Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 12:42:18
|
|
|
|
Čebel@
|
če še katera potrebuje to-to krpice iz tosame mi naj sporoči in ji bom dostavila na srečanje......cena 1 škatlice je 1,20€
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 12:44:33
|
|
|
|
Čebel@
|
birdy.....hvala za odgovor .......hvala za slikice od Medota-samo res žalostno gleda ......upam da je priden .......prideš na srečanje?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 12:46:24
|
|
|
|
Čebel@
|
kje?-->KOLOSEJ kdaj?-->16.1.2010(sobota) ob?-->10.00 -čebel@ -urša08 -claud -sunny -maksi -ajvy -surf -tanci -onasiss -simonakr dajte se pofločkat punce,da se spoznamo!!!!! ps:če še katera potrebuje to-to krpice iz tosame mi naj sporoči in ji bom dostavila na srečanje......cena 1 škatlice je 1,20€
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 12:54:01
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud Ne, sj Larissa je bla do zdj sam u nogavičkah....je mela že lepo postavljene nogice, tko da te copatke ma zdj kaksen teden gor, pa tud vidm da lažje in rajši hodi v njih....ma bolj stabilno nogico verjetn... naša se šele postavlja na nogice,še ne dela korakov.....in kolikor vem je priporočljivo da so čimdalj samo v nogavičkah oz.bosi......zanima me,če mislite,da bi ji mogla nogico popravljat da po imela na celem podplatku? Ja, domžalska fizioterapevtka in dohtarca v razvojni pravta da nogo samo popravljat. Pa ne v copate ta trde, to je paser kot se reče, včasih so tako delal. Ja kaj sem pa jst napiwsala... Ne paser ampak pase,.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 13:05:43
|
|
|
|
claud
|
Tanci, zate
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 13:14:44
|
|
|
|
sunny24
|
Sm nazaj.... Gaji je blo treba papcat dat, pa mojga zbudit za v službo, pol je še kafe na balkonu blo...Zdej pa Gaja laufa po stanovanju, jst mam pa neki cajta za RR. tanci, verjamem, da bo to ena tvojih oz vajinih najtežjih odločitev v življenju. Ampak kakorkoli se bosta odločla, smo mi tle tebi v oporo!!! Meni datum za srečanje odgovarja, to soboto ne bi mogla k ma moj dragi RD...Sam upam, da bo lepo vreme, pa da tudi maksi odgovarja datum. Sicer mi je ura prezgodnja, ker Gaja ustane okoli 8:30-9h, pa preden se pošlihtamo traja skori urco, pa še dobra ure vožnje do LJ...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 13:22:45
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - in ostale glede sobotnega srečanja se jaz ne morem še pofočkat. Če mi bo uspelo, potem bom vedela zadnji trenutek. Je pa večja verjtnost, da ne bo šlo. Sori. Bazen - ja, v četrtek imamo bazen, s tem da bom jaz spet samo aistent. Je na obisku.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 13:23:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Sm nazaj.... Gaji je blo treba papcat dat, pa mojga zbudit za v službo, pol je še kafe na balkonu blo...Zdej pa Gaja laufa po stanovanju, jst mam pa neki cajta za RR. tanci, verjamem, da bo to ena tvojih oz vajinih najtežjih odločitev v življenju. Ampak kakorkoli se bosta odločla, smo mi tle tebi v oporo!!! Meni datum za srečanje odgovarja, to soboto ne bi mogla k ma moj dragi RD...Sam upam, da bo lepo vreme, pa da tudi maksi odgovarja datum. Sicer mi je ura prezgodnja, ker Gaja ustane okoli 8:30-9h, pa preden se pošlihtamo traja skori urco, pa še dobra ure vožnje do LJ... prideš ko prideš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 13:25:35
|
|
|
|
sjmm
|
hoj! evo opravli tedenski nakup...nism mogla verjet je bil miler skor prazn...ampak so ble tud police skor prazne...no, mlekca smo dobili, pa sokec tudi...to je važn glede srečanja....jz sem za...se pa tud mogoče bol nagibam k soboti urša...tenx za jedilnik, sej veš kok sm smotkana okol tega katjuša...ah, sej bo brez skrbi....te bo tvoj že kej presenetu za RD....jz ful navijam , tale tvoj mišek pa je zaspanček za kubik čebel@...moja punčica je tudi kmalu po začetku postavljnja na nogice tak nogico na noter zvijala...smo uredili z ciciban čeveljčki in copatki...so nam rekli, da nogica potrebuje oporo in usmeritev...tko je blo takrat, zdej mogoče že kej drgač k so dohtarji tok pametni, sam naši se je popravlo v pol leta in od takrat vse ok...sam še zmeri gledamo, da ima take bol orng čevle tanči....naj ti bo odločitev v olajšanje, ne glede na to kakšna bo..in ne glede na število otrok...vsi te potrebujejo..še posebej pa tisti že rojeni, ki jim moraš biti v oporo, veselje ....mi je ful težko, ker kar čutim, kako ti je pri srcu...vendar se moraš zavedati, da si vredna takega življenja kot si ga želiš...pridemo pač včasih do težkih prelomnic, vse v nas pusti sled, a če smo zvesti sami sebi nam je lažje na prihajajočih poteh in razpotjih.........
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 13:27:22
|
|
|
|
Maksi1
|
Tako zdej se pa poslavljam za danes - grem na pogreb od žene od mojega sodelavca. Septembra so izvedli, da ima raka in na silvestrovo je preminila. Pa okrog 45 let je imela. Sunny - se juitri zjutraj slišimo. Če bo tvoj doma, bosta verjetno malo skupi. Večkrat mislim nate, da ti mora kar presedat, da si čez dan po večini sama. No sej ne da je pri meni dosti boljše (ponavadi pride ob 18.h )
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 13:34:00
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej jaz sem za srečanje samo ne to soboto ki prihaja.... torta jaz sem za tud če je zdej, ker po vsej verjetnosti se februarja ne bomo vidli, če se pa bomo še enkrat vsi na kup zbrali pol pa lahko tud pol, al pa kar 2x ker eni so bolj zgodnji eni pa mal bolj pozni Sj torta je bla mišljena zdj z moje strani, ker srečanj nimamo vsak mesec, pa februarja bo večina v službi.... Ampak če bo februarja tud pa super dejmo raje zdej...bohve kako bomo pol...že vse po službah...pa tko....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 13:34:35
|
|
|
|
Ajvy
|
Ja..starejši otroci naj tudi pridejo....Tarja bo tut zraven, pa moj tut,....a ni tko kul??
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 13:36:00
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Ja..starejši otroci naj tudi pridejo....Tarja bo tut zraven, pa moj tut,....a ni tko kul?? seveda da je...to je super
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 13:36:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Ja..starejši otroci naj tudi pridejo....Tarja bo tut zraven, pa moj tut,....a ni tko kul?? itak da je tko kul
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 13:37:31
|
|
|
|
tanci29
|
punce hvala vam za podporo...res ste zlate...prov fajn da sem vas prišla mal pokukat danes...ne vem danes sem se počutila malo bolje pa sem rekla ajde pejt mal babe pozdravt, res mi ni žal....face ste vse po vrsti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 13:38:06
|
|
|
|
tanci29
|
claud-pomoje bomo rabli ene tri torte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 13:39:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 claud-pomoje bomo rabli ene tri torte -upam da se nas res toliko zbere ...sem poslala vsem februarčicam na zs-je da ne bo nobena mogla rečt da ni vedla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 13:41:04
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 punce hvala vam za podporo...res ste zlate...prov fajn da sem vas prišla mal pokukat danes...ne vem danes sem se počutila malo bolje pa sem rekla ajde pejt mal babe pozdravt, res mi ni žal....face ste vse po vrsti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 13:41:44
|
|
|
|
Urša08
|
Punce a boste mele vse svoje možeke zraven? Jaz bom pomoje sama z otroci, upam da ne bom edina
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 13:43:09
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz mam kuhinjo zrihtano, zdele pišem nakupovalni seznam, pa čakam da Nejc pospravi igračke v dnevni - upam da še dons
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 13:43:39
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 claud-pomoje bomo rabli ene tri torte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 13:43:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce a boste mele vse svoje možeke zraven? Jaz bom pomoje sama z otroci, upam da ne bom edina midve bova sami,ker bo možek v službi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 13:44:45
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce a boste mele vse svoje možeke zraven? Jaz bom pomoje sama z otroci, upam da ne bom edina jst bom sam z larisso
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 13:49:24
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce a boste mele vse svoje možeke zraven? Jaz bom pomoje sama z otroci, upam da ne bom edina jest ne vem...še nisem vprašala...se zna zgodit marsikaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 13:50:09
|
|
|
|
tanci29
|
ajde jest pa pičim po erika v vrtec pa vmes še u štacuno...ajde papa
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?