Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 9:47:46
|
|
|
|
KatMat
|
hvala za opozorilo petra
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 9:50:57
|
|
|
|
Tanja_
|
petrazg to sem tud jaz slišala za Moravce....ful mimo, pa včsahi so bile to ene izmed najdražjih term.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 9:51:05
|
|
|
|
FLASK_A
|
Petra Si bom zapomnila. Ajde punce. Grem na fax
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 9:52:13
|
|
|
|
šivilja
|
V Moravskih zdaj hvalijo Terme Vivat ,. Ne vem osebno še nisem bila, sta bila pa moja starša in tast in tašča pred nekaj leti in so bili vsi zadovoljni. Maškarce so res super, jaz bom spet poskusila nekaj sešit - lani sta bila gusar in njegova papiga. Bom poiskala slikco papige (če računalnik še dela, ker ga ena tastova podnajemnica nekaj serje in je zjutri štrom ven vrglo). K.tja poslano
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 9:52:42
|
|
|
|
lake
|
S kostimi nimam problema, ker jih ne rabm, v službi sm vsak dan isto oblečena, pa še perejo mi oni. Do službe pa lahko pridem tud v trenerki
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 9:56:01
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake S kostimi nimam problema, ker jih ne rabm, v službi sm vsak dan isto oblečena, pa še perejo mi oni. Do službe pa lahko pridem tud v trenerki Jaz bi si pa najraje svojo uniformo nabavila, ker imamo tako znucane obleke, da mi je včasih prav nerodno it pred ljudi. Majice vse razvlečene, raztrgane, hlače so mi itak trikrat preširoke, najmanjša cifra, edino, ko sem bila noseča, sem jih lahko nosila Edino halje so kar okej- vsaj malo telirane. Imajo pa fizioterapveti ful dobro krojene uniforme-ne vem zakaj ne dajo še za nas takih delat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 9:59:57
|
|
|
|
Anonimen
|
v službi sm vsak dan isto oblečena kakšen rdeč nosek si pa le natakneš, ne?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 10:01:09
|
|
|
|
Anonimen
|
dete se je zbudilo,... grem. lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 10:02:33
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja v službi sm vsak dan isto oblečena kakšen rdeč nosek si pa le natakneš, ne? Mam vsak dan drugačen izraz na obrazu
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 10:04:04
|
|
|
|
lake
|
Pediped Flex jst sm o tehle razmišljala, baje so anatomsko vredu.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 10:07:45
|
|
|
|
Kasija
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ A je katera že nabavila copatke za mulčke?Katere? Moja prijateljica jih naroča tule http://stores.ebay.com/Shoes-Zoo_0-6-months_W0QQ_fsubZ2QQ_sidZ98861764QQ_trksidZp4634Q2ec0Q2em322- menda, da jih ženska pošlje kot gift, tako da ne plačaš carine-se mi zdijo ful ugodni. Kaj mislite? Tanja te strani ne poznam. sem kupovala v trgovini littleoneshoes - tudi ebay store. če naročiš tri pare, še nimaš carinjenja. šivilja kaj bodo pa letos za pusta? kdaj pa je sploh pust?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 10:10:55
|
|
|
|
petrazg
|
Čeveljčki... tisto kar nam je prav. Čist resno. Ima tako visoko nart, da dobimo redko kateri čevelj gor. Ponavadi gremo v čisto vse možne trgovine in plačamo kolikor je treba, samo da dobimo čevlje. Sem bila pa najbolj zadovoljna do zdaj z Geox in Caterpiller. Copatke ima pa Cicibanove.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 10:13:03
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ A je katera že nabavila copatke za mulčke?Katere? Moja prijateljica jih naroča tule http://stores.ebay.com/Shoes-Zoo_0-6-months_W0QQ_fsubZ2QQ_sidZ98861764QQ_trksidZp4634Q2ec0Q2em322- menda, da jih ženska pošlje kot gift, tako da ne plačaš carine-se mi zdijo ful ugodni. Kaj mislite? Tanja te strani ne poznam. sem kupovala v trgovini littleoneshoes - tudi ebay store. če naročiš tri pare, še nimaš carinjenja. šivilja kaj bodo pa letos za pusta? kdaj pa je sploh pust? Tanja, a veš da se mi zdi da od Blue ena prijateljica dela te copatke. No podobne. Poglej na fb, mislim da je link dala. Nam ti niti v sanjah ne grejo gor
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 10:13:08
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: lake S kostimi nimam problema, ker jih ne rabm, v službi sm vsak dan isto oblečena, pa še perejo mi oni. Do službe pa lahko pridem tud v trenerki Jaz bi si pa najraje svojo uniformo nabavila, ker imamo tako znucane obleke, da mi je včasih prav nerodno it pred ljudi. Majice vse razvlečene, raztrgane, hlače so mi itak trikrat preširoke, najmanjša cifra, edino, ko sem bila noseča, sem jih lahko nosila Edino halje so kar okej- vsaj malo telirane. Imajo pa fizioterapveti ful dobro krojene uniforme-ne vem zakaj ne dajo še za nas takih delat. To je pa tko k pri nas, samo da imamo mi še vse luknaste pa zapacane od raznih kemikalij, pol pa neki zašijejo, smo k eni reveži. Pa vse halče se uskočijo in smo k da bi b vodi stal (vsi ki imamo več kot meter šestdeset.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 5.1.2010 10:14:46
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Čeveljčki... tisto kar nam je prav. Čist resno. Ima tako visoko nart, da dobimo redko kateri čevelj gor. Ponavadi gremo v čisto vse možne trgovine in plačamo kolikor je treba, samo da dobimo čevlje. Sem bila pa najbolj zadovoljna do zdaj z Geox in Caterpiller. Copatke ima pa Cicibanove. J. ima tudi. Groza, še teh toplih copatkov mu ne morem nobenih gor obut... Hvala za informacijo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?