neka_noč
|
Nax05 to bo zadnji baby, ja... Žal. Leta itd. . Ti imaš še "fore" .. ... Daj si duška. Ti želim parček! in ! Veš, upanje še vedno imam - morda odpade pištolca. Joke! Seveda bom (imam) tega čmrlja rada, četudi ima pištolco. Mu že pravim Žak. Upam, da ne bomo jan. odkrili punčke, ker to bi bilo pa res too much. No, prijetno presenečenje. Ali pa panika, ker bi enkrat videli pištolco, drugič pa ne in bi se nato obremenjevala kaj je - kaj dokupit. Ha. Konec jan. , začetek februarja grem definitivno v nabavo. Sicer imam praktično vse, a tisto kar mi še manjka, bi želela dokupit v lepih kompletkih. Smo bili ravno včeraj v BC in sem si ogledovala žabice in body-e za fantke, pa so mi oči bežale tudi k punčkam. Corti stvari. Sem želela kar kupit.... sem se komaj zadržala. Mi je brez veze kupovat na višek, ker bom tako ali tako morala kupit vse v št. 68, ker bomo šli v poletje, s prvim sinom pa sem pri tej št. šli v zimo in tako ne morem nič uporabiti. Za začetek pa imam čisto vse in zelo corti stvari. Posteljica pa res ni draga. Odlično! Kakšne barve pa je? In koliko velika? Mkbk nič ne zamerim. Sem tudi sama bolj za hece. Moj je rekel, da on kar naredi - "oreng" naredi Sem mu rekla, kaj mora vedno imeti tako kvalitetne plavalce, pa je rekel, da ni on kriv, temveč, da jaz samo da ga vidim..... km khm.. že zanosim. Torej sem jaz kriva, da imamo fanta. Želim ti punčko! Zvezdici zadnji ja. Pri nas na ulici je ena mamica, ki ima 5 punčk in sedaj, končno, fantka. Si predstavljaš. Ko gredo po pločniku izgledajo kot skupinica iz vrtca. Pozabljivost meni se celo zgodi, da se zvečer ne morem spomniti ali sem si umila zobe ali ne - potem grem pa tipat krtačko ali je mokra ali ne . Največkrat si jih nato umijem še enkrat, ker si večkrat dnevno umivam zobe in ni vedno "verodostojno" tipanje krtačke. Ali pa, klasika, ne vem kje sem parkirala avto v garažni hiši,... Nataša35 kdaj si pa ti izvedela, da imaš Sicer čestitke! Vem pa, da si si tudi ti želela . Jutri je silvestrovo . Mi bomo kar doma - se crkljali, imeli obisk, mirili pasjo mrcino ko bodo petarde.. Pozdravček vsem ljubljančankam
|