|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
29.12.2009 21:57:50   
Anonimen
hihi, tud jaz sem v nosečnosti tok pozabljiva. Sproti pozabim stvari, ko ena stara mama.

Vzela sva od Lip Poljčane posteljico Tim. Nama je bila res všeč, pa ni draga, 170 eur.

Aja neka_noč bo to zadnji bebi? Jaz mojga hecam, da bomo probaval dokler bo punčka. Sam itak da ne, nek more bit meja. Mi je pa res žal, da ne boš imela punčke, ker je res hudo to.

< Sporočilo je popravil nax05 -- 29.12.2009 21:59:12 >

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
30.12.2009 0:03:56   
mkbk
neka_noč, pa nej si tvoj škornje sezuje, pa bo, madonca ! (se sam hecam, upam, da ne zameriš-k ne vem kok si še zmeri žalostna/šokirana zarad lulčka, sam vča spomaga če se mal pohecamo...Kadar pr meni pride tko se pa že tolažim, da je vse za nekaj dobro...Vam bo na primer ful alžje kot družine - če se ne motim imaš enega fantka že, no ta bo vse oblekce lahko poherbal od starejšega, pa kamorkoli boste šli, če bo starejšega zanimalo bo mlajšega verjetno tud, pa punčke mogoče ne bi...vem pa ja, da sao lepe oblekce, pa da so punčke itak čist drugačne...jst tud še čakam, da vism kaj bo, pa mam fantka doma....user posted image )

lahko noč lublančanke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
30.12.2009 9:19:59   
Zvezdici

...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image
...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.2.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image                                   user posted image

3.3.2010
user posted image    LaMay (35)               3.user posted image 2.user posted image                                   user posted image    
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image                                   user posted image

17.3.2010
user posted image    lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                  user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29)  1.user posted image 0.user posted image                                  user posted image

21.3.2010
user posted image    ursa_p                      2.user posted image 1.user posted image                                  user posted image

24.3.2010
user posted image    Zvezdici (21)             1.user posted image 0.user posted image             7.1                 user posted image    

9.4.2010
 user posted image   neka_noč (35)          3.user posted image 1.user posted image                                   user posted image

10.4.2010

nax05 (24)              1. 0.           26.1 (P)            

17.4.2010

user posted image     tanika1 (26)            1. user posted image 0. user posted image                                  user posted image

20.4.2010
user posted image    NATAŠA35 (34)        4.user posted image 3user posted image              11.1                 user posted image

21.4.2010

user posted image    Aglaia (27)              1.user posted image 0.user posted image           11.1 (3D)            user posted image

25.4.2010

user posted image     sasa1975               2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

29.4.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image         27.1 (P)               user posted image

22.5.2010
user posted image     Gromska (29)           1.user posted image 0.user posted image             8.1                  user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image   18.1 (P), 26.1 (MF)    user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

26.5.2010
user posted image    nanny.girl                  1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)              1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                        2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

8.7.2010
 user posted image   anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

17.8.2010
user posted image     lumpa6                      ?user posted image ?user posted image                                     user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
30.12.2009 9:25:20   
Zvezdici
Dobro jutro!

nax - sem popravila user posted image

Uh, ko govorite o pozabljivosti. Mene je tako usekalo, da je joj. In sicer jemljem elevit, seveda vsak dan. In ko vzamem tableto iz tablice, in po tem ko izgine se ne spomnim ali sem jo vzela ali kje založila user posted image . Čisto raztresena. Drugače si, pa prav iz teh razlogov pišem dneve na tablico, da slučajno ne bi bilo nesreče.

neka_noč - user posted image user posted image moja sestra ima 4 otroke in ji je v 3je uspelo končno dobiti fantka (pač fajn je malo spremembe, hehe). Ne biti preveč razočarana. user posted image user posted image Aja, če sem prav razumela. Po tem bo to tvoj zadnji otrok, tako kot je napisala nax?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
30.12.2009 19:11:45   
neka_noč
Nax05 to bo zadnji baby, ja... Žal. Leta itd. . Ti imaš še "fore" .. user posted image ... Daj si duška. user posted image Ti želim parček!user posted image in user posted image !
Veš, upanje še vedno imam - morda odpade pištolca. user posted image user posted image Joke! Seveda bom (imam) tega čmrlja rada, četudi ima pištolco. Mu že pravim Žak. Upam, da ne bomo jan. odkrili punčke, ker to bi bilo pa res too much. user posted image No, prijetno presenečenje. Ali pa panika, ker bi enkrat videli pištolco, drugič pa ne in bi se nato obremenjevala kaj je - kaj dokupit. Ha. Konec jan. , začetek februarja grem definitivno v nabavo. Sicer imam praktično vse, a tisto kar mi še manjka, bi želela dokupit v lepih kompletkih. Smo bili ravno včeraj v BC in sem si ogledovala žabice in body-e za fantke, pa so mi oči bežale tudi k punčkam. Corti stvari. Sem želela kar kupit.... sem se komaj zadržala. Mi je brez veze kupovat na višek, ker bom tako ali tako morala kupit vse v št. 68, ker bomo šli v poletje, s prvim sinom pa sem pri tej št. šli v zimo in tako ne morem nič uporabiti. Za začetek pa imam čisto vse in zelo corti stvari. user posted image
Posteljica pa res ni draga. Odlično! Kakšne barve pa je? In koliko velika?

Mkbk nič ne zamerim. Sem tudi sama bolj za hece. user posted image user posted image
Moj je rekel, da on kar naredi - "oreng" naredi user posted image   Sem mu rekla, kaj mora vedno imeti tako kvalitetne plavalce, pa je rekel, da ni on kriv, temveč, da jaz samo da ga vidim.....  km khm.. že zanosim.user posted image   Torej sem jaz kriva, da imamo fanta. user posted image
Želim ti punčko! user posted image

Zvezdici zadnji user posted image ja.
Pri nas na ulici je ena mamica, ki ima 5 punčk in sedaj, končno, fantka. Si predstavljaš. Ko gredo po pločniku izgledajo kot skupinica iz vrtca.
Pozabljivost meni se celo zgodi, da se zvečer ne morem spomniti ali sem si umila zobe ali ne - potem grem pa tipat krtačko ali je mokra ali ne user posted image . Največkrat si jih nato umijem še user posted image enkrat, ker si večkrat dnevno umivam zobe in ni vedno "verodostojno" tipanje krtačke. user posted image
Ali pa, klasika, ne vem kje sem parkirala avto v garažni hiši,...

Nataša35 kdaj si pa ti izvedela, da imaš user posted image user posted image  
Sicer čestitke! Vem pa, da si si tudi ti želela user posted image   .
Jutri je silvestrovo user posted image . Mi bomo kar doma - se crkljali, imeli obisk, mirili pasjo mrcino ko bodo petarde..user posted image

Pozdravček vsem ljubljančankamuser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
30.12.2009 19:12:57   
neka_noč
Zvezdici - lepo nam urejaš seznamček!  user posted image  

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
   [Brisano sporočilo]
30.12.2009 20:24:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1107
31.12.2009 12:23:02   
Zvezdici
cojka - dobra si, da ti je še vedno prav. Meni še tisti izpred 7. mesecov niso več prav user posted image user posted image .

Sem želela reči, da lepo praznujte ter srečno novo leto!
Se slišimo drugo leto user posted image .

user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
31.12.2009 19:21:24   
Anonimen
Punce, tudi jaz sem samo na hitro prisla, da vam zazelim vse lepo v novem letu! user posted image

Jaz kar ne morem verjeti, da sva danes zadnjic samo midva sama. Ful mi je cudno. Sploh, ker najina pikica zadnje dni tako zelo brca, da se mi bo zmesalo. Haha, se pred dobrim tednom sem se pritozevala, da skoz spi in da ni nic od nje, zdaj mi pa spet to ne pase. Ze niham v razpolozenju. user posted image
Aja, ni se cist ziher, da bo puncka, ampak saj je vseeno. Zacelo se je s pikico/crtico (na testu) user posted image

Lepo se imejte in se tipkamo (in upam, da se velikokrat vidimo v kaksni slascicarni) v novem letu!

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 1109
1.1.2010 15:16:33   
Zvezdici
Zdravo punce v nove letu!

Upam, da ste lepo praznovale.

Naše pikice/pikci so že bližje nažim objemom user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
   [Brisano sporočilo]
1.1.2010 19:22:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 1111
1.1.2010 20:59:53   
bcljka
hoj hoj!

še ena ljubljanska nosečka, PDP 18.6., spola še ne vemo... na nuhalni so rekl da bo punčka, čez en tedn pa da bo fantek... tko da bomo vidl upam da na naslednjem pregledu user posted image
tole je moja prva nosečnost in zaenkrat poteka super... trkam na les da bo tko tud naprej... user posted image
sm se šele pred kratkim prklučla na forum... zdej pa z veseljem berem vse povprek user posted image

lep večer

Neposredna povezava do sporočila: 1112
2.1.2010 9:11:39   
Anonimen
Jutro nosečke!

bcljka dobrodošla!

cojka a vama je uspela dieta manj žriuser posted image Jaz si to na vsake tok zastavim, pa mi ne uspeva.

neka_noč posteljico sva vzela v BC od Lip Poljčane, je krem barve. Sva hotela belo, pa ker so nama jo prodali, je bila to edina možnost. So nama ponujali zeleno in oranžno, pa kaj nej z njima če imava spalnico v belo-črni.

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1113
2.1.2010 11:50:54   
Zvezdici

18.2.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image                                   user posted image

3.3.2010
user posted image    LaMay (35)               3.user posted image 2.user posted image                                   user posted image    
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image                                   user posted image

17.3.2010
user posted image    lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                  user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29)  1.user posted image 0.user posted image                                  user posted image

21.3.2010
user posted image    ursa_p                      2.user posted image 1.user posted image                                  user posted image

24.3.2010
user posted image    Zvezdici (21)             1.user posted image 0.user posted image             7.1                 user posted image    

9.4.2010
 user posted image   neka_noč (35)          3.user posted image 1.user posted image                                   user posted image

10.4.2010

nax05 (24)              1. 0.           26.1 (P)            

17.4.2010

user posted image     tanika1 (26)            1. user posted image 0. user posted image                                  user posted image

20.4.2010
user posted image    NATAŠA35 (34)        4.user posted image 3user posted image              11.1                 user posted image

21.4.2010

user posted image    Aglaia (27)              1.user posted image 0.user posted image           11.1 (3D)            user posted image

25.4.2010

user posted image     sasa1975               2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

29.4.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image         27.1 (P)               user posted image

22.5.2010
user posted image     Gromska (29)           1.user posted image 0.user posted image             8.1                  user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image   18.1 (P), 26.1 (MF)    user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

26.5.2010
user posted image    nanny.girl                  1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)              1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                        2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

18.6.2010
user posted image      bcljka                       1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

8.7.2010
 user posted image   anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

17.8.2010
user posted image     lumpa6                      ?user posted image ?user posted image                                     user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
2.1.2010 11:53:33   
Zvezdici
bcljka - dobrodošlauser posted image ! Pod spol sem tii kar zaenkrat dala paketek, ker si napisala, da še nič ni sigurno. Upam, da je vredu.

cojka - joj jaz tudi probavam manj jesti. Pa smo včeraj imeli ''novoletno'' kosilo, danes ima pa še stric žurko za rojstni dan. Bo treba malo kontrole vklopit user posted image . Čeprav po pravici povedano sploh nsiem lačna. Ampak me vseeno vsa tista težka hrana zafila, da si potem še cel dan paf.

nax - ja meni ta dieta tudi ne uspe in ne uspe user posted image .

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
2.1.2010 16:40:46   
bcljka
zvezdici - super si! vidm da je tud starost napisana, štejem 24let

drgač pa punce, kar se tiče hrane... jst jem vse kar mi paše in kadar mi paše... čas za odrekanja in spuščanja večerij bo pol po rojstvu... priznam da sm pred nosečnostjo jedla manj 'junk fooda' ampak kaj k mi zdej tko zloooo paše! user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
2.1.2010 17:40:11   
Zvezdici

18.2.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

3.3.2010
user posted image    LaMay (35)               3.user posted image 2.user posted image                                    user posted image    
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

17.3.2010
user posted image    lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                   user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29) 1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

21.3.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

24.3.2010
user posted image    Zvezdici (21)            1.user posted image 0.user posted image             7.1                   user posted image

9.4.2010
 user posted image   neka_noč (35)         3.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

10.4.2010

nax05 (24)                    1.user posted image 0.user posted image           26.1 (P)              user posted image

17.4.2010

user posted image     tanika1 (26)            1. user posted image 0. user posted image                                   user posted image

20.4.2010
user posted image    NATAŠA35 (34)        4.user posted image 3user posted image              11.1                  user posted image

21.4.2010

user posted image    Aglaia (27)              1.user posted image 0.user posted image           11.1 (3D)             user posted image

25.4.2010

user posted image     sasa1975               2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

29.4.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image         27.1 (P)                user posted image

22.5.2010
user posted image     Gromska (29)           1.user posted image 0.user posted image             8.1                   user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image   18.1 (P), 26.1 (MF)     user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

26.5.2010
user posted image    nanny.girl                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)              1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                        2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

18.6.2010
user posted image      bcljka (24)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

8.7.2010
 user posted image   anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

17.8.2010
user posted image     lumpa6                      ?user posted image ?user posted image                                      user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
2.1.2010 17:41:42   
Zvezdici
bcljka - no, pa sem še to dodala user posted image
Glede hrane in kil se tudi jaz tolažim, da bomo na to pazili po rojstvu . Zdaj si, pa moramo dati duška dokler še lahko.. no ja user posted image .

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
2.1.2010 21:49:25   
krtkova
Hoj, bejbe!!

Midva sva pa bila danes pri sestri od mojega na praznovanju novga leta in dobila poleg super daril od dedka mraza, tudi voziček!! No, sestra nama ga je posodila in tako sm se rešila vseh teh dilem in ugibanj, kakšnega naj si kupim. Sem zelo zelo vesela!! Je pa quinny freestyle!! user posted image

Smo pa imeli seveda veliko dobre hrane in sem se spet prenajedla, kar je peljalo direktno...user posted image .

Upam, da je sedaj praznične hrane konec in da se začne normalni vsakdan!!

Dobrodošla bcljka!!  Se nam boš pridružila tudi pri junijčicah???

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
2.1.2010 22:37:11   
bcljka
krtkova... pri junjičicah sm se že pridružla prešnji teden user posted image
sicer me boš pa zasledila ker rada gobcam user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
3.1.2010 9:50:22   
Anonimen
Jaz pa ne vem če bo kej pomagal to, da so prazniki mimo, ker še vedno jem ko nora. Ma ja bomo že pol po porodu razmišljale kako vse te kg dol spravt.

Zvezdici- pridna si da tako urejaš naš seznamčekuser posted image

Krtovka- no vidiš pa ti ni treba skrbet zarad vozička. A to sta dobila z globoko košaro?

Midva sva bila pa včeraj s kolegi v kinu, smo šli gledat Ljubezen, ločitev in nekaj vmes. Ful priporočam. Men je bil noro dober film.

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1121
   [Brisano sporočilo]
3.1.2010 10:11:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1122
3.1.2010 13:30:39   
anajrim
Nocečke živjo!

Po dolgem času se oglašam in vam želim nalepše v letu 2010.

Smo imeli tako lepe praznike da nisem niti enkrat bila na računalniku. Upam da ste tudi ve lepo preživele praznike.
Jaz sem imela vmes nuhalno in je vse v najlepšem redu, smo veseli da je tako.

Kako pa ste kaj ostale???

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1123
3.1.2010 14:41:19   
Zvezdici
krtkova - super za voziček! user posted image

anajrim - čestitke, da vse štima user posted image

Jaz danes namesto, da bi šla ven na sonček, že od zjutraj perem mala oblačilca, hehe. In moram reči, da prav uživam. Sem včeraj dobila cel kup oblačilc za pupo na posojo. Pa danes še pride pošiljka, tako da sem dobesedno zasuta s pajacki, žabicami, majčkami in podobno user posted image .

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
3.1.2010 14:48:44   
bubolin
Ojlaaa.

Še ena ljubljanska nosečka se vam pridružuje.

Za seznamček:
PDP 26.5. 1user posted image 0user posted image 11.1 (P), 11.1 (MF)  user posted image

Ja Zvezdici ti si pa res pridna da že takole rihtaš cunjice za user posted image Fuuul dobr da dobiš toliko stvari na posojo user posted image

Jaz sem se ravnokar vrnila z daljšega sprehoda, tako da sem zdej čist crknjena in bom malo počivala.

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.