Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 20:56:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 aja, te pa okej...uživajta! Kaj? zakaj si napisala užvajta? Če pa sem nas vse persidi povabla, pol pa Persida še enkrat vse Aja, ja KDAJ pa?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 20:57:53
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara nič,lepo se imejte,dosti klepetaje da bom mela zjutraj poleg čajčka - kavo sem nehala pit - kaj za brat težka bo, zadnje dni vsi štrajkajo koga ti to misliš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 20:58:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čer a danes bom ,pa jaz sama. Pri nas se ,pa spet nekaj dogaja sumim prehlad,ker se kar naprej zbujamo in jokamo.Mi je Tomaž bil takoj sumljiv ko že par dni spi ponoči kar rekordno.Res upam ,da se motim. kokica - a rabiš moj naslov ?Jaz vabim samo enkrat .Ste ,pa vedno dobrodošle.Tak,da...... A to resno? Kdaj pa ste se zmenile? nismo se še jaz sem nas kr k persidi povabla si pa dobra organizatorka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 20:58:50
|
|
|
|
trezika
|
aja, dober večer..... da ne bo katera rekla, da sem nevljudna
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 21:02:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 aja, te pa okej...uživajta! Kaj? zakaj si napisala užvajta? Če pa sem nas vse persidi povabla, pol pa Persida še enkrat vse Aja, ja KDAJ pa? to pa jo moram še vprašat saj bi nas k nam doma, samo imamo 1-sobno pa ne vem kam bi nas dala. Še ko midve z Lijo prideva je gužva
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 21:04:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika aja, dober večer..... da ne bo katera rekla, da sem nevljudna kontra
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 21:15:00
|
|
|
|
trezika
|
kaj se mene bojite kam ste šle?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 21:21:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika kaj se mene bojite kam ste šle? jaz že ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 21:30:56
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika kaj se mene bojite kam ste šle? jaz že ne si pa pogumna
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 21:35:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika kaj se mene bojite kam ste šle? jaz že ne si pa pogumna vedno.. mate dosti snega?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 21:37:57
|
|
|
|
trezika
|
jaaaaaa...snega kolikor hočeš.....brezzveze...fuuuuuuj....bljaaaaaak........
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 21:43:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika jaaaaaa...snega kolikor hočeš.....brezzveze...fuuuuuuj....bljaaaaaak........ pa daj , ti tumpika. Zdaj se lahko greta z Marušo sankaaaaaaaattttttttt
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 21:48:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika kaj se mene bojite kam ste šle? jaz že ne si pa pogumna vedno.. mate dosti snega? mi tudi.....!!! Se ne bomo več rabli hoditi na Pohorje sankati...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 21:48:41
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika jaaaaaa...snega kolikor hočeš.....brezzveze...fuuuuuuj....bljaaaaaak........ pa daj , ti tumpika. Zdaj se lahko greta z Marušo sankaaaaaaaattttttttt ja saj...to je edina dobra stvar snega
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 22:08:08
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober večer. kako zatišje je zadnje čase tu gor????
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 22:20:43
|
|
|
|
MalaČebelica
|
eh pa nobene ni. tepa lahko noč
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 22:21:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica eh pa nobene ni. tepa lahko noč nočko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 22:27:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica eh pa nobene ni. tepa lahko noč nočko nočko!! čebelica ti se meniš o zatišju, ko te ni blo že lep čas na spregled?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 22:31:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica eh pa nobene ni. tepa lahko noč nočko nočko!! čebelica ti se meniš o zatišju, ko te ni blo že lep čas na spregled? Tasa. kaj se jeziš? Malo maile preberi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 22:32:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa. kaj se jeziš? Malo maile preberi. nisem še tak daleč prišla Pozabim jaz to
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 22:33:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 mi tudi.....!!! Se ne bomo več rabli hoditi na Pohorje sankati... o, jeeeeaaaahhh mi pa še kuj sank nimamo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 22:33:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika jaaaaaa...snega kolikor hočeš.....brezzveze...fuuuuuuj....bljaaaaaak........ pa daj , ti tumpika. Zdaj se lahko greta z Marušo sankaaaaaaaattttttttt ja saj...to je edina dobra stvar snega te pa ne jamre
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 22:38:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica eh pa nobene ni. tepa lahko noč nočko nočko!! čebelica ti se meniš o zatišju, ko te ni blo že lep čas na spregled? se globoko opravičujem. če pa mi nekak ne znese. pa zdaj je stanovanje bomba, ker mi nič več ne znese. samo danes res ne morem. grem kar spat. torej lahko noč drugič
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 22:39:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
A mi lahko zamenjate sliko na seznamu! da je ne boste iskale:
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.1.2010 22:39:30
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 mi tudi.....!!! Se ne bomo več rabli hoditi na Pohorje sankati... o, jeeeeaaaahhh mi pa še kuj sank nimamo si lahko naše sposodite. samo niso primerne za otroke
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.