|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 3.del
4.1.2010 12:10:16   
Gwendolen
naja6, lujluj - čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gara, dobrodošla!

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 551
4.1.2010 12:10:52   
felicia
ojla

evo po dolgem času se še jaz malo oglasim. Dnevi minevajo in jaz jih pridno odštevam. Zanima pa me tiste, ki ste rodile že katero babico ste imele in v kateri porodnišnici ste rodile?
Tudi sama sem prvi porod imela kar težak (lih za glih sem ušla vakumskemu), sam ko dobiš svojga dojenčka v naročje in končno vidiš kaj si ime v sebi teh devet mesecev in kaj lahko ljubezen in dva človeka ustvarita pozabiš na vse.

Neposredna povezava do sporočila: 552
4.1.2010 12:34:05   
egleria
ojoj upam da bom mela kr svoje popadke..

(odgovor članu quellle)
Neposredna povezava do sporočila: 553
4.1.2010 12:35:55   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

aja pa to bi še vprašala... imam juti čas delat seznamčekuser posted image

kako smo rekle da se bomo imenovale na FORMU: Dojenček: starši čvekamo ?

Meni se zdi, da je bilo največ glasov za Prve snežinke 2010? Naj pa še punce povejo ...

We're walking in the air

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 554
4.1.2010 12:37:42   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Meni se zdi, da je bilo največ glasov za Prve snežinke 2010? Naj pa še punce povejo ...

user posted image user posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 555
4.1.2010 12:58:19   
pajcevina
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Ja meni je tut to ime fajn.

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 556
4.1.2010 13:09:24   
tweety83
polho3006 - če si bila v celjski porodnišnici,potem sva bile na isti datum tam. V kateri sobi si pa bila potem na oddelku?

Tud jaz sem rodila v celjski porodnišnici in moja izkušnja je taka: Ob dveh zjutraj sem imela kar krvav izcedek na vložku,zato sem se počasi uredila in sva šla proti P. Tam me itak niso resno jemali,ker sem bila vsa vesela in pomirjena in so me priklopili na CTG in dolgo ni bilo nič. Pol pa le pride babica in mi reče,da me bo pregledala zdravnica. tud zdravnica me ni resno jemala-dokler me ni pogledala in presenečena ugotovila da sem tri prste odprta - halo??? Je rekla - rodit greste - jaz pa v jok od veselja-moj je itaq mislil da se mi meša. Potem pa pod tuš,pa klistir in še enkrat pod tuš in je trajalo vse skupaj do pol šestih,ko sem prišla v porodno. Popadki so bili ful blagi,ob sedmih so mi predrli mehur in se je začelo zares. No in ob 9,35 sem že rodila. sploh ni bilo hudo in mi je ful velik pomenilo,ker je bil moj zraven. babice in zdravnica in sestre so bile ful vredu.

Potem pa po nekaj urah (je bila gužva v P) končno odhod na oddelek. Bibo so odeljali v otroško sobo na opazovanje. dali so jo v toplo posteljo in jo priklopili na monitor,ki spremlja dihanje.
V glavnem oddelčne sestre so bile ful vredu, sestre v otroški sobi so pa take,da je na vsako smeno vsaj ena ali dve,ki jih ne smeš nič vprašat. Ne pokažejo ti handlinga,previjanja,nege - ničesar. katastrofa-kot da ni že dovolj hudo,da nimaš otroka pri sebi in ga lahko greš samo vsake tri ure podojit in malo pocartat.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 557
4.1.2010 13:13:42   
ksenci
jz pojma nimam kiro babico sm imela prvič na poroduuser posted image vem da je ena oddelala celo smeno- starejša ful prijazna, me masirala, dala glasbo za sporščanje, pol pa je druga prišla, pa je ful vn hodila, ko bi jo človk rabo. itak pa se poroda ful slab spominjam. tud jz sm bruhala od teh zdravil. sm mela ful težek porod in če sm se prve dni po porodu sam na porod spomnla in sm že mela solze v očeh. sploh nism mogla o njem govorit. pol pa sm počas s pomočjo mojga sestavla skup kaj se je dogajal in kako je blo. res pa je neverjetno kako v sekundi pozabiš na vse bolečine ko dobiš babya na trebuščekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 558
4.1.2010 13:26:40   
tinncyka
Ojla! zgleda da bomo dons rodili. so me obdržali v P! Držite pseti punce, se javim. Alex17

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 559
4.1.2010 13:30:11   
Gwendolen

Ojla! zgleda da bomo dons rodili. so me obdržali v P! Držite pseti punce, se javim. Alex17

Jeeeee!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

We're walking in the air

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 560
4.1.2010 13:31:16   
Enkica

Drži se miška ... pa naj mine kar se da hitro.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 561
4.1.2010 13:31:48   
Zala01
No, da se še jaz malo pofočkam tukaj.

Še vedno v 1 kosu, upam da tako ostane še jutri in pojutrišnjem, pol pa tako spinalni blok in CR.

Zunaj danes sneži v Lj, bo nastala ena taka zimska idila še pred odhodom v P., sem prav vesela, imam tako rada sneg, ko ga gledam iz toplega stanovanja, pa mi ni treba gazit po njemuuser posted image .

Kako ste mi pa kaj ve, na ta zimski dan?

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 562
4.1.2010 13:34:13   
Zala01

O, Alex17, sem pa prav mislila, da se bova v četrtek kaj videle. No do takrat te bojo verjetno že spustili domov, če bo vse OK. Držim pesti, da ti hitro mineuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 563
4.1.2010 13:52:50   
Tekica
Drage sotrudnice,

do sedaj enostavno nisem zares utegnila spremljati foruma ... ste prezgovorne, da bi lahko sproti spremljala ... čestitke vsem novim mamicam najprej!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vse naj pa tudi njihovim sončkom.

Tiste, ki še čakate, pa kar pogumno. To je moja druga user posted image , imamo že skoraj 3-letnega Klemena, tokrat pa naj bi rodila 20. 1. 2010. Ker moram 12. januarja na še nek zelo nujen opravek, res upam, da še malo počaka, popoldne 12. pa že lahko gremo. Klemen se je rodil ravno toliko prezgodaj, sa bi morala roditi danes.

Tudi meni so prvič dali umetne popradke, ampak ni tako strašno, kot opisujejo nekatere, sama sem bila na pregledu v P, odprta sem bila 4 cm, zato so me poslali v porodno, predrli mehur, takrat je hkrati z mano rojevalo 13 punc, tako da nisem imela ves čas babičarja zraven (aja, upam, da bom imela tudi tokrat moškega - take nežnosti nisem bila deležna od nikogar drugega user posted image user posted image user posted image - mislim od zdravstvenih delavcev). Zares boli tistih zadnjih nekaj popadkov in potem se res po treh potiskih otrok rodi, prej so samo malo daljše ali krajše uverture - morda so vsaj za prvič boljše kako uro dlje, ker se psihično bolje pripraviš na konec in porod sam.

Mene so prerezali, ko se je glavica okronala - sem čutila, ampak ni bolelo - dokler nisem dobila otroka na trebuh, sem bila čisto super, ko sem morala roditi še posteljico, sem se pa zavedla, da sem izčrpana in da se mi tresejo noge, ampak ja, res vse pozabiš v trenutku in ostane samo še lepo.

Tako da moj glavni nasvet - zaupajte tistim, ki bodo z vami. Zato so tam - imajo izkušnje, imajo znanje, so pa ljudje - če smo same tečne, ko nas naderejo, res težko pričakujemo, da bodo drugi pa super prijazni, ko jih mi natulimo ... vsem hormonom in razumevanju bolečine navkljub. Super je, če imate koga zraven, že zato, da delite posebne občutke, ki jih je polno potem, tako da ... komaj čakam, da se nam pridruži naš najmlajši ali najmlajša. Morda pa dobimo punčko.

Aha in še slončkanje user posted image user posted image user posted image - kolikor vam paše - in meni zelo paše - je pa res, da so položaji zreducirani na nekaj najosnovnejših user posted image .

Srečno vsem!

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 564
4.1.2010 13:53:17   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

O, Alex17, sem pa prav mislila, da se bova v četrtek kaj videle. No do takrat te bojo verjetno že spustili domov, če bo vse OK. Držim pesti, da ti hitro mineuser posted image user posted image user posted image .

Ne bojo. V Trbovljah je hospitalizacija 4 dni po vaginalnem, v LJ pa 3 dni. No, če je vse v redu, seveda.

O, sam čakaj, a se katera spomni, kam je rekla, da bo šla na pregled? Ker G ima pa v LJ ... Hmmmmm ...

< Sporočilo je popravil Gwendolen -- 4.1.2010 13:57:00 >

We're walking in the air

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 565
4.1.2010 13:58:35   
nony
No po tri urnem čakanju smo doma....vse je ok so me poslali domov...če do petka ne bo nič imam spet kontrolo.....no očitno mu godi v mojem trebuhu:)))

Upanje ostaja....

Neposredna povezava do sporočila: 566
4.1.2010 13:59:31   
Zala01
Gwendolen, mislim, da je rekla, da gre v Trbovlje. No, če je 4 dni, pol jo mogoče pa še srečamuser posted image .

< Sporočilo je popravil Zala01 -- 4.1.2010 14:00:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 567
4.1.2010 14:10:58   
novkica
 Pozdravček za vseuser posted image in vse ki že imate ob sebi svoje user posted image

Posebej pa za polho 3006,sicer ne vem če se me bo spomnila, sva se v Celjski porodnišnici, ko je rodila,na oddelku pogovarjali,ker sem si želela malo ogledat njeno štručkico..in vam povem, da tko lepo in pridno štručkico redko vidiš...vse čestitke user posted image user posted image user posted image ,

No pri men pa še nič ne kaže, čeprav je še 3 dni do roka. Ščipanje , pikanje in pritiskanje pa je tko vsak dan,tko da ne vem kako in kdaj bo šlo zares.
Sicer pa sem včeraj spila ricinusovo olje, ker baje sproži porod,. Moram pa povedat,da sicer nisem spila 1dcl, kot ga menda nekatere. Doza na enkrat je 1-2 žlici, no sama sem dodala še 1,5 poleg. Pa učinek????
Naj bi začelo delovati od 2-4 ure....js pa sem že po slabi uri pristala na školki...in pol samo tuš,školka,tuš,školka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Očisti te tako, da se kar bliska, da bi pa sprožilo kakšne popadke, pa žal ni delovalo. No sicer ne vem, mogoče bi morala zvrnat kar cel dcl, sam pol pa ne vem... BOG pomagaj, kaj bi bilo.
Tko še bomo malo počakal...upam pa da me kmalu zagrabi kaj konkretnega.user posted image user posted image user posted image user posted image

Poljubček vsem

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 568
4.1.2010 15:03:39   
vtitag
Alex17 držim pesti, da čim hitreje mine!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novkica)
Neposredna povezava do sporočila: 569
4.1.2010 15:09:02   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: ALEXI M.

majčyca- mene je vse srbel po tifolu, pa tudi mojo sestro.... lahko je po kakšnih teh vitaminih če jih jemlješ-poglej navodila. Zdaj jemljem Elevit in je vse super...

Zdaj ne jemljem ničesar drugega kot pa antibiotike, bom pa pogledala, če kaj piše pri stranskih učinkih, če je tudi to možno. Drugače pa sem najprej razmišljala, če bi to srbenje lahko bilo od tega, ker sem zamenjala gel za tuširanje, ampak zdaj spet uporabljam starega, pa še vedno srbi. Ne vem, upam samo, da to čimprej mine (srbi me ponavadi samo zvečer), ker se mi zdi, da si bom drugače vso kožo skrampala dol user posted image

Alex17 - naj ti hitro mine in s čim manj bolečinami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ALEXI M.)
Neposredna povezava do sporočila: 570
4.1.2010 15:16:07   
Boka
hejla punce,

kolko novih sončkov user posted image Čestitke vsem mamicam in malim srčkom user posted image user posted image user posted image user posted image

alex, srečno!!!

maycica, super, da gre na bolje!!

groza kaj ste ene že prestale pri porodu user posted image res škoda, da se eni dohtarji tkole 'igrajo' user posted image

jaz pa sem tudi bolj v povojih, sem preveč hodila in mi je noga tako otekla, da stopit več ne morem gor, boli kot sam user posted image Moram se pocajtat do poroda, ker če ne lahko samo nemočno ležim skos, že zdaj me moj praktično nosi do wcja.

Upam, da ste ostale kaj bolje!

Aja mi je pa zelo všeč ime Prve snežinke user posted image Tinncyka, super urejaš seznamček!! user posted image

1+1=5 :)

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 571
4.1.2010 15:29:15   
egleria
tudi meni je všeč ime Prve snežinke user posted image
no danes pa so se mi naredile prve strije po trebuščkuuser posted image sem celo paniko zagnala moj se mi je pa smejal.. joooj pa to sredi trebuha..

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 572
4.1.2010 15:47:37   
poopek
helow!

meni je tudi všeč ime Prve snežinke user posted image

mam eno vprašanje. ko pravjo ene, da jim je plodovnica začela iztekati po kapljicah... kako to veš? user posted image kaj pa če jo zamenjam za izcedek nožnice? user posted image nevem... user posted image

alex upam, da bo čimlažje šlo!!! srečno!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 573
4.1.2010 16:11:32   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

polho3006 - če si bila v celjski porodnišnici,potem sva bile na isti datum tam. V kateri sobi si pa bila potem na oddelku?

[/quote

Ja bila sem v ce P. Najprej sem bila v 10, potem ko sem pa rodila sem pa bila v nadstandardni 8.

Kje si pa bila ti? Mogoče sva se videli.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 574
4.1.2010 16:43:51   
nincrli
Heloo!

Mi smo končno doma! Sma ostala en dan dlje, ker je zgubil na gramih, ker jaz nimam dovolj mlekauser posted image in mu morem dodajat pa nasploh je bolj mali te pa je še bolj pomembno da gor dobi. No upam, da dobim čim več svojega mleka, da ne bo treba skos umetnega dodajat. Sem vidla na rodili smo, da smo popularne user posted image
Čestitke še vsem ostalim mamicam!

Vas bom te dni za nazaj prebrala.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?