Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 5.1.2010 12:53:52
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Najprej vse naj naj za 7 Mesecev: -Majana- Jure - Hanuši- Bine - Mony- Alex Se podpišem. Bačko, a boš ti imela naslednji petek kaj časa, da se dobimo na kavici v Supernovi, ker vem da si blizu doma? Saj taveliko pupo imaš v vrtcu, a ne?
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 5.1.2010 12:54:38
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Jaz sem obupala z sokovi in čaji in kompoti.Sploh ji ne ponujam ker potem samo jokam in se sekiram.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 5.1.2010 12:54:47
|
|
|
|
kaminek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: Tira zadnje čase mu pa kar kompot iz jabolk kuham, pa še suhe slive notri namočim, ker težje kaka. Tira pri Manci preverjeno deluje - tiste slive s paličnim pretlači, mu ponudi in bo kakal na veliko , pa za pitje mu dajaj kompotek, boš videla da bo šlo. a to mate kupljene slive? ker sm jih že hotla kupt, pa sm prebrala zadaj in seveda imajo E100 pa še nekaj. mi ni potegnlo, tko da nism kupla
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 5.1.2010 12:57:59
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 me pa zanima, kako zdj kej te zobke čistit? a kr s krpico, al že s krtačko-k dvomim, da bo držu odprta usta, da bi mu jih s krtačko podrgnla... Podrgni s tetra pleničko, vsaj moji paše, da ji nekaj v usta tlačim
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 5.1.2010 13:01:12
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 mala_princeska-ja js sm žal takrat v čatežkih..se bom pa v petk k se bomo kopal spomnla nate čatežke sem pa rezervirala pri mami v službi..komi čakam Ma to je the best tiste hiške a pleničke za v vodo si potem našla in Fredov obroč za v vodo? Boš malega dala spat v prenosno posteljico ali bo kar pri tebi/vama na postelji, kavču? Ne za pusta še nisem nič razmišljala, pa hvala da si me spomnila moram nazaj dobit zajčka in čebelico - pustna kostimčka
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 5.1.2010 13:11:03
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek igranje: absolutno moraš se z otrokom igrat v smeri normalnega razvoja. mislm, da mu ne nažgeš TV in čao miki. morš se res mal kotalit, face pokat, kej sestavljat, barvat. otrok se mora igrati otroške igre, sej za učenje bo še več kot dovolj časa. nekaj silit otroka je brezveze. Fajn si tole napisala. Manca je zadnjič kocke podirala (mehke Clementoni), jih imam še od Nine, pa smejemo se, face pokamo, muziko poslušamo,...pa tavelika se rada z njo afna. Je pa problem, da se včasih Nina 5 let in pol sploh ne zna sama zamotit, pa je igrač ogromno, barvic, fluumastrov, voščenk,...da ne govorim o Barbikah...Mogoče je pa vsega preveč? Ali pa enostavno tudi ona potrebuje pozornost, branje knjig, poslušanje pravljic ... bo treba enkrat spet v knjižnjico po kaj novega.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 5.1.2010 13:12:07
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: Tira zadnje čase mu pa kar kompot iz jabolk kuham, pa še suhe slive notri namočim, ker težje kaka. Tira pri Manci preverjeno deluje - tiste slive s paličnim pretlači, mu ponudi in bo kakal na veliko , pa za pitje mu dajaj kompotek, boš videla da bo šlo. a to mate kupljene slive? ker sm jih že hotla kupt, pa sm prebrala zadaj in seveda imajo E100 pa še nekaj. mi ni potegnlo, tko da nism kupla Ja kupljene suhe slive.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 5.1.2010 13:57:17
|
|
|
|
mini86
|
ja tiste hiške so zakon..sva bla z mojim že lansko leto in je blo prou fajn..čeprau se nism smela kopat k sm bla že ampak sva pa okrok ful bluzila.. upam da bo zdržu sneg do druzga tedna k bomo uzel sanke sabo in če bosneg bomo šli kr iz sankam do bazena no pa da vm opišm najino današnje kosilo.. nardim cvetačo in notr še mal sirčka...prva žlica se kremž, druga se mu dviguje, tretja joka..pol s težavo mele to po ustih in tud jokca umes..no pa za foro odprem kašico sliva od hippa in.......................u bistvu sploh nebi rabl slinčka k je use pojedu..še cmokal je zravn.. pol sva šla pa 1 žlico slive-cmokanje, druga žlica-dvigovanje, tretja žlica pa sm kr zmešala cvetačo pa slivo skp-je pojedu ampak bl na težko.. tko da zdj sm vidla da "zna" jest, kašica gre v smeti mi pa nadaljujemo z zelenjavo..ker če bom vsak dan dala mau slive dokler ne porabm lončka bo pol vedno na koncu pričakoval neki sladkega tega pa nočm..dons grem v trgovino po sladki krompir in jutr bo meu to na meniju..mala baraba je pleničke za v vodo-mam še en paketk od kolegice pa bomo vidl kako se odnesejo pa jih bomo pol tm še kupl.. js bi tud ful rada da je nš čebelica za pusta-sam ne vem kje bom dubla kostumček
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 5.1.2010 14:04:03
|
|
|
|
manna
|
Kdaj pa je letos pust? mini86, naša ima tudi rada slivo...vsaj nekaj. Ampak slive pač ne more jest vsak dan.. Tudi jaz sem ji danes dala cvetačo in ni šlo. tecka, jaz sem kupila magični lonček (tisti ko mora vlečt), skodelico z ustnikom (ni treba vlečt, samo teče), Doidy Cup. Ampak nič ne deluje. Še najraje pije iz stekleničke čaj - od Hippa v granulah ali vodo. Sadni sok pa niti ne povoha oziroma se nakremži kot da je ful kislo. Imam namen probat še s slamico, ampak jih trenutno nimam doma.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 5.1.2010 14:11:26
|
|
|
|
lenika
|
Mi smo pa prišle domov iz sistematike. Za seznam: 7 mesecev: številka 27: 69cm, 7440g. Končno je bila tudi drugič cepljena. Se je pa v dobrem mesecu poredila samo za 240g in je pediatrinja rekla, naj malo pojačamo hrano in začnemo z mesom testeninami in dodatkom olivnega olja. A ve hrano že kaj solite?
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 5.1.2010 14:43:50
|
|
|
|
manna
|
lenika, jaz ne solim, dam pa malo kisle smetane v zelenjavno kašico. Naša ima zdaj (par dni pred sedmim mesecom) tudi samo 200g več kot pri 6.mesecih.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 5.1.2010 14:49:39
|
|
|
|
mini86
|
Boš malega dala spat v prenosno posteljico ali bo kar pri tebi/vama na postelji, kavču? fredov obroč sem iz preventive kupla že avgusta..mel bomo sabo prenosno posteljico ampak je baje tm zraven zakonske pojstle še ena pojstla al kokr kavč in bo tamau verjetno tm spal..spanje med nama ne maram ampak iz preprostega razloga ker ne spim sproščeno ker me tamau zgura..če se rečmo zbudi tamau tm okol 6-7 in je moj doma med vikendi (al pa dela pop) ga vzamem k seb js se pa prestavm na sredino..če pa mojga ni pa ga dam na njegovo stran..
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 5.1.2010 15:23:45
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: kaminek igranje: absolutno moraš se z otrokom igrat v smeri normalnega razvoja. mislm, da mu ne nažgeš TV in čao miki. morš se res mal kotalit, face pokat, kej sestavljat, barvat. otrok se mora igrati otroške igre, sej za učenje bo še več kot dovolj časa. nekaj silit otroka je brezveze. Fajn si tole napisala. Manca je zadnjič kocke podirala (mehke Clementoni), jih imam še od Nine, pa smejemo se, face pokamo, muziko poslušamo,...pa tavelika se rada z njo afna. Je pa problem, da se včasih Nina 5 let in pol sploh ne zna sama zamotit, pa je igrač ogromno, barvic, fluumastrov, voščenk,...da ne govorim o Barbikah...Mogoče je pa vsega preveč? Ali pa enostavno tudi ona potrebuje pozornost, branje knjig, poslušanje pravljic ... bo treba enkrat spet v knjižnjico po kaj novega. Tom ima tudi te konce in so super, ker so gumjaste. Večin časa jih ima po ustih, včasih jih pa skupaj sestavljava - hmm, jaz jih postavljam in Tom podira.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 5.1.2010 21:03:42
|
|
|
|
mk8
|
No sem domov s pogreba prišla - je umrl oče sošolke s faksa Zdej pa mal preberem pa pokomentiram, da se mal sprostim
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 5.1.2010 21:10:55
|
|
|
|
lino
|
VSE NAJBOLJŠE VSEM DANAŠNJIM SLAVLJENCEM!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 5.1.2010 21:12:56
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka mk8 - a flaške sploh noče, tudi soka ali pa čaja ne zna piti iz nje? Sprašujem zato, ker me zanima, kako se v takšnih primerih potem dojenček nauči piti. Ker po moju logiki je treba z uvajanjem GH uvajati tudi pijačo, zato jaz naši ves čas ponujem soke in čaje. Pa spije tam ene 2-3 dc na dan (če ne upoštevam mleka). Veronika ostalo tekočino zelo lepo pije iz flaške, čeprav je ne uporablja več, ker je za miklavža dobila magični lonček in zdaj kar iz njega pije. Popije pa okoli 2 dcl tekočine na dan - prekuhana voda, slivov kompot ali pa domač jabolčni sok zmešan z vodo. Tako da glede tega nimamo problemov, problem pa je pit mleko iz flaške, pa še nisem ugotovila zakaj Čeprav zdaj sem že dva dni zapored ji od 17h dala flaško in je spila - včeraj 150ml danes pa 120ml. To je že precejšen napredek od prej, ko se ni hotla ne dojit in ne mleka pit po flaški. Sem ji pa danes ponoči ob 2h tudi flaško naredila, je popila 100ml, ob 4h sem ji dala zizo (se mi ni dalo vstat ) in je bila ob 6h spet lačna in sem ji spret dala zizo. Tako da imam res verjetno premalo mleka. Jah kaj čmo, saj se mi zdi, da sem se ža tolk presekerala zarad tega dojenja (pa da dobi premalo, pa ni hotla pit), da mi kar paše, da se bo počasi končalo. Ampak moje joške so pa po dojenju katastrofa!! Čist so boge
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 5.1.2010 21:14:49
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Jutro! Najprej vse naj naj za 7 Mesecev: -Majana- Jure - Hanuši- Bine - Mony- Alex Podpis
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 5.1.2010 21:17:04
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Mini86 sem se odločila , 15. 01. torej naslednji petek pridem v Ljubljano, najverjetneje v Supernovo in se lahko dobimo , se s kolegico dobim, ki ima 4m starega Kdaj se pa dobite? Bi se mogoče z Veroniko pridružile, če lahko .
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 5.1.2010 21:19:45
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna 10ka, težko bo s tivolijem, jaz sem s primorske Najbrž je bla kakšna druga ki je omenjala sprehod po tivoliju... Ta bi bila pa res težka.. 10ka, Majana je bila še tista, s katero smo se menile o sprehodih. Da ne boš mislila, tudi medve nisva tega uresničile. Lahko bi se pa kar zmenile, ko bo mal lepše vreme, zdaj bo baje samo snežilo nekaj časa.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 5.1.2010 21:21:12
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Aja pa da ne pozabim....Manca se je pričela v rikverc(nazaj) plazit, pa na rokah se obrača kot vrtavka na tleh, se kar potrudi in pripleza do željene igračke Za nazaj vas pa kasneje preberem. Naša tud to počne. Čeprav se mi zdi, da se zna samo na eno stran obračat
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 5.1.2010 21:23:34
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 aja, pa pozabla sm povedat, da že kkšn teden moj že čist samostojno sedi pa skos govori mama-sploh, k mu kej ni prov al pa k joka-joj, se mi tooooook fajn zdi-me very happy Naša je pa še kar daleg od takih zlogov. Dere se, cvil, vriska, pa mogoče ji parkrat rata rečt nekaj podobnega kot je a-guuu
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 5.1.2010 21:25:50
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: Tira zadnje čase mu pa kar kompot iz jabolk kuham, pa še suhe slive notri namočim, ker težje kaka. Tira pri Manci preverjeno deluje - tiste slive s paličnim pretlači, mu ponudi in bo kakal na veliko , pa za pitje mu dajaj kompotek, boš videla da bo šlo. a to mate kupljene slive? ker sm jih že hotla kupt, pa sm prebrala zadaj in seveda imajo E100 pa še nekaj. mi ni potegnlo, tko da nism kupla Kupljene slive. A že katera uporablja kaj mleka za kuhanje?
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 5.1.2010 21:28:07
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Mi smo pa prišle domov iz sistematike. Za seznam: 7 mesecev: številka 27: 69cm, 7440g. Končno je bila tudi drugič cepljena. Se je pa v dobrem mesecu poredila samo za 240g in je pediatrinja rekla, naj malo pojačamo hrano in začnemo z mesom testeninami in dodatkom olivnega olja. A ve hrano že kaj solite? Malenkost solim, vem da se naj ne bi smelo, ampak se mi zdi, da ji je bolj všeč.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 5.1.2010 21:31:45
|
|
|
|
mk8
|
No, se mi zdi, da sem približno vse pregledala in napisala, zdej vam pa samo še zaželim nočko. Se grem pred spanjem še mal na kavč vržt. S kakšnim prigrizkom, če ga mamo doma . Vem, grozn ob tej uri, ampak je zapasal .
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 5.1.2010 22:14:44
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: fejči bjondi-pdp je bil 18.6 ime mu je pa tian sploh ni panike že neki časa nazaj sem bila gor zdaj pa vidim da nismo več ker grem tako malo gor, veš pri treh otrocih pa še v službi pomagam tak da čas tako hitro beži da sem zelo malo gor čeprav zelo rada berem vaše izkušnje z malčki kajti mi imamo tudi problem z uvajanjem hrane samo saddne kašice bi jedel druga pa ne bomo se še trudel........ lep pozdrav fejči-na seznamu naših sončkov, ki ga urejam nismo nobenega brisali...tako da res ne vem ker škrat te je brisal...no zdej si notri in upam,da spet ne pride do kake napake... Evo mi iz pregleda pri 6m...dobili pikico in nič jokali,težki smo 9430g,dolgi 70,5cm...jutri začnemo z uvajanjem GH...pa vodo morm od Žigija en dan odnest v laboratorij...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.