|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 3.del
4.1.2010 16:48:51   
poopek
oooo, nincrli lepo da ste doma! čestitke še enkrat! user posted image user posted image user posted image

jz sem ravno izpod tuša, me je pred eno uro začel pikat v križu, roke in noge so se mi začele trest, sem se ustrašla, kaj a zdej bo??!! user posted image pol sem dobila še en popadek.. in sem hitro šla torbe zrihtat, ker nisem mela nč prštimat, tak da zdej če bo, smo pripravljeni! user posted image sem se pa vmes kr jokala, hm, sej človek vč ne ve kaj pa kako. no, zdej po tuširanju sem dober, čeprov me v križu še vsake tolk pikne... morda pa se počas začenja :)) uffffffff, morem priznat da me je prekleto strah! user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 576
4.1.2010 16:55:41   
Gwendolen
Jeeej, nincrli, super, da ste doma! Upam, da si imela ta fajn babico v SG, ker ena je baje fuuuul pasja user posted image .

Zala01, veš, da se res sploh ne spomnim, kam je rekla, da gre na pregled. Upam, da se srečata in spoznata, ker je res ena taka fajn punca!

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 577
4.1.2010 16:59:34   
anita goitan
dan punce

vas čitam..ma cepate kot domineuser posted image user posted image

Jaz imam jutri še zadnji pregled v P Kr, danes bila pri frizerju, v sredo imam pedikerja...user posted image in še 11 dni do pdp-ja..ma se mi še ne mudi, počutim se super, aktivna, trenutno z Zojo listavi knjigice,...
srečno moje janurake, se beremo, čaw

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 578
4.1.2010 17:34:12   
pajcevina
Alex dejmo!user posted image user posted image user posted image

Jst sem šla pa popoldne mal zaležat pa sem zaspala za 3h. Uh, kok je pasaluser posted image . Moja podnajemnica je pa danes čist druga kot mami. Veselo nori po trebuhu, da kar orng zateguje.

Danes sem klicala na CSD ker še vedno nimam odločbe (pa sem že 1 teden na porodniški) in so ugotovil, da je prišlo do napake - jo imajo napisano, ampak poslal je pa niso niti meni, niti delodajalcu. Očitno so bli že čist praznični. Jao. ma še dobro da sem klicala in ne samo čakalauser posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 579
4.1.2010 17:48:21   
nikita 33
IZVIRNO SPOROČILO: poopek

jz sem ravno izpod tuša, me je pred eno uro začel pikat v križu, roke in noge so se mi začele trest, sem se ustrašla, kaj a zdej bo??!! user posted image pol sem dobila še en popadek.. in sem hitro šla torbe zrihtat, ker nisem mela nč prštimat, tak da zdej če bo, smo pripravljeni! user posted image sem se pa vmes kr jokala, hm, sej človek vč ne ve kaj pa kako. no, zdej po tuširanju sem dober, čeprov me v križu še vsake tolk pikne... morda pa se počas začenja :)) uffffffff, morem priznat da me je prekleto strah! user posted image

Mene je tud začelo špikat..samo ne v križu, ampak bolj odspredaj in spodaj. ni pa nič v kakšnih rednih intervalih....mene je strah, moj se pa smeji in sprašuje če greva.

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 580
4.1.2010 17:57:06   
tinncyka
alex17 sporoča:

Danes ob 17.03 uri se je najin tako pričakovan fantek Ian, težek 3670g in velik 54cm odločil, da je čas, da pride na svet in spozna mamico in očija!user posted image

čestitke!!user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 581
4.1.2010 17:59:57   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

IZVIRNO SPOROČILO: Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

aja pa to bi še vprašala... imam juti čas delat seznamčekuser posted image

kako smo rekle da se bomo imenovale na FORMU: Dojenček: starši čvekamo ?

Meni se zdi, da je bilo največ glasov za Prve snežinke 2010? Naj pa še punce povejo ...

user posted image user posted image
user posted image user posted image

Ja meni je tut to ime fajn.

ok grem v obdelavouser posted image seznamčka, vam javim ko bom konecuser posted image

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 582
4.1.2010 18:07:08   
tinncyka
...

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 4.1.2010 18:11:42 >

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 583
4.1.2010 18:14:04   
majčyca
Boka - držim pesti, da bolečine čimprej minejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti pa le pridno počivaj in naj te tvoj lubi malo razvaja user posted image

nincrli - super, da ste doma user posted image user posted image zdaj pa le uživajte in se veliko cartajte user posted image

Alex17 - čestitke še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 584
4.1.2010 18:16:31   
Žaži
Danes sem bila na Ptuju se "spoznati" z G, ki mi bo v četrtek delal CR (dr.rosič), je prijazen, le kap me je zadela ko je začel nekaj govoriti o prebujanju iz narkoze, jaz samo gledam kaj govori, ker hočem spinalno in hočem biti na vsak način zbujena, pravi da to bi se pa morala prej s svoji G in anesteziologom dogovirit, prav, jutri se vidim z moji G in ji bom rekla, če je to očitno treba prav posebej napisati. Mislim no, kake finte imajo, sploh nihče nič ne vpraša, važno da je njim najlažjeuser posted image Tudi mož v bistvu samo čaka v eni sobi in mu dojenčka pripeljejo pokazati na kratko in je to to. Kakšna beda, še malo pa se bom spokala v Postojno, kjer je bil zraven 8 ur v porodni, nato zraven sedel med CR in še čakal name s sinom uro in pol da smo se na hodniku še videli!!

Polho, tvoja porodna zgodba je pa podenj in stvar najmanj za pritožbo, meni je prvič voda odtekla, sem bila brez popadkov, pa sem šla takoj v porodno, dobila umetne, ker se po 8 urah nisem odpirala sem imela CR. In bila izčrpana do konca! Le kako mora biti trebi, ko so te najprej 3 dni matrali in potem za krono naredili še CRuser posted image

Zala, midve pa imava na isti dan CRuser posted image

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 585
4.1.2010 18:18:58   
sassy0

aja pa to bi še vprašala... imam juti čas delat seznamčekuser posted image

kako smo rekle da se bomo imenovale na FORMU: Dojenček: starši čvekamo ?

izpisala sem že vse iz seznamčka ki ste rodile: trenutno vas je 19user posted image  od tega je

20user posted image :   11user posted image  in 9user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

pa jaz bi na seznamček pisala vse ki smo bile Januarke2010 - tudi tiste ji ste sedaj pod decemberuser posted image

če se seveda strinjate!??

drugače pa ni problema lahko pa tudi spremenimuser posted image

nočko*user posted image

Jaz bi kar ostala pri vas, čeprav bomo jutri stari že 1 mesec user posted image  Pa tako ali tako nisem huda čveka, bolj berem kot kaj drugega. Bom pa poškilila vsake toliko še k decemberkam, da vidim, kako napredujemo. Upam, da ne boste hude user posted image

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 586
4.1.2010 18:20:39   
sassy0
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

A je sploh katera, ki rodi brez dodajanja umetnih popadkov? Se mi zdi, da moraš imet že ful srečo, da se jim izogneš... Ah, beda.

Ja Kika, se žal se preživo spomnim kako pasji so lahko.user posted image

Jaz na srečo obakrat. Sedajle v drugo so mi nekaj grozili, da bom dobila umetne, pa sem se menila za EA, sem rekla, da mi je potem vseeno. No po klistirju so pa moji tako ojačali, da sem se v 20 min odprla iz 3 na 8 cm in ni bilo nič z umetnimi, niti z EA user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 587
4.1.2010 18:22:38   
Zala01
Alex17, čestitke za fantka s prelepim imenomuser posted image user posted image user posted image .

Ja, Žaži sem opazila, da naju na isti dan prerežejouser posted image , jaz tudi upam na spinalni blok, si me ti prepričala nekje na začetku nosečnosti...zdaj samo upam, da me kaj ne prehiti in ne bo prave ekipe tam. Kdaj pa moraš že biti tam, da te pripravijo? Jaz bom prva na vrsti, ob 6.30 me že čaka klistrir.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 588
4.1.2010 18:27:44   
sassy0
Pa vsem mamicam iskrene čestitke za decembersko-januarske sončke. Pa vidim, da imamo soimenjaka, Grahek, vidim, da imamo podoben okus, vsaj za imena user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 589
4.1.2010 18:29:15   
Žaži

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Alex17, čestitke za fantka s prelepim imenomuser posted image user posted image user posted image .

Ja, Žaži sem opazila, da naju na isti dan prerežejouser posted image , jaz tudi upam na spinalni blok, si me ti prepričala nekje na začetku nosečnosti...zdaj samo upam, da me kaj ne prehiti in ne bo prave ekipe tam. Kdaj pa moraš že biti tam, da te pripravijo? Jaz bom prva na vrsti, ob 6.30 me že čaka klistrir.

Jaz moram notri že v sredo ob 8h, ker mi še ekg in nekoh stvari niso delali, mah, čisto BV bom tam dam zapravila, potem pa v sredo naredijo razporede za naslednji dan, ampak pravi, da jih delajo med 8 in 10 uro zjutraj. Tako, da mož vsaj ve kdaj naj pride čakat štrucouser posted image Sem pa že tako nervozna, da spravljam že vse okoli sebe ob živce, pa danes so me res na obrate vrgli s tole narkozo, pa to ni šanse da zamudim prvi jok, pa da vem v istem trenutku če je vse ok, pa da jo vidim še vso "umazano", ne pa da se nekje vsa omotična zbudim in mi nekdo samo pride povedat če je vse ok, videla jo bom pa naslednji dan. Se mi tam strgauser posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 590
4.1.2010 18:50:58   
Zala01
ja Žaži, tako je bilo pri meni prvič, sicer sem ga dobila že prvi dan na intenzivno in sem ga imela ob sebi...se pa strinjam, da je kar nekaj to, da se zbudiš, ti ga pokažejo oblečenega in rečejo, to je pa vaš otrok. Zato si tako želim spin. blok, da vsaj enkrat doživim prvi otroški jokecuser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 591
4.1.2010 19:20:14   
ursyyyka
Punce, a je katera že  rodila z epiduralno?js sm se odločila,da če se bo le dalo,bi jo imela in sicer v postojni...

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 592
4.1.2010 19:21:59   
pajcevina
Alex17 Iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursyyyka)
Neposredna povezava do sporočila: 593
4.1.2010 19:27:03   
quellle
alex čestitke za tvojega korenjakauser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 594
4.1.2010 19:32:32   
pajcevina
IZVIRNO SPOROČILO: ursyyyka

Punce, a je katera že  rodila z epiduralno?js sm se odločila,da če se bo le dalo,bi jo imela in sicer v postojni...

Jaz sem jo tam imela prvič, pa ne bi več, hvala. Med porodom mi je popustila (po 2h urah) in pol je bolelo bolj, kot če je sploh ne bi imela. Pa še nekaj dni sem imela zelo hude bolečine v hrbtu - me je bolelo bolj kot rana po CR.
aja, pa še danes se sprašujem, če ni bil posredno tut ta CR zarad ea. Najbrž ne bom nikoli zares vedla.

(odgovor članu ursyyyka)
Neposredna povezava do sporočila: 595
4.1.2010 19:39:59   
ursyyyka
pajcevina ; ja pravjo,da dostkrat če ženska nemore zadost pritiskat potem rešujejo s CR al pa z vakumom.A pa da te je rana od EA bolj bolela?ufffuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 596
4.1.2010 19:55:55   
tinncyka
EVO SEZNAMČEK KONČAN!!user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/Prve_sne%C5%BEinke_2010%21%21/m_4799094/tm.htm

(odgovor članu ursyyyka)
Neposredna povezava do sporočila: 597
4.1.2010 19:57:17   
Gwendolen

EVO SEZNAMČEK KONČAN!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 598
4.1.2010 20:02:15   
Boka
alex, čestitke user posted image user posted image user posted image

tinncyka, super je user posted image

maycica hvala user posted image

nincrli vi pa uživajte doma user posted image

1+1=5 :)

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 599
4.1.2010 20:02:23   
ursyyyka

Lepo,zelooo!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?