi lušte naredleuser posted image

Tia je bila tako zaspana prej da je nisem mogla zbudit za nič na sveti..1 uro sem jo budila pa je spala kot top..sem jo premetavala sem in tja,jo slekla, še previla sem jo pa je spala daljeuser posted image zdaj pa boma spet pokonci do nevem kdajuser posted image

< Sporočilo je popravil litlleMiss -- 6.1.2010 0:17:43 >

27.8.2009 se nama je pridružila Tia**

27.08.09 - 2720 g, 47 cm
24.09.09 - 3500 g, 51,5 cm
20.10.09 - 4380 g, 55 cm
26.11.09 - 5250 g, 58 cm

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
6.1.2010 2:39:51   
trudi*
Koliko dni je normalno, da ima otrok visoko vročino pri virozi?
Naša punca še kar kuha in zdi se mi, da ni prav nič boljše, sam še slabšeuser posted image . Nima pa nič zamašenega noska, ne kašlja, je sicer dosti manj, samo kadar je lepo je. Pediatrinja ni nič videla. Mene pa že malo panika grabi, da ni kaj drugega user posted image

obiski so lahko prav nadležni,če nimajo pameti. Mi smo jih v nedeljo kar zalovili, ker je mali zrasla vročina.

Ne pisat od hrane, ker zdaj mi pa pohane piške skačejo pred očmi user posted image jaz si pa ne upam niti zmaknit, da je ne zbudim, ker ni spala od 6 popoldne.

(odgovor članu litlleMiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
6.1.2010 8:56:50   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

jullie ful luškani. ja cena pa res astronomska. no, sam če priznam imam kar nekaj parov iz tega ranga user posted image . vsi pa pridobljeni pred nosečnostjo. zdej mi niti na misel ne pride, da bi dala tolk denarja.

..js sem včasih ogormno čevljev kupila v Transportu, ker so edino tam imeli kakšne dobre modele..z zadnjima dvema paroma sem mela pa slabe izkušnje in od takrat tam ne kupujem več... ni pa nikjer v okolici Celja podobne trgovine..no, vsaj js nevem za njo..imam pa rada malo odštekane oz. nevsakdanje modele..

jaz imam večino čevljev United Nude, če poznaš.

ene izmed njih tudi tele http://www.unitednude.com/images/product_images/845_orangec_n.jpg

Veselka ful hudi čevlji...user posted image kje se to dobi...pa verjetn so kr zasoljene cene user posted image kot ponavadi pr hudih čevljih

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
6.1.2010 8:59:08   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Barika kolk si dala za skibootse..js sem podobne kupila pred dvema letoma v Tomasu pa so mi prevelike..so 3 številke združene 38-40 al nekaj takega..aja, pa kje si jih kupila..vem, da sem jih nekje že videla..

kupla sem jih v sport 2000 (najbolj nametana rgovina ever) 20€, imajo jih pa tivid intersportu user posted image

na jogo nisem šla, ker je imel T. reakcijo na cepljenje, potrm mu je pa še M. solidarnostno se pomagal dret. tak da sma oba popokala in smo šli ven, na sneg.
Glava me je nehala bolet - hvala za skrb, sem na coldrexu, ker imam še en tečen nahod.user posted image

Pohanje, pa jem samo pri stari mami, ker druga skor da ne zna nardit, jaz pa delam meso skoraj na nič maščobe. sem pa danes nekaj na hitro skuhala, pa bo še za jutri user posted image , kao golaž, samo da sem dala not piščančje meso in pelate, ostalo pa isto. pa kruh zraven, ker nisem sužnja kuhanja (niti časa nimam), pa če naredim kakšno juho, jemo to, pa meso ven in kak pommes frites,,če juha ostane nardim nasldnji dan kej zraven, jutr bo zram tega golaža pire, pa take finte....

Barika sem mislna da si kupla une k so kosmate od zunaj,k zgleda k kakšna jeti noga user posted image jaz mam take roza že kr neki let.....sem bl roza frik user posted image roza al pa bela sta pr men na prvem mestu

kuham pa tud jaz kdaj pa kdaj "kampanjsko"...neki skuham,kr ostane "predelam" naslednji dan user posted image

< Sporočilo je popravil anitka7 -- 6.1.2010 9:00:50 >

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
6.1.2010 9:05:43   
barika
Škorpijončica, poročaj, kdaj se je spravil domovuser posted image user posted image

Moj ma tud enga takega "kolega", ko pride in ne gre domov, ali pa pride ob sedmih zjutraj in take fore. Sma se pogovrila z njim, pa ga ni več na spregled, zdej pa kliče na vse možne telefone, mojmu pa sploh ni jasno od kot mu domača tel. št.user posted image user posted image user posted image user posted image . Kr neki no. Aja, pa pri nas doma ni alkohola ...sploh.

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
6.1.2010 9:06:56   
barika
Anitka, roza in vse kar je punčkasto, krzno in umetno krzno je meni user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
6.1.2010 9:07:28   
anitka7
Veselka sem jih že najdla....eni par čevljev je res ful hudih user posted image sam cene so pa tud hude user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
6.1.2010 9:11:25   
Anonimen
dan čveke!
ne o čevljih lepo prosim,k sm frik na čevlje tko da psssstuser posted image

glede hribov ne bom komentirala k okol mene ni nč druzga k hribi aja no pa dolinceuser posted image

včer je tamala prej omagala in to za celih 30 minut tko da sm šla spat ob 1 zjutriuser posted image

(odgovor članu anitka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......