|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
3.1.2010 14:59:51   
Zvezdici
...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image
...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.2.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

3.3.2010
user posted image    LaMay (35)               3.user posted image 2.user posted image                                    user posted image    
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

17.3.2010
user posted image    lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                   user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29) 1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

21.3.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

24.3.2010
user posted image    Zvezdici (21)            1.user posted image 0.user posted image             7.1                   user posted image

9.4.2010
user posted image   neka_noč (35)         3.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

10.4.2010

user posted image   nax05 (24)               1.user posted image 0.user posted image           26.1 (P)              user posted image

17.4.2010

user posted image   tanika1 (26)             1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

20.4.2010
user posted image    NATAŠA35 (34)        4.user posted image 3.user posted image              11.1                 user posted image

21.4.2010

user posted image    Aglaia (27)              1.user posted image 0.user posted image           11.1 (3D)             user posted image

25.4.2010

user posted image     sasa1975               2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

29.4.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image         27.1 (P)                user posted image

22.5.2010
user posted image     Gromska (29)           1.user posted image 0.user posted image             8.1                   user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image   18.1 (P), 26.1 (MF)     user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

26.5.2010
user posted image    nanny.girl                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image
user posted image     bubolin (25)             1.user posted image 0.user posted image        11.1 (P+MF)           user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)              1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                        2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

18.6.2010
user posted image      bcljka (24)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

8.7.2010
 user posted image   anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

17.8.2010
user posted image     lumpa6                      ?user posted image ?user posted image                                      user posted image

Skupaj nas je 24 ljubljanskih user posted image (na seznamu).

8x user posted image

6x user posted image

10 x user posted image

Februark = 1
Marčevk = 6
Aprilčic = 7
Majčic = 5
Junijk = 3
Julijk = 1
Avgustovk = 1

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 3.1.2010 15:06:54 >

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
3.1.2010 15:01:22   
bubolin
Aja za seznamček - stara sem 24 let, ampak lahko napišeš 25 ker imam čez dober mesec RD.

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
3.1.2010 15:03:16   
Zvezdici
bubolinuser posted image user posted image dobrodošla še tukaj.
Hehe ja treba bit priden. Da me slučajno kaj ne prehiti user posted image . Je pa prav luštno gnezdit. Bi nonstop obešala in likala. Samo kaj ko pralni stroj prepočasi pere, pajacki se pa prepočasi sušijo user posted image .

Sem še na koncu seznama malo dodala naše število.

Se nas je kar lepo nabralo!
Če se spomnim par mesecev nazaj nas je bilo čiisto malo. Sedaj, pa že 24 user posted image .

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
3.1.2010 17:19:41   
krtkova
Hoj, bejbe!

Voziček je brez košare, a le-to sem dobila že pred kratkim skupaj z lupinco od sodelavca - jasno vse kompatibilno!! user posted image

V soboto grem v Ikeo, morda že kaj za Hugota nabavim. Zdaj se mi zdi, da sem končno dobila mal zagona za te nakupe.

Bcljka - sem te že zasledila pri junijčicah!! user posted image

Midva sva bla danes na Katarini, kjer je bilo ful folka in fulll lepo!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
   [Brisano sporočilo]
3.1.2010 18:34:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1130
   [Brisano sporočilo]
3.1.2010 18:39:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1131
3.1.2010 19:36:05   
Zvezdici
cojka - ne bodi mi fouš. Jaz imam kronično pomanjkanje prostora. Tako, da me še veliiiko dela čaka, ker moram vse bolj stisniti user posted image . Bova z mojo pupo ubistvu v eni sobi. Zato sedaj perem, ker vem, da kasneje me čaka še veliko drugega user posted image . Je pa fino prat to pa priznam. Sedaj se pere že 6. runda. Mami mi pravi, da sem zmešana user posted image .
Joj.. ja upam, da ti uspe čimprej poštimati te neopravičene! Pa malo zavleci v torek.. malo se zgovarjaj . Saj to si se v šoli od tvojih sigurno že naučila user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1132
   [Brisano sporočilo]
3.1.2010 21:20:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 1133
3.1.2010 21:27:28   
ursa_p
Cer po dolgem casu!

Najprej SRECNO NOVO LETO VSEM SKUPAJ. Mi smo praznovali pri prijateljih v dobri druzbi skupaj z otroci in se imeli res super. Se moja prijateljica me je par dni prej presenetila z veselo novico (po 2 letih koncno zanosila), tako da je bilo prav fino. user posted image

Na zalost mi res primanjkuje casa. V sluzbi sem brez sefice, narest moram ogromno dela, pa se na uvajanju imam eno, tako da je kar pestro in res ne uspem prit se do RR-ja, doma pa tudi podobno. Med tednom sva bila v ikei in kupila ogromno omaro, tako da sva celo stanovanje obrnila okoli in zdej, kljub temu, da sem rekla, da se bom pranja in pripravljanja lotila sele februarja, ze zlagam stvari in pospravljam. No, prat se nisem zacela, se bo pa zacelo ta taden. Sem pa dala za stran kar 4 ta najvecje vrece za smeti otroskih cunj in jih odnesem na rdeci kriz. Joj, koliko nepotrebnih stvari se mi je valjalo doma. user posted image

Popadki ... na poti iz Ikee sem imela ze kar hude popadke, najprej na 3 minute, potem pa so se podaljsevali na 6 minut. Sem bila prepricana, da me pelje direktno v porodnisnico. Avto sva imela pa tako nabutan, da sem komaj sedela. No, na sreco se je po cca. 45 minutah vse umirilo, tako da sva se odpeljala kar lepo domov, naslednji dan pa v sluzbo, kot da nic ni bilo.

Pregled ... ga imam jutri in upam, da bo vse ok.

Drugace pa nic posebnega, razen to, da sem cist crknjena od pospravljanja zadnji teden, pa se v sluzbi sem bila do zadnjega dne (so mi skenslali dopust). Tako da vse kaze, da odhajam na porodnisko ze konec januarja, ker imam toliko dopusta za porabit.

Cojka ... poslala sem ti ZS.

Lep vecer!

Ursa

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
3.1.2010 21:39:57   
Zvezdici
cojka - ne saj zdaj lahko vprašaš, ko je že vse dokončno. Nisva več skupaj - na mojo žalost. Nekako dolga zgodba. Ti bom če te res zanima napisala ZS.

ursa_p - ja pri meni so se tudi pojavili ravno na silvestrovo user posted image . Sem se kar ustrašila!
Samo, da si sedaj ok. In držim pestke, da bo jutri vse dobro na pregledu.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
   [Brisano sporočilo]
3.1.2010 22:37:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 1136
4.1.2010 10:07:39   
Anonimen
Jaz sem pa danes važička. Sej upravičeno...ker bom tamlagla vidla, mava končno 3d/4duser posted image

Zvezdici teb pa pošiljam 1000user posted image . In upam, da si ok.

Neposredna povezava do sporočila: 1137
4.1.2010 10:16:20   
Teja K
Dober dan in srečno, predvsem zdravo in zadovoljno v novo leto!!!

Sem se med prazniki odmaknila od vsega (dela, računalnika in študija user posted image user posted image ), sem pa vas sedaj hitro preletela.... uhh bereme o popadkih,... in kako ste pridne in gnezdite user posted image ... no mi smo tudi dobili prve stvari od božička za našo pupo.. ene mičkene zoknčke, dudico in gugalnik user posted image , pa ati je kupi hlačke za pupo, ki zgledao kot kavbojke user posted image user posted image ...

Ugotavljam pa, da sem fullllllllllllllllllll utrujena... kar mi ni čisto nič podobno user posted image ... verjetno ta nosečnost drugače vpliva name, pa starejša em uhhh, kaj bo šele na koncuuser posted image ... moram si hitro zamenjavo najdet, da bom imela vsaj za to poskrbljeno user posted image ...

No toliko od mene... lepo bodite pupe user posted image ...

Zvezdici, sem prebrala, da si sama ostalo... mi je žal, ampak kot v tolažbo ti naj povem, da jaz sedaj ko gledam nazaj, bi tudi pri prvem raje sama ostala, kot pa da sem doživljala vse kar me je doletelo od kar je dedc zvedel, da sem zanosla je mislil, da lahko počne vse user posted image ... potem pa sem se ga še s težavo rešla, mi je kar nekaj let še grozil...

no pa se je sedaj vse izboljšalo, imam novega partnerja s katerim pričakujeva... tudi mojega sineka iz prvega polomije je sprejel, če prav imata občasno težave, ampak mislim, da smo lahko kar srečni da smo se našli... malo nesoglasij pa je itak treba user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1138
4.1.2010 12:56:44   
mkbk
Dan dan,

Najprej, da vam zaželim vse naj naj - naj bo leto 2010 čista desetka!!!

po praznikih se najde cajt za kaj napisat in kaj prebrat, no pa saj HB tud ostale niste glih pretiravale... Mi smo bili dobesedno zasuti z obiski in obiskovanjem, za silvestrovo smo bili pa kar doma z enimi prijatelji, ki tudi pričakujeta kmalu, tko dasmo ob dveh omagal, tamal je pa spal kot top ga tud petarde niso zbudile, medtem ko se jaz v postelji ne smem obrnit, da me ne bi slišal... user posted image Malo smo kuhali večerjo, potem pa igrali activity, zato smo pojedl šele ob 1 in imeli čist krepnjeni še komaj malo odprte oči ke do dveh...

Vidm, da žvas že veliko veselo gnezdi, no ja jaz bom tud ko bo čas za to, enkrat začetek maja... user posted image se že neizmerno veselim

ursa_p , zvezdici - a že kar ta pravi popadki ??? Ja sam da so se nehal.

zvezdici so sorry, ampak vse je za neki dobr. Če maš mamo kje blizu, da ti vskoči je pa še bolj super...user posted image .

Ja jest tud mogoče grem na 4D UZ, da vidim spol...

no mejte se..papa

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
4.1.2010 13:35:10   
polhec
Pozdravljena souser posted image .

Tudi jst prihajam iz okolice Ljubljane, tako da se vam pridružim pri veselem čvekanju še tukaj.

Nekaj podatkov za seznam:
1. nosečnost, PDP 2.7.2010, spol: zaenkrat user posted image , starost: še nekaj dni pa 25 let, pregled 25.1.

Vedno sem si želela, da bi bilo 25 leto prelomno in še res bo. Že komaj čakam, da naju obišče najin sonček :-)

uživajte v prvih letošnjih snežinkah ;-)

čaka naju leto prijetnih sprememb ;-)

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
4.1.2010 15:20:05   
Zvezdici
Samo na hitrico poročam.
Sem bila pri G danes zarasdi teh popadkov.

Je ugotovila, da se nekaj dogaja, tako da sem dobila buscopan ter moram počivat.

Upam, da se vse skupaj kaj hmalu umiri.
Se še potem kaj oglasim.

Uživajte ob snegu!

(odgovor članu polhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
4.1.2010 15:22:15   
Zvezdici
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.2.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

3.3.2010
user posted image    LaMay (35)               3.user posted image 2.user posted image                                    user posted image    
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

17.3.2010
user posted image    lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                   user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29) 1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

21.3.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

24.3.2010
user posted image    Zvezdici (21)            1.user posted image 0.user posted image             14.1                 user posted image

9.4.2010
user posted image   neka_noč (35)         3.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

10.4.2010

user posted image   nax05 (24)               1.user posted image 0.user posted image           26.1 (P)              user posted image

17.4.2010

user posted image   tanika1 (26)             1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

20.4.2010
user posted image    NATAŠA35 (34)        4.user posted image 3.user posted image              11.1                 user posted image

21.4.2010

user posted image    Aglaia (27)              1.user posted image 0.user posted image           11.1 (3D)             user posted image

25.4.2010

user posted image     sasa1975               2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

29.4.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image         27.1 (P)                user posted image

22.5.2010
user posted image     Gromska (29)           1.user posted image 0.user posted image             8.1                   user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image   18.1 (P), 26.1 (MF)     user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

26.5.2010
user posted image    nanny.girl                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image
user posted image     bubolin (25)             1.user posted image 0.user posted image        11.1 (P+MF)           user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)              1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                        2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

18.6.2010
user posted image      bcljka (24)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

2.7.2010
user posted image      polhec (25)               1.user posted image 0.user posted image              25.1                 user posted image

8.7.2010
 user posted image   anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

17.8.2010
user posted image     lumpa6                      ?user posted image ?user posted image                                      user posted image

Skupaj nas je 25 ljubljanskih user posted image (na seznamu).

8x user posted image

6x user posted image

11x user posted image

Februark = 1
Marčevk = 6
Aprilčic = 7
Majčic = 5
Junijk = 3
Julijk = 2
Avgustovk = 1

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 4.1.2010 15:23:11 >

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
4.1.2010 15:22:22   
bubolin
Pozdravljena polhec in seveda vse ostale.

Ohhh HB da so prazniki mimo, ker tole da kamorkoli greš moraš jest in jest in jest,... je too much (meni se pozna seveda na vagi user posted image +4kg - HB da se prej nisem nič zredila).

Je pa danes res lepo, da malo sneži - je vsaj malo zimskega vzdušja.

Jaz sem se danes odločila, da bom bila pridna in grem zvečer na telovadbo za nosečke (+4kg hmmm moram mal pomigat user posted image ).

Lep dan še naprej.

(odgovor članu polhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
4.1.2010 15:23:28   
bubolin
Zvezdici - upam, da bo vse ok. POČIVAJ in sporoči kako bo.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
4.1.2010 15:51:58   
Teja K
Zvezdici ti samo lepo počivaj in papaj tablete, pa bo ok user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
4.1.2010 16:00:24   
Teja K
Angel Sound - če bi katera kupila AS ga prodam, ker sem za božič dobila še enega zraven že obstoječega... Če katero zanima naj mi pošlje ZS.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
4.1.2010 16:01:15   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: bubolin
Jaz sem se danes odločila, da bom bila pridna in grem zvečer na telovadbo za nosečke (+4kg hmmm moram mal pomigat user posted image ).

Kam pa greš? Midve z mkbk greva na Pilates v Tanergijo. Se morda vidimo?

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
4.1.2010 16:04:48   
bubolin
Krtkova - jaz grem kar v Zdravstveni dom Fužine. Je fuul fajn in še zastonj user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
4.1.2010 16:53:54   
Anonimen
Polhec dobrodošla!

Zvezdici ti pa počivatuser posted image

Nd 3d sem totalno razočarana, trajalo je samo 15 minut. za ta denar za moje pojme premalo.

(odgovor članu bubolin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1149
4.1.2010 19:54:21   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: bubolin

Krtkova - jaz grem kar v Zdravstveni dom Fužine. Je fuul fajn in še zastonj user posted image

o!! tja greva z mkbk drug teden, ker jaz v sredo žal ne morem. Torej se vidimo naslednji ponedeljek. Je huda gneča? Kakšen stila teloavadbe je? Zašvicaš? Zadihaš?

Midve z Mkbk sva bili na pilatesu za nosečke in vsaj meni je bilo všeč; malo za telo in malo za dušo. Moj user posted image  pravi, da je to brezveze telovadba, če tud orenk zašvicaš ne oz. se niti ne zadihaš. Ah......

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.