mita21
|
Hoj, hoj, čestitke vsem, ki danes praznujete!!!! TTud pr nas imamo težave s pitjem. največ v njega spravim z žličko, vendar če ga preveč nalivam, večkrat blunka vodo ven, pa kupčke podira, tako da sploh ne vem kolk mu ponujat. Zaenkrat po dojenju ne ponujam, takrat ko ima pa samo gosti obrok, mu pa vmes po žlički dam še okrog 50ml tekočine po žlički. Magični lonček je samo za igro, drugega z njim ne počne. Sprobala sem vse: sladko, nesladko, toplo, hladno ... ni pil ničesar. Zopet se mi je začel ponoč zbujat, pa cucljat, tko de sem začela dons uvajat 3. gosti obrok, čeprav čez dan z lakoto nismo imeli težav. Tudi ponoči ni hotel AM po steklenički, sem poskusila po žlički, pa tud ni imel interesa .Zobki pa tud mislim da niso, ker ima še gornje dlesni čist "lepe", spodnja zobka sta pa uvrnk zuni. Sem pa že opažala, da mu samo mleko oz. po cuclju ne diši več. Včasih je vsaj mleko po cuclju pil, sedaj pa že tega več noče, tko de sploh ne vem kolk mleka dobi pr men . Pleničke so kar polne, sploh tista od ponoči, čez dan se dobro počuti, tko de mislim, da bo šlo za premalo kalorij Upam, ker to lahko komot rešimo . Lep zasnežen dan vsem. Zdejle mu grem pa kosilo kuhat - zelenjavno polento ima zelo rad
|