|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
4.1.2010 14:28:48   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Manna jaz M. oblačim v pižamico, pa štumfki, pa v žakelj ali pa samo kovterček čez, ne gre brez pokritih stopalc spat. Je treba pogruntat kaj jim paše. Zdajle recimo se je zvalila na trebušček in spi kot bubica.Čedalje bolj pogosto spi na trebuščku, zvečer pa jo je moj obrnil na hrbet, ker se je bal da bi bilo kaj narobe ponoči.

a kr na trebuščku spančka???js bi tok rada, da bi alexa vidla kdaj spat na trebuščku, pa noče user posted image vedno glavco gor daje, k je na bušiju...

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
4.1.2010 14:33:29   
mini86
končno mony-sm te že kr mau pogrešalauser posted image

priprava polente..zavreš malo vode in daš notr žlico polente...to kuhaš cca. 5 minut in pol loh po želji razrečš z AM..loh pa polento skuhaš v tisti vodi v kateri si npr. prej skuhala zelenjavo..tko skuhaš k gres...pravjo da je tud dobra če jo skuhaš v kompotu..
špinačo pa al dj prej vn da se ti odtaja al jo pa kr v posodo vrž in čaki da se stopi..ko se stopi ji loh dodaš žličko kisle smetane al pa če je pregosta pa loh razrečš z AM..to je to..

nš je dons jedu kolerabo in sm mislna da mu bo všeč..ja itak..kr dvigval se mu je revežu..pa skos k mu dajem jest se on na veliko pogovarja..verjetn mi hoče povedat da mu ni kej preveč všečuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
4.1.2010 14:34:05   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEL09

Nekaj ste omenjale familiji, od mojega brat z družino živi preko ceste, imam nečaka 4 leta in sedaj je dobil sestrico (1 mesec stara) in večino dneva nečak preživi pri meni tak da imam svojega starejšega sina, nečaka in malega in mi je za znoret ker se starejši sin in nečak non stop prepirata. Nečak se pa domov ne da,  nimam pa srca dvigniti glas in ga tako domov poslati. Verjetno boste mislile da je to zaradi tega ker imajo dojenčka ampak ni, ko sem jaz rodila že prvi teden je nečak večino dneva bil pri meni , prav tako je ostal na kosilu, jaz ne razumem starše ampak zaradi miru v familiji sem vedno tiho.
Jaz svojega sina ni šans da pustim k njim sedaj ko imajo dojenčka. Namesto da bi danes popoldan nekako preživeli v miru je bilo katastrofalno, samo dretje , svak je prišel po njega ob 19.30 nakar sem 1 uro pospravljala za njima. Imam nečaka rada ampak trenutno še z svojima skoraj ne pridem na konec.

Ojoj , zate Mišeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lej, naj tvoj možek kaj reče svojemu bratu. user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj verjamem, da otroci niso nič krivi.
A se mamica nič s starejšim sinom ne ukvarja??? Je zato rad pri vas, da se igra? Pa da ima družbo? A v vrtec pa ne hodi?
Pa kot sem že rekla za GH - počasi, pa bo. user posted image user posted image user posted image Le pogumno.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu MIŠEL09)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
4.1.2010 14:36:23   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Sedaj pa se bom poslovila, ker sem se itak full razpisala, pa sej veste, ko bolj redko pridem zraven...

nooočkoooo!!!!

Lino le oglasi se še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate, pa upam da bo letos kaj bolje zate. Ne daj se!user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
4.1.2010 14:36:51   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Drugače pa vse naj naj za sedem mesecev:
- Mk8- Veronika
- Tira - Marcel
- JanciF- Tom!

Vse naj naj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se kr pod tole podpišem in pa VSE NAJNAJBOLŠE TUDI KAMINEK!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
4.1.2010 14:37:56   
Mala_princeska

Danes bom kupila kekse in ji bom naredila keks,slive in skuto.Žana je to zelo rada jedla .

Kakšno skuto pa kupujete za naše user posted image ???

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
4.1.2010 14:42:32   
Mala_princeska

- Mk8- Veronika
- Tira - Marcel
- JanciF- Tom!

Vse naj naj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vseee naj naj VSEM majskim/junijskim 7. mesečnikom - uffff čas beži.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

IZVIRNO SPOROČILO: manna

smrketa24, a ti potem Mateju recimo skuhaš tudi navadne testenine (brez jajc) in jih pretlačiš s kakšno omakico? 

ja, to smo začeli uvajati, ko je dopolnil 7 mesecev

Kakšne pa so te testenine in kakšno makico (omakico) narediš?

Uf sem zahtevna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
4.1.2010 14:44:19   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Dober dan, tudi pri nas snežiiiiiiiiii jupiiiiiii, le škoda da ni prejšnji teden snežilo, ker bi bilo dosti lepše, bolj praznično, ma kaj čmo, bo pa ta teden ves teden snežilo!!!!

Joj naša je tudi malo sitna, jaz tudi sumim na nove zobke ker se tudi zelo, zelo slini in skozi si nekaj tlači v usta je prav bogica, pa driskico tudi ma. Zgornje dlesni so prav nabite in sploh ne pusti tikat, tako upam, da se boo kmali prikazal kašen nov zobek, ker je prav bogica, za prva dva sploh nismo vedeli da so pršli, ker je ni nič bolelo!

Tukaj je pa slikica moje Lane!

Pri nas tudi sneži.

Kjutko mali fragola je tale Lana. Ja, lahko bodo zobki, pri enih otročkih so res povezani z drisko. Naj čimprej mine.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
4.1.2010 14:45:48   
MONY25
evo, še mal božičnih slikc:

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
4.1.2010 14:45:48   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

ellow, ellow....
jutr bo Alex star 7 mescov in z največjim veseljem sporočam, da sm mu prej pogledala u usta in vidla 2 doooooolgo pričakovana zobka spodajuser posted image user posted image user posted image

dons sva bla že v laboratoriju, k je tamau jemal železo in sva šla dons spet kri dat, sm prej klicala in je vse OK- hvalabogu user posted image

pri nas prov fajn sneži, so že bele ceste-sj je že cajt, ne pa ta smotan dežuser posted image

me pa zanima, a ma kera med vožnjo user posted image obrnjenega v smeri vožnje? baje da od 9 kg že lahko, se mi zdi...k ma že bl dolge nogce in more met že mal skrčene... moj sinko ma glih 9 kg (a mislte, da ga že loh tko obrnem, al čm še mal počakat?)

user posted image user posted image user posted image za zobke in O.K. izvide.

Moja še nima 9 kg, zato je zaenkrat še obrnjena v nasprotni smeri vožnje.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
4.1.2010 14:46:51   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

kako ve pripravljate instant polento in pa špinačo???  js sm kupla zmrznjeno špinačo, upam, da bo v redu... se mi pa tud sanja ne, kako bi mu jo prpravla user posted image user posted image

Tukaj tudi jst prosim za nasvet, čeprav se mi zdi da ste o tem že pisale? user posted image user posted image Bolje 3 x slišat user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
4.1.2010 14:49:44   
mini86
punce ni dobr da sončki spijo na trebuščku..od kolegice tamauček bo februarja star eno leto in sedaj je shodil..in eno nogico obrača dost navzven..in ko je to omenila P ji je rekla da je to zato ker spi na trebušču in da je treba počakat in da sedaj ne morejo nič ker se hoje ne da na silo spreminjat..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
4.1.2010 14:57:16   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

končno mony-sm te že kr mau pogrešalauser posted image

priprava polente..zavreš malo vode in daš notr žlico polente...to kuhaš cca. 5 minut in pol loh po želji razrečš z AM..loh pa polento skuhaš v tisti vodi v kateri si npr. prej skuhala zelenjavo..tko skuhaš k gres...pravjo da je tud dobra če jo skuhaš v kompotu..
špinačo pa al dj prej vn da se ti odtaja al jo pa kr v posodo vrž in čaki da se stopi..ko se stopi ji loh dodaš žličko kisle smetane al pa če je pregosta pa loh razrečš z AM..to je to..

kok je to lepo slišat oz. brat user posted image

hvala za te info...mi bojo prov pršle:)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
4.1.2010 15:00:47   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

punce ni dobr da sončki spijo na trebuščku..od kolegice tamauček bo februarja star eno leto in sedaj je shodil..in eno nogico obrača dost navzven..in ko je to omenila P ji je rekla da je to zato ker spi na trebušču in da je treba počakat in da sedaj ne morejo nič ker se hoje ne da na silo spreminjat..

ja to pa čist vrjamm...sj neb rada, da mi skos spi neki na trebuhu, sam včasih bi mi blo pa všeč, k leži tko na men na trebuhu, da bi mal zakinkal vmes pa zapančku na men...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
4.1.2010 15:04:44   
tecka
Špinača s polento.Jaz kuham špinačo od Ete, ki je zmrznjena v takih kroglicah. Vzamem 2 kroglici (pribl. 50 g) špinače, dam zmrznjeno v 2,5 dcl vode in malo oljčnega olja. Ko zavre in se špinača razpusti, jo zmiksam s paličnim. Potem pa v to zakuham eno poravnano veliko žlico instant polente in kuham še 5 minut in je ravno prav gosto. Ko se ohladi, v to vmešam še 2 merici AM, ker naš Srečko štrajka z mlekom.

ZDaj sva dnevno dozo zmanjšala že na 500 ml in 2 obroka GH (eno sadje in ena zelenjava). Sem tako sita vsega. Mulo lepo pije mleko samo zvečer in ponoči. Zjutraj pa enih 70 ml in popoldne ene toliko. Včeraj popoldne je spil celo 40 ml. Pa sem mu iz preostanka naredila mlečno kašico in jo je lepo pojedel. Tako da me ima, da bi za mlečno kašico zamenjala še popoldanski obrok.

Punce, kar lepo napredujete s hrano. Mi smo še kar pri osnovnih živilih. Špinača (za kakanje), krompir, cvetača, brokoli, bučke in jabolka, hruške, banane, kaki. Od žitaric je dobil polento, riževo mlečno kašico in proseno mlečno kašico. Od mesa je dobil že piščanca (in eno kost za polizat od muflona), ta teden bo na vrsti še gres (gluten), potem se bo pa pri nas končalo z uvajanjem do konca januarja, ko je alergolog.

Danes sem začela izpolnjevati še eno novoletno obljubo - da bomo Srečka navajali zaspati v njegovi posteljici. Itak da je prvi dan katastrofalen in sem še bolj sita vsega. Dopoldne sem uspavanje dokončala v naročju, popoldne pa sploh ni več hotel zaspati niti pri meni na postelji. Sva vstala za 1 uro in šele potem je sploh hotel iti spet nazaj v zakonsko posteljo. Žal je edini recept vztrajanje, ampak po neprespanih nočeh verjetno ne bo šlo...

Neposredna povezava do sporočila: 1840
4.1.2010 15:12:01   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

user posted image

Kaminek zate vseeeee naj naj :-))))

Danes ima rojstni dan.

user posted image

hvala tebi in vsem za voščila. sm bolj lenoba ratala, ker enostavno nimam več časa, da bi kej pokomentirala.

Neposredna povezava do sporočila: 1841
4.1.2010 15:17:22   
kaminek
no, da vam postrežem s tortico. pa dober tekuser posted image

user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
4.1.2010 15:27:01   
manna
tecka, kaj ni tista špinača že itak spasirana? Ko praviš da jo s paličnim mešaš? Ali ti kupuješ kakšno zmrznjeno, ki še ni spasirana? Saj nevem, ne poznam..
Glede spanja - pa saj ni nujno da zna dojenček že tako mali sam zaspat v posteljici? tecka, nikar se ne sekiraj. Če ti veliko slabe volje prinese tako učenje spanja, ali ni bolje, da ga tisti čas rajši pocrkljaš da zaspi?
Poleg tega - če straaaašno dolgo traja da zaspi, potem morda ni zadosti zaspan, rabi morda samo drugo aktivnost. Jaz sem našo včasih dajala spat ko se mi je zdelo da MORA it spat, pa sem nehala. Nima smisla. Ko je zares zaspana, takrat zaspi v 5 minutah - jo primem v naročje, malo zibam ali nosim, pojem pesmico, in še preden končam pet pesmico, ona že miži. Bolje tako kot pa dveurno uspavanje in matranje sebe in nje.
Naša spi podnevi dvakrat - dopoldne okrog 11h in popoldne okrog 15h. Vedno spi cca pol ure, redko morda 45 minut (samo dvakrat se je zgodilo da je spala 70 minut). Če nikakor ne more zaspat, jo pa ne uspavam, se pač igramo dokler ni čist fertik utrujena.
Upam da ne pametujem preveč..mam lih cajt razpravljat ker spi user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
4.1.2010 15:39:19   
MONY25
joj, morm rečt, da mam pa js taaaaako srečo, kar se spanja tiče...moj user posted image pa najhitrej zaspi, če je sam v pojstlci-če je en zravn, se hoče sam igrat...tko ga dam pa lepo v njegovo pojstlco, neki časa se z dudo igra, mal vriska, pol pa mirno zaspi-redkokdaj joka...v rokah ni šans, da bi mi zaspal-no ja, mogoče mi je ene 3x do zdj, drgač pa sploh noče....
edin ponoč se mi zdle kr skos neki zbuja-ampak glede na to, da je dons dubu prva 2 zobka, je verjetno razlog v tem-upam, da bo zdj kej bolš...user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
4.1.2010 15:42:07   
tecka
Manna, uspavanje na zakonski postelji ne dela težav.Mali zaspi v 5 - 10 minutah, ponavadi pa še eden od najuuser posted image . V njegovi posteljici pa bi ga rada naučila zaspati zato, da ga bova lahko nekoč, ko bo prespal celo noč, preselila v njegovo sobo in pa da se slučajno ne bi odplazil iz zakonske postelje. Če po resnici povem, sem upala, da bo lažje tole uspavanje, ker z večerno flaško brez problema sam zaspi v posteljici (vem, mleko in sesanje opravita svoje).

Špinača - stebelca ali listne žile (saj ne vem, kako naj napišem) so po mojem mnenju predolgi in se vsaj Srečku še zaletavajo. UPam, da je razumljivo napisano, sicer je pa najlažje - probat. Srečko npr. nima težav s kakijem, pa so notri kar ene take "nitke", ampak lepo zdrsnejo po grlu, s tršimi deli jabolk/hrušk in to "travo", kot bi rekel moj mož, se pa kar matra. In res ne bi rada videla, da zaradi tega bruha - mu raje pasiram.

Kaminek, vse najboljše!user posted image user posted image user posted image Če bi bila jaz še tako mlada, bi tudi pokazala številko na torticiuser posted image user posted image user posted image user posted image A naredila si jo pa sama?

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
4.1.2010 15:47:47   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Kaminek, vse najboljše!user posted image user posted image user posted image Če bi bila jaz še tako mlada, bi tudi pokazala številko na torticiuser posted image user posted image user posted image user posted image A naredila si jo pa sama?

user posted image user posted image user posted image , sej veš, številka ne pomeni nič. kako se ti počutš, to štejeuser posted image

ja, sama sm jo nardila, glih pred dobro uro sm jo okrasila do konca

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
4.1.2010 16:16:23   
mk8

- Mk8- Veronika
- Tira - Marcel
- JanciF- Tom!

Hvala v Veronikinem imenu!user posted image user posted image  Že 7. mesecev, kok gre čas hitro.. Pa čestitke Marcelu in Tomu še z Veronikine in moje strani!!!

No danes sem zvedela, da je moja sestrična 1.1. rodila. Pa sploh nismo vedeli, da je noseča user posted image user posted image user posted image  Tolk Bačko o čudni familiji, razumem da ne poveš do tretjega meseca, ampak tale je pa mal prehuda.

Kaminek VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image

GH - kdaj naj bi našim user posted image  dali sirček? Jaz sem ji tri dni nazaj naredila bučke + pire krompir + malo sirčka in je bejba tako zmazala, kot še nobeno hrano do zdej. Sem rekla, da bom malo počakala, če bo zarad sirčka kaj narobe. No ni bilo nič narobe in sem ji danes naredila isto in je spet zmazala celo skledico pa še bi, če bi bilo. Tako da ji je očitno sirček ful všeč. Upam, da ga s sirom nisem kaj posračkala. Druegače pa jemo od zelenjave krompir, bučke, cvetačo, brokoli, grah (ki ga pa sploh ne mara), morem ji še probat dat špinačo. Od sadja pa jabolko, hruške, banane, suhe slive in marelica. Lahko bi še kaki probala,samo ne vem, kako ga nardit? Je treba to skuhat al kako?

Dojenje je pri nas ševedno katastrofa, sploh se noče dojit, niti noče joške v usta. Tole traja že predolgo časa, pa največji problem je v tem, da tud flaške noče user posted image user posted image . Kolk časa lahko narejena flaška stoji v hladilniku, če sploh lahko kaj časa stoji. Al je teba za vsak obrok naredit novo mleko?

Tečka tako kot je Manna rekla - če bo šlo super, če pa ne, pa nima smisla, da se ti matraš. Se bo že navadil zaspat v posteljici. Še posebej, če imaš neprespane noči, ki so za ubit. Tudi mi še vedno ne spimo user posted image user posted image

Baje, da naj se otročki pri teh mesecih naj ne bi več dojili ponočiuser posted image user posted image  Kaj ve mislite o tem (tiste, ki ponoči še dojite)? Jaz niti v sanjah ne bo mogla skenslat dojenja, ker potem pa sploh ne bi NIČ spali. Baje da je to pri teh mesecih samo razvada. Meni se to zdi malo pretirano mišljenje, al kaj user posted image user posted image user posted image

Manna, naša ma že skos pižamico brez stopal,ampak zato, ker mamo opornice na nogicah. Ampak če jih ne bi imeli, bi vseeno imela štunfke, ker ma skos neki mrzle nogice.

Flekci na oblekah - probala sem že vse živo, ker so Veronikine oblekice že skoraj vse poflekane. Pri nas ni pomagalo nič, sem že skoraj obupala. Potem sem pa kot po čudežu slišala za limonin sok (stisneš limono na flek in podrgneš) - VSI flekci so šli dol user posted image user posted image user posted image . In naša Veronika spet čista "hodi" okoli user posted image user posted image user posted image

Kaj mislite ve?? - razmišljala sem, da bi dojenje ob 20.00 zamenjala za mlečno kašico, ker se itak ne mara dojit. Samo ne vem točno, kako bi to izvedla. Ker dojive se na postelji, tik preden jo dam spat v njeno posteljo. Takrat je že skopana in oblečena v pižamo in si ne predstavljam, da bi jo po kopanju še dajala v stolček in jo tam hranila. A nej kr tko naredim, al nej ji dam kašico v flaško, pa tako poskusim? Mogoče bi jo ta mlečna kaša tik pred spanjem bolj nasitila. Svašta, se mi zdi da bom doktorirala in tega spanja... in hranjenja.. user posted image user posted image user posted image  Ah drugač bi nam bilo pa dolgčas

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1847
4.1.2010 16:21:05   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Manna, uspavanje na zakonski postelji ne dela težav.Mali zaspi v 5 - 10 minutah, ponavadi pa še eden od najuuser posted image . V njegovi posteljici pa bi ga rada naučila zaspati zato, da ga bova lahko nekoč, ko bo prespal celo noč, preselila v njegovo sobo in pa da se slučajno ne bi odplazil iz zakonske postelje. Če po resnici povem, sem upala, da bo lažje tole uspavanje, ker z večerno flaško brez problema sam zaspi v posteljici (vem, mleko in sesanje opravita svoje).

Če je pa tako, pa upam, da ti uspe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa čimveč vztrajnosti ti želim user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
4.1.2010 16:55:00   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Kaj mislite ve?? - razmišljala sem, da bi dojenje ob 20.00 zamenjala za mlečno kašico, ker se itak ne mara dojit. Samo ne vem točno, kako bi to izvedla. Ker dojive se na postelji, tik preden jo dam spat v njeno posteljo. Takrat je že skopana in oblečena v pižamo in si ne predstavljam, da bi jo po kopanju še dajala v stolček in jo tam hranila. A nej kr tko naredim, al nej ji dam kašico v flaško, pa tako poskusim? Mogoče bi jo ta mlečna kaša tik pred spanjem bolj nasitila. Svašta, se mi zdi da bom doktorirala in tega spanja... in hranjenja.. user posted image user posted image user posted image  Ah drugač bi nam bilo pa dolgčas

moj nasvet je, da probaš različne variante...bo že sama pokazala, kako ji najbolj odgovarja...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
4.1.2010 16:56:57   
mini86
a pa mate stike s to sestrično k ni povedala da je nosečauser posted image ta je pa dobra..

če princeski ustreza sirček in nima reakcije ji ga brez problema daš..js bom verjetno tud kmal začela s sirčkom pa kislo smetano..

kaki pa olupiš in ga speštaš z vilico in to je to..

pripravljeno am mislm da ne sme stat..takoj porabt čene stran zlit..žal

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.